Az Eskimo Kids hatása az autista gyermekeknél – Vásárlói tapasztalat

Az Eskimo Kids hatása az autista gyermekeknél – Vásárlói tapasztalat

Mióta forgalmazzuk az Eskimo Kids halolajat, több anyuka is beszámolt már arról, hogy a termék milyen jó hatással volt autizmusban szenvedő gyermekére. Most Ildikó írta meg az ő történetüket, hogy ezzel segíthessen a többi, hasonló problémával küzdő anyukának. Olvassátok szeretettel!

Kedves Omega3wellness!

Marcim júniusban lesz 3 éves. November óta van diagnózisunk arról, hogy autista! F 84.9 kódot kaptunk a gyermekpszichológustól, ami nem meghatározott pervazív (átható) fejlődési zavart jelent.

Valójában több területen érintett a gyerkőc. Nem beszélt, nem jelezte ha éhes, ha szomjas. A nap 90%-ában forgott a saját tengelye körül. Nem viselte el az érintést, zavarják az erős zajok, az erős fény és a tömeg. Szemkontaktust pedig egyáltalán nem lehetett vele teremteni.
Január óta járunk fejlesztésre, de nagyon sok dührohama volt – főleg, ha időjárás változás jött. Ilyenkor egész nap sikítozott, ütötte a buksiját.

Nagyon-nagyon sok könyvet olvastam, és itthon átalakítottam mindent. Elkezdett szavakat mondani, de ezek nem célzott kommunikáció miatt, inkább csak így reagált arra, ami őt érdekli. Számok, színek, betűk, formák angolul.

Bár itthon már nyugodtabb volt, még mindig rettentően sok volt a sírás. Barátnőm ajánlotta a halolajat, amit eleinte nem mertem neki adni, mert sajnos sok ételre allergiás. A végén rávettem magam, és bementem a gyógyszertárba, ahol az Eskimo Kids halolajat ajánlották.

Kb. 2 hónapja szedi, és azóta rengeteget mosolyog, már nem üti magát, a dührohamok pedig nagyon lecsökkentek. Ha van is, hamar megnyugszik, jön és bújik, ölel.

Elkezdett mondatokat mondani célzottan. Pl Kérek enni, kérek inni. Utánozza a szavakat, amit mondunk és van amelyiket tudja is használni. Próbálja velem mondani a mondókákat. Hozza a cipőjét, ha mondom neki, hogy megyünk sétálni.

Elsején kint voltunk majálison, és bár utálja a tömeget, mégis el tudtunk tölteni 30 percet ott, úgy hogy nem sírt, nem jaktált!

Minden egyes "apró" lépése hatalmas örömet okoz! Számomra olyan, mintha érettségizne.
A fejlődés nem csak nekem tűnt fel, még a fejlesztő pedagógusok is meg vannak lepődve, mennyit fejlődött!

A halolaj ízével nincs semmi gondja, csak az állaga zavarja, de ez az érintettsége miatt van. Eleinte küzdöttünk a bevétellel, most viszont már nagyon ügyesen beveszi! Én mindenképpen adni fogom neki továbbra is, mert úgy érzem, ez segít neki kinyitni a világot!

Stefán Ildikó

  • Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

      4 690 Ft‎ (27% ÁFA-val)

  • Előnézet
    4 690 Ft‎

    Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

      4 690 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Szólj hozzá

* Név:
* E-mail cím: (nem publikus)
   Weboldal:
* Hozzászólás:
Kód