Miért használják az Eskimo Kids-et?

Miért használják az Eskimo Kids-et?

Ez a kérdés a legtöbb anyukában, apukában felmerül, mikor először hall termékünkről. Mai rövid blogbejegyzésünkben az "egy kép többet mond ezer szónál" elvet követjük, így mutatjuk be, miért érdemes beépíteni az Eskimo Kids halolajat gyermekünk étrendjébe mihamarabb.

Az Eskimo Kids omega-3 készítményekről már több mint száz véleményt kaptunk a hazai szülőktől. Ezt végigolvasni nem kevés idő, ezért végigolvastuk, kategorizáltuk, és egy könnyen átlátható kördiagramon mutatjuk be az eredményt.

Az Eskimo Kids gyerek halolaj szervezetre gyakorolt pozitív hatásai mindenkinél máshogy jelentkeznek: van ahol a szellemi teljesítmény fokozásában, van ahol a koncentráció erősítésében, és van ahol a bőrproblémák enyhítésében mutatkozik meg először a hatása.

Azonban általánosságban immunerősítő szerepe miatt szeretik a szülők, és ez köszön vissza az adatokból is. Lássuk a számokat!

A besorolásokat mi készítettük, az egyes válaszok nem összehasonlíthatóak, az hogy valamelyik többet vagy kevesebbet kap nem jelenti azt, hogy arra kevésbé vagy jobban hat a készítmény. A szülők saját gyermekeiknél ezt gondolták fontosnak megemlíteni véleményükben.

Ha szeretnéd elolvasni a szülők véleményeit a termékekről, ITT, ITT és ITT teheted meg!

Köszönjük véleményeket, továbbra is arra szeretnénk mindenkit ösztönözni, hogy segítse folyamatosan a mi munkánkat és szülő társai helyzetét a vásárlások után friss tapasztalat megosztásával.

  • Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

      4 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

  • Előnézet
    4 990 Ft‎

    Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

      4 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód