Az Eskimo Kids halolajak a svéd Eskimo termékcsalád kifejezetten gyermekek részére kifejlesztett tagjai, és már több mint 20 éve a felelős szülők kedvelt omega-3 készítményei, ami évente több tízezer anyuka és apuka választ gyermeke számára.

Eskimo_Kids_TF_Front.png

természetes: igazolt eredetű, vadhalászatból származó alapanyagok, Friend of the Sea minősítés

biztonságos: egyedülálló módon már 1 éves kortól adható a gyermekeknek

hatékony: átlagon felüli omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsav tartalom + E- és D-vitamin

stabil: több mint 6 hónapig nem avasodik meg

tiszta: nem tartalmaz egészségre káros, rákkeltő anyagokat

könnyen bevehető: folyékony állagának köszönhetően a legkisebbeknek sem okoz problémát a lenyelése

mindenmentes: laktóz-, tejfehérje-, és gluténérzékenyek is fogyaszthatják

ISMERD MEG AZ OMEGA-3 ZSÍRSAV POZITÍV HATÁSAIT!

JELLEMZŐK
FONTOS INFORMÁCIÓK
KINEK MIÉRT AJÁNLOTT
VÉLEMÉNYEK
GYIK
VÁSÁRLÁS

Kiknek javasolt az Eskimo Kids fogyasztása?

Az Eskimo Kids halolaj egy kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény, ami 1 éves kortól 12 éves korig adható a gyermekeknek. (12 év feletti gyermekek számára az Eskimo-3 Brainsharp halolaj ajánlott.)

Összetevőinek köszönhetően

előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, valamint az agy- és idegsejtek működését,
elősegíti az agy és idegrendszer és a látás egészséges fejlődését,
javítja gyermekünk memóriáját és koncentrációs képességét,
segíti az olvasási és tanulási készség fejlődését.
segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását.
csökkentheti az asztmatikus és allergiás problémákat.
ellenállóbbá teszi gyermekünket a megfázással, influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben.

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető a kiegyensúlyozott, nyugodt viselkedés is, a termék ezért pozitív hatással van hiperaktivitás, agresszivitás és más viselkedési zavarok esetén.

Továbbá előnyösen befolyásolja a fiatalon kialakuló bőrbetegségek gyógyulását, ezért jó megoldás lehet gyermekkori ekcéma, pszoriázis, és atópiás dermatitisz megelőzéséhez és kiegészítő kezeléséhez is.

Miért az Eskimo Kids halolajat válasszam a többi hasonló márka helyett?

Mert ezek a márkák tényleg csak első ránézésre hasonlítanak az Eskimo Kids halolajhoz, a 3 legfontosabb dologban azonban eltérnek tőle, ezek pedig a stabilitás, a biztonságosság és a természetesség.

Biztonságosság

A gyermekkészítményeknél különösen fontos tényező, hogy a termék ne tartalmazzon környezeti szennyeződéseket, ezt azonban nem minden gyártó tartja szem előtt.

Napjainkra tengereink és folyóink igencsak szennyezetté váltak. Természetes vizeinkben minden eddiginél magasabb koncentrációban találhatók meg különféle mezőgazdasági és ipari vegyszerek, nehézfémek és rákkeltő anyagok (DDT, HCB, PCB, higany, ólom, dioxinok, stb.), amelyek a táplálkozási láncon keresztül a halak húsába is bekerülhetnek. Ebből kifolyólag a halolaj készítmények is tartalmazhatnak egészségre káros anyagokat!

A svéd Bringwell az előállítás során alaposan megvizsgálja a halolaj tisztaságát, és amennyiben egészségre káros anyagot talál, azt eltávolítja. Tisztítási eljárásuk egyedülálló, több évtizedes tudományos kutatómunka eredménye, amivel az utolsó molekuláig ki tudják szűrni az esetleges szennyeződéseket a termékből.

Tehát az Eskimo Kids halolaj az egészségre káros, rákkeltő anyagoktól garantáltan megtisztított formában kerül az üvegekbe, amit minden egyes gyártási folyamat során ellenőriznek.

Az termék pozitív hatásaival nem kevesebb, mint 17 klinikai tanulmány foglalkozott, több mint 100 tudományos publikációban, és eddig minden alkalommal a legjobb tisztasági teszteredményt érte el a halolajak között a nemzetközi összehasonlítások alkalmával!

Természetesség

Szintén nagyon fontos tényező, hogy természetes formában tartalmazzák-e a gyermek omega-3 készítmények a halolajat, ami a termékek gyártási eljárásán múlik, és ezen a téren is óriási különbség figyelhető meg az egyes márkák között.

Az Eskimo Kids halolajat préseléssel nyerik ki a vadhalászat során frissen kifogott halak húsából, és semmilyen szintetikus anyagot vagy savat nem használnak fel az előállítás során. Ez a legtermészetesebb módszer, ahogy az olaj kinyerhető a halakból. Ennek köszönhető a termékek kiemelkedő EPA és DHA tartalma, és az is, hogy az értékes, természetes antioxidánsok sem vésznek el az olajból.

Stabilitás

Az omega-3 zsírsav nagyon könnyen és gyorsan megavasodik, oxidálódik. A megavasodott halolaj elveszíti a szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak nagy részét, és akár mellékhatásokat is okozhat.

A stabilitás azt mutatja, hogy a készítmény szobahőmérsékleten, szabad levegőn mikor avasodik meg. Az a halolaj, amelyik legalább 30 napig nem avasodik meg, stabilnak mondható.

Az Eskimo Kids ezen a téren is kiemelkedik a mezőnyből: egyedülálló módon több mint 200 napig nem avasodik meg, nyitott állapotban sem.  A nagyfokú stabilitást a svéd gyártó egy speciális antioxidáns keverék, a Pufanox hozzáadásával éri el.

Az Eskimo termékek eddig minden alkalommal a legjobb stabilitási eredményt érték el a halolajak között a nemzetközi összehasonló tesztek alkalmával, fogyasztásuk során ezért nem kell semmilyen mellékhatással számolnunk, kiemelkedő stabilitásának köszönhetően nem okoz lipid peroxidációt (testen belüli avasodás).

Az Eskimo Kids halolaj hidegvízi, mélytengeri halak húsából készült, és a fejlődő gyermeki szervezet számára szükséges arányban tartalmazza a természetes omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakat, és a természetes E és D vitamint.

Kétféle ízben kapható: narancs, tutti-frutti

A narancsos Eskimo Kids narancs aroma hozzáadásával, a tutti-frutti ízű halolaj pedig narancs, málna, citrom és meggy aroma megfelelő arányú keverékével készül.

Napi adag: 2014 októberéig a napi adagolás 2,5 ml volt, azonban 2014 októberétől a maximálisan adható mennyiség 5 ml-re emelkedett, a svéd gyártó javaslatára. Az engedélyeztetésnél cégünknek ezt a legnagyobb mennyiséget kell feltüntetni, ezért is szerepel ez a csomagoláson.

Továbbra is napi egy kávéskanál (2,5 ml) és egy teáskanál (5 ml) közötti mennyiség adható a gyermekeknek. Így egy üveg tartalma kb. 42-21 napig elegendő.

(Figyelembe véve a leggyakoribb kávés-és teáskanalak űrmértékét, 1-1 ezekből valójában nem is éri el a 2,5 ml és 5 ml-t. Egy evőkanál űrmértéke például hivatalosan 15ml-nek van megadva, valójában viszont csak 7-8 ml a tényleges befogadó képessége a mai kanalaknak.)

Kidsj_tablazat.jpg

1 üveg halolaj = kb. 3 kg tengeri hal
A termék laktóz, tejcukor, tejszármazék és glutén mentes, lisztérzékenyek is szedhetik.

Gyártó: Bringwell-Cardinova AB, Ullforsgatan 15, Uppsala, SE-752 28 Svédország
Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Omega Wellness Kft, 2142, Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 1/7.

Az agy és idegrendszer legintenzívebb fejlődési szakasza a születés előtti harmadik trimesztertől körülbelül 14 éves korig tart. Gyermekünk egészséges fejlődéséért ebben a periódusban tehetjük a legtöbbet, lerakhatjuk sikeres jövőjének alapjait. Ebben az időszakban a megfelelő képességfejlesztés mellett rendkívül fontos az agy és idegsejtek fejlődés éhez és működéséhez nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA bevitele is.

Az omega-3 sejtjeink alkotóeleme, egy „jó” zsír, amit a vitaminokhoz hasonlóan szervezetünk nem tud előállítani. Az omega-3 EPA és DHA nagy mennyiségben a tengeri halakban található, amely étrendünkből szinte teljesen hiányzik, pedig a halolajban található omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését és működését. Más szóval javul gyermekünk memóriája, koncentrációs és problémamegoldó képessége, könnyebbé válik számára az olvasás és a tanulás! Így magabiztosabbá válik, és a mindennapok kihívásaival könnyebben birkózik meg.

Az omega-3 tartós hiánya számos betegség forrása is lehet. Omega-3 hiányra vezethető vissza például a diszlexia és a hiperaktivitás, a fejődési és mozgás koordinációs zavarok és az immunrendszer problémák is.

Lássuk, hogyan és miben segítenek az omega-3 zsírsavak az egyes fejlődési szakaszokban!

Omega-3 babáknak

Tudtad, hogy a babák mentális fejlődése már a magzati szakasz utolsó 3 hónapjában elkezdődik? Az anyatejen felnövő babák esetében a növekedéshez és a fejlődéshez az egyetlen tápanyagforrás (beleértve az omega-3 DHA-t is) az anyatej. Az omega-3 DHA aránya a kismama diétájában meghatározó tényező az anyatej DHA tartalmánál is.

A megfelelő omega-3 DHA mennyiség biztosítása az anyatejben felnőtteknek készült halolaj készítménnyel oldható meg a legkönnyebben.

A kisbabák egészséges fejlődésének (agy és idegrendszer) számos fontos lépcsője van. A baba az itt és most világában él, amikor a megismerés egyenlő a cselekvéssel. Ez az érzékszervi intelligencia világa.

A baba fejlődését az érzékelés és mozgás koordinációján keresztül követhetjük

 • mozgás, egyensúly érzék
 • látás, hallás
 • tapintás, szaglás

Az újszülött képességei

 • előnyben részesíti az emberi hangot
 • később édesanyja hangját és anyanyelvét
 • különösen érzékeny az emberi beszédhang apró változásaira
 • rövidlátó, de látásélessége gyorsan javul
 • szereti az összetett, mintázott
 • kontrasztos, arcszerű formákat
 • 2 hónapos korban kezdődik az arcok tanulása

3 hónapos korban a babák már

 • mosolyognak, gügyögnek
 • élvezik a játékot
 • kifejezőbbé válik az arcuk
 • figyelik a mozgó tárgyakat, figyelik az arcunkat
 • felfigyelnek a különböző hangokra, fejüket odafordítják
 • hason fekve képesek felemelni a fejüket, mellkasukat vagy kezükön támaszkodni
 • ismételgetik az önmagában élvezetes cselekvéseiket. Pl. buborékfújás, hadonászás cél nélkül

7 hónapos korukra a babák már

 • képesek más emberek érzelmi reakcióira reagálni
 • szájukkal és kezeikkel is felfedeznek dolgokat
 • távoli tárgyakat is képesek követni
 • reagálnak saját nevükre
 • örömüket és bánatukat is képesek kifejezni hangokkal
 • különféle hangláncokat gagyarászik
 • hasukra és hátukra is képesek fordulni
 • képesek ülni kartámasszal és anélkül is
 • egy kézzel nyúlnak a tárgyakért és át tudják rakni a másik kezükbe
 • lábaival meg tudják tartani testsúlyukat

12 hónapos korukra a babák már

 • képesek egyértelmű érzelmek kimutatására
 • szégyenlősekké vagy idegessé válnak, ha ismeretlen emberekkel találkoznak
 • sírnak, ha apa vagy anya elmegy
 • megtanulnak utánozni másokat
 • vannak játékok és emberek amiket, illetve akiket jobban szeret
 • teszteli a szülők reakcióit (pl. etetés közben vagy egyéb cselekedeteknél)
 • egyedül is tud enni
 • sokoldalúan fedez fel, ismerkedik a világ dolgaival (rázás, ütés, dobás, ejtés)
 • a különböző eszközöket megfelelően használja (pl. pohár, tv, telefon)
 • egyszerű kérdésekre reagálnak pl. nemre
 • érzelmeket visznek a gagyogásba
 • egyszerű szavakat kimondanak pl. baba, papa, mama
 • kúszik, mászik, fel tudja magát húzni állásba, kapaszkodva jár, esetleg 2-3 lépést már önállóan megtesz
 • önállóan mozgat tárgyakat pl. dobozba pakol ill. kivesz dolgokat
 • elkezdenek mutogatni
 • kialakul a tárgyállandóság: egy tárgy akkor is létezik, ha nem látjuk

18 hónapos kor körül a babák már elkezdik belső mentális reprezentációk segítségével megérteni a világot, mely lehetővé teszi, hogy belátással oldják meg a kialakuló helyzeteket. Természetesen minden baba a saját tempójában fejlődik. A képességek kialakulásának idejét nem lehet pontosan meghatározni, csak iránymutatást adhatnak!

Omega-3 bölcsiseknek

Minden szülő álma, hogy gyermeke jól érezze magát a bölcsiben és együtt fejlődjön a csoporttársaival. A bölcsödébe szoktatás viszont komoly nehézségekkel is járhat, amennyiben gyermekünk viselkedése kiszámíthatatlanabbá válik az új környezet hatására, vagy immunrendszere érzékenyebben reagál az új közegből érkező fertőzésekre és gyulladásos megbetegedésekre.

Mielőtt bölcsődébe visszük gyermekünket, mindannyian reménykedünk, hogy a csoportjában megjelenő megbetegedések nem fogják érinteni. Majd egymás után jönnek a fertőzések, próbálkozunk mindenféle tüneti kezeléssel, de csak nem javul a helyzet.Értetlenül állunk a probléma előtt és reménykedünk, hogy talán ebben a hónapban végre sikerül elérni, hogy 2-3 hétig egy huzamban járjunk bölcsibe. Ilyenkor lenne nagy szükség a gyerekbetegségeknek ellenálló erős immunrendszerre.

A hiányzó láncszem a halakban található omega-3, mely nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez és segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását.

Az ellenállóbb szervezetű gyerekek kevesebbet hiányoznak a bölcsődéből.

Ebben az időszakban a megfelelő képességfejlesztés mellett rendkívül fontos az agy és idegsejtek fejlődéséhez és az immunrendszer egészséges működéséhez nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA bevitele is.

A bölcsis gyerekek (1-3 év) egészséges fejlődésének (agy és idegrendszer) számos fontos lépcsője van, amelyek nyomon követhetőek növekedésük során. A bölcsisek már megkülönböztetik magukat a tárgyaktól, felismerik magukat, mint a cselekvés- végrehajtóját és szándékosan kezdenek cselekedni, megértik, hogy a tárgyak akkori is léteznek, ha azok látókörükből kiesnek, felismerik a cselekvésük és annak következményei közötti kapcsolatokat. Elsajátítják a tárgyállandóságot, tehát rendelkeznek a nem látott tárgy- „mentális reprezentációjával (gondolati képével)”.

2 éves korban a bölcsisek már...

 • utánozzák más gyermekek és felnőttek viselkedését
 • más gyermekek társaságát izgalmasabbnak találják
 • elkezdhetnek tagadó, dacos viselkedést mutatni
 • elkezdenek színek és formák szerint tárgyakat csoportosítani
 • szerepjátékokat játszanak
 • felismerik, megmutatják azokat a tárgyakat, amiket megneveznek
 • 15-18 hónapos korukra bizonyos szavakat használnak
 • 18-24 hónapos korukra egyszerű kifejezéseket használnak
 • megismételnek olyan szavakat, amelyeket beszélgetésekben hallottak
 • egyedül járnak, futnak, kapaszkodva lépcsőznek
 • megtanulnak lábujjhegyen állni
 • játékokat húznak maguk után vagy cipelnek magukkal járás közben
 • székre, fotelba vagy kanapéra segítség nélkül másznak fel-le
 • egyedül firkálnak

3 éves korban a bölcsisek már...

 • képesek a játékokban kivárni, amíg rájuk kerül a sor
 • megérti az "enyém-övé" koncepcióját
 • nyíltan kifejezik ragaszkodásukat személyek vagy tárgyak iránt
 • érzelmek széles skáláját képesek kifejezni
 • 3 éves korukra könnyen el tudnak válni szüleiktől
 • a napi rutin nagyobb változásai iránt ellenkeznek
 • képesek mechanikus játékokat működésbe hozni
 • tárgyakat képesek azonosítani könyvbeli képekkel
 • szerepjátékokat játszanak babákkal, állatokkal, emberekkel
 • képesek tárgyakat forma és szín szerint rendezni
 • a legtöbb mondatot már megértik
 • 4-5 szavas mondatokkal is tudnak beszélni
 • el tudják mondani nevüket, korukat, nemüket
 • felnőttek is megértik a legtöbb szavukat
 • váltott lábbal képesek fel- és lefelé is lépcsőzni
 • könnyen előre és le tudnak hajolni elesés nélkül
 • függőleges és vízszintes, és körkörös vonalakat is rajzolnak
 • képesek oldalanként lapozni egy könyvet

Természetesen minden gyermek a saját tempójában fejlődik. A képességek kialakulásának idejét nem lehet pontosan meghatározni, csak iránymutatást adhatnak!

Az Eskimo Kids összhangban van a gyermeki szervezet igényeivel, segíti mentális fejlődését és erősíti immunrendszerét. Egy család sem lehet meg nélküle, ahol a gyermek sikeres jövőjének megalapozásával komolyan foglalkoznak!

Omega-3 ovisoknak

Immunrendszerünk erőssége, stabilitása nagyrészt életmódunk és táplálkozásunk függvénye, melyet képesek vagyunk jó irányba befolyásolni.

Az omega-3 nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez és segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását.

Ebben az időszakban a megfelelő képességfejlesztés mellett rendkívül fontos az agy és idegsejtek fejlődéséhez és működéséhez nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA bevitele is.

A keveset betegeskedő, kiegyensúlyozott gyermek

 • gyorsabban önállóvá válik,
 • könnyebben hozzászokik az óvodai környezethez,
 • és gond nélkül beilleszkedik a csoportjába (együtt eszik, alszik, játszik társaival).

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető gyermekünk nyugodt, kiegyensúlyozott és agressziómentes viselkedése is.

Az ovis gyerekek (3-6 év) egészséges fejlődésének (agy és idegrendszer) számos fontos lépcsője van, amelyek nyomon követhetőek növekedésük során. Az ovisok megtanulják a nyelvet használni, és a tárgyakat képekkel vagy szavakkal jelölni. Gondolkodásukban még nem képesek mások nézőpontját átvenni, és a tárgyakat is egy-egy egyedi vonásuk alapján osztályozzák.

4 éves korban az ovisok már...

 • nyitottak az új élmények és kalandok iránt
 • papás-mamásat játszanak
 • megbeszélik a konfliktusokat
 • önállóbbá válnak
 • teljes személynek tekintik saját magukat testtel, szellemmel, érzelmekkel
 • képesek helyesen megnevezni néhány színt
 • értik a számolás alapjait, és már néhány számot is tudhatnak
 • akár három részből álló utasításokat is követnek
 • képesek felidézni egy történet részleteit
 • megérti az "ugyanaz" és a "különböző" jelentését
 • elmélyednek fantázia játékokban
 • elsajátították az alapvető nyelvtani szabályokat
 • 5-6 szavas mondatokban beszélnek
 • történeteket mesélnek
 • képesek előre rúgni, fej felett dobni, elkapni labdákat
 • embert rajzolnak 2-4 testrésszel
 • ollót használnak
 • rajzolnak köröket, négyzeteket, másolnak néhány betűt

5 éves korban az ovisok már...

 • már egymás kedvére akarnak tenni
 • hasonlítani akarnak barátaikra
 • jobban elfogadják a szabályokat
 • szeretnek énekelni, táncolni és színészkedni
 • tudatában van annak, hogy kisfiúk vagy kislányok
 • képesek elhatárolni a valóságot a képzelet világától
 • néha követelőzőek, néha viszont kimondottan együttműködőek
 • képesek 10 vagy több tárgyat megszámolni
 • ismerik a színeket
 • önállóan ugrálnak, bukfenceznek, mászókáznak, hintáznak
 • embert rajzolnak, testtel
 • segítség nélkül öltöznek, vetkőznek
 • villát, kanalat és (néha) asztali kést használnak

Omega-3 kisiskolásoknak

Minden szülő álma, hogy gyermeke jól érezze magát az iskolában, örömmel újságolja, hogy mennyi piros pontot kapott aznap, és hogy a kedvenc tanára is megint megdicsérte. A jól és könnyen tanuló kisiskolást eredményei magabiztossá teszik. Tanáraihoz való viszonya rendezett, és osztálytársaival is könnyebben barátkozik. A tanulás megkedvelése és a jó tanulmányi eredményei megerősítik gyermeked önbizalmát és megalapozhatják további sikereit!

Hogyan segíthetjük gyermekünk mentális fejlődését, tanulmányait? Pótoljuk az omega-3 hiányt! Az esetek többségében nincs semmi probléma a gyermek képességeivel, csupán nem jut hozzá a szükséges omega-3 mennyiséghez, amely a fejlődő szervezet számára nélkülözhetetlen.

Az omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését, ezáltal könnyebbé válik az olvasás, javul gyermekünk memóriája és koncentrációs képessége! Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető gyermekünk nyugodt, kiegyensúlyozott és agressziómentes viselkedése is. Bizonyított, hogy az omega-3 csökkenti az agresszivitást és nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez is. Ennek eredménye az ellenállóbb szervezet és a kevesebb iskolai hiányzás!

Iskolai elvárások

Az iskolakezdés akár nagy stresszel is járhat egy család életében, hiszen a gyermek egy teljesen új közösségbe kerül, szigorúbb szabályokat kell betartania, és a követelmények is teljesen újak. Ilyenkor a pedagógusok mellett a szülő elvárásai is sokrétűek az iskolába lépő gyermekkel (6-12 év) szemben.

