A Jack N' Jill ausztrál márka neve mára egyet jelent az organikus gyermek fogápolással. A közel 70 éves múltra visszatekintő márka a ’40-es évek óta meghatározó szereplője a természetes fogápolásnak, termékei több mint 30 országban kaphatók.

Az innovatív márka több évtizedes múltja garantálja a termékek minőségét, ez alatt az idő alatt ugyanis mindig a biztonságosságot, természetességet és a környezettudatosságot tartották szem előtt. A káros anyagoktól mentes, biztonságos fogkrémek, fogkefék és kiegészítők egészen 12 éves korig megfelelően gondoskodnak a gyermekek fogainak egészségéről.

minőségi: kiemelkedő minőségű alapanyagokból készült termékek

organikus: az alapanyagok organikus gazdálkodást folytató farmokról származnak

teljeskörű: 5 féle fogkrém, 4 féle pohár, többféle fogkefe a különböző fejlődési szakaszokra

természetes: a fogkrémek nem tartalmaznak fluoridot és triklozánt, tartósítószert, SLS-t, ezért akár le is nyelhetők

nem káros: a fogkefék nem tartalmaznak BPA-t, PVC-t és semmilyen káros anyagot

cukormentes:  a fogkrémek kellemes íze nem a cukornak, hanem  a valódi gyümölcsöknek köszönhető

környezetbarát: a termékek újrahasznosított csomagolásban érkeznek

mindenmentes: a laktóz, glutén és tejcukor mentes fogkrémek ételintolerancia esetén is használhatók

JELLEMZŐK
ÖSSZETEVŐK
VÁSÁRLÁS

Miért érdemes organikus fogápolási készítményeket használni?

A magyar gyerekek körében sajnos a fogszuvasodás elterjedt betegségnek számít, háromból kettő esetben biztosan találnak a fogorvosok lyukas fogat már 3-4 éves korban. Ezek kialakulása a megelőző időszakokra nyúlik vissza. A Jack N' Jill márkával ezen szeretnénk változtatni.

Érdemes kipróbálni a fogkrémet ha

- természetes összetevőkből készült fogkrémet keresel gyermekednek,
- fontos számodra, hogy a fogkrém ne tartalmazzon cukrot,
- szeretnéd megóvni gyermekedet az SLS és a triklozán káros mellékhatásaitól, 
- nem szeretnél azon aggódni, hogy a lenyelt fogkrém árt gyermeked gyomrának. 

A fogkefe kiváló választás lehet, ha

- olyan fogkefét keresel, ami BPA és PVC mentes, ezért nem okozhat problémát a használata,
- fontos számodra, hogy a gyermeked fogkeféjének sörtéi ne tartalmazzanak mesterséges anyagokat,
- olyan fogkefét keresel, ami kialakításában és megjelenésében is illeszkedik a gyerekek igényeihez,
- ha azt szeretnéd, hogy ne legyen nyűg a fogmosás, hanem gyermeked várja és élvezze azt.

Mitől biztonságosak a Jack N’ Jill fogkrémek?

Ahhoz, hogy egy fogkrém elmondhassa magáról, hogy már 6 hónapos kortól alkalmazható, a legszigorúbb előírásoknak kell megfelelnie.

A Jack N’ Jill fogkrémek alapja a gyulladásgátló és fertőtlenítő hatású orvosi körömvirág kivonat, és hagyományos társaikkal ellentétben nem tartalmaznak SLS-t, flouridot és triklozánt, amik mindegyike kimondottan káros hatású, ugyanis

- az SLS egy maró hatású felületaktív szer, ami a szájnyálkahártyán felszívódva bekerül a véráramba, aftát okozhat, károsítja a fogzománcot és a fogágyat,

- a fluorid babakorban fokozottan ártalmas lehet a fogaknak és a gyomornak,

- a triklozán pedig elpusztítja a szájban és gyomorban lévő hasznos baktériumok, emellett gyulladáskeltő, a hormonháztartásra is hatással van.

A Jack N’ Jill fogkrémek USDA Certified Organic minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az egyik legszigorúbb amerikai minősítési intézet szavatolja, hogy a benne található összetevők valóban organikus gazdálkodásból származnak. Minden fogkrém szerepel a hivatalos Nemzeti Bio Termék listán. Emellett az Environmental Working Group (EWG) független, non-profit kozmetkai minősítő intézet minden Jack N' Jill terméket biztonságosnak ítélt.

Az ausztrál gyártó közel 70 éve foglalkozik organikus, biztonságos készítmények előállításával, amik ma már a világ minden részén elérhetők. A termékek, mivel nem tartalmaznak káros anyagokat, nyugodtan rágcsálhatók, lenyelhetők, organikus összetevőinek köszönhetően nem okoznak problémát a gyomorban.

Mind az 5 ízesítésű fogkrém rendelkezik európai regisztrációval, CPNP engedéllyel.

Fogkrémek

A Jack N’ Jill fogkrémek összetevői között az megtalálható a xilitol; víz; növényi glicerin, igazoltan organikus forrásból származó, természetes ízesítő anyagok; xantán gumi; organikus forrásból származó orvosi körömvirág kivonat. Lássuk, mi miért került a tubusba!

xilitol: a természetes, organikus fogászatban kedvelt édesítőszer. 35 év klinikai vizsgálatai alapján a fogak szempontjából ez a legjobb édesítő, ugyanis a szájban található baktériumok nem tudják felhasználni a fogszuvasodást előidéző savak termeléséhez. Emellett mérsékli a fogszuvasodást, csökkenti a lepedékképződést és hozzájárul az ásványi anyagok fogzománcba való beépüléséhez.

növényi glicerin: a glicerin egy édeskés ízű szerves vegyület, ami nem tápanyaga a fogszuvasodást okozó baktériumoknak.

természetes ízesítő anyagok: valódi, organikus forrásból származó gyümölcskoncentrátum, ami a termékek gyümölcsös ízét adja.

xantán gumi: kockázatot nem jelentő, természetes alapú sűrítőanyag, hogy a fogkrém valóban krém állagú legyen.

orvosi körömvirág kivonat: a fogkrémek alapját képezi, gyulladásgátló és fertőtlenítő hatása miatt került a termékekbe. Ápolja a fogínyt, segíti a sebgyógyulást

Fogkefék

Az 1-3 éveseknek és a 2-5 éveseknek ajánlott szilikonos fogkefe 100%-ban orvosi tisztaságú szilikonból készült, nem tartalmas BPA-t és PVC-t, ezért biztonságosan alkalmazható minden nap.

A 3 éves kortól ajánlott fogkefék újrahasznosított anyagokból készültek, BPA- és PVC-mentes, extra puha sörtéikkel gyengéden tisztítják a gyerekek fogait.

Bio (fogmosó) poharak

A Jack N’ Jill fogmosó bio poharak 100%-ban bambusz és rizshéj felhasználásával készültek, nem tartalmaznak BPA-t, PVC-t és vegyszeres anyagokat. A környezetbarát pohár, akárcsak a csomagolása, természetes úton lebomlik.