100% pénzvisszafizetési garancia – kockázat nélküli kipróbálás

Mi bízunk termékeinkben. Reméljük, Te is így teszel!

Boldoggá és büszkévé tesz minket, hogy évek óta rendszeresen érkeznek a pozitív visszajelzések felénk készítményeinkkel, azok hatásaival kapcsolatban. Termékeink kiemelkedő hatékonyságuknak és magas minőségüknek köszönhetően több ezer vásárló problémáin segítettek már, közülük többszázan meg is írták tapasztalataikat.

Sokan vannak azonban, akik a piacon található széles választék miatt nem tudnak dönteni, vagy egy korábbi csalódás miatt nem bíznak bizonyos természetes megoldásokban. Hogy számukra megkönnyítsük a döntést, 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az Eskimo halolajakra, az Allimax fokhagyma kapszulára, az Allimax Alligin fokhagyma-gyömbér kapszulára és a Mivitotal Plus multivitaminra!

A garancia érvényesítésének feltételei a Pénzvisszafizetési Garancia Szabályzatban olvashatók.

Pénzvisszafizetési Garancia Szabályzat

A VitaWellness Kft. az alábbi feltételek szerint vállal garanciát az általa forgalmazott termékekre:

Jelen garancia kizárólag a www.omega3wellness.hu weboldalon vásárolt készítményekre érvényesíthető.

Mivel egyes termékek hatásmechanizmusa elnyújtott, így csak abban az esetben áll módunkban visszatéríteni a vásárlás összegét, ha Vásárló a kúra javasolt időtartama után sem tapasztal javulást, változást. Ez az idő termékenként az alábbiak szerint alakul:

100_garancia_tablazat_new.jpg

A garancia nem érvényesíthető, ha a Vásárló a fenti táblázatban szereplő minimális rendelt mennyiségnél kevesebbet használt fel adott termékből.
A garancia nem érvényesíthető, ha a Vásárló a kúra ideje alatt nem alkalmazta folyamatosan a termékeket.
A garancia egy Vásárló által kizárólag 1 alkalommal érvényesíthető, azt követően erre nincs lehetőség.
A garancia érvényesítésekor a termék teljes vételárát visszatérítjük, a postaköltséget azonban nem áll módunkban visszafizetni.

A termékgarancia az alábbiak együttes visszaküldésével érvényesíthető:
  - eredeti számla
  - termék doboza és/vagy üvege/palackja
  - kitöltött Garancialap (alább)

A fentieket ajánlott postai küldemény útján az alábbi címre várjuk: VitaWellness Kft. 2142 Nagytarcsa Ganz Ábrahám utca 1/7.
Az elveszett, nem kézbesített küldeményekért felelősséget nem vállalunk.
A termék(ek) vételárát a VitaWellness Kft. a készhez vételtől számított 30 napon belül átutalja Várásló részére a Garancialapon megadott számlaszámra.

 

GARANCIALAP LETÖLTÉSE