Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2017 számokban – ilyen volt a tavalyi évünk

A 2017-es esztendő rendkívül mozgalmas voltszámunkra. Az év első felében a weboldal és a webáruház megújításán, egy modern, felhasználóbarát, átlátható oldal kialakításán dolgoztunk, ami 2017.06.01-én el is indult és a kezdeti kisebb döccenők után zavartalanul üzemel. Az év második fele pedig az új oldal egyre szebbé, jobbá varázsolásával, a minél változatosabb csomagok és akciók kialakításával telt. A visszajelzések alapján pedig vásárlóink is meg vannak elégedve az új felülettel, egyszerűbbnek, átláthatóbbnak tartják a korábbinál. 

 

Úgy látjuk, megérte a sok fáradság, amit semmi sem bizonyít jobban, mint az, hogy több mint 50 pozitív termékértékelést, közel 100 e-mailes „élménybeszámolót” és 450-nél is több webshop értékelést kaptunk vásárlóinktól, a webshopot értékelők 77%-a pedig maximálisan meg van elégedve az oldallal, mindent megtalált, amit keresett és a rendelések leadása során sem akadt semmi problémája.

Büszkén mondhatjuk, hogy termékeinket egyre többen választják, szeretik és a vevők nagy része rendszeresen fogyasztja is azokat.

Ha a számokat nézzük, egy átlagos felhasználó 4 alkalommal választotta webáruházunkat tavaly*, és rendelésenként átlagosan 2 termék került a kosarakba. Leghűségesebb vásárlónk 2017-ben összesen 20 alkalommal adott le rendelést webáruházunkban, melyekben összesen 28 terméket vásárolt meg saját és családtagjai egészségének megőrzésére.

legtöbb rendelés szeptemberben érkezett a webáruházba, ekkor minden harmadik megrendelő iskolakezdő csomagot vásárolt gyermekének
 

A tavalyi év során összesen 24.455 doboz Eskimo Kids halolajat vásároltak meg az anyukák és apukák, hogy megadják gyermekük szervezetének, amire szüksége van az optimális működéshez. Ez összesen 2.568 liter, ami  megtöltene egy nagyobb méretű (230x230x50cm) gyermekmedencét.

Eskimo-3 halolaj kapszulából tizenháromezernél is több doboz fogyott, ami összesen 1.185.036 halolaj kapszulát jelent. Ez olyan sok, hogy ha egymásra tennénk őket, az utolsó szemet már csak úgy tudnánk helyezni, ha a Mount Everest tetején még 10 Eiffel-tornyot építtetnénk egymásra.

A 2017-ben eladott Mivitotal Plusból – közel 800 liter – 3 szabványos méretű fürdőkádat tele tudnánk tölteni, plusz még egy félig megtelne.

Az Allimax fokhagyma kapszulából 2.436 doboz fogyott, azaz az ország 4. legnagyobb városában, Miskolcon minden lakónak jutott volna 1 darab. A több mint 150.000 kapszulában összesen 8,25 kg 100% stabilizált allicin található. Ha ugyanezt fokhagymából szeretnénk kinyerni, több mint 6.000 kg-ot kéne vásárolnunk, ami nem kevesebb, mint egy kifejlett hím afrikai elefánt súlya.

 

Nagy örömmel tölt el minket, hogy úgy látjuk, évről évre egyre többen tartják fontosnak a megelőzést, és egyre többen bíznak a természetes alapanyagokból álló, megbízható forrásból származó készítményekben. Reméljük kiváló minőségű, megbízható és biztonságosan alkalmazható termékeinkkel mi is hozzá tudunk járulni ahhoz a szemléletváltáshoz, ami a prevencióra helyezi a fókuszt az egészségmegőrzés területén.

 

Minden vásárlónknak köszönjük, hogy minket választott 2017-ben! Reméljük, webáruházunkkal és termékeinkkel rászolgálunk a bizalmatokra!

Tartsatok velünk 2018-ban is, mi megígérjük, hogy a már megszokott változatos csomagokkalakciós ajánlatokkal és a legjobb árakkal várunk Titeket egész évben – és természetesen továbbra is díjazzuk a lojalitásotokat hűségpontgyűjtő rendszerünk keretein belül.

 

Egészségben gazdag 2018-as évet kívánunk!
Az Omega3wellness.hu csapata

 

* ezt az eredményt picit torzítják azok a vásárlók, akik csak novemberben vagy decemberben regisztráltak, így ők csak 1 alkalommal rendeltek 2017-ben, de reméljük, hamarosan viszont látjuk őket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek

Keresés