Az Arctic Root egy Magyarországon kívül őshonos gyógynövény, a rózsagyökér kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásáért. Hatása, miszerint növeli a koncentrációt és segít a stressz leküzdésében, klinikailag bizonyított. A kutatás-fejlesztésben világhírű svéd SHI gyár terméke 1985 óta vezető készítmény a skandináv országokban, Izlandon és az Egyesült Államokban.

AR_Front_2.png

természetes: A termék szellemi  és fizikai erőnlétre gyakorolt hatása a benne található tiszta rózsagyökér kivonatnak köszönhető.

minőségi: Az Arctic Rootban található SHR-5 a legjobb minőségű Szibériából származó rózsagyökér kivonat

elismert: Hazájában, Svédországban 5 alkalommal nyerte el az „Év terméke”-díjat

igazolt: A koncentrációra és a stresszkezelésre gyakorolt hatását klinikai vizsgálatok bizonyítják.

adaptogén: A szervezetben ott, és úgy hat, ahogy éppen szükség van rá

TUDJ MEG MINDENT AZ ADAPTOGÉN GYÓGYNÖVÉNYEKRŐL!

TULAJDONSÁGOK
A RÓZSAGYÖKÉR KIVONATRÓL
MITŐL HATÉKONY?
FONTOS INFÓK
VÉLEMÉNYEK
VÁSÁRLÁS

Miért érdemes az Arctic Root kapszulát választani?

Az Arctic Root természetes módon, a benne található Rhodiola rosea kivonatnak köszönhetően fejti ki jótékony hatását a szervezetben, így a szintetikus, gyógyszeres formulák helyett természetes megoldást nyújthat. A termék a rózsagyökér legjobb minőségű, természetes termesztésből származó, szabványos kivonatát, az SHR-5–t tartalmazza, ami klinikailag bizonyítottan

- növeli a koncentrációt,
- elősegíti a jó hangulatot,
- segít a stressz leküzdésében,
- segíti a keringési rendszer működését,
- fokozza a sejtek oxigénnel való ellátottságát,
- antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat.

A rózsagyökér egyike a Földön található 22 adaptogén gyógynövénynek, melyek rendkívüli precizitással képesek visszaállítani az egyensúlyt a szervezetben. A Rhodiola a következő tudományosan dokumentált vagy egészségügyi előnyökkel rendelkezik:

- Stressz- és depresszió ellenes hatás
- A szívizom funkcióinak erősítése
- Szívritmus-szabályozó
- Kardioprotektív
- Adaptogén és immunjavító hatások
- Az immunfelderítés javítása (daganatellenes hatás)
- A kemoterápia káros hatásainak enyhítése
- A sportteljesítmény fokozása
- A szellemi funkciók javítása
- A szexuális funkciók harmonizálása mindkét nem esetén
- A vércukor szabályozás harmonizálása
- Májvédő hatás
- Erőteljes antioxidáns védelem sejtszinten
- Az idős korral járó rendellenességek és betegségek megelőzése

Kinek ajánlott az Arctic Root fogyasztása?

Az Arctic Root kapszula mindenki számára ajánlott, aki

- úgy érzi, túl sok stressz nehezedik a vállára és nehezen tud megküzdeni ezzel,
- hajlamos a szorongásra, depresszióra,
- az őt érő stressz miatt kevésbé tud koncentrálni napi feladataira,
- nagy szellemi megpróbáltatás előtt áll (pl. vizsgaidőszak, munkahelyváltás, előléptetés),
- stresszes életmódja, szorongása vagy depressziója miatt nehezen/keveset alszik.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Mik azok az adaptogén gyógynövények?

„Az adaptogén gyógynövények olyan természetes anyagok, amelyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást, nem kívánatos mellékhatások nélkül” – olvashatjuk különféle szakmai oldalakon. De mit is jelent ez pontosan?

Őseink évezredekkel ezelőtt rájöttek, hogy vannak bizonyos növények, amik mind a túlműködő, mind pedig az alul működő szervekre kedvező hatást váltanak ki. A megfigyelések helyesek voltak, ugyanis létezik 22 olyan gyógynövény, ami a szervezetbe juttatva folyamatosan arra törekszik, hogy egyensúlyban tartsa belső elválasztású mirigyeinket és immunrendszerünket. Ennek érdekében alulműködő szerveinket felgyorsítja, a túlműködőket pedig lelassítja. Az adaptogén növények tehát akkor és úgy hatnak, ahogyan az adott pillanatban éppen szükségünk van rá.  Az adaptogének közös jellemzője, hogy minden sejtre hatnak és egyensúlyba hozzák azok működését. A tudománynak mind a mai napig nem sikerült olyan precizitású készítményt előállítania, mint ahogy ezek a növények hatnak.

Ahhoz, hogy egy növényt adaptogénnek tekintsünk, meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak. Csak olyan növény lehet adaptogén, ami

- non-toxikus és a szervezetre nézve tökéletesen ártalmatlan,
- folyamatos normalizáló hatású az egyén pszichológiai funkcióira,
- nem specifikus tevékenységet folytat,
- fenntartja a normális testi funkciókat a szervezetet érő változatos, folyamatos támadásokkal szemben,
- normalizálja a testi funkciókat, tekintet nélkül a meglévő kóros állapotokra.

A rózsagyökér kivonat szerepe az egészségmegőrzésben

A rózsagyökér kivonat egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy csökkenti a stresszt szervezetünkben – pontosabban segít annak megfelelő feldolgozásában.

Amikor stresszről beszélünk, nem csak azt értjük alatta, hogy hazafele a dugóban mérgelődünk (klasszikus stressz), hanem az új típusú stresszre is (élelmiszerekben található méreganyagok, környezetszennyezés, hangzavar, stb.), melyek a modern életnek köszönhetően folyamatosan és tartósan jelen vannak életünkben, nem kis károkat okozva szervezetünknek.

Ennek köszönhetően, kutatások szerint a betegségek több mint 80 százaléka ma a stresszben gyökerezik.

A stressz elsődleges következményei olyan civilizációs betegségek, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, és a magas vérnyomás, de ezeken túl más szervi problémákat is okozhat. Dr Selye János, világhírű kutató egereken végzett vizsgálataival a hosszú ideig fennálló stressz olyan negatív hatásait bizonyította, mint a mellékvesekéreg megnagyobbodása, nyirokszövetek sorvadása, gyomor-bélrendszer fekélyesedése.

Adaptogén és adaptogén gyógynövény között is van különbség. A rózsagyökér számos olyan egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, amik megkülönböztetik a többi adaptogéntől.

A Rhodiola a következő tudományosan dokumentált vagy egészségügyi előnyökkel rendelkezik: stressz- és depresszió ellenes hatású

- erősíti a szívizom funkcióit
- szabályozza a szívritmust
- védi a szívet és az érrendszert
- adaptogén és immunjavító hatású
- javítja az immunfelderítést (daganatellenes hatás)
- enyhíti a kemoterápia káros hatásait
- fokozza a sportteljesítményt
- javítja a szellemi funkciókat
- harmonizálja a szexuális funkciókat mindkét nem esetén
- harmonizálja a vércukor szabályozást
- májvédő hatású
- sejtszinten fejti kis erőteljes antioxidáns hatását
- segít megelőzni az idős korral járó rendellenességeket és betegségeket

Mitől hatékony stressz csökkentő az Arctic Root?

Az Arctic Root hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, segíti a keringési rendszer működését, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását, antioxidáns hatásán keresztül gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, ezáltal védi a sejtek normális működését.

Klinikailag bizonyított hatása, hogy növeli a koncentrációt, és segíti a stressz leküzdését.

A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, gyógynövény alapú svéd készítmény hatékonyságát jól mutatja, hogy a skandináv országokban és az Egyesült Államokban növényi alapú gyógyszerként alkalmazzák. Erre csak úgy van lehetőség, hogy már több mint 30 éve megfelelő tanulmányokkal alá tudták támasztani a használatából eredő előnyöket.

Világszínvonalú kutatási és gyártási háttér

A Swedish Herbal Institute (SHI) közel 40 éve élen jár az immun támogató és adaptogén természetes készítmények kutatásában és gyártásában. A Szibériából származó alapanyagot Svédországban dolgozzák fel. Az SHI rendelkezik a legrészletesebb és szerteágazóbb kutatási háttérrel, világszinten a legnagyobb tudományos magán könyvtárt ők tartják fent.

Szabadalmaztatott rózsagyökér kivonat

Az Arctic Root a Rhodiola rosea legjobb minőségű természetes termesztésből származó, szabványos kivonatát, az SHR-5 –t tartalmazza. Az SHR-5 klinikailag bizonyított hatása hogy fokozza az energiát, növeli a koncentráció erősségét, elősegíti a jó hangulatot, és segíti a stressz leküzdését. Az SHR-5 típusú rózsagyökér kivonat az egyetlen, amely orvosi kutatások alapjául szolgált és bizonyított hatékonyságú.

Adaptogén gyógynövény

Kevés olyan gyógynövény van, amelyek úgy képesek beavatkozni szervezetünk működésébe, hogy azzal nem specifikusan egy problémás területre hatnak, hanem egészében immunrendszerünk optimális működését szabályozzák.

Az adaptogén szó is ezt jelenti: szervezetünk működésében bekövetkező változásokhoz igazodni a sejtek szintjén, vagyis adaptálódni. Ezek a bekövetkező változások, stressz szituációk hasznosak, azonban ha túl sok éri szervezetünket, az sokkal nehezebben vagy egyáltalán nem fog alkalmazkodni.

A rózsagyökér kivonat is úgy avatkozik be szervezetünk működésébe, ahogy annak szüksége van rá az adott helyzetben: gyorsítja az alulműködő sejteket vagy lassítja a túlműködést. Ezek a helyzetek lehetnek ugyanúgy mindennapi életben bekövetkező klasszikus értelembe vett stressz helyzetek vagy sportolás során a terhelésből eredő reakciók. Az adaptogének nem stimulánsok, hosszú távon, biztonságosan alkalmazhatóak, mellékhatások és a szervezet energia készleteinek felélése nélkül.

A világon jelenleg 7 féle adaptogén gyógynövény létezik, ebből 3 ginzeng.

Többszörösen kitüntetett készítmény

2003-óta 5 alkalommal vihette haza a Svéd Egészségügyi Tanács kategória díját. A legnépszerűbb termék Svédországban, Dániában és Izlandon, évente több mint 500 ezres eladással.

Történelmi gyógynövény, régóta fennálló alkalmazással

Az első írásos dokumentációk használatáról egészen 2000 évvel nyúlnak vissza, akkor energizáló, vitalizáló tulajdonsága miatt fogyasztották. A görög, viking, eszkimó kultúrák betegségek ellen védő és afrodiziákumként emlegetik. Az orvostudomány az 1960-as években fedezte fel és kezdte el vizsgálni speciális hatóanyag tartalmát. A hetvenes évektől Svédország élen járt ezekben a klinikai vizsgálatokban, ehhez csatlakozott az Egyesült Államok a 90-es évektől.

Összetétel:

mikrokristályos cellulóz (tabletta kötőanyaga), Rhodiola rosea kivonat, maltodextrin (burgonyakeményítő), dikalcium foszfát (állagjavító), szilicium-dioxid (habzásgátló), magnézium-sztearát (térfogatnövelő), kálium szorbát (gombaölő szer), metil-p-hidroxi-benzoát (tartósítószer), sellak (bevonóanyag), olivaolaj, polietilénglikol (emulgeálószer)

Arctic_root_tablazat_.jpg

Adagolás:

naponta 1 tabletta, étkezés közben bevéve

1 kapszula 144 mg rózsagyökér kivonatot tartalmaz.

Figyelmeztetések:

Várandósság és a szoptatás ideje alatt a termék szedése előtt ki kell kérni a kezelőorvos véleményét.

8 évnél fiatalabb gyermekek esetében használat előtt ki kell kérni a család- vagy gyermekorvos véleményét.

Engedélyszám: OÉTI 9341/2011

Gyártó: Swedish Herbal Institute, Göteborg, Sweden

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Omega Wellness Kft, 2142, Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 1/7.

 

Értékelés 
2017-10-20

értékelés

Csak+++++++++++++++++++!

  Értékelés 
  2017-10-09

  Nagyon jó!

  Nagyon jó termék!Csak ajánlani tudom mindenkinek!Én már lassan 1éve szedem folyamatosan!

   Értékelés 
   2017-10-09

   Angeli Andrea

   Csak ajánlani tudom, már a második dobozzal fogyasztom, nekem segített!

    Értékelés 
    2017-10-08

    Csak ajánlani tudom

    Segített visszaállni a középpontomba, nyugodtabb és stresszmentesebb vagyok.

     Értékelés 
     2017-10-08

     Arctic Root rózsagyökér tabletta

     Segített visszaállítani a középpontomba. Sokkal nyugodtabb vagyok, könnyebben kezelem a stresszes helyzeteket.

      Értékelés 
      2017-10-08

      Értékelés

      A termék használata során csak pozitív hatásokat tapasztaltunk. Nagyobb türelem, és jobb koncentráció.

       Írd meg véleményed!

       Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, az eredményeket garantálni nem tudjuk.

       • Előnézet
        5 890 Ft‎

        Az Arctic Root rózsagyökér (rhodiola rosea) kivonatot tartalmazó tabletta segít a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásában. Csökkenti a levertség és kimerültség érzését, gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat. Ötszörös "Év terméke" díjas készítmény.

          5 890 Ft‎ (27% ÁFA-val)

       • Előnézet
        12 579 Ft‎ 9 990 Ft‎
        Kedvezmény: -2 589 Ft‎
        Csökkentett ár!

        Élénkítő csomag a testnek és a léleknek!\nCsomag tartalma:   - 1 db Arctic Root rózsagyökér tabletta   - 1 db Mivitotal Plus multivitamin   - 1 db MECSEK Élénkítő filteres teakeverék

        12 579 Ft‎ 9 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)
        Kedvezmény: -2 589 Ft‎
       • Előnézet
        14 179 Ft‎ 12 490 Ft‎
        Kedvezmény: -1 689 Ft‎
        Csökkentett ár!

        A csomag tartalma:\n- 1 db Brainsharp halilaj kapszula 120db- 1 db Acrtic Root rózsagyökér tabletta- 1 db MECSEK Nyugalom tea

        14 179 Ft‎ 12 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)
        Kedvezmény: -1 689 Ft‎
       • Előnézet
        13 729 Ft‎ 11 990 Ft‎
        Kedvezmény: -1 739 Ft‎
        Csökkentett ár!

        A csomag tartalma:\n- 1 db Eskimo-3 Brainsharp halolaj 210ml- 1 db Arctic Root rózsagyökér tabletta- 1 db MECSEK Stresszoldó tea ginzeng+levendula

        13 729 Ft‎ 11 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)
        Kedvezmény: -1 739 Ft‎