Az Arctic Root egy Magyarországon kívül őshonos gyógynövény, a rózsagyökér kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásáért. Hatása, miszerint növeli a koncentrációt és segít a stressz leküzdésében, klinikailag bizonyított. A kutatás-fejlesztésben világhírű svéd SHI gyár terméke 1985 óta vezető készítmény a skandináv országokban, Izlandon és az Egyesült Államokban.

természetes: A termék szellemi  és fizikai erőnlétre gyakorolt hatása a benne található tiszta rózsagyökér kivonatnak köszönhető.

minőségi: Az Arctic Rootban található SHR-5 a legjobb minőségű Szibériából származó rózsagyökér kivonat

elismert: Hazájában, Svédországban 5 alkalommal nyerte el az „Év terméke”-díjat

igazolt: A koncentrációra és a stresszkezelésre gyakorolt hatását klinikai vizsgálatok bizonyítják.

adaptogén: A szervezetben ott, és úgy hat, ahogy éppen szükség van rá

TUDJ MEG MINDENT AZ ADAPTOGÉN GYÓGYNÖVÉNYEKRŐL!

TULAJDONSÁGOK
A RÓZSAGYÖKÉR KIVONATRÓL
MITŐL HATÉKONY?
FONTOS INFÓK
VÉLEMÉNYEK
VÁSÁRLÁS

Miért érdemes az Arctic Root kapszulát választani?

Az Arctic Root természetes módon, a benne található Rhodiola rosea kivonatnak köszönhetően fejti ki jótékony hatását a szervezetben, így a szintetikus, gyógyszeres formulák helyett természetes megoldást nyújthat. A termék a rózsagyökér legjobb minőségű, természetes termesztésből származó, szabványos kivonatát, az SHR-5–t tartalmazza, ami klinikailag bizonyítottan

- növeli a koncentrációt,
- elősegíti a jó hangulatot,
- segít a stressz leküzdésében,
- segíti a keringési rendszer működését,
- fokozza a sejtek oxigénnel való ellátottságát,
- antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat.

A rózsagyökér egyike a Földön található 22 adaptogén gyógynövénynek, melyek rendkívüli precizitással képesek visszaállítani az egyensúlyt a szervezetben. A Rhodiola a következő tudományosan dokumentált vagy egészségügyi előnyökkel rendelkezik:

- Stressz- és depresszió ellenes hatás
- A szívizom funkcióinak erősítése
- Szívritmus-szabályozó
- Kardioprotektív
- Adaptogén és immunjavító hatások
- Az immunfelderítés javítása (daganatellenes hatás)
- A kemoterápia káros hatásainak enyhítése
- A sportteljesítmény fokozása
- A szellemi funkciók javítása
- A szexuális funkciók harmonizálása mindkét nem esetén
- A vércukor szabályozás harmonizálása
- Májvédő hatás
- Erőteljes antioxidáns védelem sejtszinten
- Az idős korral járó rendellenességek és betegségek megelőzése

A Swedish Herbal Institute az Arctic Root rózsagyökér kapszula gyártója több mint 40 éves kutató munka eredményeképpen a világ vezető természetes adaptogén készítmények gyártója. Termékei biztonságát és hatékonyságát klinikai tesztek és kettős vak placebo kontrollállt tanulmányok bizonyítják.

 

Kinek ajánlott az Arctic Root fogyasztása?

Az Arctic Root kapszula mindenki számára ajánlott, aki

- úgy érzi, túl sok stressz nehezedik a vállára és nehezen tud megküzdeni ezzel,
- hajlamos a szorongásra, depresszióra,
- az őt érő stressz miatt kevésbé tud koncentrálni napi feladataira,
- nagy szellemi megpróbáltatás előtt áll (pl. vizsgaidőszak, munkahelyváltás, előléptetés),
- stresszes életmódja, szorongása vagy depressziója miatt nehezen/keveset alszik.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Mik azok az adaptogén gyógynövények?

„Az adaptogén gyógynövények olyan természetes anyagok, amelyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást, nem kívánatos mellékhatások nélkül” – olvashatjuk különféle szakmai oldalakon. De mit is jelent ez pontosan?

Őseink évezredekkel ezelőtt rájöttek, hogy vannak bizonyos növények, amik mind a túlműködő, mind pedig az alul működő szervekre kedvező hatást váltanak ki. A megfigyelések helyesek voltak, ugyanis létezik 22 olyan gyógynövény, ami a szervezetbe juttatva folyamatosan arra törekszik, hogy egyensúlyban tartsa belső elválasztású mirigyeinket és immunrendszerünket. Ennek érdekében alulműködő szerveinket felgyorsítja, a túlműködőket pedig lelassítja. Az adaptogén növények tehát akkor és úgy hatnak, ahogyan az adott pillanatban éppen szükségünk van rá.  Az adaptogének közös jellemzője, hogy minden sejtre hatnak és egyensúlyba hozzák azok működését. A tudománynak mind a mai napig nem sikerült olyan precizitású készítményt előállítania, mint ahogy ezek a növények hatnak.

Ahhoz, hogy egy növényt adaptogénnek tekintsünk, meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak. Csak olyan növény lehet adaptogén, ami

- non-toxikus és a szervezetre nézve tökéletesen ártalmatlan,
- folyamatos normalizáló hatású az egyén pszichológiai funkcióira,
- nem specifikus tevékenységet folytat,
- fenntartja a normális testi funkciókat a szervezetet érő változatos, folyamatos támadásokkal szemben,
- normalizálja a testi funkciókat, tekintet nélkül a meglévő kóros állapotokra.

A rózsagyökér kivonat szerepe az egészségmegőrzésben

A rózsagyökér kivonat egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy csökkenti a stresszt szervezetünkben – pontosabban segít annak megfelelő feldolgozásában.

Amikor stresszről beszélünk, nem csak azt értjük alatta, hogy hazafele a dugóban mérgelődünk (klasszikus stressz), hanem az új típusú stresszre is (élelmiszerekben található méreganyagok, környezetszennyezés, hangzavar, stb.), melyek a modern életnek köszönhetően folyamatosan és tartósan jelen vannak életünkben, nem kis károkat okozva szervezetünknek.

Ennek köszönhetően, kutatások szerint a betegségek több mint 80 százaléka ma a stresszben gyökerezik.

A stressz elsődleges következményei olyan civilizációs betegségek, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, és a magas vérnyomás, de ezeken túl más szervi problémákat is okozhat. Dr Selye János, világhírű kutató egereken végzett vizsgálataival a hosszú ideig fennálló stressz olyan negatív hatásait bizonyította, mint a mellékvesekéreg megnagyobbodása, nyirokszövetek sorvadása, gyomor-bélrendszer fekélyesedése.

Adaptogén és adaptogén gyógynövény között is van különbség. A rózsagyökér számos olyan egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, amik megkülönböztetik a többi adaptogéntől.

A Rhodiola a következő tudományosan dokumentált vagy egészségügyi előnyökkel rendelkezik: stressz- és depresszió ellenes hatású

- erősíti a szívizom funkcióit
- szabályozza a szívritmust
- védi a szívet és az érrendszert
- adaptogén és immunjavító hatású
- javítja az immunfelderítést (daganatellenes hatás)
- enyhíti a kemoterápia káros hatásait
- fokozza a sportteljesítményt
- javítja a szellemi funkciókat
- harmonizálja a szexuális funkciókat mindkét nem esetén
- harmonizálja a vércukor szabályozást
- májvédő hatású
- sejtszinten fejti kis erőteljes antioxidáns hatását
- segít megelőzni az idős korral járó rendellenességeket és betegségeket

Mitől hatékony stressz csökkentő az Arctic Root?

Az Arctic Root hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, segíti a keringési rendszer működését, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását, antioxidáns hatásán keresztül gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, ezáltal védi a sejtek normális működését.

Klinikailag bizonyított hatása, hogy növeli a koncentrációt, és segíti a stressz leküzdését.

A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, gyógynövény alapú svéd készítmény hatékonyságát jól mutatja, hogy a skandináv országokban és az Egyesült Államokban növényi alapú gyógyszerként alkalmazzák. Erre csak úgy van lehetőség, hogy már több mint 30 éve megfelelő tanulmányokkal alá tudták támasztani a használatából eredő előnyöket.

Világszínvonalú kutatási és gyártási háttér

A Swedish Herbal Institute (SHI) közel 40 éve élen jár az immun támogató és adaptogén természetes készítmények kutatásában és gyártásában. A Szibériából származó alapanyagot Svédországban dolgozzák fel. Az SHI rendelkezik a legrészletesebb és szerteágazóbb kutatási háttérrel, világszinten a legnagyobb tudományos magán könyvtárt ők tartják fent.

Szabadalmaztatott rózsagyökér kivonat

Az Arctic Root a Rhodiola rosea legjobb minőségű természetes termesztésből származó, szabványos kivonatát, az SHR-5 –t tartalmazza. Az SHR-5 klinikailag bizonyított hatása hogy fokozza az energiát, növeli a koncentráció erősségét, elősegíti a jó hangulatot, és segíti a stressz leküzdését. Az SHR-5 típusú rózsagyökér kivonat az egyetlen, amely orvosi kutatások alapjául szolgált és bizonyított hatékonyságú.

Adaptogén gyógynövény

Kevés olyan gyógynövény van, amelyek úgy képesek beavatkozni szervezetünk működésébe, hogy azzal nem specifikusan egy problémás területre hatnak, hanem egészében immunrendszerünk optimális működését szabályozzák.

Az adaptogén szó is ezt jelenti: szervezetünk működésében bekövetkező változásokhoz igazodni a sejtek szintjén, vagyis adaptálódni. Ezek a bekövetkező változások, stressz szituációk hasznosak, azonban ha túl sok éri szervezetünket, az sokkal nehezebben vagy egyáltalán nem fog alkalmazkodni.

A rózsagyökér kivonat is úgy avatkozik be szervezetünk működésébe, ahogy annak szüksége van rá az adott helyzetben: gyorsítja az alulműködő sejteket vagy lassítja a túlműködést. Ezek a helyzetek lehetnek ugyanúgy mindennapi életben bekövetkező klasszikus értelembe vett stressz helyzetek vagy sportolás során a terhelésből eredő reakciók. Az adaptogének nem stimulánsok, hosszú távon, biztonságosan alkalmazhatóak, mellékhatások és a szervezet energia készleteinek felélése nélkül.

A világon jelenleg 7 féle adaptogén gyógynövény létezik, ebből 3 ginzeng.

Többszörösen kitüntetett készítmény

2003-óta 5 alkalommal vihette haza a Svéd Egészségügyi Tanács kategória díját. A legnépszerűbb termék Svédországban, Dániában és Izlandon, évente több mint 500 ezres eladással.

Történelmi gyógynövény, régóta fennálló alkalmazással

Az első írásos dokumentációk használatáról egészen 2000 évvel nyúlnak vissza, akkor energizáló, vitalizáló tulajdonsága miatt fogyasztották. A görög, viking, eszkimó kultúrák betegségek ellen védő és afrodiziákumként emlegetik. Az orvostudomány az 1960-as években fedezte fel és kezdte el vizsgálni speciális hatóanyag tartalmát. A hetvenes évektől Svédország élen járt ezekben a klinikai vizsgálatokban, ehhez csatlakozott az Egyesült Államok a 90-es évektől.

Összetétel:

Rhodiola Rosea SHR-5 kivonat, mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, magnézium-sztearát (növényi eredetű), növényi kapszula: hidroxipropil - metilcellulóz

Adagolás:

Naponta 1-2 tabletta, étkezés közben bevéve.

1 kapszula 180 mg rózsagyökér kivonatot tartalmaz.

Figyelmeztetések:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Várandós és szoptatós anyák, krónikus betegek, időskorúak és 18 évnél fiatalabbak, vagy akik rendszeresen gyógyszert szednek, azok esetében használat előtt ki kell kérni a családorvos vagy a kezelőorvos véleményét! Gyerekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Notifikációs szám: 21345/2019

Gyártó: Swedish Herbal Institute, Göteborg, Sweden

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Omega Wellness Kft, 2142, Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 1/7.

 

Értékelés 
2018-12-08

Sokat segített

Rengeteg dolog szakadt a nyakamba. Családtagok betegsége, műtétek, aggodalom, még több munkahelyi stressz... Először elkeseredés telepedett rám, majd a szomorúság, egyszerűen képtelen voltam bárminek örülni, lassan már semmi nem tudott érdekelni. Esténként csak forgolódtam még órák múlva sem tudtam elaludni. Kialvatlanul mentem dolgozni és csak minden nehezebb lett. Tudtam, hogy valami segítség kéne. Nem akartam gyógyszerfüggő lenni, ezért nem orvoshoz fordultam. Előbb egy másik forgalmazó termékével próbálkoztam. Az a termék több összetevős volt. Attól sikerült jól aludnom, de kicsit tompává váltam. Közelben állók beszélgetésének voltam véletlenül tanúja, így hallottam ennek a növénynek, a rózsagyökérnek a jótékony hatásáról. Hazaérve rákerestem az interneten és próbáltam egy megbízható készítményt vásárolni. Miután átváltottam erre a termékre, ugyan nem egyik napról a másikra, de arra lettem figyelmes, hogy nem csak hogy bírom a gyűrődést, jól alszok, de még tisztábban is gondolkodom. (Van még egy dolog, aminek nem nagyon örülök. Pár évvel túl vagyok az ötvenen, már azt hittem elmaradt a menstruációm, de ismét újra ciklikusan visszatért. Nem tudom, hogy erre a dologra is ez a termék volt-e befolyással.)

  Értékelés 
  2018-12-08

  Szuper!

  Nagyon jó termék, csak ajánlani tudom!

   Értékelés 
   2017-10-20

   értékelés

   Csak+++++++++++++++++++!

    Értékelés 
    2017-10-09

    Nagyon jó!

    Nagyon jó termék!Csak ajánlani tudom mindenkinek!Én már lassan 1éve szedem folyamatosan!

     Értékelés 
     2017-10-09

     Angeli Andrea

     Csak ajánlani tudom, már a második dobozzal fogyasztom, nekem segített!

      Értékelés 
      2017-10-08

      Csak ajánlani tudom

      Segített visszaállni a középpontomba, nyugodtabb és stresszmentesebb vagyok.

       Értékelés 
       2017-10-08

       Arctic Root rózsagyökér tabletta

       Segített visszaállítani a középpontomba. Sokkal nyugodtabb vagyok, könnyebben kezelem a stresszes helyzeteket.

        Értékelés 
        2017-10-08

        Értékelés

        A termék használata során csak pozitív hatásokat tapasztaltunk. Nagyobb türelem, és jobb koncentráció.

         Értékelés 
         2016-11-15

         Az interneten találtam rá a termékre, gondoltam, kíváncsiságból kipróbálom. Ennek már több mint 1 éve. Azóta nyugodtabb vagyok, jobban viselem a munkahelyem .....kisimúlt az agyam . :-) Tökéletesen meg vagyok elégedve vele !

          Értékelés 
          2016-01-31

          Miután elkezdtem szedni,sokkal kevésbé voltam fáradt,és türelmesebb voltam a gyerekeimmel,jobban érzem magam.

           Értékelés 
           2016-01-05

           29 éves nő vagyok, elég stresszes a munkám. Az Arctic Root nevű készítményből napi egy tablettát kezdtem el szedni egy hónappal ezelőtt. Már néhány nap után éreztem a pozitív hatását: nyugtat a feszült helyzetekben, javult az általános közérzetem, ugyanakkor felráz szellemileg és testileg is, ha épp arra van szükségem. A párom is elkezdte szedni, miután látta rajtam a készítmény pozitív hatásait. Most rendeltem 2 újabb dobozzal. Csak ajánlani tudom.
           Egy éve szedem folyamatosan az Eskimo-3 Brainsharpot, azóta is elégedett vagyok a hatásával, és folyamatosan rendelem a készítményt.

            Írd meg véleményed!

            Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, az eredményeket garantálni nem tudjuk.

            • Előnézet
             5 890 Ft‎

             MEGÚJULT KÜLSŐ, MÉG TÖBB HATÓANYAG! Az Arctic Root rózsagyökér (rhodiola rosea) kivonatot tartalmazó kapszula segít a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásában. Csökkenti a levertség és kimerültség érzését, gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat. Ötszörös "Év terméke" díjas készítmény.

               5 890 Ft‎ (27% ÁFA-val)

            • Előnézet
             12 800 Ft‎ 10 353 Ft‎
             Kedvezmény: -2 447 Ft‎
             Csökkentett ár!

             Élénkítő csomag a testnek és a léleknek!\nCsomag tartalma:   - 1 db Arctic Root rózsagyökér tabletta   - 1 db Mivitotal Plus multivitamin   - 1 db MECSEK Élénkítő filteres teakeverék

             12 800 Ft‎ 10 353 Ft‎ (27% ÁFA-val)
             Kedvezmény: -2 447 Ft‎
             Kosárba Bővebben
            • Előnézet
             14 420 Ft‎ 12 312 Ft‎
             Kedvezmény: -2 108 Ft‎
             Csökkentett ár!

             A csomag tartalma:\n- 1 db Brainsharp halolaj kapszula 120db- 1 db Acrtic Root rózsagyökér tabletta- 1 db MECSEK Nyugalom tea

             14 420 Ft‎ 12 312 Ft‎ (27% ÁFA-val)
             Kedvezmény: -2 108 Ft‎
             Kosárba Bővebben
            • Előnézet
             13 990 Ft‎ 11 862 Ft‎
             Kedvezmény: -2 128 Ft‎
             Csökkentett ár!

             A csomag tartalma:\n- 1 db Eskimo-3 Brainsharp halolaj 210ml- 1 db Arctic Root rózsagyökér tabletta- 1 db MECSEK Stresszoldó tea ginzeng+levendula

             13 990 Ft‎ 11 862 Ft‎ (27% ÁFA-val)
             Kedvezmény: -2 128 Ft‎
             Kosárba Bővebben