Bár a tanévkezdés általában nem a kedvenc időszaka a gyerekeknek, idén a távoktatás után a gyerekek többsége repesve várja, hogy újra közösségbe mehessen és együtt mókázhasson a barátaival.

Az egyetlen rossz benne talán csak a beszerzőkörút, amit bizony minden évben végig kell járni, nincs mese. Új ruhák, tanszerek, iskolatáska, tornazsák... annyi minden van és biztos, hogy legalább egy valami úgyis kimarad. 

Hogy segítsünk kicsit, most minden, minimum 2 db Eskimo gyerek halolaj készítményt tartalmazó rendelés mellé ajándékba adunk egy órarendet és 10 db szupercuki füzetcímkét, hogy legalább ezekre ne legyen gondotok ;)

Ajándék füzetcímke és órarend

Nincs más dolgod mint 2 Eskimo Kids terméket a kosaradba helyezni és az ajándékok automatikusan bekerülnek a kosárba!

(Nem muszáj két azonos terméket választanod, pl. 1 Eskimo Kids halolaj +s 1 rágótabi vásárlása esetén is jár az ajándék :))

Tudod, az Eskimo Kids alap, ha kezdődik a suli! ;) 

  • Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.

      4 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

  • MEGÚJULT ÖSSZETÉTEL! EXTRA D-VITAMINNAL! Omega-3 zsírsavakban gazdag lágyzselatin rágótabletta gyerekeknek D-vitaminnal, mely hozzájárul az agy, a szemek, a csontok és az immunrendszer normál működéséhez. Már 3 éves kortól adható készítmény finom eper-narancs-citrom ízben. 

      5 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Az ajándékokat 2020.09.20-ig vagy a készlet erejéig tudjuk biztosítani a megrendelések mellé.