Avosol: a porcszakértő

Avosol: a porcszakértő

Másfél éve megújult egyik legizgalmasabb termékünk, az Avosol porcerősítő kapszula, ami a megszokott avokádó és szója mellett egy új összetevővel bővült!

Az Avosol porcerősítő kapszula a korábbi összetevők mellett egy, a porcok szempontjából létszükségletű hatóanyaggal bővült: ez a C-vitamin. Az úja összetevővel a kapszula már a napi C-vitamin szükségletünk egy részét is fedezi, ugyanis 1 napi adag 60mg C-vitamin bevitelt jelent.

Az Anjo az összetevők minőségén és az adagolás semmit sem változott, a várt hatás elérése érdekében továbbra is naponta 2 kapszula bevételét javasolja, étkezés közben, bő folyadékkal.

Világszinten a glükozamin-kondroitin-msm készítmények mellett az avokádó-szója (ASU) keverékek a legtöbbet vizsgált és alkalmazott porckímélő készítmények.

Magyarországon kevesebb szó esik róla, pedig egyik előnye, hogy csak növényi összetevőket tartalmaz (kapszulahéj: zselatin). A másik pedig, hogy az avokádó magas fitoszterol tartalma miatt a vér normál koleszterinszintjének beállításában és a húgyúti rendszer normális működésében is szerepet játszhat. Hazánkban továbbra is az Avosol az egyetlen ilyen jellegű ASU készítmény.

Miért fontos a C-vitamin a porcerősítő készítményeknél?

Erről fogunk még a későbbiekben írni részletesebben is, egészen röviden azért, mert a szövetekben, csontokban, porcokban található kollagénképződés egyik katalizátora, enélkül a szervezet nem tudja újratermelni ezeket, fenntartani a normál működést.

A termékről többet ITT olvashatsz!

  • Előnézet
    5 890 Ft‎

    Az Avosol – ASU® porcerősítő kapszula egyedi, természetes készítmény az avokádó és a szójaolaj nem szappanosodó összetevőinek keveréke, C-vitaminnal kiegészítve. Összetevőinek köszönhetően hozzájárul a normál kollagénképződéshez, a porcok normál állapotának fenntartásához. Pozitív hatása klinikailag dokumentált.

      5 890 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód