Kapocs gyerek és felnőtt omega-3 között! Eskimo-3 Brainsharp

Kapocs gyerek és felnőtt omega-3 között! Eskimo-3 Brainsharp

Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy "Mit adjak a gyermekemnek az Eskimo Kids helyett, ha betöltötte a 12-14 éves életkort?" A válaszunk pedig egyértelmű ilyenkor: az Eskimo-3 Brainsharp olajat. Hogy miért ezt ajánljuk a tinédzsereknek, a cikkben részletesen elmondjuk.

Az Eskimo készítményekkel kapcsolatban különösen sokat beszélgetünk vásárlókkal, partnerekkel, és több mint egy évtizednyi ismeretanyag gyűlt össze már róluk.

Az egyik leggyakoribb kérdés a szülők részéről az, hogy mit adjanak gyermeküknek az Eskimo Kids halolaj helyett, ha az elérte a 12-14 éves kort.

Az igények felmérése után általában mindig az Eskimo-3 Brainsharp halolaj mellett tesszük le a voksunkat, ennek összetétele ugyanis eltér az Eskimo-3 halolajtól, jobban megfelel a serdülők igényeinek.

A klasszikus felnőtt Eskimo-3 halolaj legjobban egy felnőtt étrendjébe illeszthető be, aki ha változatosan étkezik, hozzájut a szükséges vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz beleértve az omega-6 és omega-9 zsírsavakat is. Viszont mivel a tengeri hal fogyasztás elenyésző (ennek társadalmi, földrajzi, gazdasági okairól már sokat írtunk), a szervezet számára szükséges omega-3 mennyiséget érdemes az Eskimo-3 halolajjal pótolni. Leginkább a koleszterinszint csökkentése, a szív- és érrendszer támogatása és az immunvédelem miatt jelent ez sokat egy felnőtt szervezetnek.

Gyermekeknél, kamaszoknál kicsit más a helyzet: mivel az étkezésükben nem áll be nagy változás 12 éves kor után sem, ugyanúgy szükségük van az omega-3 EPA-DHA mellett az omega-6 és omega-9 illetve a D- és E-vitaminokra is az immunrendszer védelméhez és a szervezetük fejlődésének támogatásához.

Emellett van még egy fontos indok: ez az iskolaváltás, gimnáziumi felvételik időszaka. Egyébként is túlterheltek a hazai diákok, és ilyenkor még extra szellemi megerőltetésnek és gyakori éjszakázásoknak vannak kitéve!

Az Eskimo-3 Brainsharp pedig ebben igazán erős: természetes összetevői segítségével támogatja az egészséges agyműködést és segíti a koncentrációt, fontos antioxidáns támogatást biztosít a normál agy és memória funkciók fenntartásához.

Az omega-3 DHA az agy és memóriafunkciók javításában hatékony, növeli a szellemi potenciált és kognitív teljesítőképességet, csökkenti a fáradékonyságot, kimerültséget. Magas Q10 és ligetszépe olaj tartalma többek között segíti a sejtek energiaellátását jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor, és túlterhelés esetén.

Az íz szokott még egy visszatérő kérdés lenni. Itt már választható akár a kapszula forma is, de akik megszokták az olajat korábban, azoknak itt sem lesz gond. Nyilván a tutti-frutti gyümölcsös íz furcsán mutatna egy felnőtt készítményben, de az Eskimo-3 Brainsharp olaj kellemes citromos, lime-os íze sem szokott problémát okozni!

Értelemszerűen nem csak diákok választják, idősebb korban újra felértékelődik a D-vitamin és szellemi teljesítőképesség jelentősége, és  magas fokú figyelmet igénylő szellemi munkát végzők is gyakran használják visszajelzéseink szerint.

  • Előnézet
    7 790 Ft‎

    Az Eskimo-3 Brainsharp halolaj természetes összetevői segítségével támogatja az egészséges agyműködést és segíti a koncentrációt. Az Eskimo-3 Brainsharp fő összetevője az Eskimo-3 természetes, stabil halolaj. Magas E- és D-vitamin, Q10, GLA tartalmú készítmény.

      7 790 Ft‎ (27% ÁFA-val)

  • Az Eskimo-3 Brainsharp halolaj természetes összetevői segítségével támogatja az egészséges agyműködést és segíti a koncentrációt. Az Eskimo-3 Brainsharp fő összetevője az Eskimo-3 természetes, stabil halolaj. Magas E- és D-vitamin, Q10, GLA tartalmú készítmény. 12 éves kortól szedhető

      8 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód