Eskimo Kids halolaj - már több mint 20 éve a felelős szülők kedvelt omega-3 készítménye - Vélemények vásárlóktól vásárlóknak

Eskimo Kids halolaj - már több mint 20 éve a felelős szülők kedvelt omega-3 készítménye - Vélemények vásárlóktól vásárlóknak

Ahogy azt tőlünk már megszokhattátok, mindig igyekszünk segíteni, hogy megtaláljátok a legmegfelelőbb terméket gyermeketek számára. Mi más lehetne hitelesebb, mint vásárlóink véleménye, így összegyűjtöttük számotokra a legfrissebbeket.

"Már egy éve adom az én két éves kisfiamnak aki imádja az ízét én pedig azt hogy támogatja az immunrendszerét,aminek köszönhetően nem volt beteg mostanában,ezért én mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki,mert tényleg egy csodaszer."


"12 hónapos kisfiam alvása határozottan javult, kevesebbszer ébred, és nappal is hosszabban alszik. Mivel narancsos, így szívesen megeszi. Most rendelem újra."


"A két évesem imádja. Ha néhanapján lebetegszik, az is rövid idő alatt rendeződik. Nemsokára bölcsis lesz, bízom benne, hogy helytáll majd a halolaj és elkerülnek minket a betegségek továbbra is nagy ívben! :)"


"3,5 éves kisfiamnak adom. Nagyon szereti az ízét. Jobban alszik, nem beteg mióta kapja."


"Kislányomnak vettem,aki nemrég töltötte be az 1. évet. Az első két hétben fél adagot kapott,ezután következett a normál adag. 4-5 napja látom rajta,hogy értelmileg (is) ugrásszerűen fejlődött. Pl. a játékokat könnyedén kezeli,logikusan gondolkozik. Alvása sem olyan töredezett,mint eddig. Igaz,nem jó alvó,de ritkábban kel,és könnyebben visszaalszik,ami kezdésnek nem is rossz! :)"


Az Eskimo Kids halolaj hidegvízi, mélytengeri halak húsából készült, és a fejlődő gyermeki szervezet számára szükséges arányban tartalmazza a természetes omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakat, és a természetes E és D vitamint. A tutti-frutti ízű halolaj narancs, málna, citrom és meggy aroma megfelelő arányú keverékével készül.

Most szuper akciónk keretében 15% kedvezménnyel próbálhatjátok ki az Eskimo Kids halolajat tutti-frutti ízben!

  • Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

      4 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Címkék: eskimo kids halolaj

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód