Az Eskimo-3 Kids lágyzselatin rágótabletta D-vitaminnal egy omega-3 zsírsavakban gazdag étrendkiegészítő készítmény gyermekeknek 3 éves kortól. Az Eskimo termékcsalád legújabb, eper-narancs-citrom ízesítésű tagján az Eskimo Kids halolajaknál kevésbé érezhető a hal íz, és formulájánál fogva is azoknak a gyermekeknek ajánlott, akik egyáltalán nem bírják az Eskimo Kids halolajak enyhén halas ízét vagy olajos állagát.

gyerekeknek fejlesztve: 3-12 éves korig ajánlott, könnyű rágni és lenyelni

ízletes: eper-narancs-citrom aroma, intenzív hal íz nélkül

természetes: igazolt eredetű, vadhalászatból származó halolajat tartalmaz

hatékony: az EPA és DHA zsírsavak mellett D-vitamint, kolint és biotint tartalmaz

praktikus: az egyesével csomagolt rágótabletta könnyen kezelhető, akár a táskába is bedobható

tiszta: nem tartalmaz egészségre káros, rákkeltő anyagokat

biztonságos: tisztaságának köszönhetően a gyártás időpontjától számítva 2 éven keresztül felhasználható

cukormentes: nem tartalmaz cukrot, helyette xylitol és sorbitol került a termékbe

glutén- és tejmentes: laktóz-, tejfehérje-, és gluténérzékenyek is fogyaszthatják

JELLEMZŐK
FONTOS INFÓK
FŐ ÖSSZETEVŐK
ÖSSZETEVŐK
VÉLEMÉNYEK
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
VÁSÁRLÁS

A lágyzselatin tabletták adagonként 270 mg DHA (dokozahexaénsav) zsírsavat és 54 mg EPA (eikozapentaénsav) zsírsavat, valamint 10 µg D-vitamint tartalmaznak. Ezáltal a termék hozzájárul az agy, a szemek, a csontok és az immunrendszer normál működéséhez.

Az omega-3 sejtjeink alkotóeleme, amit a vitaminokhoz hasonlóan szervezetünk nem képes előállítani. Az omega-3 EPA és DHA zsírsavak nagy mennyiségben a mélytengeri halakban találhatók meg, melyek étrendünkből szinte teljesen hiányoznak.

Mivel a gyermekek agyának, látásának és szervezetének optimális fejlődéséhez és működéséhez elengedhetetlenek ezek a zsírsavak, fontos, hogy folyamatosan szervezetük rendelkezésére álljanak az omega-3 zsírsavak. Ez legegyszerűbben és leghatékonyabban biztonságos forrásból származó halolaj készítménnyel pótolható.

A D-vitamin szükséges a gyermekek csontjainak normál növekedéséhez és fejlődéséhez, hozzájárul a csontok, a fogak és az izmok normál állapotának fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

Az Eskimo-3 Kids lágyzselatin rágótabletta omega-3 tartalommal és D-vitaminnal kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény, ami 3 éves kortól 12 éves korig adható a gyermekeknek. (12 év feletti gyermekek számára az Eskimo-3 Brainsharp halolaj ajánlott.)

 

Összetevőinek köszönhetően

 • előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, valamint az agy- és idegsejtek működését,
 • elősegíti az agy és idegrendszer és a látás egészséges fejlődését,
 • javítja gyermekünk memóriáját és koncentrációs képességét,
 • segíti az olvasási és tanulási készség fejlődését.
 • előnyösen befolyásolja a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását.
 • csökkentheti az asztmatikus és allergiás problémákat.
 • ellenállóbbá teszi gyermekünket a megfázással, influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben
 • hozzájárul a csontok, a fogak és az izmok normál állapotának fenntartásához.

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető a kiegyensúlyozott, nyugodt viselkedés is, a termék ezért pozitív hatással van hiperaktivitás, agresszivitás és más viselkedési zavarok esetén.

Továbbá előnyösen befolyásolja a fiatalon kialakuló bőrbetegségek gyógyulását, ezért jó megoldás lehet gyermekkori ekcéma, pszoriázis, és atópiás dermatitisz megelőzéséhez és kiegészítő kezeléséhez is.

A lágyzselatin rágótablettákban a halolaj emulgeált formában található meg, így az jobban hasznosul a szervezetben. 

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Összetétel: halolaj, édesítőszer (xylitol (E967), sorbitol (E420)), víz, zselésítő anyag: bovine zselatin (E 441), kolin bitartarát, ízesítés: eper, narancs, citrom arom, savasodás szabályozó: nátrium–citrát (E331),  színezék: paprika kivonat (E160c) napraforgó olajban, antioxidánsok: (aszkorbil palmitát, alfa- tokoferol, tokoferolok keveréke (E306)), kolekalciferol, biotin (D-biotin), repceolaj. Narancs ízesítés, könnyű rágni és lenyelni. Minden tabletta 254 mg DHA-t és 54 mg EPA-t tartalmaz. Felhasználási javaslat: 3 éves kortól 12 éves korig adható. Napi adag: 1 db lágyzselatin tabletta.

Kiszerelés: 27 db lágyzselatin rágótabletta, egyesével csomagolva buborékcsomagolásban.

Napi adag: 1 db lágyzselatin tabletta. Minden tabletta 254 mg DHA-t és 54 mg EPA-t tartalmaz.

Felhasználási javaslat: 3-12 éves korig

Minőségét megőrzi: A gyártás időpontjától számított 2 évig (lásd a doboz alján).

Tárolás: Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.

Figyelmeztetések:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!
Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet!
A termék kisgyerekek elől elzárva tartandó!

A termék nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőt.

OGYÉI nyilvántartási szám: 24954/2020

Gyártó: Concordix/Vitux A/S, Brynsveien 11-13, N-0667 Oslo, Norvégia

Forgalmazó: Midsona Sverige AB, Dockplatsen 16, 211 19 Malmö, Svédország

Magyarországi forgalmazó: OmegaWellness Kft. 2142.  Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 1/7.
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 223 1500 

OMEGA-3 ZSÍRSAVAK

Az omega-3 zsírsavak előnyösen befolyásolják a szem látóhártya, valamint az agy- és idegsejtek működését, elősegítik az agy, az idegrendszer és a látás egészséges fejlődését, javítják a memóriát és koncentrációs képességet, segítik az olvasási és tanulási készség fejlődését, csökkenthetik az asztmatikus és allergiás problémákat, valamint ellenállóbbá teszik a gyermekek szervezetét.

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető a kiegyensúlyozott, nyugodt viselkedés is, a termék ezért pozitív hatással van hiperaktivitás, agresszivitás és más viselkedési zavarok esetén.

Az  agy és idegrendszer legintenzívebb fejlődési szakasza a születés előtti harmadik trimesztertől körülbelül 14 éves korig tart. Gyermekünk egészséges fejlődéséért ebben a periódusban tehetjük a legtöbbet, lerakhatjuk sikeres jövőjének alapjait. Ebben az időszakban a megfelelő képességfejlesztés mellett rendkívül fontos az agy és idegsejtek fejlődéséhez és működéséhez nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA bevitele is.

Az omega-3 sejtjeink alkotóeleme, egy „jó” zsír, amit a vitaminokhoz hasonlóan szervezetünk nem tud előállítani. Az omega-3 EPA és DHA nagy mennyiségben a tengeri halakban található, amely étrendünkből szinte teljesen hiányzik, pedig a halolajban található omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését és működését. Más szóval javul gyermekünk memóriája, koncentrációs és problémamegoldó képessége, könnyebbé válik számára az olvasás és a tanulás! Így magabiztosabbá válik, és a mindennapok kihívásaival könnyebben birkózik meg.

Az omega-3 tartós hiánya számos betegség forrása is lehet. Omega-3 hiányra vezethető vissza például a diszlexia és a hiperaktivitás, a fejődési és mozgás koordinációs zavarok és az immunrendszer problémák is.

Miért fontosak az omega-3 zsírsavak az ovisok számára?

Immunrendszerünk erőssége, stabilitása nagyrészt életmódunk és táplálkozásunk függvénye, melyet képesek vagyunk jó irányba befolyásolni. Az omega-3 nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez és segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását.

Ebben az időszakban a megfelelő képességfejlesztés mellett rendkívül fontos az agy és idegsejtek fejlődéséhez és működéséhez nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA bevitele is.

A keveset betegeskedő, kiegyensúlyozott gyermek

 • gyorsabban önállóvá válik,
 • könnyebben hozzászokik az óvodai környezethez,
 • és gond nélkül beilleszkedik a csoportjába (együtt eszik, alszik, játszik társaival).

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető gyermekünk nyugodt, kiegyensúlyozott és agressziómentes viselkedése is.

Az ovis gyerekek (3-6 év) egészséges fejlődésének (agy és idegrendszer) számos fontos lépcsője van, amelyek nyomon követhetőek növekedésük során. Az ovisok megtanulják a nyelvet használni, és a tárgyakat képekkel vagy szavakkal jelölni. Gondolkodásukban még nem képesek mások nézőpontját átvenni, és a tárgyakat is egy-egy egyedi vonásuk alapján osztályozzák.

Miért fontosak az omega-3 zsírsavak a kisiskolásoknak?

Minden szülő álma, hogy gyermeke jól érezze magát az iskolában, örömmel újságolja, hogy mennyi piros pontot kapott aznap, és hogy a kedvenc tanára is megint megdicsérte. A jól és könnyen tanuló kisiskolást eredményei magabiztossá teszik. Tanáraihoz való viszonya rendezett, és osztálytársaival is könnyebben barátkozik. A tanulás megkedvelése és a jó tanulmányi eredményei megerősítik gyermeked önbizalmát és megalapozhatják további sikereit!

Hogyan segíthetjük gyermekünk mentális fejlődését, tanulmányait? Pótoljuk az omega-3 hiányt! Az esetek többségében nincs semmi probléma a gyermek képességeivel, csupán nem jut hozzá a szükséges omega-3 mennyiséghez, amely a fejlődő szervezet számára nélkülözhetetlen.

Az omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését, ezáltal könnyebbé válik az olvasás, javul gyermekünk memóriája és koncentrációs képessége! Bizonyított, hogy az omega-3 csökkenti az agresszivitást és nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez is. Ennek eredménye az ellenállóbb szervezet és a kevesebb iskolai hiányzás!

Az iskolakezdés akár nagy stresszel is járhat egy család életében, hiszen a gyermek egy teljesen új közösségbe kerül, szigorúbb szabályokat kell betartania, és a követelmények is teljesen újak. Ilyenkor a pedagógusok mellett a szülők elvárásai is sokrétűek az iskolába lépő gyermekkel (6-12 év) szemben.

 

A gyermekektől elvárják,

 • hogy a nap bizonyos időszakait egymagában töltse el, és feladatainak egy részét önállóan oldják meg.
 • hogy felügyelet nélkül is képesek legyenek oly módon játszani, tevékenykedni, hogy közben betartják a felnőttek által közvetített normákat, szabályokat, amelyeket óvodában felnőttek ellenőrzése mellett gyakoroltak.
 • hogy a képesek legyenek megítélni, tudnak-e vigyázni magukra és társaikra, vagy biztonságukhoz kérniük kell a felnőtt segítségét.
 • hogy érezzenek felelősséget saját „munkaszerű” tevékenységükért, amit a civilizált országokban általában az iskolai tanulás jelent.

Mindezen elvárásokat úgy foglalhatnánk össze, hogy a gyermeknek rendelkeznie kell szociális intelligenciával, amely magában foglal olyan ismereteket és képességeket, amelyek egyaránt szükségesek az iskolai tanuláshoz, a társas normák betartásához, illetve a mások iránti együttérzéshez.

 

A kíváncsiság, a felfedezési hajlam, a nyitottság, a kitartás, a lelkesedés, a tanulás szeretete és a függetlenedési hajlam segítik a gyermek iskolai indulását.

Az iskolai tanulási képességek mindegyike a mozgásfejlődésre épül. A mozgás – az úgynevezett természetes vagy nagymozgások – minősége, a kivitelezés pontossága, a koordináltság megalapozzák a tértájékozódást, az irányok, a testséma érzékelését, a „finommotorikát”, a beszédfejlődést. Ezek a képességek szükségesek az írás-olvasás és a matematika alapjainak elsajátításához.

A kisiskolások egészséges fejlődésének (agy és idegrendszer) számos fontos lépcsője van, amelyek nyomon követhetőek növekedésük során.

Emlékezet- és agyfejlődés

Az iskoláskori szellemi teljesítményt erősen befolyásolja az emlékezet fejlődése. Az emlékezés is jelentősen változik az iskoláskor elején. Nagyjából 6–8 éves kor között az emlékezet inkább bizonyos asszociációk segítségével rögzít, például mozgássorhoz kapcsol – ezért (is) van szükség arra, hogy legalább az első két iskolai évben rengeteg mozgásos-cselekvéses-észleléses tevékenységbe ágyazódjon a gyerek ismeretszerzése.

Az emlékezeti stratégiák alakulásának kezdete iskoláskor elejére tehető, azonban 6–8 éves korban kimerül abban, hogy „kézzelfogható” halmazokat hoznak létre. Ezek többnyire helyzethez köthető asszociációk, például: reggeli, kakaó, kalács. Az iskolai ismeretek/szokások elsajátítását segítheti, ha a mindennapi tapasztalathoz sikerül kötni a halmazokat. Például füzet, könyv, tolltartó; „a” betű, „a” hang.

 

A legtöbb gyermeknél 9–12 éves kor között zajlik egy rendkívül jelentős agyi fejlődési folyamat (a fejlődés egyéni jellege miatt ez némelyik gyermeknél korábban, másoknál később zajlik). Kezdetekor visszaesés tapasztalható a gondolkodás, a figyelem, az emlékezet területén. Az átmeneti visszaesést az agy magasabb minőségű működése követi. Az agy fejlődésében mutatkozó változás összefügg a tanulással.

9–12 éves kor között felbomlanak azok az agyi kapcsolatok, amelyek megelőzőleg jól működtek, biztosítva a gyermek tanulási folyamatait. Az agy mintegy „kiüríti” magát, előkészítve a terepet a fejlettebb gondolkodást és a jobb intellektuális hatékonyságot lehetővé tevő agyi kapcsolatok alakulásának.

 

Az Eskimo Kids összhangban van a gyermeki szervezet igényeivel, segíti mentális fejlődését és erősíti immunrendszerét. 

D-VITAMIN

A D-vitamin szükséglet nem fedezhető csak étrendi úton. A szervezetbe kerülő egyes anyagok (ólom, kadmium), valamint egyes gyógyszerek növelik a vitaminszükségletet.

A D-vitamin szükséges a gyermekek csontjainak normál működéséhez és fejlődéséhez, hozzájárul a csontok, a fogak és az izmok normál állapotának fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

KOLIN ÉS BIOTIN

Az Eskimo-3 Kids rágótablettában a fő összetevők közt megtalálható a többszörösen telítetlen zsírsavak mellett a kolin és a biotin.

A kolin tulajdonképpen a B-komplex egyik tagja, amit amiatt nem sorolnak a B-vitaminok közé, mert  szervezetünk nem csak külső forrásból képes hozzájutni, hanem képest azt szintetizálni is. A kolin számos fontos biológiai folyamatban vesz részt, ezért rendkívül fontos szerepe van a szervezet normál működésének fenntartásában. Egyik legfontosabb hatása, hogy segít megőrizni a sejthártya épségét, valamint szerepet játszik a sejten belüli és a sejtek közti, zökkenőmentes kommunikációban. Emellett képes áthatolni az ún. vér-agy gáton, így közvetlenül az agysejtekbe jutva acetil-kolin – egy emlékezést segítő vegyület – képződik belőle, így támogatja az agyműködést, koncentrációt és a memóriát.

A kolin több élelmiszervben is megtalálható, legnagyobb mennyiségben lecitin, tojássárgája, máj, sörélesztő és búzacsíra fogyasztásával juthatunk hozzá. (_) (_)

A biotin, másnéven B7-vitamin vagy H-vitamin egy vízben oldódó vitamin, ami nélkülözhetetlen a normál zsír-, fehérje- és szénhidrát anyagcsere folyamatokban, sőt segít abban, hogy a bőr egészséges legyen. A biotinhiány miatt kialakuló betegségek listáján az élen állnak olyan bőrbetegségek, amik a gyermekeknél gyakran előfordulnak (pl. ekcéma, bőrgyulladás).

Egyre több kutatás látszik bizonyítani, hogy a biotin a fenti hatásokon túl hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Az élelmiszerek közül a tojássárgájában, a májban a paradicsomban, a rizsben, a mogyoróban, a teljes kiőrlésű gabonákban és a hüvelyesekben fordul elő nagyobb mennyiségben. (_)

Halolaj: Az Eskimo márkától megszokott módon ebbe a termékbe is igazolt eredetű, vadhalászatból származó halolaj került, ami tisztaságának köszönhetően a gyártástól számított 2 éves keresztül megőrzi minőségét.

Xilitol: A szénhidrát-anyagcsere köztes termékeként az élő sejtek természetes alkotóeleme, az inzulintól függetlenül hasznosul energiává. Ez az egyetlen cukorhelyettesítő, ami anyagcsere-zavarok esetén is fogyasztható. Kevésbé édesít, mint a cukor, nem okoz fogszuvasodást.

Szorbitol: A szénhidrát-anyagcsere köztes termékeként jön létre. Körülbelül fele olyan édes, mint a cukor, a cukorral ellentétben a tiszta szorbitol (E420) az emberi szervezetben való lebontásához nem szükséges az inzulin, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. Nem idéz elő fogszuvasodást.

Bovine zselatin: A szarvasmarha csontjából és kötőszövetéből kivont, majd hidrolízis során előállított zselatin. Élelmiszerek, gyógyszerek külső kérgének előállításához vagy állagának megőrzéséhez jól alkalmazható.

Kolin bitartarát: Lásd a „ KOLIN ÉS BIOTIN” fül alatt.

Nátrium-citrát: A citromsav nátriumsója, minden élő sejt alkotóeleme. Savanyító hatása miatt gyakran alkalmazzák gyógyszerek, élelmiszerek (lekvárok, konzervek, édességek, stb.) előállítása során a savanyúság szabályozására. A szervezet teljes mértékben hasznosítja.

Paprika kivonat: A paprika kivonat, másnéven kapszantin egy pirospaprikából izolálható, pirosas-narancssárgás színű, zsírban oldódó, természetes színezék.

Aszkorbil palmitát: A C-vitamin egyik zsírban oldódó változata, élelmiszerekben, gyógyszerekben C-vitamin forrásként, antioxidánsként alkalmazzák.

Alfa-tokoferol: Az emberi szervezetben található legaktívabb antioxidáns. Hasznosulása jó, azonban egyoldalú szedése csökkenti a szövetek gamma-tokoferol szintjét. Az E-vitamin (d-alfa-tokoferol) képes meggátolni a szervezetben a szabadgyökök képződését.

Tokoferolok keveréke: A kivonat legalább 7 különféle tokoferolból áll, melyek dúsított természetes kivonata az E306 jelölést viseli. A természeteben főként olajos növények termelik, a zsírokat védi az oxigén károsító hatásáról.

Kolekalciferol: Lásd a "D-VITAMIN" fül alatt.

Biotin: Lásd a „ KOLIN ÉS BIOTIN” fül alatt.

Repceolaj: A fejlődő szervezet számára az omega-3 zsírsavak mellett omega-6 és omega-9 zsírsavakra is szüksége van az optimális fejlődéshez. A növényi olajokban (pl. repceolaj) tartalmaz omega-6 és omega-9 zsírsavakat.

Értékelések átlaga: 5 (34 vélemény alapján)

Értékelés 
2021-06-17

4 éves gyermekem nagyon szereti, minden nap szedjük:)

  Értékelés 
  2021-05-12

  Nagyon szeretjük, minden szempontból tökéletes.
  A lányom kissé csapongó, de mióta ezt a kapszulát szedi sokkal jobb a koncentrációja.

   Értékelés 
   2021-04-20

   A kisfiam nagyon szereti. A többi fajtát nem tudom neki adni. Figyelme sokkal nagyobb.

    Értékelés 
    2021-04-20

    Tényleg semmi mellékíze nincs, nagyon szeretik a gyerekek.

     Értékelés 
     2021-04-02

     A kisfiam, ha engedném, bármennyit meg tudna enni belőle, pedig semmilyen más Omega3 termék nem ízlett neki eddig.

      Értékelés 
      2021-03-12

      Nálunk a szűk keresztmetszet nem a kisfiam, hanem én vagyok, ugyanis bennem a hal minden formája undort kelt. Ezért is próbáltuk ki ezt a rágótablettát, hátha tényleg nincs semmilyen hal íze. A kisfiam szereti, én is megkóstoltam. Az elején enyhe hal íze van, de szerencsére elnyomja a narancsos íz, így még én is könnyedén meg tudtam enni. Ajánlom a hozzám hasonlóan megrögzött hal utálóknak, akik viszont értik és értékelik a halolaj erejét.

       Értékelés 
       2021-03-02

       Nagyon szeretjük a zselatin kapszulát, jó az íze, jó az illata. A kisfiam minden reggel szalad bevenni, soha nem kell kikészítenem, figyelmeztetnem. Évekkel ezelőtt már a nagyobb gyermekeim a folyekony változatot kapták, most hogy a kicsi iskolás lett eszembe jutott, sajnálom h nem kezdtük el màr korábban, 1 évesen vele is.

        Értékelés 
        2021-02-16

        Próbálkoztunk mindenféle olaj készítménnyel, de a kisfiam nem volt hajlandó semmit elfogadni. A rágótablettát viszont imádja, többet is bevenne belőle, ha engednénk. Sok pozitív hatását tapasztaljuk, amióta szedi, elsősorban az immunrendszere erősödött.

         Értékelés 
         2021-02-10

         Kisfiam nagyon szereti , jó íze van! Már régóta az eskimo kids vitaminokat szedjük és nagyon meg vagyunk elégedve

          Értékelés 
          2020-11-30

          Szuper termek! Kislanyom nagyon szereti. Az olajat mar nem fogadta el miutan 3 eves lett, igy erre valtottunk:)

           Értékelés 
           2020-10-01

           Nagyon szereti mind a 2 gyerek

            Értékelés 
            2020-09-09

            A gyerekeim nagyon szeretik, akár jutalomfalatka is lehetne. Egyik pozitív előnye, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbak a napjaink.

             Értékelés 
             2020-09-08

             Kisfiaim nagyon szeretik a 'halacskát', ahogy itthon nevezzük. Szívesen megeszik, még szólnak is, ha elfelejtem odaadni.

              Értékelés 
              2020-08-20

              Nagyon szeretjük, ízlik a gyerekeknek.

               Értékelés 
               2020-08-11

               Fiam 7 éves múlt. Az olajat nem eszi mef, ezr szívsen, maga kéri. Éjszala kevesebbet forgolódik, vergődik az ágyban
               Remélem a suliból is kevesebbet fog hiányozni a betegségek miatt, remélem hogy a rendszeres nátha és köhögés is javul majd.

                Értékelés 
                2020-05-14

                2,5 éves kislányomnak adom, mert a Kids halolajat nem fogadta el. De ezt a lágyzselatint nagyon szereti (kisebb darabokra is felvágható). Kiváló termék!

                 Értékelés 
                 2020-05-14

                 2,5 éves kislányomnak adom, mert a Kids halolajat sehogy sem akarta elfogadni. De ezt a lágyzselatin rágótablettát nagyon szereti (kisebb darabokra is felvágható).

                  Értékelés 
                  2020-04-21

                  Kislányomnak jobban ízlik, mint a tutti-truttis. Amióta az Eskimo Kids-et kapja, nem is volt beteg, iskolai teljesítménye sokkal jobb.

                   Értékelés 
                   2020-02-28

                   Az olaj helyett vettük, mert azt nem tudta bevenni a kisfiam, nem ízlett. Ezt simán eszi minden nap, most már vagy 2 éve folyamatosan. Finom íze van hála.

                    Értékelés 
                    2020-02-04

                    Óvodás gyermekeim kapják. Koncentrációjuk sokat javult. Betegségek is elkerülik őket.

                     Értékelés 
                     2020-02-01

                     Kisfiam szereti, évek óta rendszeresen használjuk. Nagyon ritkán beteg, boldog, kiegyensúlyozott kisember!

                      Értékelés 
                      2020-01-04

                      Bevált a 6 éves kisfiamnak, amióta ezt kapja, sokkal ritkábban beteg.

                       Értékelés 
                       2019-11-29

                       Az 5 éves kisfiamnak rendeltem, korábban a folyékony változatot szedtük, de most csak arágótabletta jellegű vitaminokat fogadja el. Emiatt örültünk ennek a változatnak. 4. hónapja szedi, minden nap magától kéri. Én is megkóstoltam, nekem fura,a az állaga, de a kisfiam imádja.

                        Értékelés 
                        2019-10-10

                        A folyékony halolajnál jobb ízű, de annak összes pozitív tulajdonságával.

                         Értékelés 
                         2019-10-01

                         Bár nem kóstoltam, - mivel mi kapszulás formában szedjük a halolajat - a gyerekeim szerint nagyon finom. Korábban az olaj beadása elég küzdelmes volt, ezt simán megeszik.

                          Értékelés 
                          2019-09-27

                          Kisfiam nem hajlandó lenyelni a folyékony változatot, ezért nagyon örültünk, hogy már rágótabletta formában is elérhető a termék. Mióta kapja, kb. 2-3 hét után sokkal nyugodtabb napközben és éjjel jobban alszik.

                           Értékelés 
                           2019-02-22

                           Kislányomnak a folyékony ízesített nem ízlik. Ezt imádja. Mióta kapja, sokkal jobban alszik éjszaka.

                            Értékelés 
                            2019-02-05

                            Kisfiam imádja, minden reggel követeli az adagját. Nekünk folyékony formában nagyon nem ment a halolaj, így nagyon örültem, hogy lehet így rágótabletta formában is kapni. Köszönjük!

                             Értékelés 
                             2018-12-08

                             Utazaskor ezt visszuk magunkkal. Nagy sikere volt a gyerekeknel. :)

                              Értékelés 
                              2018-06-08

                              Termékkel meg vagyok elégedve,jó hogy külön vannak csomagolva,íze megfelelő,nem csak gyerekeknek hanem időseknek is jó akik nehezen tudják lenyelni a hal kapszulát! Ha valakit érdekel ez egy kis méretű ilyen kocsonyás valami nem is tabletta,könnyű szétrágni szinte szét mállik a szádban.Nálunk 5/5!

                               Értékelés 
                               2018-06-07

                               Az eddigi termékek közül ez ízlik kislányomnak a legjobban. Biztos rendelünk még.

                                Értékelés 
                                2018-06-07

                                Megeszi a gyermek, nekem már ez is haladás a többivel szemben, bár nem rajong érte. Egyébként én jónak tartom.

                                 Értékelés 
                                 2018-06-07

                                 Jo ízű ,nagyon szuper termek!

                                  Értékelés 
                                  2018-06-07

                                  A kislányom nagyon szereti az új vitaminját, mindig megkérdezi, hogy holnapra is maradt-e még

                                   Írd meg véleményed!

                                   Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, az eredményeket garantálni nem tudjuk.

                                   Az Eskimo-3 Kids lágyzselatin rágótabletta egy omega-3 zsírsavakban gazdag étrendkiegészítő készítmény gyermekeknek, 3 éves kortól.  Az Eskimo termékcsalád legújabb, eper-narancs-citrom ízesítésű tagján az Eskimo Kids halolajaknál kevésbé érezhető a hal íz, és formulájánál fogva is azoknak a gyermekeknek ajánlott, akik egyáltalán nem bírják az Eskimo Kids halolajak enyhén halas ízét vagy olajos állagát.

                                   Elolvasom

                                   Régóta tudjuk, hogy a halfogyasztás egészséges, ugyanis hatására növekszik a jótékony omega-3 EPA és DHA zsírsavak koncentrációja a szervezetben, ezért ha étrendünkben nem szerepel elegendő hal, érdemes étrendkiegészítő formájában pótolni azt. Arról viszont kevesebbszer esik szó, hogy a halak – különösen a tengeri halfajok – húsa sok esetben a legkülönfélébb szennyeződéseket tartalmazhatja.

                                   Elolvasom

                                   Az Eskimo-3 halolajak kiemelkedő stabilitásának egyik alappillére a Pufanox®. De mit is takar ez a kifejezés? Hogyan járul a Pufanox® hozzá ahhoz, hogy a márka termékei több mint 6 hónapig képesek megőrizni minőségüket, ellenállni az avasodásnak és így a minőségvesztésnek felbontott állapotban is? Cikkünkben megválaszoljuk a legfőbb kérdéseket a Pufanox®-szal és az antioxidánsokkal kapcsolatban!

                                   Elolvasom

                                   Bár nemrég lecsengett a pázsitfűfélék virágzásával járó allergiás időszak, az érintettek mégsem lélegezhetnek fel, ugyanis az Országos Tisztifőorvosi Hivatal közleménye szerint már augusztus elején megjelent a parlagfű virágpora a levegőben, ami azóta is tüneteket okozó koncentrációban van jelen országszerte.

                                   Elolvasom

                                   Bizonyára sok olvasó hallott már arról az elméletről, miszerint a betegségeknek sok (minden?) esetben lelki okai vannak. Ebben a cikkünkben vendégbloggerünk, Regőczi Lalus boncolgatja a pollenallergiát kiváltó lehetséges lelki konfliktusokat, okokat a biologika szemszögéből.

                                   Elolvasom

                                   Az, hogy gyermekünk hogyan kezeli az új közösségbe való bekerülést, a szigorúbb szabályokat és az új típusú követelményeket, döntő lehet arra vonatkozóan, hogy miként fog teljesíteni az órákon. Iskolakezdéskor a szülő és a pedagógusok elvárásai is a gyerekek vállára nehezednek, ezért ez az időszak akár nagy stresszel is járhat.

                                   Elolvasom

                                   Az óvodai beiratkozás igazi mérföldkő minden gyermek életében, hisz ezzel kezdődik meg az önállóságra való nevelés. Ez általában 3 éves korban történik, és 3-4 éves szakaszt jelent gyermekünk életében.

                                   Elolvasom

                                   A bölcsödébe való beíratás nagy lépés mind a szülő, mind pedig a gyermek életében. Az, hogy ez mikor történik meg, nincs előírva. Az alsó korhatár 20 hét, de jellemzően egy éves koruk után kerülnek be a gyerkőcök a bölcsibe. Ez az időszak nehézkes is lehet mind az anyának, mind a babának. Nézzük, hogyan segíthetünk gyermekünknek, hogy jobban viselje az új helyzetet!

                                   Elolvasom

                                   Ha szeretnél gyermeked számára stabil alapot adni szellemi fejlődéséhez, gondoskodj róla, hogy bőséges mennyiségű omega-3 zsírsavakat fogyasszon, ugyanis az omega-3 DHA elengedhetetlen ahhoz, hogy a fejődésben lévő szervezet a lehető legmagasabb szellemi teljesítményt nyújtsa – állítja számos tanulmány, melyek csecsemőkortól iskoláskorú gyermekek agyi funkcióit vizsgálták. A kutatók azt állítják, a megnövelt DHA bevitel a legegyszerűbb módja,hogy

                                   Elolvasom

                                   A legnagyobb ajándék egy gyermeknek az, ha együtt töltheti az időt, együtt játszhat a szüleivel. Hogy meglephesd csemeté(i)det, összegyűjtöttünk néhány szuper gyermeknapi ötletet!

                                   Elolvasom

                                   Mi szülők, gondviselők, felnőttek sokszor boldognak és gondtalannak tekintjük a gyermekek világát. Végtére is nincs munkájuk, amit meg akarnának tartani, sem számlák, amiket be kellene fizetniük, szóval, mi miatt is aggódhatnának? A képlet sajnos nem ilyen egyszerű, és sajnos a gyerekeket is sok stressz érheti nap mint nap. Nézzük, hogyan lehet ezt felismerni, megérteni és így segíteni!

                                   Elolvasom

                                   Az ADHD a magyar gyerekek 3-7%-t érinti, azonban csak kis részük kapja meg a számára szükséges kezelést, segítséget. Sok szülő nem tudja, mire kell figyelnie, hogy észrevegye a tüneteket, így elmarad a szakszerű diagnózis és kezelési terv, pedig ennek hatalmas szerepe van a későbbiekre tekintve. Tudd meg, mi is az ADHD, mik a tünetei, és hogyan segíthetsz gyermekednek!

                                   Elolvasom

                                   Mostanában sok anyuka kérdezi tőlünk, hogy miért alszanak jobban a gyermekek, ha étrendjüket halolajjal egészítik ki. A választ legjobban egy angol kutatás mutatja be, amit most megosztunk olvasóinkkal!

                                   Elolvasom

                                   Rengeteg „városi legenda” kering arról, mik azok a vitaminok, ásványi anyagok, amik nem hiányozhatnak a várandós nők étrendjéből, és melyek azok,a miket érdemes inkább elkerülni. Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, összegyűjtöttük, miből mennyit kell bevinni annak érdekében, hogy az a baba és a mama szükségleteit is fedezze.

                                   Elolvasom

                                   Régóta tudjuk, hogy mi magyarok messze kevesebb halat eszünk, mint szomszédaink. Most összegyűjtöttünk néhány halfogyasztással, illetve annak egészségre gyakorolt hatásával kapcsolatos adatot, amik igencsak meglepőek!

                                   Elolvasom

                                   Nagy nap a mai webáruházunk történetében, ugyanis a mai napon elérte a 3500 főt azok száma, akik kipróbálták az Eskimo Kids halolajat! Nagy öröm számunkra, hogy ennyi gyermek életét tehettük gondtalanabbá, egészségesebbé, teljesebbé! A termék hatékonyságát jól bizonyítja, hogy egy vásárló átlagosan 2,5 alkalommal rendelt a termékből, azaz tapasztalja annak pozitív hatásait. A kellemes tapasztalatokat pedig szívesen megosztja az ember másokkal, í

                                   Elolvasom

                                   Ismét egy külföldi kutatás eredményeit mutatjuk be legújabb blogbejegyzésünkben, amiben az omega-3 zsírsavak pozitív hatásait vizsgálták. A kutatók arra igyekeztek választ találni, hogy mit jelent a számok nyelvére lefordítva az egészséges, halban gazdag étrend.

                                   Elolvasom

                                   Ez a kérdés a legtöbb anyukában, apukában felmerül, mikor először hall termékünkről. Mai rövid blogbejegyzésünkben az "egy kép többet mond ezer szónál" elvet követjük, így mutatjuk be, miért érdemes beépíteni az Eskimo Kids halolajat gyermekünk étrendjébe mihamarabb.

                                   Elolvasom

                                   Hihetetlen a tudat, hogy az elmúlt 18 év során egy teljes generáció egészséges fejlődéséhez, felnőtté válásához járultunk hozzá készítményeinkkel. Most szeretnénk bemutatni, készítményeink hogyan kísérik végig a gyermekek fejlődését egészen a fogantatástól a felnőttkorig.

                                   Elolvasom

                                   Sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy "Mit adjak a gyermekemnek az Eskimo Kids helyett, ha betöltötte a 12-14 éves életkort?" A válaszunk pedig egyértelmű ilyenkor: az Eskimo-3 Brainsharp olajat. Hogy miért ezt ajánljuk a tinédzsereknek, a cikkben részletesen elmondjuk.

                                   Elolvasom

                                   Egy hiánypótló dán tanulmányt dolgoztunk fel mai cikkünkhöz, melyet dán és amerikai kutatók készítettek 2013 őszén.

                                   Elolvasom

                                   1970-es évek grönlandi felfedezései során derült fény az omega-3 zsírsavak szívre és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásaira. Két dán kutató vizsgálatai hívták fel a figyelmet rá, akik a helyi inuit-eszkimó közösség életmódját és étkezési szokásait tanulmányozták. Ezekre a kutatási eredményekre alapozva indult el az Eskimo természetes, stabil halolaj kifejlesztése. Az eszkimók életmódját azóta is folyamatosan tanulmányozzák, melynek eredménye

                                   Elolvasom

                                   Azt már tudjuk, hogy a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és a halolaj egészen bölcsis kortól hozzájárulnak a gyermek kiegyensúlyozott fejlődéséhez és az immunrendszer normális működéséhez. Viszont néha elképesztő kihívás rávenni a gyermeket, hogy bevegye, még nehezebb, hogy ez rendszerré is váljon. Ezért utána jártunk, milyen praktikákat alkalmaznak az anyukák és apukák, hogy leküzdjék a gyermekek ellenállását.

                                   Elolvasom

                                   Még ha a gyerek szuperegészségesen is táplálkozik, D-vitamin pótlásra ősztől-tavaszig biztosan szüksége van. A legtöbb kamasz azonban kalciumból, vasból, káliumból is keveset fogyaszt. Milyen tünetek utalnak vitamin- vagy ásványi anyaghiányra, és kinek van szüksége táplálékkiegészítőkre?

                                   Elolvasom

                                   • MEGÚJULT ÖSSZETÉTEL! EXTRA D-VITAMINNAL! Omega-3 zsírsavakban gazdag lágyzselatin rágótabletta gyerekeknek D-vitaminnal, mely hozzájárul az agy, a szemek, a csontok és az immunrendszer normál működéséhez. Már 3 éves kortól adható készítmény finom eper-narancs-citrom ízben. 

                                      5 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)