A gyermekektől elvárják,

 • hogy a nap bizonyos időszakait egymagában töltse el, és feladatainak egy részét önállóan oldják meg.
 • hogy felügyelet nélkül is képesek legyenek oly módon játszani, tevékenykedni, hogy közben betartják a felnőttek által közvetített azon normákat, szabályokat, amelyeket óvodában felnőttek ellenőrzése mellett gyakoroltak.
 • hogy a képesek legyenek megítélni, tudnak-e vigyázni magukra és társaikra, vagy biztonságukhoz kérniük kell a felnőtt segítségét.
 • hogy érezzenek felelősséget saját „munkaszerű” tevékenységükért, amit a civilizált országokban általában az iskolai tanulás jelent.

A felnőttek természetesnek tartják, hogy a 6–8 éves gyerekek képesek mosakodni, törölközni, toalett higiénét elsajátítani, fésülködni, továbbá el tudják dönteni, hogy fáznak-e vagy melegük van-e stb.

Mindezen elvárásokat úgy foglalhatnánk össze, hogy a gyermeknek rendelkeznie kell szociális intelligenciával, amely magában foglal olyan ismereteket és képességeket, amelyek egyaránt szükségesek az iskolai tanuláshoz, a társas normák betartásához, illetve a mások iránti együttérzéshez.

A következő képességek segítik a gyermek iskolai indulását:

 • kíváncsiság
 • felfedezési hajlam – nyitottság az új és ismeretlen felé
 • kitartás
 • lelkesedés
 • tanulás/megismerés szeretete/megszeretése
 • függetlenedési/önállósodási hajlam

Az iskolai tanulási képességek mindegyike a mozgásfejlődésre épül. A mozgás – az úgynevezett természetes vagy nagymozgások – minősége, a kivitelezés pontossága, a koordináltság megalapozzák a tértájékozódást, az irányok, a testséma érzékelését, a „finommotorikát”, a beszédfejlődést. Ezek a képességek szükségesek az írás-olvasás és a matematika alapjainak elsajátításához.

A kisiskolások egészséges fejlődésének (agy és idegrendszer) számos fontos lépcsője van, amelyek nyomon követhetőek növekedésük során.

A 6-12 éves kisiskolások gondolkodásának fejlődése

 • a gondolkodás új módja: konkrét műveletek (konkrét, mert a tárgynak jelen kell lennie)
 • fejben végrehajtott mentális cselekvések (belsővé tett cselekvés)
 • logikai rendszerbe illeszkedő gondolkodás
 • tárgyakat, cselekvéseket fejben összeillesztenek, szétválasztanak, sorba rendeznek, összehasonlítanak
 • felismerik, hogy az egyes tárgyaknak vannak állandó és változó tulajdonságai
 • a gyermekek nézőpontot váltanak, eddigi szemléletmódjukról mintegy „átugranak” egy másikra
 • csökken a gyerekek egocentrikus gondolkodása; így lesznek képesek mások számára érthető módon beszélni olyan tárgyról, ami nincs jelen.
 • kezdik érteni a szabályokat, azok logikáját és szükségességét, és igyekeznek ezeket betartani.
 • kezdenek ráébredni arra, hogy mások milyennek látják őket. Ebben a fejlődési fázisban óriási jelentősége van annak, miképp indul el a gyermekek iskolai pályafutása, milyen képük van önmagukról. A kedvezőtlen hátrányosan befolyásolja, a pozitív segíti iskolai teljesítményüket.

Például az önálló közlekedés az első osztályos gyerekek számára igen komoly feladat, mert nem tudják megbízhatóan megítélni az egyidejűleg ható ingereket.

Ennek a szakasznak a jellemzői

 • Decentrálás: a tárgy több tulajdonságát figyelembe tudják venni egyszerre (pl. magasság, szélesség)
 • Konzerváció (megmaradás): a tárgyak bizonyos tulajdonságai állandók (pl. folyadék mennyisége nem változik, ha átöntjük)
 • Változatlanul hagyás: ha nem veszünk el, nem teszünk hozzá, ugyanannyi marad
 • Megfordíthatóság: egyes műveletek megfordíthatják, vagy megsemmisítik mások hatását.
 • Egocentrizmus csökkenése: nem látható tárgyról is hatékonyan kommunikál. El tudja képzelni, hogy mások hogyan láthatják őt.
 • Megérti, hogy szabályok vezérlik az emberek közti interakciókat – szabályjátékok
 • Logikailag képes gondolkodni tárgyakról és eseményekről, a tárgyakat egyszerre több tulajdonság alapján osztályozza.

A gyerek ebben a periódusban képes megragadni a műveletek megfordíthatóságát, a látszat nem vezeti félre, de a műveleteket csak konkrét, látható tárgyakon tudja elvégezni, elvontabb szinten még nem. Erre csak a formális műveleti szinten lesz képes. 9-10 éves korig az egyszerűbb műveletek a jellemzők. Ez a periódus két szakaszra bontható és a súly (9-10 év) és a térfogat (11-12 év) állandóságának megértése átnyúlik a periódus 2. alszakaszába. A konkrét tárgyakon végrehajtott mentális műveletek lényege ebben az időszakban a szemlélettől való függetlenedés.

Az emlékezet és az agy fejlődése iskoláskorban

Az iskoláskori szellemi teljesítményt erősen befolyásolja az emlékezet fejlődése. Az emlékezés is jelentősen változik az iskoláskor elején. Nagyjából 6–8 éves kor között az emlékezet inkább bizonyos asszociációk segítségével rögzít, például mozgássorhoz kapcsol – ezért (is) van szükség arra, hogy legalább az első két iskolai évben rengeteg mozgásos-cselekvéses-észleléses tevékenységbe ágyazódjon a gyerek ismeretszerzése.

Az emlékezeti stratégiák alakulásának kezdete iskoláskor elejére tehető, azonban 6–8 éves korban kimerül abban, hogy „kézzelfogható” halmazokat hoznak létre. Ezek többnyire helyzethez köthető asszociációk, például: reggeli, kakaó, kalács. Az iskolai ismeretek/szokások elsajátítását segítheti, ha a mindennapi tapasztalathoz sikerül kötni a halmazokat. Például füzet, könyv, tolltartó; „a” betű, „a” hang.

A legtöbb gyermeknél 10–12 éves kor között zajlik egy rendkívül jelentős agyi fejlődési folyamat (a fejlődés egyéni jellege miatt ez némelyik gyermeknél korábban, másoknál később zajlik). Kezdetekor visszaesés tapasztalható a gondolkodás, a figyelem, az emlékezet területén. Az átmeneti visszaesést az agy magasabb minőségű működése követi. Az agy fejlődésében mutatkozó változás összefügg a tanulással. 9–12 éves kor között felbomlanak azok az agyi kapcsolatok, amelyek megelőzőleg jól működtek, biztosítva a gyermek tanulási folyamatait. Az agy mintegy „kiüríti” magát, előkészítve a terepet a fejlettebb gondolkodást és a jobb intellektuális hatékonyságot lehetővé tevő agyi kapcsolatok alakulásának.

Az Eskimo Kids összhangban van a gyermeki szervezet igényeivel, segíti mentális fejlődését és erősíti immunrendszerét. Egy család sem lehet meg nélküle, ahol a gyermek sikeres jövőjének megalapozásával komolyan foglalkoznak!

Mikor javasolt az Eskimo Kids halolaj?

Az Eskimo Kids halolaj előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, valamint az agy- és idegsejtek működését. Elősegíti az agy és az idegrendszer és a látás egészséges fejlődését. Javítja gyermekünk memóriáját és koncentrációs képességét!

Segíti az olvasási és tanulási készség fejlődését!

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető a kiegyensúlyozott, nyugodt viselkedés is. Pozitív hatással van hiperaktivitás, agresszivitás és más viselkedési zavarok esetén!

A halakban található omega-3 nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez. Segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását!

Csökkenti az asztmatikus és allergiás problémákat!

Ellenállóbbá teszi gyermekünket a megfázással, influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben!

Előnyösen befolyásolja a fiatalon kialakuló bőrbetegségek gyógyulását.

Ekcéma, pszoriázis, és atópiás dermatitisz megelőzéséhez és kezeléséhez.

NARANCS ÍZŰ HALOLAJ

Értékelés 
2018-05-08

Narancs

Kislányom 3 hónapja issza, sokkal kiegyensúlyozottabb, éjszakánként jobban alszik.

  Értékelés 
  2018-05-08

  Narancsos

  Az íze mondjuk rettenetes. De a hatása már az első üveg óta érezhető. Az ADHD gyanús gyermekem kezelhetőbb és kiegyensúlyozottabb. Ma kezdjük az új üveget. A Tutti-fruttis reméljük finomabb lesz. :)

   Értékelés 
   2018-05-08

   EskimoKids

   Az Eskimo Kids halolajat már 2 éve adom a gyermekemnek! Éretlen idegrendszer miatt javasolta az orvosunk, mióta kapja sokkal kiegyensúlyozottabb, kezelhetőbb!
   Megrendelést,kiszállítást is csak pozitívan tudom értékelni!!!!

    Értékelés 
    2018-02-21

    Megéri az árát!

    Kislányomnak több, mint 1 hónapja adom a terméket. ADHD gyanú áll fenn nála. Olvastam, hogy a halolaj jótékonyan hathat a tünetekre. És valóban! Kislányom azóta jóval kiegyensúlyozottabb, a koncentrációjára is nagyon jól hat! Most rendelem majd a 3-4.adagot!

     Értékelés 
     2018-02-20

     Vecsernyéné Mucsi Emma

     Lányom 1hónapja szedi és sokkal kiegyensúlyozottabb,kezelhetőbb lett.Mindenkinek csak ajánlani tudom!

      Értékelés 
      2018-02-17

      Ágnes

      Pár hete rendeltem meg narancsos és tutti frutti ízben, egyelőre a narancsosat próbáltuk ki, de a 13 hónapos kislányom imádja. Én is megkóstoltam és kellemes íze van. Mindenkinek nagyon ajánlom! A rendelés is nagyon egyszerűen ment, gyorsan megérkezett a termék.

       Értékelés 
       2018-02-16

       Szandra

       Kisfiam nyammnyammja lett, nagyon ízlik neki. Egyszer sem volt beteg mióta ezt szedi, és nem kedvezett a szezon ennek.

        Értékelés 
        2018-02-16

        Narancs

        Elégedett vagyok a termékkel.

         Értékelés 
         2018-02-16

         Narancs

         Kisfiam ejszakai es nappali alvasaban is tortent javulas,bizom a tovabbi javulasban!

          Értékelés 
          2018-01-17

          Elmúlt az ekcéma

          Szuper termék, minden gyereknek kötelezővé tenném a fogysztását, kisfiam évekig tartó ekcémáját szüntette meg teljesen

           Értékelés 
           2017-10-13

           Éva T

           Gyermekeimnek 1 honapja adom, az izet nagyon szeretik mindketten! Kislanyom szeptember ota ovis,es egyelore nem volt meg beteg! A kisebbik gyermekemnel bizom az alvas javulasaban.

            Értékelés 
            2017-10-11

            Nagyon elégedett

            Elégedett vagyok a termékkel, kisfiam alvási gondjai javuló félben vannak.

             Értékelés 
             2017-10-10

             Finom vitamin

             Ősztől tavaszig adom a gyermekeimnek. A kicsivel most kezdtük az ovit, eddig még csak kisebb köhögése volt, ami egy új közösséget tekintve nem rossz.
             Még az ízét is szeretik! :)

              Értékelés 
              2017-10-09

              Értékelés

              1 hónapja adom kislányomnak, talán javult a koncentrációja. Folyamatosan adni fogom, immunerősítésként is jó, így nem kell plusz D vitamint adnom.

               Értékelés 
               2017-10-08

               télen elengedhetetlen

               3 gyermekem kapja a halolajat, hálistennek a téli időszakokat egész jól "megússzuk". A kontentrációképességük is javul, jó hatással van a fejlődésükre! Főleg az iskolai időszakban kapják.

                Értékelés 
                2017-10-08

                Értékelés

                2 és 4 éves gyermekeim szedik, az izét nagyon szeretik. Kiegyensúlyozottak, boldogok. A kicsi észrevehetően könnyebben kezelhető, amikor rendszeresen eszi. Nagyon elégedett vagyok vele.

                 Értékelés 
                 2017-10-08

                 Réka

                 Évek óta használjuk, most már mindkét gyermekünknek naponta adjuk. Fontos volt lányunk fruktóz érzékenysége miatt, hogy nincsen teletömve cukorral ( mint sok forgalomban lévő gyerekvitamin) kisfiunk pedig laktózérzékeny, így ő is kaphatja szerencsére.

                  Értékelés 
                  2017-10-07

                  Miért mi ezt vesszük

                  Ez a termék egyedülállóan igazi halolajat tartalmaz, amelyet a gyártó ellenőriz, mivel gyermekek egészsége nagyon fontos mindannyiunknak. A napi szedésével a lányunk sokkal aktívabb lett. Nálunk a narancs íz jött be

                   Értékelés 
                   2017-10-06

                   Csillagos hatos

                   Legkisebb fiamnál - sok év küszködés után - ADHD-t, figyelemhiányos hiperaktivitás-zavart állapítottak meg, erre kerestünk kiegészítő megoldást. Többféle halolajat kipróbáltunk, de egyértelműen a narancsos Eskimo Kids a nyertes, esténként önkéntes sorban állás van érte. A fiamat pedig mintha kicserélték volna, sokkal nyugodtabb, összeszedettebb, kisimultabb. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

                    Értékelés 
                    2017-10-06

                    Értékelés

                    Régóta keresek olyan halolajat gyermekeim számára ami könnyen bevehető, pici kortól adható és minőségileg is a legjobbak közé sorolható. 1 éves kislányom nagyon szereti az ízét, de 6 éves kisfiam sajnos nem hajlandó magában meginni így vízzel elkeverve adom neki. Így azonban nem utasítja el.
                    Hatását tekintve még nem nagyon tudok véleményezni, mert még csak 2 hete használjuk.

                     Értékelés 
                     2017-10-06

                     Csak pozitív tapasztalat

                     Amióta szedjük javult az alvás, az étvágy. Örülök a pozitív hatásoknak. Továbbra is szedni fogjuk.

                      Értékelés 
                      2017-10-06

                      Kisfiam imádja!

                      Nagyon bevált a narancsos íz, kisfiam egyenesen követeli minden nap! Már rendelem is a következőt!

                       Értékelés 
                       2017-10-06

                       Eskimo

                       Már több éve adjuk a kislányunknak és nagyon megvagyok elégedve vele nagyon ritkán beteg ,és nagyon kis okos.Még ki sem fogy mér rendelem a következőt nehogy kimaradjon egy nap is. :D

                        Értékelés 
                        2017-10-06

                        A fincsi "okosvitamin!

                        A fiaimnak hónapokon át kerestük a megfelelő Omega 3-as készítményt: az egyiknek nem volt jó az íze, a másikban "érdekes" segédanyagok voltak, a harmadikban alig volt EPA és DHA - tartalom.
                        Végül rátaláltunk az Eskimo Kidsre! Az összetétele kiváló, az íze finom,- és ami a legfontosabb, hogy a gyerekek alig várják a napi adagjukat! :)

                        Amióta szedik, nincs gond az iskolában; az óvodában pedig szintén csak "hiszti-mentes" napok vannak!

                        Ajánlom mindenkinek!

                         Értékelés 
                         2017-10-06

                         Judit Molnár

                         Még csak rövid ideje szedik a gyermekeim, de már most látni a pozitív hatását. Sajnálom, hogy eddig nem szereztem róla tudomást. A narancsos a kedvenc, ami a kisfiam szerint inkább mandarinos :)
                         Csak ajánlani tudom!

                          Értékelés 
                          2017-10-06

                          Szuper termék

                          6 éves kisfiam már 1 éves kora óta fogyasztja az Eskimo Kids halolajat. Ennek a készítménynek tudom be, hogy már kicsi kora óta nagyon jó a koncentrációs készsége. Sorban hozza haza a mosolygós jeleket az oviból, amit a helyesen megoldott feladatokért kap. Szívből ajánlom minden kis gyermeknek.

                           Értékelés 
                           2016-12-03

                           Nem csak az immunerősítő hatása miatt szeretjük, de a hisztik ellen is használ. Szeretem, hogy cukorbetegek is fogyaszthatják. Mindkét ízesítést szeretik a gyerekeim. Mi jóformán egész évben használjuk.

                            Értékelés 
                            2016-12-02

                            Én két éve adom a két nagyobb gyermekemnek. Ők az ízét szeretik én meg azt, hogy mindenben támogatja a gyerekeket. Csak pozitív hatással van a fiúkra. A tanító néni is észrevette a hatását és én is a tanulásban.. Tavaly egész évben csak az egyik gyermekem hiányzott az iskolából 4 napot. Ami szerintem fantasztikus dolog. Már a kicsi is jön kéri, hogy neki is adjam, pedig csak 2 éves. A nagyok meg csak annyit m Mindenkinek csak ajánlani tudom.

                             Értékelés 
                             2016-12-02

                             Lassan egy éve adjuk a gyerekeknek. Szívesen megeszik, finomnak tartják. Jó hatással van az immunrendszerükre, és jobban tudnak figyelni is. Szeretjük nagyon!

                              Értékelés 
                              2016-12-02

                              2 és fél éves kislányomnak régóta keresek olyan halolaj készítményt, amit egészen kicsik is meg tudnak enni, ezért ez az ízesített szirupos megoldás nagyon tetszik. Még csak nemrég óta adom neki, de már most észrevehető, hogy ebben a megfázásos időszakban sokkal erősebb a szervezete a bacikkal szemben. Biztos vagyok benne, hogy a kisebbik lányzómnak is az Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre! :)

                               Értékelés 
                               2016-04-10

                               A két gyermekem szívesen fogyasztja. Már 2 éve vásároljuk rendszeresen. Sokkal kevésbé fáradtak és javult a koncentrációjuk is. Az immunrendszerükre is jótékony hatással van.

                                Értékelés 
                                2016-03-04

                                Már nagyon régóta használjuk és csak jókat tudok róla írni. Köszönjük szépen !

                                 Értékelés 
                                 2016-02-29

                                 4,5 éves kislányom kb. egy éve kapja az Eskimo Kids halolajat-narancs ízben. Kellemes íze miatt szívesen fogyasztja. Nagyon meg vagyunk a termékkel elégedve, kislányom rengeteget "okosodott" ez idő alatt, szellemi fejlődésére határozottan pozitív hatással van.

                                  Értékelés 
                                  2016-02-05

                                  14 hónapos kisfiam egy hónapja kapja a halolajat. Ekcémás tünetei azóta sokat javultak. Köszönjük!

                                   Értékelés 
                                   2016-02-02

                                   Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel, megerősödött kisfiam immunrendszere és a szellemi fejlődésére is pozitív hatással van.

                                    Értékelés 
                                    2016-01-27

                                    Most 3,5 éves a lányom és 1 éves kora óta kapja az ízesített halolajat, melyet tátott szájjal vár hogy bevehessen annyira szereti, mindkét ízt. A gyerekorvosi rendelőben kétszer jártam azóta, mindig megkérdezik hogy csinálom, hogy nem beteg ez a lány sohasem! Mindig mondom, hogy mi az Eskimo halolajra esküszünk!!! Köszönjük szépen ez egy csodaszer!

                                     Értékelés 
                                     2016-01-26

                                     Az én kisfiam már két éve kapja az olajat,nagyon sokat segít mind a szellemi fejlődésben, mid az immunrendszer erősödésében.Amíg nem szedte nagyon sok bőrproblémája volt, mára ezek teljesen megszűntek.

                                      Értékelés 
                                      2016-01-21

                                      3,5 éves kisfiamnak 2015 márciusában kezdem el adni azóta egyszer volt felső légúti fertőzése decemberben, akkor is csak azért kapta el az oviban, mivel a Karácsony előtti ünnepségre berendelték a beteg gyerekeket is.

                                       Értékelés 
                                       2016-01-20

                                       7 éves gyerekemnek adom, többféle halolaj készitményt kipróbáltunk, de ez vált be a legjobban, a hatóanyagok összetételének tekintetében a legjobb. Koncentrációképességre jó hatással van, az immunrendszerre is szuper.

                                        Értékelés 
                                        2016-01-12

                                        Más ilyen hatóanyagú készítményt az íze miatt nem tudtunk beadni a kislányunknak. Azóta kiegyensúlyozottabb, sokat fejlődött a figyelmet, kitartást igénylő tevékenységekben. Nagyon sokat erősödött az immunrendszere, alig betegeskedett idén.

                                         Értékelés 
                                         2016-01-12

                                         5,5 éves kislányom sokat betegeskedett légúti megbetegedések miatt. 8 hónapja szedjük, és már szeptember óta csak egyszer hiányzott az óvodából. Eddig havonta egy adag antibiotikum kellett. Már az eddig szedett immunerősítőjét is elhagytuk. Nagyon elégedettek vagyunk!

                                          Értékelés 
                                          2016-01-11

                                          Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel. Kislányom minden gond nélkül megissza, nálunk a beszédfejlődés gyorsulása volt a leglátványosabb. Továbbra is szedni fogjuk és ajánlom mindenkinek!

                                           Értékelés 
                                           2016-01-09

                                           Figyelemzavar miatt közel egy éve adjuk gyermekünknek az Eskimo Kids halolalajat. Már kettő hónap után tapasztaltunk változást. Az óvoda utolsó évében szinte alig fejlődött, most első osztályos, azóta nagyon jó eredményeket ér el. Egy éves kortól kötelezően kellene adni. Gyermekünk véleménye szerint ötöst érdemel az Eskimo. (Korábban semmiféle omega3 készítményt nem fogadott el, a rossz íz miatt. Ezt imádja.) Sajnáljuk, hogy nem találtunk rá hamarabb.

                                            Értékelés 
                                            2016-01-08

                                            Teljesen elégedett vagyok. A kisfiam 19-20 hónapos koráig egyáltalán nem beszélt, ekkor ajánlották az EskimoKid-et, 20 hónaposan kezdte szedni. Éppen ma van a második születésnapja, és mindent m Ez hatalmas fejlődés ez alatt a 4 hónap alatt! És az ízét is imádja. :)

                                             Értékelés 
                                             2016-01-08

                                             Nagyon meg vagyunk elégedve. A gyerekek fintorgás nélkül megissza. Október óta szedjük a terméket és azóta nem voltak betegek, de egy enyhe megfázás sem volt!

                                              Értékelés 
                                              2016-01-07

                                              2015 augusztus közepétől adom,első osztályos gyermekemnek.Bátran ajánlom mindenkinek.Egyáltalán nem beteg,elmúlt a fáradék Köszönjük. Bányiné Anikó

                                               Értékelés 
                                               2016-01-06

                                               Mindenkinek szívből ajánlom, a narancsos íze miatt nagyon szeretik az iskolás gyerekeim, alig betegek, a suliban is jobban teljesítenek.

                                                Értékelés 
                                                2016-01-06

                                                Kisfiam szívesen elfogadja,illatmentes,halízmentes,az egyetlen olyan tisztított komplex termék ami D vitamint is tartalmaz.

                                                 Értékelés 
                                                 2016-01-06

                                                 Már negyedik hónapja adom a 2 éves kisfiamnak,nem voltunk betegek,étvágya is jobb és szépen gyarapodunk.Mindenkinek szívből ajánlom,narancsos íze miatt szívesen fogyasztja.

                                                  Értékelés 
                                                  2016-01-06

                                                  Unokám most 6 éves, és többet volt beteg, mint amennyit bölcsibe és oviba tudott menni. Másfél éve találtam rá az interneten, és azóta folyamatosan fogyasztja. Alig beteg,kiegyensúlyozott, jó hangulatú, sokat erősödött fizikálisan is. Örülök, hogy rátaláltam !!!

                                                   Értékelés 
                                                   2016-01-05

                                                   3 éves kislányomnak adom már lassan két éve.Csak jót tudok róla írni.30 hétre született a kicsi és mindenki azt mondta,hogy mint korababa betegesebb lesz ezért választottam olyan terméket ami az immunrendszerét és és fejlődését nagymértékben támogatja.Szerencsére alig beteges fejlődése pedig szépen halad.Ajánlom mindenkinek!

                                                    Értékelés 
                                                    2016-01-05

                                                    Tavaly ősszel kezdtem adni a 2 és a 4 évesemnek, mert valami olyat kerestem, amiben a legkevesebb természetellenes hozzáadott adalék van. Sok fórumot végigböngésztem, és úgy láttam, sokan ezt használják. Szívesen megeszik a gyerekek, bár elsőre furcsán hangzik, hogy narancs ízű halolaj. :) Örülök neki, hogy tudom, a napfényszegény időszakban is kapnak természetes D vitamint, tettem valamit az egészségükért!

                                                     Értékelés 
                                                     2016-01-05

                                                     Másfél éves kisfiam egy fél éve szedi, imádja az ízét! Alig beteg, kiegyensúlyozott és vidám. A nagyobb fiam 6.5 éves, ő 2 éves kora óta kapja, a másik ízt kedveli jobban. Kár hogy csak 2 éves korában fedeztem fel ezt a terméket!

                                                      Értékelés 
                                                      2016-01-05

                                                      Már kettő üveg Eskimo Kids elfogyott nálunk. Kisfiam nagyon szereti mindkét ízű készítményt. Érezhető az eredménye. Az ünnepek alatt az egész család lebetegedett, és kisfiam lábalt ki leghamarabb belőle. A k

                                                       Értékelés 
                                                       2016-01-05

                                                       Mióta a gyermekünknek napi szinten adjuk, azóta mentális fejlődést és a betegségekből gyorsabb kigyógyulást tapasztaltunk. Nagyon szereti a narancsosat. :)

                                                        Értékelés 
                                                        2016-01-05

                                                        A gyerek szereti, hónapok óta adjuk neki, láthatóan fejlődik (speciális nevelési igényű)

                                                         Értékelés 
                                                         2015-03-17

                                                         Decemberben vettem két üveg Eskimo Kids halolajat, mindkét gyermekem szedi, az influenza elkerülte őket, az egész telet megúsztuk egy kis náthával. Mostanra már az ízével is megbarátkoztak. Így tél végén, tavasszal különösen hasznos hogy D vitamint is tartalmaz.

                                                          Értékelés 
                                                          2015-03-09

                                                          Mindhárom gyermekemnek adjuk az Eskimo Kids halolajat. Ekcémára,hajlamosak. Nagyon sok jót olvastam az Eskimo Kidsről és a gyerekeimen látom a pozitív változást. Minden gyermeknek ajánlom a fogyasztását.

                                                           Értékelés 
                                                           2015-02-16

                                                           Kisfiam több éve fogyasztja az Eskimo Kids halolajat. Összeszedettebb és sokkal jobb a koncentrációs készsége. Ráadásul szinte sosem beteg. Minden gyereknek ajánlom ezt a terméket.

                                                            Értékelés 
                                                            2015-02-13

                                                            Kisfiam 5 éves lesz és kb 2,5 éve fogyasztja az ESKIMO KIDS halolajat. Azóta a komolyabb betegségek elkerülik, ha mégis elkap valamit, "szerencsésen" túlvészeli. A beszédfejlődésében is határozott előrehaladást érzékeltem.

                                                            Minden gyermeknek ajánlanám a fogyasztását!

                                                             Írd meg véleményed!

                                                             TUTTI-FRUTTI ÍZŰ HALOLAJ

                                                             Értékelés 
                                                             2018-05-08

                                                             Csodas termek!

                                                             Kevesebb a betegseg, es jobban alszik a fiam, egy uveg utani tapasztalat :)! Kituno termek!

                                                              Értékelés 
                                                              2018-02-19

                                                              Ríz Beáta

                                                              Kisfiam két éve óvodás korától kapja minden nap.Az iskolában ahol matek szakos minden tantárgyból csak ötöse van!Kimagasló eredménnyel olvas,matematikai logikai gondolkodása kitűnő!A betegségeket 1-2 nap alatt átvészeljük.Kedvence a narancsos.Csak ajánlani tudom minden kisiskolás gyermeknek!

                                                               Értékelés 
                                                               2018-02-16

                                                               Bátran ajánlom

                                                               Kislányom 3 éve minden nap fogyaszt Eskimokidet. A reggeli kakaóba tesszük bele, gond nélkül megissza. Kislányom epilepsziás és autista, gyermekneurológusunk javaslatára kezdtük adni neki. Kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb tőle, amellett jóval kevesebbet beteg, mint kortársai.

                                                                Értékelés 
                                                                2017-10-26

                                                                Zsombó

                                                                Zsombó fél éve issza a halolajat. Most kezdte a bölcsit, még nem volt beteg. Mellesleg imàdja :)

                                                                 Értékelés 
                                                                 2017-10-15

                                                                 Nagyné Kata

                                                                 Kusfiam másfél évesen kezdte szedni, utána kezdte átaludni az éjszakát. Bölcsit is akkor kezdte, nagyon keveset volt beteg.

                                                                  Értékelés 
                                                                  2017-10-09

                                                                  Eskimo Kids

                                                                  3 hete issza a kisfiam. Úgy tűnik, hogy be fog válni. Rohamosan bővül a szókincse.

                                                                   Értékelés 
                                                                   2017-10-09

                                                                   Dobi Andrea 2017-10-09

                                                                   Nagyon szereti a kisfiam a Kids halolaj tutti-fruttis és narancsos változatát. 2,5 éves kora óta kapja, azóta már a 26. üvegnél jár :) Jó hatással van a fejlődésére. Most még ovis, de nyugodtabb, a kis hisztik is kevesebbek. Továbbra is vásárolni fogjuk a termékeket.

                                                                    Értékelés 
                                                                    2017-10-08

                                                                    llevike

                                                                    Kisfiam korábban szedte és kevesebbet volt beteg, hamarabb kigyógyult a szokásos náthából. Egy ideje elfeledkeztem róla, most szeretném újra adni Neki, remélem most is ilyen jól beválik, mint korábban.

                                                                     Értékelés 
                                                                     2017-10-07

                                                                     Csak természetes forrásból

                                                                     Ellenőrzött, nagyon jó minőségű természetes termék a halászatáról híres országból. A lányomnak nagyon jól bevált, azóta sokkal jobb az oviban, mióta naponta szedjük reggel.

                                                                      Értékelés 
                                                                      2017-10-06

                                                                      ...

                                                                      Kisfiam sokkal jobban alszik, mióta kapja a halolajat.

                                                                       Értékelés 
                                                                       2016-12-14

                                                                       Most rendeltem első alkalommal, bízom benne kevesebbet lesznek betegek a gyerekek a téli időszakban! :)

                                                                        Értékelés 
                                                                        2016-12-10

                                                                        Elégedettek vagyunk a termékkel. A kisfiunk szereti, a betegségekből gyorsabban felépül.

                                                                         Értékelés 
                                                                         2016-12-02

                                                                         Többféle Omega 3-as készítményt is kipróbáltunk az évek során. Ez az első, aminek finom az íze, a gyerekek szeretik, látható és érezhető hatása is van.

                                                                         Korábban a hisztik elmúltak, az ovis viselkedés normalizálódott.
                                                                         A nagyobbik fiam a suliban 100%-os értékeléseket hoz, mert jobban tud figyelni!

                                                                         Amíg lehet kapni, ezt a terméket fogjuk szedni! :)

                                                                          Értékelés 
                                                                          2016-12-02

                                                                          Teljesen meg vagyok vele elégedve! 2,5 éves kisfam nagyon könnyen beveszi, nem okoz problémát, mással ellentétben.
                                                                          Mióta használjuk, kevesebbszer van megfázásos betegségünk.

                                                                           Értékelés 
                                                                           2016-03-16

                                                                           Mi kb. 3 éve használjuk. Most 5 és fél évesen alig hiányzott a kisfiam az oviból. Eddig állandóan felsőlégúti fertőzésekkel küzdöttünk, ebben a tanévben egyszer volt vírusos torokgyulladása és kész. A figyelme még alakulóban van, de az oviban nagyon dicsérik a fejlődését. Továbbra is rendelni fogom ezt a terméket.

                                                                            Értékelés 
                                                                            2016-03-08

                                                                            Most másfél éves kisfiam 13 hónapos kora óta kapja az Eskimo Kids halolajat. Észrevehetően sokkal nyugodtabb lett a korábbi kis „örökmozgóm”. Emellett a szellemi teljesítményére is nagyon jó hatással van a halolaj: nagyon könnyen tanulja a szavakat, másfél éves korára már kb. 80-90 szót használ (igaz mindegyiknek csak az elejét m ), pgyerekes szülőnek nyugodt szívvel ajánlok!
                                                                            Nagy Judit Sopronból

                                                                             Értékelés 
                                                                             2016-03-01

                                                                             Ugyan felnőtt felhasználó vagyok, de egyszerűen nem tudom lenyelni a túl halolaj ízű kapszulákat, és így találtam rá erre a nagyszerű termékre, ami még ráadásul megbízható forrásból származó halolajat használ fel, ami nagyon fontos manapság.

                                                                              Értékelés 
                                                                              2016-02-13

                                                                              az Én kisfiam 5 éves lesz, eddig mindig Ő volt az első aki összeszedte a legújabb vírusos vagy bármilyen más betegséget az óvodában. igaz még csak 1 havi eskimo kids-et szedtünk be de már most erősebb az immunrendszere, remélem idővel elkezd hatni a viselkedésére is és nyugodtabb és lassabb lesz.

                                                                               Értékelés 
                                                                               2016-02-11

                                                                               8 éves fiam és 12 éves lányom örömmel fogyasztják kellemes íze miatt. Évek óta szedik. Mindketten jótanulók, nyugodt gyermekek. Meggyőződésem, hogy ennek a csodálatos vitaminnak köszönhetjük ezt.

                                                                               Balogh Miklósné

                                                                                Értékelés 
                                                                                2016-02-10

                                                                                regebben olvastunk a halolaj pozitiv hatasairol, sot kiderul hogy regebben a szuleim meg nekem is adtak. Probalkoztunk
                                                                                mas termekkel kapszulaban de azt nem szerette a gyermek. Ezt a tutti frutti iz miatt szivesen szedi a 7 eves fiam.
                                                                                Ritkabban beteg tole, es biztos vannak mas pozitiv hatasai is.

                                                                                 Értékelés 
                                                                                 2016-02-05

                                                                                 Nagyobbik gyermekünk évek óta szedi a halolajat. A készítménynek köszönhetően csökkent a figyelemzavara.
                                                                                 14 hónapos gyermekünk egy hónapja kapja a halolajat. Nagy örömünkre már most tapasztalunk javulást, ekcémás tünetei jóval enyhébbek lettek.

                                                                                  Értékelés 
                                                                                  2016-02-03

                                                                                  Kisfiam nagy hasznát vette az ovis időszak alatt, sokat segített az immunrendszere megerősítésében. Kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lett. Továbbra is venni fogjuk, az iskolában is nagy segítség lesz, segít a koncentrációban és az agyi fejlődésben. Nagyon szereti, jó íze van. Ez a legjobb minőségű halolaj termék gyerekeknek. Ajánlom mindenkinek.

                                                                                   Értékelés 
                                                                                   2016-01-29

                                                                                   Kb. egy éve adom rendszeresen gyermekeimnek, akik 3 és 4 évesek. A tutti-fritti ízű változat vált be nálunk, szerencsére az első pillanattól fogva elfogadták, sőt várják minden nap esténként! Kisfiam állapota, aki sajnos folyamatos orrfolyással küzdött, kb. fél év használat után, őszre látványosan javult. Mindketten jobban átvészelték az őszi ovis-bölcsis betegséghullámokat is.

                                                                                    Értékelés 
                                                                                    2016-01-26

                                                                                    Körülbelül 4-5 hónapja kezdtem el szedni a kapszulát vérnyomásom ingadozása miatt. Azóta nincs ingadozás, nincs fejfájás. Most is rendelek, terhesség alatt is tudom szedni. Másnak is ajánlottam már.

                                                                                     Értékelés 
                                                                                     2016-01-22

                                                                                     Egész évben adjuk a kislányunknak.Szerencsére nagyon ritkán beteg pedig sokat járunk közösségbe.Már sok ismerős szülőnek ajánlottuk.

                                                                                      Értékelés 
                                                                                      2016-01-21

                                                                                      Nyolc éves lányomnak három hónapja kezdtem adni az Eskimo Kids-et. Egyértelmű változásként tapasztaltam az immunrendszere megerősödését - az én mindenféle virus összeszedésére hajlamos lányom szeptember óta alig volt beteg. MIndenképpen ajánlani tudom!

                                                                                       Értékelés 
                                                                                       2016-01-21

                                                                                       Már jó ideje szedjük, és a 4 éves lányom, aki nem mellesleg neutropéniás, (tehát fokozottan ügyelnünk kell a fertőzésekre) nem beteg (gyorsan le is kopogom) néha egy kis megfázás az oviban becsúszik, de az is 1-2 nap alatt lezajlik. Kisfiam 2 éves , ő is gyorsabban felépül az esetleges megfázásból.
                                                                                       Másoknál olvastam arról hogy a gyermekük nyugodtabb lett, én sajnos erről nem tudok beszámolni, mert úgy érzem két kis ördögfiókam van:) persze minden csak nézőpont kérdése, de én nagyon örülök hogy szeretik, és minden nap nagy lelkesedéssel veszik be a gyerekek. 5* ajánlom minden szülőnek, aki kicsit egészségtudatosabb!

                                                                                        Értékelés 
                                                                                        2016-01-21

                                                                                        Mindenkinek ajánlom. Csak téli időszakban adom a gyerekeimnek, de azóta kevesebbet betegeskednek.

                                                                                         Értékelés 
                                                                                         2016-01-15

                                                                                         Csak ajánlani tudom az olajat.Kb.két éve adom kislányomnak ősztől-tavaszig és hála elkerülik a betegségek.Nagyon elégedett vagyok!

                                                                                          Értékelés 
                                                                                          2016-01-13

                                                                                          A gyerekek nagyon szeretik minden este várják a halolajat melyet lefekvés előtt kapnak. Mióta adjuk nekik sokkal ritkábban betegek.

                                                                                           Értékelés 
                                                                                           2016-01-13

                                                                                           Kislányom 3 éve kapja (ősztől-tavaszig), és betegség miatt egy napot sem hiányzott az iskolából.
                                                                                           A mostani hasmenéses vírus fertőzést is elintézte azzal, hogy Anya fáj a hasam és csak két nap múlva tudtam meg, hogy az osztály fele beteg volt.

                                                                                            Értékelés 
                                                                                            2016-01-13

                                                                                            Kislányom 3 éve kapja (ősztől-tavaszig), és betegség miatt egy napot sem hiányzott az iskolából.A mostani hasmenéses vírus fertőzést is elintézte azzal, hogy Anya fáj a hasam és csak két nap múlva tudtam meg, hogy az osztály fele beteg volt.

                                                                                             Értékelés 
                                                                                             2016-01-10

                                                                                             Az Eskimo Kids nagyon jó hatással van gyermekem iskolai és óvodai eredményeire, sokkal ritkábban betegek mióta fogyasztják és nem utolsó sorban nagyon szeretik is tutti-frutti ízben.

                                                                                              Értékelés 
                                                                                              2016-01-08

                                                                                              Nekem iker kislányaim vannak, most 6 évesek! Minden télen a megfázásuk középfülgyulladásig fajult kivéve az elmúlt télen és az ideinél is a mai napig mondhatom. A múlt ősszel kezdtük el szedni és egészen a tavasz végéig szedjük, az oviban mindenki beteg csak az én lányaim vannak talpon! Nekünk bevált!

                                                                                               Értékelés 
                                                                                               2016-01-07

                                                                                               Fiam több éve szedi az Eskimo Kids halolajat és évek óta nem jártunk vele orvosnál. Koncentráló képessége pedig a rendszeres szedés során látványosan javult.

                                                                                                Értékelés 
                                                                                                2016-01-07

                                                                                                Gyermekeim immár 3 éve ezt szedik folyamatosan, és az óvónőik, tanárnőik ki vannak akadva, hogy sohasem betegek :) Az biztos, hogy nagyon erősíti az immunrendszerüket.

                                                                                                 Értékelés 
                                                                                                 2016-01-06

                                                                                                 Gyermekeim az őszi időszakban kezdték el szedni a készítményt, s ennek köszönhetően, egyáltalán nem lettek betegek a közösségekben, a korábbi évekkel ellentétben, amikor nem szedték az Eskimo Kidset. A termék szedésével jobban viselik a kihívásokat és még az ízét is nagyon szeretik a tutti-fruttisnak.

                                                                                                  Értékelés 
                                                                                                  2016-01-06

                                                                                                  1 éves kora óta szedi a lányom. A tutti-frutti íz jött be neki. Szívesen eszi.Ritkán beteg, ha mégis az lesz, akkor néhány nap alatt meggyógyul.

                                                                                                   Értékelés 
                                                                                                   2016-01-06

                                                                                                   9 éves Andris fiam 2 éves kora óta kapja,ő szerepel ezen a h Nagyon szeretjük!

                                                                                                    Értékelés 
                                                                                                    2016-01-06

                                                                                                    Rendszeresen szedik a gyerekek. Érezhetően erősödött az immunrendszerük. Az íze és az állaga is jó, nem okoz problémát, hogy elfogadják.

                                                                                                     Értékelés 
                                                                                                     2016-01-06

                                                                                                     Rendszeresen adjuk gyermekünk számára. Mindkét ízben szereti. Nagyobb odafigyelést és türelmet eredményezett. Legjobb halolaj, legjobb íz a gyerekek számára!

                                                                                                      Értékelés 
                                                                                                      2016-01-05

                                                                                                      Tutti-frutti ízűt nagyon szereti a kislányom. 2 éves kora óta, kb 10 hónapja kapja. Kb. a szedés kezdete óta rendeződtek az alvási problémák (éjjelente 10-szer is ébren volt). Ismerős kortársakhoz képest jóval kevesebbet betegesekedik, és az is gyors lefolyású (megfázás). Nagyon éles eszű, szerintem ez a termék is rátesz egy lapáttal:)

                                                                                                       Értékelés 
                                                                                                       2016-01-05

                                                                                                       6 hónapja adom a 4 és 7 éves gyermekeimnek. Kezdetben nehezen fogadták el, de már megszokták. Bízom a jó hatásában! Ami szembetűnő, hogy nem betegesek.

                                                                                                        Értékelés 
                                                                                                        2016-01-05

                                                                                                        Szeretjük! Kevesebb betegség, nagyobb koncentráció! Nálunk a tutti-frutti íz vált be jobban.

                                                                                                         Értékelés 
                                                                                                         2016-01-05

                                                                                                         7 és 2 éves gyerekeimnek adom, nekik a narancsos változat ízlik jobban. A betegségek elkerülnek minket, még az őszi-téli időszakban is.

                                                                                                          Értékelés 
                                                                                                          2016-01-05

                                                                                                          Mi nagyon szeretjük!A gyerekeknek ízlik,hasznos pici a szervezetüknek!Csak ajànlani tudom

                                                                                                           Értékelés 
                                                                                                           2016-01-05

                                                                                                           Nagyon elégedettek vagyunk ezzel a termékkel. A gyermekeink szívesen fogyasztják. Még jobban tudnak koncentrálni, tanulni.

                                                                                                            Értékelés 
                                                                                                            2016-01-05

                                                                                                            Kisfiam megkésett beszédfejlődése miatt javasolták nekünk, nagyon bevált!

                                                                                                             Értékelés 
                                                                                                             2015-08-12

                                                                                                             A legjobb termék!! Több éve rendeljük, és mindenkinek csak ajánlani tudom!!
                                                                                                             Ami a legfontosabb, hogy 1 éves kor után már adjuk a babának.

                                                                                                              Értékelés 
                                                                                                              2015-04-18

                                                                                                              Az olajat nagyobb kiszerelésben nem lehet kapni?
                                                                                                              Nagyon jónak és hasznosnak tartom, ezért ajánlom mindenkinek.

                                                                                                               Értékelés 
                                                                                                               2015-03-18

                                                                                                               A lányom iskolai teljesítménye és nyugalma jelentősen javult, ekcémája csak nagyon ritkán újul ki a termék szedése óta. Köszönjük! V. Erika

                                                                                                                Értékelés 
                                                                                                                2015-03-17

                                                                                                                Szerintem a legjobb halolaj eskimo! Nagyon észrevehető a hatása, kislányom hamarabb megjegyez dolgokat pl vers, dal és sokkal nyugodtabb!

                                                                                                                 Értékelés 
                                                                                                                 2015-03-13

                                                                                                                 Kisfiam már több,mint 1 éve szedi az Eskimo Kids-et. Nagyon szereti,jó hatással van a kognitív fejlődésére. Ezentúl is rendelni fogom a terméket.

                                                                                                                  Értékelés 
                                                                                                                  2015-03-04

                                                                                                                  Koraszülött kislányom, 2 éve szedi, megszakítás nélkül az Eskimo Kids halolajat, azóta ritkábban betegszik meg, és értelmi fejlődése is sokat javult.

                                                                                                                   Értékelés 
                                                                                                                   2015-02-26

                                                                                                                   Ősztől használjuk, a 8 éves lányom nem volt beteg ezen a télen és az iskolai teljesítménye is javult.A 2 éves kisfiam sem volt beteg és sokkal összeszedettebb . Köszönjük! S.Andrea

                                                                                                                    Értékelés 
                                                                                                                    2015-02-26

                                                                                                                    Az 5 éves unokám 3 éve jár közösségbe. Max.2 hetet ment oviba,majd beteg lett. Mióta szedi a halolajat, már a 7.hete nem beteg. Világcsúcs !!

                                                                                                                     Értékelés 
                                                                                                                     2015-02-25

                                                                                                                     Nagyon meg vagyunk vele elégedve! Amióta használja az 5 éves kislányom, ritkábban beteg! És így a D vitamin pótlás is meg van oldva egyszerre!!! :D

                                                                                                                      Értékelés 
                                                                                                                      2015-02-19

                                                                                                                      2 éves fiam beszédfejlődése láthatóan sokat gyorsult a halolaj szedése óta. Betegségek enyhébb lefolyásúak nála, mint a környezetében.

                                                                                                                       Értékelés 
                                                                                                                       2015-02-19

                                                                                                                       Gyermekeim ősztől tavasz végéig szedik. Kevesebbet betegek és a koncentrációs képességük is sokkal jobb lett.

                                                                                                                        Értékelés 
                                                                                                                        2015-02-07

                                                                                                                        Kislányom kb.1.5 éve kapja a halolajat( más anyuka ajánlotta) koraszülött ababa volt és sok gond volt a figyelmével is, de a halolaj hatására egyre figyelmesebb lett és nem utolsó sorban szinte alig beteg ha mégis akkor hamar túl van rajta.Köszönjük!

                                                                                                                         Értékelés 
                                                                                                                         2015-02-02

                                                                                                                         15 hónapos kisfiam ősz óta szedi a halolajat. Eddig nem volt beteg, pedig volt a családban megfázás!

                                                                                                                          Értékelés 
                                                                                                                          2015-02-02

                                                                                                                          Már egy éve adjuk kisfiunknak a halolajat. Azóta szinte alig beteg. Idén ősszel teljesen elkerülték a betegségek.
                                                                                                                          A rajzolás ollózás is jobban leköti, mint a halolaj szedése előtt.
                                                                                                                          A kiszolgálás gyors pontos, csak arra kell figyelni, hogy Pick-Pack ponton más a cég neve (M&M Vital) a csomagon.

                                                                                                                           Értékelés 
                                                                                                                           2015-01-30

                                                                                                                           5 éves kisfiam már kb. 2 éve szedi folyamatosan a halolajat. Szerencsére ritkán beteg, az ellenállóképesség javításra szerintem mindenképpen nagyon jó ez a készítmény. Úgy gondolom megéri az árát !!! A forgalmazó céggel kapcsolatban is teljesen pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, mindig gyorsan, pontosan, precízen teljesítették a megrendelést. Köszönjük! :-)))

                                                                                                                            Értékelés 
                                                                                                                            2015-01-27

                                                                                                                            Mióta 4 éves kislányom szedi, erősebb az immunrendszere, sokkal kevesebbet betegeskedik. Jobban tud tőle koncentrálni, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb a viselkedése.

                                                                                                                             Értékelés 
                                                                                                                             2015-01-26

                                                                                                                             11 és 8 éves gyermekeim rendszeresen kapják a halolajat, ez nálunk reggelente már a rutin része, köszönhető a kellemes ízének. 2014-ben egyáltalán nem voltak betegek!!! De még torokfájás sem volt. A kiszolgálás fantasztikus, gyors és pontos! Nagyon szépen köszönöm!

                                                                                                                              Értékelés 
                                                                                                                              2015-01-15

                                                                                                                              4 éves ikreink vannak. 1 éve kezdtük el nekik adni az Eskimo Kids-et. Azóta látványosan jobb az immunrendszerük. Míg nem szedték, nem volt olyan hónap, hogy ne hiányoztak volna az oviból. Most pedig hónapok telnek el a megbetegedések között, de azok is enyhe lefolyásúak. Csak ajánlani tudom!

                                                                                                                               Értékelés 
                                                                                                                               2015-01-15

                                                                                                                               Ősz óta adom gyermekeimnek 6, 10 és 12 évesek. Maximálisan elégedett vagyok a termékkel.
                                                                                                                               Azóta jobban koncentrálnak és ellenállóbb lett az immunrendszerük is. Már én is szedem kapszulában.
                                                                                                                               Mindig innen rendelem, mert gyors, pontos a kiszolgálás és ami nem elhanyagolható a gyógyszertárakhoz képest, még olcsóbb is.!!!
                                                                                                                               Nagyon szépen köszönöm!

                                                                                                                                Értékelés 
                                                                                                                                2015-01-14

                                                                                                                                5 és 3 éves gyermekeim 2 éves koruk óta rendszeresen eszi a halolajat, ez nálunk reggelente már a rutin része, sorban állnak érte, köszönhetően hatásának és a kellemes ízének. Mindketten túlmozgásos fiúgyerekek, a készítmény segít a nyugodtabb viselkedés elérésében. Nagyon szépen fejlődnek, az átlagosnál kevesebbet betegek, nyugodtabban alszanak. 3 éves kisfiam atópiás dermatitisze csúnyán jelentkezett az arcán. Kb.1 hónapos napi halolaj kúra után nyoma sincs ennek a betegségnek. Harmadik kisfiam 11 hónapos, kruppos rohama volt már, aminek megelőzésére szintén kíváló a készítmény. Alíg várom, hogy 1 éves legyen és kaphassa az első adagot. Szeretnék megjegyezni még egy nagyon fontos dolgot: a kiszolgálás fantasztikus, gyors és pontos! Évek óta minden egyes alkalommal bizonyítja ezt a cég! Köszönjük!

                                                                                                                                 Értékelés 
                                                                                                                                 2015-01-14

                                                                                                                                 Régóta szedjük a manóval, és észrevettem, hogy sokkal nyugodtabb, jobban tud tőle koncentrálni. Más omega készítmény nálunk szóba sem jöhet.

                                                                                                                                  Értékelés 
                                                                                                                                  2015-01-13

                                                                                                                                  Már 2éve szedi a lányom és nagyon meg vagyok vele elégedve! Azóta nem betegeskedik annyit, bronchitise teljesen elmúlt és ha elkap egy banális fertőzést már nem hiányzik miatta az oviból hetekig.

                                                                                                                                   Értékelés 
                                                                                                                                   2015-01-12

                                                                                                                                   Kisfiamnak (18 hó) minden reggel adom, könnyen beveszi, pedig nehéz neki bármit beadni. Kicsit nyugodtabb mióta szedjük, remélem hosszabb távon még nagyobb változásokat is elérünk..

                                                                                                                                    Értékelés 
                                                                                                                                    2015-01-12

                                                                                                                                    Szuper, szívesen elfogadja a Kisfiam, könnyebben átalussza az éjszakákat! Mindenkinek ajánlom figyelmébe!

                                                                                                                                     Értékelés 
                                                                                                                                     2015-01-09

                                                                                                                                     Mióta ezt adom a kicsi lányomnak, kb 1 éve, azóta nem volt beteg. Kevesebb a hiszti, és a fejlődésében is nagyon sokat segít! Már ő az, aki minden nap kéri az adagját! :-)

                                                                                                                                      Értékelés 
                                                                                                                                      2015-01-08

                                                                                                                                      Kisfiamnak már egy éves kora előtt adtam. Azóta nyugodtabbak az éjszakáink. Beszédfejlődése elkápráztatja a családod. Most másfél éves, de két szavas mondatot mond, felismer színeket, nevén nevezi a dolgokat. A lányom 3 évesen kezdte szedni, nála is látványos a szókincsfejlődés, választékos. Memóriája is éles, olyan dolgokra is emlékszik, amit én már rég elfelejtettem. Bevételkor versengenek, hogy ki kapja először a "halacskás vitamint".

                                                                                                                                       Értékelés 
                                                                                                                                       2015-01-08

                                                                                                                                       1.5 éves korában kezdtem el adni kisfiamnak, és az eredmény azonnal látszott: felgyorsította a beszédfejlődését, és mára (3 évesen) kiejtésével és szókincsével messze kiemelkedik a korosztályából. Fél éve bölcsődés, és még csak egyszer volt beteg.

                                                                                                                                        Értékelés 
                                                                                                                                        2015-01-07

                                                                                                                                        Kislányom egy éves kora óta szedi a terméket, nemsokára betölti a hatot...El kell, hogy mondjam, hogy szinte alig beteg, ovis társainál sokkal kevesebbszer, ha mégis, akkor pedig harmad annyi idő alatt gyógyul. Nagyon ajánlom!

                                                                                                                                         Értékelés 
                                                                                                                                         2015-01-07

                                                                                                                                         A férjem és a lányom szedi a kapszulát. Nagyon pozitív hatása van a figyelemre, stresszes időszakban kiváló. A lányom ekcémája jelentősen javult tőle, évek óta nem használtuk már a szteroidos krémet!
                                                                                                                                         Vincze Erika
                                                                                                                                         Dunakeszi

                                                                                                                                          Értékelés 
                                                                                                                                          2015-01-06

                                                                                                                                          5 éves kislányom több "óvodai járványt" könnyedén átvészelt mióta szedi. Amit még észrevettem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, kevesebb a hiszti. :) Meg vagyunk vele elégedve, nekünk bevált!

                                                                                                                                           Értékelés 
                                                                                                                                           2015-01-06

                                                                                                                                           Fél éve adom az ovodás lányaimnak és azóta nem voltak betegek. Nagyon szeretik, mára megszokássá vált a napi adagolása. :-)

                                                                                                                                            Értékelés 
                                                                                                                                            2015-01-06

                                                                                                                                            Számomra az íz a legmeglepőbb,abszolút nem érezhető az a jellegzetes "hal íz"!Nagyon könnyen beveszi 4,5 éves fiunk.Kis rohamos epilepsziája miatt rengeteg esett már/esik el,biztosan szerepet játszik a csontjai masszívságában.Akut betegségünk gyakorlatilag nincs is, egész télen sem!A korai fejlesztésen nagyon szépen,ügyesen dolgozik,bár nem beszél,de megért mindent,jól irányítható,figyelmes,korábbi gyógyszerek mellékhatása miatti "agresszivitás", nyugtalanság, ingerlékenység megszűnt!Szerintem a kicsik számára rendkívül ajánlott termék!

                                                                                                                                             Értékelés 
                                                                                                                                             2015-01-06

                                                                                                                                             Mi idegrendszeri éretlenség miatt kezdtük el szedni a készitményt, és bevált! Kislányom nyugodtabb lett, jobban tud koncentrálni! Csak ajánlani tudom másoknak is!

                                                                                                                                              Értékelés 
                                                                                                                                              2015-01-06

                                                                                                                                              Kislányom 2014. októbere óta szedi a halolajat. Nem azt mondom, hogy azóta nem volt megfázva, viszont feltűnt, hogy gyorsabban és szövődménymentesen gyógyult. A termék íze jó, nem okoz gondot a bevétele.

                                                                                                                                               Értékelés 
                                                                                                                                               2015-01-06

                                                                                                                                               Bátran ajánlani tudom Mindenkinek. Sokkal kevesebbet beteg az 5 éves gyermekünk, de hamarabb gyógyul is.

                                                                                                                                                Értékelés 
                                                                                                                                                2015-01-05

                                                                                                                                                5 éves kisfiamnak adom, kevesebbszer volt megfázva mióta szedi.

                                                                                                                                                 Értékelés 
                                                                                                                                                 2015-01-05

                                                                                                                                                 3 éve fogyasztja a lányom.Most 8 éves.Nem betegedett meg kb. ennyi ideje.A tanulás is jól megy neki.Biztos,hogy ennek is köszönhető.Meg vagyunk elégedve a termékkel.Már mi is fogyasztjuk a felnőtt változatát.

                                                                                                                                                  Értékelés 
                                                                                                                                                  2015-01-05

                                                                                                                                                  Mióta szedik a gyermekeim, nem voltak betegek. (5, 8 évesek) és emellett az íze is jó sok más vitaminkészítménnyel ellentétben!

                                                                                                                                                   Értékelés 
                                                                                                                                                   2015-01-05

                                                                                                                                                   Három gyermekünk (2,6,8) részére adom a készítményt napi rendszerességgel, kb. augusztustól kezdve. A lányok szinte megfázás nélkül vészelik át a téli kellemetlen, vírusos időszakot! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre!

                                                                                                                                                    Értékelés 
                                                                                                                                                    2015-01-05

                                                                                                                                                    6 és 9 éves gyermekeimnek két éve adom, azóta nem voltak betegek, pedig a környezetükbe sok beteg volt.
                                                                                                                                                    Régebben különféle vitaminokat próbáltam, de nekünk ez vált be igazán.
                                                                                                                                                    Az iskolás lányomnak a tanulásban is segített.
                                                                                                                                                    Mindig itt vásárolom, mert olcsóbb mint a gyógyszertárakban.

                                                                                                                                                     Értékelés 
                                                                                                                                                     2015-01-05

                                                                                                                                                     Kislányom 6 hónapja szedi, azóta nem sokat volt beteg, illetve ha volt, akkor nagyon gyorsan átment rajta. Csak ajánlani tudom !

                                                                                                                                                      Értékelés 
                                                                                                                                                      2014-12-04

                                                                                                                                                      Csak ajánlani tudom mindenkinek! Négy es fel éves kislányom immunrendszere megerősödött, hisztis rohamok csökkentek!

                                                                                                                                                       Értékelés 
                                                                                                                                                       2014-10-18

                                                                                                                                                       5 éves ovis kisfiam bölcsis kora óta szedi, azóta alig beteg!Ajánlom mindenkinek! Van egy 6 hónapos kisfiam is,1 éves kora után biztos hogy adni fogom neki is!!!

                                                                                                                                                        Értékelés 
                                                                                                                                                        2014-09-11

                                                                                                                                                        Én már a második szériát rendelem a kislányomnak a szirupot,azt vettem észre hogy használ neki,kislányom epilepsziás 2010-óta azaz 7hónapos kora óta,sajnos sűrűn voltak rohamai. Mikor a szirupot kezdtem neki adni és már azt vettem észre a rohamok csökkentek,és mikor ha voltak is nagyon enyhék, görcsoldót nem kellett neki adni.Minden szülőnek ajánlani tudom!!!!Most is ismét rendeltem neki,hisz jönnek a hideg évszakok,de magunknak is rendeltem kapszulát!!!
                                                                                                                                                        örülök hogy rátaltam erre a weboldalra!!!

                                                                                                                                                         Értékelés 
                                                                                                                                                         2013-08-05

                                                                                                                                                         Mindenkinek ajánlom a terméket,kiváló! Bölcsis kislányom folyamatosan szedi és egészséges. Előtte két hetente orvosnál jártunk...

                                                                                                                                                          Értékelés 
                                                                                                                                                          2013-06-03

                                                                                                                                                          kislányom tavaly ovoda kezdésnél felvett egy rossz szokást elkezdett krákokni.Már több fül orr gégész szakorvoshoz is elvittem,mert már nagyon idegesítette az óvónőket is de az orvosok nem találtak semmit.Mint később rájöttem talán a stressz lehet az oka,mivel elég bátortalan az én picikém.Ekkor olvastam az eskimo kidsről,gondoltam kipróbálom.S hihetetlen de 2hét alatt elmúlt a krákogása.kiegyensulyozottabb és megnőtt
                                                                                                                                                          az önbizalma is tőle.Nagyon jó ez az olaj,mindenkinek csak ajánlani tudom.Jövőre megy iskolába,én mindenkkép
                                                                                                                                                          pen adni fogom neki folyamatosan,mivel az iskolakezdésnél szükségük van jó nagy adag önbizalomra
                                                                                                                                                          s én mos megtudom alapozni neki az eskimó kids-el.Nagy
                                                                                                                                                          on örülök,hogy rátaláltam erre az olajra,nagyon megéri az árát.

                                                                                                                                                           Értékelés 
                                                                                                                                                           2013-01-14

                                                                                                                                                           A kétévesem kisdackori hisztijeit 1 héten belül a töredékére csökkentette. A nagyobb gyermekeim is kiegyensúlyozottak, az iskolai teljesítményük folyamatosan kiváló. Csak ajánlani tudom kicsiknek-nagyoknak! :)

                                                                                                                                                            Értékelés 
                                                                                                                                                            2012-12-26

                                                                                                                                                            Ajánljuk ezt a terméket.rn2 hónapja szedjük a párommal az eskimó-3 kapszulát. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Az ízületi problémáink megszűntek. A koleszterint még 1 hónapi szedés után fogjuk megméretni. Reméljük arra is jó hatással lesz.rnKovács házaspár

                                                                                                                                                             Értékelés 
                                                                                                                                                             2012-12-12

                                                                                                                                                             Amióta elkezdte szedni két éves kisfiam,felgyorsult beszédfejlődése.Érthetően,szépen,választékosan beszél.Ajánlom mindenkinek.Nagyon megéri

                                                                                                                                                              Értékelés 
                                                                                                                                                              2011-08-15

                                                                                                                                                              nekünk nagyon bevált,kisfiam asztmás tünetei csökkentek,nyugodtabb,kiegyensulyozottabb lett töle.Jobban odafigyel mindenre.A háziorvosunk is észrevette a változást

                                                                                                                                                              • 1 emberből 1 találta ezt az értékelést hasznosnak
                                                                                                                                                              Értékelés 
                                                                                                                                                              2010-12-27

                                                                                                                                                              Amióta gyermekem (10év) szedi jobb eredmények születnek az iskolában pedig előtte sem volt nagy gond. Természete nyugodtabb lett, ha dühös már maga is letudja vezetni. A pozítiv dolgokat látva a kisebbik gyermekemnek (4év) is adom. Nagyon jó termék, érdemes rá áldozni.rnrnKöszönettel egy apuka.

                                                                                                                                                               Írd meg véleményed!

                                                                                                                                                               Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, az eredményeket garantálni nem tudjuk.

                                                                                                                                                               Hány éves kortól használható az Eskimo Kids?

                                                                                                                                                               Az Eskimo Kids halolaj szedése 1-12 éves korig ajánlott. 1 éves kor alatt az anyatejből magához tudja venni a csecsemő a számára szükséges omega-3 zsírsavakat (már ha az édesanya eleget fogyaszt belőle), 12 éves kor után pedig már felnőtt halolajat kaphat a gyermek. Ilyenkor az Eskimo-3 Brainsharp halolajat javasoljuk, amit kifejezetten az agyi funkciók élénkítésére fejlesztettek.

                                                                                                                                                               Kúraszerűen vagy folyamatosan ajánlott szedni a halolajat?

                                                                                                                                                               Szervezetünk nem állít elő omega-3 zsírsavakat – ahogy vitaminokat sem -, ezért a termék szedése folyamatosan ajánlott. Az omega-3 zsírsav sejtszinten épül be a szervezetbe körülbelül 3 hét alatt, de ha abbahagyjátok a szedését, ugyanennyi idő alatt ki is ürül belőle.

                                                                                                                                                               Ha mégis szüneteltetnéd gyermekednél, javasoljuk, hogy ezt a nyári időszakra időzítsd, ekkor ugyanis kevesebb a fertőző betegség, és több vitamint, halat is fogyaszt a gyermek.

                                                                                                                                                               Mennyi a halolaj napi adagja? Ugyanannyi halolaj adható egy 2 éves gyermeknek, mint egy 10 évesnek?

                                                                                                                                                               2014 októberéig a napi adagolás 2,5 ml volt, azonban 2014 októberétől a maximálisan adható mennyiség 5 ml-re emelkedett, a svéd gyártó javaslatára. Az engedélyeztetésnél cégünknek ezt a legnagyobb mennyiséget kell feltüntetni, ezért is szerepel ez a csomagoláson.

                                                                                                                                                               Továbbra is napi egy kávéskanál (2,5 ml) és egy teáskanál (5 ml) közötti mennyiség adható a gyermekeknek. Így egy üveg tartalma kb. 42-21 napig elegendő.

                                                                                                                                                               (Figyelembe véve a leggyakoribb kávés-és teáskanalak űrmértékét, 1-1 ezekből valójában nem is éri el a 2,5 ml és 5 ml-t. Egy evőkanál űrmértéke például hivatalosan 15ml-nek van megadva, valójában viszont csak 7-8 ml a tényleges befogadó képessége a mai kanalaknak.)

                                                                                                                                                               Mi az a Pufanox®?

                                                                                                                                                               A Pufanox ® az Eskimo halolajak gyártója által szabadalmaztatott antioxidáns keverék. Ennek köszönhető az Eskimo Kids halolajak kiemelkedő stabilitása.

                                                                                                                                                               Mit jelent, hogy egy halolaj stabil?

                                                                                                                                                               A stabilitás a halolajak esetében azt mutatja, mennyi ideig nem avasodik meg a készítmény. Ami 30 napig bírja, már stabilnak mondható, sok olyan készítmény van azonban, ami már a megvásárlásakor sem az.

                                                                                                                                                               Az Eskimo Kids kiemelkedő stabilitással bír, több, mint 200  napig nem avasodik meg, ezért biztonságosan adható már 1 éves kortól.

                                                                                                                                                               Mi az a tokoferol komplex?

                                                                                                                                                               A tokoferol komplex egy speciális, természetes E-vitamin keverék, ami a szervezet számára optimális arányban tartalmaz alfa- gamma- és delta-fokoferolt.

                                                                                                                                                               Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Tedd fel ITT!

                                                                                                                                                               • Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

                                                                                                                                                                  4 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)

                                                                                                                                                               • Előnézet
                                                                                                                                                                4 490 Ft‎

                                                                                                                                                                Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

                                                                                                                                                                  4 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)