Az Eskimo Kids hatása az autista gyermekeknél – Vásárlói tapasztalat 2.

Az Eskimo Kids hatása az autista gyermekeknél – Vásárlói tapasztalat 2.

Mióta forgalmazzuk az Eskimo Kids halolajat, több anyuka is beszámolt már arról, hogy a termék milyen jó hatással volt autizmusban szenvedő gyermekére. Most Bernadett írta meg az ő történetüket, hogy ezzel segíthessen a többi, hasonló problémával küzdő anyukának. Olvassátok szeretettel!

Kedves Omega3Wellness csapat!


Szeretném megosztani veletek a történetünket.

2012.01.13-án született meg a kisfiúnk egészségesen. Sajnos 3 évvel később autizmus spektrum zavart állapítottak meg nála.

Nálunk ez magában foglalja, hogy nem beszél, hirtelen dührohamot kap, és sokszor nem tud kellően kiegyensúlyozott lenni. Ráadásul a koncentráció és az 5 percnél tovább tartó figyelés is gondot okozott neki. Régebben mindezek mellett még az alvással is voltak problémáink.

A mai napig járunk fejlesztésre, de az sem mindig segít a koncentráción és a kiegyensúlyozottságon. A doktornénink és védőnénink ajánlására néztem utána a halolajnak. Mindenképpen olyat kerestem ami kifejezetten gyereknek készül, és így találtam rátok.

3 hónappal ezelőtt kezdtük el szedni. 3 hét után már érezhető volt a hatása pozitív értelemben. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett, javult a koncentráció és növekedett a figyelme. Erősödött az immunrendszere és nyugodtabbá vált az alvása.

Nálunk a tutti-frutti íz a nyerő. Először furcsának találta de a második adagnál már jelezte nekem, hogy be szeretné venni. A beadáshoz én félretettem a lázcsillapító szirup adagolóját és azzal adom be neki két falat ennivaló között. Szerencsére nagyon hamar elfogadta a terméket, ami nálunk nem megy egyszerűen, mivel az új dolgok megismertetése is igen könnyen átfordul hisztibe és dühbe.

Mióta szedjük szerencsére ez is változott. Kevesebb hiszti és dühroham. Még egyszer köszönöm, hogy vagytok és örülök, hogy titeket választottunk!

Bernadett

 • Előnézet
  4 690 Ft‎ -15% 3 987 Ft‎
  Kedvezmény: -704 Ft‎
  Népszerű
  Csökkentett ár!

  Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

  4 690 Ft‎ -15% 3 987 Ft‎ (27% ÁFA-val)
  Kedvezmény: -704 Ft‎

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód