Az Avosol – ASU® egyedi, természetes készítmény az avokádó és a szója olaj nem szappanosodó összetevőinek 1:2 arányú keveréke, C-vitaminnal kiegészítve. 2015-ben megújult a termék, kibővült összetevőinek köszönhetően még inkább hatékony megoldást nyújthat a porcok normál állapotának fenntartásához. Pozitív hatása klinikailag dokumentált.

avosol2_o3w_600_600.jpg

természetes: 100%-bar természetes, növényi hatóanyagot tartalmaz

népszerű: már 10 éve jelen van a piacon, Európa számos országában kapható

megbízható: GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) eljárással készül

GMO mentes: nem tartalmaz génmódosított összetevőket

bizonyított: kollagénképződésre gyakorolt hatása klinikailag dokumentált

hatásos: összetevőinek köszönhetően hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához

TULAJDONSÁGOK
FONTOS INFORMÁCIÓK, ÖSSZETÉTEL
VÉLEMÉNYEK
VÁSÁRLÁS

A porckopásról

A porcbetegségek száma évről évre növekszik hazánkban, nem mindegy azonban, hogy milyen típusú elváltozásról van szó.

A porcbetegségeknek alapvetően két fajtáját különböztetjük meg, a kopásost és a gyulladásost.

Míg a gyulladás egy akut probléma, ami orvosi ellátást igényel, a kopás egy lassabb lefolyású, idült  probléma.

A porckopásnál sok esetben genetikai tényezők játszanak szerepet, de az öröklött hajlamon túl a fokozott igénybevétel és az egészségtelen életmód (a testmozgás hiánya, a túlsúly) is okozhat ilyen elváltozást. Ennek legfőbb tünetei a fájdalom mellett a ropogás, mozgáskorlátozottság, és a nyomásérzékenység.

Szervezetünk ennek javítása érdekében képes a károsodott ízületi folyadék helyett új kenőanyagot termelni, ehhez azonban nagy mennyiségű vitaminra – különösen C-vitaminra, foszforra, kalciumra és triptofán nevű esszenciális aminosavra – van szüksége, amiket táplálkozással vagy étrendkiegészítők fogyasztásával is bevihetünk. A vitaminok mellett az avokádó – a tripofán aminosav elsődleges forrása) és a szója (magas linolsav tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatású, magas a telítetlen zsírsav, valamint az E- és B-vitamin tartalma) szintén segítségül hívható a kopásos megbetegedéseknél.

Milyen esetben javasolt az Avosol szedése?

A porcos megbetegedések kezelésének egyik leghatékonyabb, természetes módja a struktúramódosító készítmények szedése. A két legnépszerűbb ilyen típus a glükozamin-kondroitin és az avokádó-szója tartalmú termékek. Ezek rendelkeznek ugyanis a legtöbb klinikai vizsgálattal és legnagyobb alkalmazási múlttal. Mindkettő típus másként fejti ki hatását, és más területre hat, a legfőbb különbség mégis az köztük, hogy az ASU termékek teljesen növényi alapúak.

Ezeknek a készítményeknek jóval lassabb a hatásmechanizmusuk, mint a fájdalomcsillapítóknak, viszont képesek módosítani a porcok sérült struktúráját, és így visszafordítani a kopást. A C-vitamin, szója, avokádó komplex úgy avatkozik be a porcműködésbe, hogy stimulálja a porcok felépítéséért felelős TGF beta enzimet, és csökkenti egy másik enzim, az IL-1 működését, ami a porcok lebontását végzi.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Összetevők:

glükóz-szirup (porlasztva szárított), szójakivonat (Glycine max. L.), avokádó kivonat (Persea americana Mill.), nátrium-aszkorbát, szójafehérje izolátum, antioxidánsok (tokoferol kivonat), csomósodás gátló anyagok (szilicium-dioxid E551, zsírsavak magnézium sói E470b), zselatin (kapszula anyaga).

Napi adag:

Napi 2 db kapszula, étkezés közben

Hasznos anyag tartalom:

Szójakivonat: 200 mg/2 kapszula

Avokádó kivonat: 100 mg/2 kapszula

C-vitamin: 30 mg/2 kapszula (napi beviteli érték 37,5%-a)

Engedély: OÉTI 16303/2015

Gyártó: A/S Anjo, Poppelgaardvej 17, DK-2860 Soeborg, Dánia

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: OmegaWellness Kft., 2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 1/7.

Értékelés 
2017-10-18

Nekünk bevált.

A férjemmel együtt szedjük , segített az izületi fájdalmunkon.

  Értékelés 
  2017-10-17

  Segít

  Férjem használta, kevésbé kattogott a térde.

   Értékelés 
   2017-10-13

   Bevált

   Édesapámnak rendeltem belőle,nagyon elégedettek voltunk vele!

    Írd meg véleményed!

    Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, az eredményeket garantálni nem tudjuk.

    • Előnézet
     5 890 Ft‎

     Az Avosol – ASU® porcerősítő kapszula egyedi, természetes készítmény az avokádó és a szójaolaj nem szappanosodó összetevőinek keveréke, C-vitaminnal kiegészítve. Összetevőinek köszönhetően hozzájárul a normál kollagénképződéshez, a porcok normál állapotának fenntartásához. Pozitív hatása klinikailag dokumentált.

       5 890 Ft‎ (27% ÁFA-val)