Fogantatástól a kamaszkorig

Fogantatástól a kamaszkorig

Hihetetlen a tudat, hogy az elmúlt 18 év során egy teljes generáció egészséges fejlődéséhez, felnőtté válásához járultunk hozzá készítményeinkkel. Most szeretnénk bemutatni, készítményeink hogyan kísérik végig a gyermekek fejlődését egészen a fogantatástól a felnőttkorig.

Sok vásárlónk már egészen a kezdetektől, a 2000-es évek közepétől minket választott, amikor étrendkiegészítőt keresett gyermekének, azok a csöppségek pedig már nem is csöppségek azóta, hanem 20 év felett felnőttek. 

Perzse minden évben újabb és újabb anyukák, apukák döntenek úgy, hogy termékeinket beépítik újszülött, pici gyermekeik mindennapjaiba, ezzel támogatva szervezetük optimális fejlődését, bőrük, fogaik egészségét.

Bár az Eskimo Kids halolaj "csak" 1 éves kortól adható gyermekeknek, más termékeinkkel már ez előtt is hozzá tudtunk járulni a kicsik fejlődésének támogatásához.

Az Eskimo-3 felnőtt halolaj és kapszula kimondottan a várandósoknak segít a harmadik trimesztertől egyrészt a saját, másrészt a baba immunrendszerének erősítésében.

Miért fontos a terhesség és szoptatás ideje alatt az Eskimo-3 halolaj bevitel?

- Mert a megfelelő omega-3 szint mellett csökken a koraszülés rizikója.
- Mert pozitívan befolyásolja a placenta keringését. 
- Mert az optimális omega-3 zsírsav megléte mellett növekszik a baba súlya. 
- Mert előnyösen befolyásolja az agy és a központi idegrendszer fejlődését.
- Mert pozitívan befolyásolja a szemideghártya, ezáltal a látásélesség fejlődését.
- Mert a magzati korban "bevitt" omega-3 zsírsavak hatására csökken az allergiára való hajlam.

Mi történik a születés és az első születésnap között, amíg el lehet kezdeni az Eskimo Kids adagolását?

Két prémium kozmetikai családunkkal 2015 óta igyekszünk levenni az anyukák válláról a lehető legtöbb terhet ebben az időszakban is két termékcsaládunkkal, a Sophie la Girafe-fal és a Jack N' Jill-lel.

A Sophie La Girafe organikus babakozmetiumok a születés napjától biztonságos és gyengéd ápolást jelentenek a babának és a család érzékeny bőrű tagjainak is.

A sokszoros minőség díjas krémek és olajok mentesek minden parfüm, parabén, SLS, vegyszer összetevőktől, a legkiválóbb skandináv bio alapanyagokból készülnek. A bőrgyógyászatilag tesztelt krémek Ecocert minősítéssel rendelkeznek, azt gondoljuk illeszkednek abba a természetes és hatékony kínálatba, amit az Eskimo készítményekkel képviselünk már 17 éve.

Az első fogakról sem felejtkeztünk meg: a Jack N' Jill bio, ehető, organikus, gyümölcsös ízű babafogkrémek fluorid, cukor és triklozán nélkül már 6 hónapos kortól lehetőséget biztosítanak a szájhigiéniai alapok megteremtésére.

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód