Bock&Mask arcmaszk

Bock&Mask arcmaszk 100ml

Ennek a terméknek a megvásárlásával gyűjthető pontok száma: 38 pont . A kosarad így összesen 38 pontot ér, ami következő rendelésednél jóváírható, mint 38 Ft‎ .


3 890 Ft‎

Ebben az arcmaszkban nem csak a BOCK szőlőmag képviselteti magát duplán, de a hungarikum hévízi iszap is megjelenik, ami szintén hazánk természeti kincse.

Bővebb leírás

Ügyfélszolgálat: 06 1 223 1500

Leírás

A maszk egyedülállóságát az adja, hogy míg arcra kenve kifejti hatását, egy igazán rendkívüli összetevővel, a Bock kékszőlőmag kősejttel átradírozható az arc teljes felülete. Az összes szőlőfajta közül épp a kékszőlőben van a legtöbb, élettani szempontból is hasznos hatóanyag, és éppen a magban koncentrálódik legnagyobb arányban a növény valamennyi összetevője, elég ígéretes kombináció.

A hévízi iszap szerepe sem elhanyagolható az arcmaszkban, hiszen kiválóan tisztít, méregtelenít, élénkít, feszesít, mindamellett, hogy nem felejti el visszapótolni a bőrbe a hiányzó ásványi anyagokat. Erejét megsokszorozták a zöld agyag segítségével, hiszen hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, és szuperül szívja fel a szennyeződéseket és a felesleges faggyút.

Az pedig, hogy nem szárad meg az arcon, nem véletlen: olajakat és vajat is tartalmaz a maszk, ami arra hivatott, hogy bőre egy másodpercig se húzódjon, sőt! Már a lemosás pillanatában érezni, hogy az arc megújult, mélyen táplált és bársonyosan puha. Ezt pedig a Bock kékszőlőmag olaj, bio shea vaj, bio kókuszolaj harmóniája adja.

Bock&Mask kékszőlőmagolajos arcmaszk a HappySkin segítségével jött létre.

Főbb hatóanyagok és azok jellemzői

Bock kékszőlőmag olaj: Gazdag polifenolokban, melyek a szőlőmag bioaktív komponensei és antioxidáns anyagai. Bőrregeneráló, szerkezetjavító tulajdonságokkal rendelkezik, táplálja és lágyítja a bőrt, segít megtartani a rugalmasságot. antioxidáns hatású, harcol a szabadgyökök ellen.

BOCK szőlőmag kősejt: A szőlőmag préselését követően, a keletkezett pelletet őrlik, amelynek végeredményeképp létrejön a szőlőmag mikroőrlemény, illetve a magkősejt. Ez utóbbit tovább nem lehet bontani, lényegében a szőlőmag közepe. Ugyanúgy antioxidáns, szerkezetjavító, tápláló hatású, emellett pedig finoman, mégis hatékonyan radírozza a bőrt.

Hévízi iszap: A maga nemében egyedülálló, 80%-ban szerves, 20%-ban szervetlen anyagokat, illetve rádiumsót és ként tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, élénkítő, mélytisztító, valamint feszesítő hatású. Méregtelenít és pótolja a hiányzó ásványi anyagokat a bőrből.

zöld agyag: Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, rendkívül jó a felszívó képessége. Ezáltal eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződéseket a bőrről, tisztít, méregtelenít, mindemellett pedig ásványi anygaokat juttat a bőrbe.

BIO shea vaj: Szintén gazdag polifenolokban, táplálja, puhítja, hidratálja a bőrt, miközben a nap káros sugarai ellen is véd. Gyulladásgátló, fényvédő hatású, megelőzi az öregedés jeleit és serkenti a kollagén termelést.

BIO kókuszolaj: Táplál, lágyít, bársonyosít. Lassítja a kiszáradást, nyugtatja az irritált, környezeti hatásoknak kitett bőrt, és segít helyreállítani a hydrolipid réteget.

Ajánljuk

Minden bőrtípusra, kortól függetlenül.

Használata

Vidd fel a bőrre, a szem és száj környékének kihagyásával. Finoman masszírozd át a bőröd, hagyd fenn a maszkot pár percig, majd langyos vízzel mosd le.

Termékadatok

Tömeg: 0,2 kg

Kiszerelés: 100 gramm

Különleges tulajdonságok: 100%-ban természetes összetevők virágvízzel, mesterséges illatanyag-, mesterséges színezék-, parabén- és tartósítószermentes, vegán

Vélemények

Legyél te az első, írd meg véleményed!

Írd meg véleményed!

Bock&Mask arcmaszk 100ml

Bock&Mask arcmaszk 100ml

Ebben az arcmaszkban nem csak a BOCK szőlőmag képviselteti magát duplán, de a hungarikum hévízi iszap is megjelenik, ami szintén hazánk természeti kincse.