20 évesek az Eskimo-3 termékek Magyarországon!

Szinte hihetetlen, de 20 év telt el azóta, hogy megérkezett az első Eskimo-3 szállítmány raktárunkba és megkezdtük a termékek forgalmazását Magyarországon.

A jubileum alkalmából szeretnénk kedveskedni Nektek, ezért most még jobban megéri vásárolni!

Ajándék CIBIVIT 500 C-vitamin minden Eskimo termék mellé

Vásárolj Eskimo-3, Eskimo-3 Brainsharp, Eskimo Kids vagy Eskimo-3 Kids terméket és annyi hónapra elegendő CIBIVIT 500 C-vitaminnal egészítjük ki a rendelésedet, ahány Eskimo készítményt vettél!

Az akció a készlet erejéig érvényes!

 • Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény*, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztári számlára is megvásárolható! *Vadhalászat során kifogott mélytengeri halak olajából készült, fenntartható halászatból származó, Friend of the Sea minősítéssel rendelkező...

    3 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  3 090 Ft‎

  Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény*, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztári számlára is megvásárolható! *Vadhalászat során kifogott mélytengeri halak olajából készült, fenntartható halászatból származó, Friend of the Sea minősítéssel rendelkező...

    3 090 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Az Eskimo-3 Brainsharp halolaj természetes összetevői segítségével támogatja az egészséges agyműködést és segíti a koncentrációt. Az Eskimo-3 Brainsharp fő összetevője az Eskimo-3 természetes, stabil halolaj. Magas E- és D-vitamin, Q10, GLA tartalmú készítmény.

    7 790 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  7 290 Ft‎

  Az Eskimo-3 Brainsharp halolaj természetes összetevői segítségével támogatja az egészséges agyműködést és segíti a koncentrációt. Az Eskimo-3 Brainsharp fő összetevője az Eskimo-3 természetes, stabil halolaj. Magas E- és D-vitamin, Q10, GLA tartalmú készítmény.

    7 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)Ne maradj le a szuper Eskimo-szülinapi ajándékokról! Legyen Tiéd akár egy évre elegendő CIBIVIT 500 C-vitamin ingyen!

*Az ajándék CIBIVIT 500 C-vitamin a megrendelésben nem jelenik meg, csak a számlán fog szerepelni. Az akció 2019.10.31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

*Az ajándék C-vitamin szavatossági ideje: 2020.08.30. A CIBIVIT 500 készítmény szedése gyerekeknek nem ajánlott!