Mióta forgalmazzuk az Eskimo Kids halolajat, több anyuka is beszámolt már arról, hogy a termék milyen jó hatással volt autizmusban szenvedő gyermekére. Most Bernadett írta meg az ő történetüket, hogy ezzel segíthessen a többi, hasonló problémával küzdő anyukának. Olvassátok szeretettel!

Babával a nyár

Szerző     Egészségtippek      0 hozzászólás  megtekintés (156)
Igazi könnyebbség , hogy nyáron nem kell séta előtt hosszasan öltözködni, elég ha lenge ruhadarabokat adunk kisbabánkra – sőt alkalomadtán még ezek is lekerülhetnek a csöppségről. A strandolást, napozást általában nagyon élvezik az egész pici gyerekek is, szülőként azonban körültekintőnek kell lennünk ilyenkor is.

A ránk erőltetett fogyasztás

Szerző     Érdekességek      0 hozzászólás  megtekintés (717)
A közgazdaságtanban a fogyasztás a javak emberek általi felhasználását jelenti. A fogyasztás során az elfogyasztott javak fogynak, veszítenek értékükből, tehát a javakat pótolni kell. A fogalom mind a mikroökonómiában – egyetlen személy –, mind a makroökonómiában – teljes gazdaság –, meghatározó fontosságú. De vajon mi generálja a fogyasztást?

A szerepjátékok fontossága a gyermekek fejlődésében

Szerző     Érdekességek      0 hozzászólás  megtekintés (895)
A játék a gyermekkor természetes velejárója. Fejleszti a gyermekek kreativitását, segíti mozgásuk, agyuk fejlődését, és szórakoztatja őket. van viszont a játékoknak egy olyan formája, ami különös fontossággal bír a gyermekek életében: ez pedig a szerepjáték. Hogy miért van kiemelkedő jelentősége, milyen pozitív hatással van ez a kicsik személyiségének fejlődésére, az egyre önállóbb életre való felkészülésére, és élményeik, tapasztalataik eldolgoz
Míg télen inkább a vírusos megbetegedések okoznak kellemetlenségeket, a nyár a bakteriális fertőzések időszaka. Számtalan ilyen jellegű nehézség keserítheti meg szabadságunkat, legyen szó egy belföldi hétvégi pihenésről vagy egy hosszabb külföldi vakációról – ha nem vagyunk előrelátók.
1 - 5 összesen 68 (Oldal: 1)