A sikeres felnőttek jövője gyermekkorukban dől el!

A sikeres felnőttek jövője gyermekkorukban dől el!

A 12. életév betöltése igazi vízválasztó csemeténk számára, ugyanis a legtöbb gyereknél ilyenkor zárul le a az előző két évben végbemenő agyi fejlődési folyamat. Ebben az időszakban jelentős változások állnak be, amik megkönnyíthetik gyermekünk számára a tanulást. Ahhoz azonban, hogy a maximumot adhassa ki magából, elengedhetetlen, hogy megkapja, amire megváltozott szervezetének szüksége van...

A körülbelül 2 éves fejlődési folyamat kezdetekor (10-11 éves korban) rendszerint visszaesés tapasztalható a gyerek gondolkodása, figyelme és emlékezőképessége terén, majd 12-13 éves kor környékén az agy magasabb szinten kezd el működni. Ilyenkor agyunk kvázi kiüríti magát – felbomlanak a korábban jól működő agyi kapcsolatok – hogy felkészülhessen a fejlettebb gondolkodást és a jobb intellektuális hatékonyságot lehetővé tevő agyi kapcsolatok alakulására. A megváltozott gondolkodásnak köszönhetően a 12 év feletti gyerekek másképp tanulnak az iskolában, és nagyobb felelősséget vállalnak saját teljesítményükért, vagyis a felnőttekhez hasonlóan kezdenek gondolkozni.


Azt lehet mondani, hogy ez az az időszak, amikor a test és az agy is átlép a gyermekkorból a felnőttkorba. A gyökeres testi változásokat, a gondolkodásmód átalakulását, kiszélesedését stresszként élhetik meg a serdülőkorú gyerekek, és nem ritka, hogy ezeket az új típusú feszültségeket dühkitörések formájában tudják csak kiadni magukból.


Megváltozott szervezet, megváltozott igények

Míg fiatalabb korban a szervezetnek szüksége van az omega-3 mellett az omega-6 és omega-9 zsírsavak bevitelére is, 12 éves kor felett az omega-6 étrendkészítőkkel való pótlására már nem úgy van szükség, mint korábban (ugyanis ezek megtalálhatók többek közt a margarinokban, a majonézben és a salátaöntetekben is), sőt ha nem megfelelő az omega 3-6 arány a szervezetben, az problémákhoz is vezethet.


A gyermekben bekövetkező, szellemi-fizikai változások mellett ebben az időszakban újabb megmérettetésnek és környezetváltozásnak vannak kitéve a lurkók, ez pedig a továbbtanulás. A stresszes felvételik, az új ismeretanyagok elsajátítása, az új emberek megismerése, és új típusú követelmények teljesítése sokszor ijesztő, ezért fontos, hogy ebben az időszakban kiemelten támogassuk gyermekünket.

Az Eskimo-3 Brainsharp halolaj kifejezetten olyan 12 éven felüliek számára előállított halolaj készítmény, akiknek magas szellemi teljesítményt kell nyújtaniuk a munkájuk vagy iskolai kötelességeik miatt. Felvételi idején, majd később a vizsgaidőszakban gyakori, hogy a gyerekek éjszakáznak azért, hogy minél jobban teljesítsenek másnap. Ez a speciális összetételű olaj segíti a normális agyműködést ezekben a kritikus időszakokban is, ugyanis a mélytengeri halolajon túl olyan összetevőkkel támogatja tartalmaz, mint a ligetszépe olaj, a repceolaj és a Q10 koenzim.


A ligetszépe olaj az omega-3 zsírsavakhoz hasonlóan javítja az agyi funkciókat, segít a stressz leküzdésében, és az idegrendszer épségének megőrzésében.

A repceolaj egyedülállóan magas alfa-linolsav tartalmának köszönhetően hozzájárul az érelmeszesedés és a szívinfarktus esélyének csökkentéséhez és fontos elem az agy és az idegrendszer számára is.

A Q10 koenzim legfőbb előnye, hogy segít a szabadgyökök lekötésében, amivel csökkenti bizonyos krónikus megbetegedések esélyét, de előszeretettel alkalmazzák többek közt az agyműködés rendellenességeinek kezelésére is.

12-15 éves fiúknak napi 1500 mg, lányoknak pedig 1200 mg halolajra van szükségük a megfelelő agyműködéshez, amit napi 1 kiskanál Eskimo-3 Brainsharp olaj képes biztosítani. A 15 éven felüli gyermekek már a felnőtt adagot fogyaszthatják.

Támogasd gyermeked szervezetét, hogy könnyebben vegye az előtte álló akadályokat, meg tudjon felelni saját elvárásainak, és így mindig magabiztos és kiegyensúlyozott legyen

_____________________________________________________________________________

 • Előnézet
  14 580 Ft‎ -30% 10 206 Ft‎
  Kedvezmény: -4 374 Ft‎

  Támogasd tinédzser gyermeked szellemi teljesítményét az egyedülálló összetételű Eskimo-3 Brainsharp halolajjal, hogy könnyebben menjen számára a tanulás és a koncentráció – és hogy több ideje maradjon a családra, játékra, sportolásra, barátokra! \n12 éves kortól!

  14 580 Ft‎ -30% 10 206 Ft‎ (27% ÁFA-val)
  Kedvezmény: -4 374 Ft‎
  Csak online Csökkentett ár!
 • Előnézet
  13 180 Ft‎ -24.2% 9 990 Ft‎
  Kedvezmény: -3 190 Ft‎

  Turbósítsd fel szellemi teljesítményedet, hogy könnyebben vedd a munkával járó, vagy a mindennapos stresszt! 2 szuper termék az agy frissességének szolgálatában és a stressz leküzdése ellen most egy egyedülálló csomagban!\n12 éves kortól!

  13 180 Ft‎ -24.2% 9 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)
  Kedvezmény: -3 190 Ft‎
  Csak online Csökkentett ár!
 • Előnézet
  13 680 Ft‎ -19.665% 10 990 Ft‎
  Kedvezmény: -2 690 Ft‎

  Turbósítsd fel szellemi teljesítményedet, hogy könnyebben vedd a munkával járó, vagy a mindennapos stresszt! 2 szuper termék az agy frissességének szolgálatában és a stressz leküzdése ellen most egy egyedülálló csomagban!\n12 éves kortól!

  13 680 Ft‎ -19.665% 10 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)
  Kedvezmény: -2 690 Ft‎
  Csak online Csökkentett ár!
 • Előnézet
  990 Ft‎ 690 Ft‎
  Kedvezmény: -300 Ft‎
  Akciós!

  Eskimo Kids zsinóros tornazsák pink színben, maci mintával

  990 Ft‎ 690 Ft‎ (27% ÁFA-val)
  Kedvezmény: -300 Ft‎

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód