Így égnek el észrevétlenül a karácsonyi kalóriák

Így égnek el észrevétlenül a karácsonyi kalóriák

A karácsony az év leghízlalóbb időszaka, ilyenkor az átlagosnál jóval többet eszünk-iszunk, és kevesebbet mozgunk. Ha te is azt hiszed, semmit nem teszel a testedért ebben a néhány napban, nézd meg, mennyi kalóriát égetsz el a karácsonyi készülődés közben!

Ember legyen a talpán, aki karácsonykor meg tudja állni, hogy túlegye magát. Ilyenkor az asztalok roskadoznak a finomabbnál finomabb ételek alatt, és ha mindenből csak egyszer szedünk, már akkor is bőven többet ettünk a kelleténél.

De nem csak Magyarországon van ez így, sőt jócskán elvagyunk maradva az élbolytól. Egy átlagos amerikai például december 25-én több mint 7.000 kalóriát fogyaszt el, ami körülbelül háromszorosa az ajánlott napi kalória bevitelnek. 

Ha idén Te is kicsit többet ettél a szükségesnél, ne érezd magad rosszul, hisz akaratlanul is rengeteg kalóriát elégettél az ünnepek alatt!

 

 

A mélytengeri halakban található omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a zsírbontásban, hozzájárulnak a testzsírok fokozott égetéséhez.

Számos kutatás bizonyítja, hogy a mindennapi EPA-DHA bevitellel, változatlan értend esetén is fokozza a szervezet kalóriafelhasználálsát, így átlagosan napi 400 extra kalóriát elégethetünk a halolaj rendszeres szedésével.

 

 

 • Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény*, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztári számlára is megvásárolható! *Vadhalászat során kifogott mélytengeri halak olajából készült, fenntartható halászatból származó, Friend of the Sea minősítéssel rendelkező...

    4 390 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  3 590 Ft‎

  Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztári számlára is megvásárolható! MENNYISÉGI AKCIÓ! Helyezz a kosárba legalább 2 doboz 60 darabos Eskimo-3 halolaj kapszulát és a termék ára 3.590 Ft-ról 2.745 Ft-ra fog változni!

    3 590 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  5 490 Ft‎

  Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztári számlára is megvásárolható!

    5 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  7 790 Ft‎

  Az Eskimo-3 Brainsharp halolaj természetes összetevői segítségével támogatja az egészséges agyműködést és segíti a koncentrációt. Az Eskimo-3 Brainsharp fő összetevője az Eskimo-3 természetes, stabil halolaj. Magas E- és D-vitamin, Q10, GLA tartalmú készítmény.

    7 790 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Az Eskimo-3 Brainsharp halolaj természetes összetevői segítségével támogatja az egészséges agyműködést és segíti a koncentrációt. Az Eskimo-3 Brainsharp fő összetevője az Eskimo-3 természetes, stabil halolaj. Magas E- és D-vitamin, Q10, GLA tartalmú készítmény. 12 éves kortól szedhető

    8 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 

Címkék: Eskimo-3

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód