"Az óceán a barátunk" rajzpályázat

Itt az idő, hogy megmutasd gyermeked rajztehetségét, ugyanis rajzpályázatot hirdetünk "Az óceán a barátunk" címmel. 

Mint tudjuk, az óceánok óriási szerepet játszanak a Föld ökoszisztémájának stabilitásában. A bennük élő fitoplanktonok állítják elő bolygónk oxigénmennyiségének felét. Vizeink hőmérsékletének emelkedése és a folyamatos szennyezés azonban könnyedén felboríthatja ezt a kényes egyensúlyt.

Ezért fontosnak tartjuk, hogy már fiatal korban kialakuljon a gyerekekben egy olyan,tudatos gondolkodásmód, amivel a következő generáció már sikeresen tud fellépni a környezetszennyezés és a káros folyamatos megfékezésében - esetleg visszafordításában. 

Készítsetek figyelemfelhívó színes rajzot, vagy festményt "Barátunk az óceán" témakörben, és nyerjétek meg a 14.000 Ft értékű Eskimo Kids csomagot!

 ̶P̶o̶s̶t̶á̶z̶d̶ ̶e̶l̶ ̶n̶e̶k̶ü̶n̶k̶ ̶a̶ ̶k̶é̶s̶z̶ ̶m̶ű̶v̶e̶t̶ ̶é̶s̶ ̶a̶ ̶k̶i̶t̶ö̶l̶t̶ö̶t̶t̶ ̶é̶s̶ ̶a̶l̶á̶í̶r̶t̶ ̶j̶e̶l̶e̶n̶t̶k̶e̶z̶é̶s̶i̶ ̶l̶a̶p̶o̶t̶ ̶l̶e̶v̶é̶l̶b̶e̶n̶ ̶a̶ ̶V̶i̶t̶a̶W̶e̶l̶l̶n̶e̶s̶s̶ ̶K̶f̶t̶.̶ ̶2̶1̶4̶2̶ ̶N̶a̶g̶y̶t̶a̶r̶c̶s̶a̶,̶ ̶G̶a̶n̶z̶ ̶Á̶b̶r̶a̶h̶á̶m̶ ̶u̶.̶ ̶1̶/̶7̶.̶ ̶c̶í̶m̶r̶e̶!̶

A jelenlegi helyzetre való tekintettel szeretnénk megkérni Titeket, hogy a jelentkezéseteket ne postai úton, hanem e-mailben küldjétek el nekünk.

A bescannelt rajzot, valamint a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot az iroda@o3w.hu címre várjuk "Rajzpályázat" tárggyal. A jelentkezési lapot az oldal alján tudod letölteni. 

A csomag tartalma:

- 2 db Eskimo Kids halolaj választott ízben
- 1 db Eskimo Kids tornazsák
- 1 db Eskimo Kids tolltartó
- 1 db Eskimo Kids kötény
- 1 db Eskimo Kids inspiráló füzet
- 1 db Eskimo Kids színes ceruzakészlet hegyezővel
- 1 db Eskimo Kids tetoválás

A kialakult helyzetre való tekintettel a beküldési határidőt 2020.04.30-ig kitoltuk, hogy az otthon töltött idő alatt minél kreatív alkotás születhessen!

A pályamunkákat VitaWellness Kft. 04.30-án teszi közzé az Omega3wellness.hu Facebook oldalon, a „Az óceán a barátunk - rajzpályázat” nevű fényképalbumba. A feltöltött fotókra 18 napon keresztül lehet gyűjteni a lájkokat. 

A legtöbb lájkot kapott nevező nyeri meg az Eskimo Kids csomagot!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE