A legtermészetesebb választás: Jack N' Jill fogápolási termékcsalád

A legtermészetesebb választás: Jack N' Jill fogápolási termékcsalád

A Jack N' Jill termékcsalád 2015 végén érkezett meg Magyarországra a világ másik végéről: Ausztráliából. A 100% természetes készítmények csecsemőkortól tinédzserkorig megoldást nyújtanak a gyerekek fogápolására!

Az 2015-ös ősz az újdonságok jegyében telt nálunk. Ekkor indult útjára megújult weboldalunk, blogunk és közösségi oldalaink, megérkezett az új Avosol, bemutattuk első kozmetikumunkat az Alliderm fokhagyma gélt és egy komplett új termékcsaláddal bővül kínálatunk.

A Jack N' Jill ausztrál márka neve mára összeforrt a természetes és organikus baba és gyermek szájápolás fogalmával. 1949 óta innovatív módon, a hatékonyságot előtérbe helyezve biztosítják a káros anyagoktól mentes, biztonságos fogkrémeket, fogkeféket és kiegészítőket már 6 hónapos kortól.

Már több mint 10 éve jelen vagyunk az Eskimo Kids halolajjal a legkisebbek életében egészen egy éves koruktól, most ezeket a tapasztalatokat kihasználva döntöttünk a Jack N' Jill márka mellett.

Mi a Jack N' Jill 66 évre visszatekintő sikerének titka?

Az egyszerűsége. Csak természetes és organikus fogkrémeket állítanak elő, ehhez igazodó kigészítőkkel, fogkefékkel. Nincs fluorid, triklozán, cukor, tartósítószer, SLS, színezék, műanyagok, BPA, PVC. Viszont van természetes gyümölcskivonat, orvosi minőségű körömvirág, bambusz, rizshéj, kukoricakeményítő mindez egy vidám hangulatú, újrahasznosított anyagokból készült csomagolásban.

A fogkrémek ennek köszönhetően már 6 hónapos kortól alkalmazhatók, akár nyugodtan le is nyelhetik a babák. Az édes gyümölcsös íz nem a cukornak, hanem a valódi gyümölcsnek köszönhető, a gyulladáscsökkentő hatású körömvirág kivonat pedig flourid nélkül biztosítja az egészséges ínyt és csillogást. Ha pedig véletlenül megrágcsálná a fogkefét sem történik baj, nem oldódik ki semmilyen káros műanyag, és a 3 fázisú fogkefe készlet korosztályhoz igazítva biztosítja a leghatékonyabb védelmet a fogaknak.

A fogkrémek természetesen rendelkeznek az európai kozmetikai regisztrációval, CPNP engedéllyel. Ezen túl számos laboratóriumi vizsgálat, és szakmai elismerést is bezsebelt a márka.

Összesen 19 termék, 4 féle szerethető mintával, 5 ízben érkezett hozzánk, köztük egy gyerekeknek számára kifejlesztett zenélő elektromos fogkefe is. Most mindenre egy induló kedvezményt biztosítunk, ráadásul egy tetszőlegesen összeválogatható pakkot is kialakítottunk.

Azt gondoljuk, hogy a Jack N' Jill egy kompromisszumok nélküli választás, ha természetes alapanyagú, gyengéd és hatékony fogápolási terméket keres gyermekének mindennapi használatra.

További információk a termékekről ITT és ITT olvashatók!

 • Előnézet
  1 990 Ft‎

  Az idén 71. szülinapját ünneplő ausztrál Jack N' Jill márka egyet jelent a minőségi, kompromisszumok nélküli baba-gyerek fogápolással. A banán ízű fogkrém kizárólag organikus összetevőkkel készült, akár le is nyelhetik a kicsik. Fluorid-, triklozán-, cukor-, tartósítószer-, SLS-, gluténmentes.

    1 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 990 Ft‎

  Az idén 71. szülinapját ünneplő ausztrál Jack N' Jill márka egyet jelent a minőségi, kompromisszumok nélküli baba-gyerek fogápolással. Az eper ízű fogkrém kizárólag organikus összetevőkkel készült, akár le is nyelhetik a kicsik. Fluorid-, triklozán-, cukor-, tartósítószer-, SLS-, gluténmentes.

    1 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 990 Ft‎

  Az idén 71. szülinapját ünneplő ausztrál Jack N' Jill márka egyet jelent a minőségi, kompromisszumok nélküli baba-gyerek fogápolással. Az áfonya ízű fogkrém kizárólag organikus összetevőkkel készült, akár le is nyelhetik a kicsit. Fluorid-, triklozán-, cukor-, tartósítószer-, SLS-, gluténmentes.

    1 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 990 Ft‎

  Az idén 66. szülinapját ünneplő ausztrál Jack N' Jill márka egyet jelent a minőségi, kompromisszumok nélküli baba-gyerek fogápolással. A feketeribizli ízű fogkrém kizárólag organikus összetevőkkel készült, akár le is nyelhetik a kicsit. Fluorid-, triklozán-, cukor-, tartósítószer-, SLS-, gluténmentes.

    1 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 990 Ft‎

  Az idén 71. szülinapját ünneplő ausztrál Jack N' Jill márka egyet jelent a minőségi, kompromisszumok nélküli baba-gyerek fogápolással. A málna ízű fogkrém kizárólag organikus összetevőkkel készült, akár le is nyelhetik a kicsit. Fluorid-, triklozán-, cukor-, tartósítószer-, SLS-, gluténmentes.

    1 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 690 Ft‎

  A Jack N' Jill nyuszi mintás fogkeféjével élmény lesz a fogmosás. Kizárólag természetes, biológiailag lebomló anyagokból készült, BPA és PVC mentes környezetbarát termék. Már az első fogak felbukkanásától alkalmazható. A kicsik kezéhez igazodó kialakítás, extra gyengéd sörtékkel.

    1 690 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 690 Ft‎

  A Jack N' Jill víziló mintás fogkeféjével élmény lesz a fogmosás. Kizárólag természetes, biológiailag lebomló anyagokból készült, BPA és PVC mentes környezetbarát termék. Már az első fogak felbukkanásától alkalmazható. A kicsik kezéhez igazodó kialakítás, extra gyengéd sörtékkel.

    1 690 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 690 Ft‎

  A Jack N' Jill koala mintás fogkeféjével élmény lesz a fogmosás. Kizárólag természetes, biológiailag lebomló anyagokból készült, BPA és PVC mentes környezetbarát termék. Már az első fogak felbukkanásától alkalmazható. A kicsik kezéhez igazodó kialakítás, extra gyengéd sörtékkel.

    1 690 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 690 Ft‎

  A Jack N' Jill dínó mintás fogkeféjével élmény lesz a fogmosás. Kizárólag természetes, biológiailag lebomló anyagokból készült, BPA és PVC mentes környezetbarát termék. Már az első fogak felbukkanásától alkalmazható. A kicsik kezéhez igazodó kialakítás, extra gyengéd sörtékkel.

    1 690 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  2 090 Ft‎

  A Jack N' Jill dínó mintás fogmosópohár környezetbarát anyagokból. A kizárólag bambusz és rizshéj alapú pohár mentes minden BPA-PVC és vegyszeres anyagoktól. Nagyszerű kiegészítője lehet minden gyermek fogmosó készletének.

    2 090 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  2 090 Ft‎

  A Jack N' Jill nyuszi mintás fogmosópohár környezetbarát anyagokból. A kizárólag bambusz és rizshéj alapú pohár mentes minden BPA-PVC és vegyszeres anyagoktól. Nagyszerű kiegészítője lehet minden gyermek fogmosó készletének.

    2 090 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 990 Ft‎

  A Jack N’ Jill már 6 hónapos kortól gondol a babákra. A 100%-ban orvosi szilikonból készült, dupla oldalú, ujjra húzható fogkefe az első fogacskák kibukkanása előtti időszaktól egészen 18 hónapos korig használható. Biztonságos és higiénikus módja a baba fogak és az íny ápolására. BPA és PVC mentes.

    1 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 990 Ft‎

  Jack N’ Jill 100%-ban orvosi szilikonból készült fogkefe 1-3 évesek részére. A fogkefére erősíthető műanyag lap megakadályozza, hogy a gyermek megsértse a száját vagy túl mélyre dugja a fogkefét. BPA és PVC mentes környezetbarát termék.

    1 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  1 490 Ft‎

  Minden kisgyermek eljut abba a korba, hogy már szeretne önállóan is fogat mosni. Ezt a Jack N' Jill különleges kialakítású fogkeféjével biztonságosan és gyengéden el is kezdheti. Ezzel biztosan nem fogja felsérteni az ínyét és minden oldalról alapos tisztítást biztosít fogainak.

    1 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód