Karácsonyi csomag - Eskimo Kids tutti-frutti + Jack N' Jill fogkrém

Lepd meg gyermeked ezzel a szuper karácsonyi csomaggal, amiben most kedvenc halolajatok mellett tiétek lehet egy ajándék organikus gyermekfogkrém, 3 db színezhető karácsonyfadísz, valamint egy színes ceruzakészlet!

11 720 Ft‎8 980 Ft‎

Kedvezmény: -2 740 Ft‎

Ügyfélszolgálat: 06 1 223 1500

Csomag leírás

Bár tény, hogy ez az év "legzűrösebb" időszaka, a Karácsony nem csak a kapkodásról és idegeskedésről kell hogy szóljon, hanem a közös pillanatokról is, ami gyermekednek örök emlék marad. 

Lepd meg gyermeked karácsonyi csomagunkkal, amiben most az Eksimo Kids halolaj mellet tiétek lehet egy Jack N' Jill organikus gyermekfogkrém választható ízben + 3 darab színezhető karácsonyfadísz és egy 12 darabos színes ceruzakészlet.

Így amellett, hogy támogatod gyermeked szervezetét, agyát és idegrendszerét, a fogmosást is (egészséges) élménnyé teheted. Sőt a karácsonyfadíszek - akár közös - kiszínezésével bevonhatod őt az ünnepi készülődésbe az elkészült díszeket pedig közösen aggathatjátok fel a karácsonyfára.


A csomag tartalma:

- 2 db Eskimo Kids halolaj tutti-frutti ízben 
- AJÁNDÉK 1 db Jack N' Jill organikus gyermekfogkrém választható ízben
      Választható ízek: banán, eper, málna

- AJÁNDÉK 3 db kétoldalas színezhető karácsonyfadísz
- AJÁNDÉK 12 darabos színes ceruzakészlet hegyezővel

A csomag kizárólag a webáruházban érhető el 2018.11.26-2018.12.20. között.

Csomag tartalma

Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejfehérje mentes.


  

      

Az Eskimo Kids egy prémium minőségű, kifejezetten gyerekek számára készült étrend-kiegészítő készítmény, ami egyedülálló módon már 1 éves kortól.

Az üvegcsékben található halolaj vadhalászat során kifogott hidegvízi, szardellák, és szardíniák húsából készül, amik az omega-3 zsírsavak leghasznosabb forrásai közé tartoznak. A halolaj fejlődő gyermeki szervezet számára szükséges arányban tartalmazza a természetes omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakat, valamint a természetes E- és D vitamint.

Az Eskimo Kids tisztított, biztonságos halolaj, hatékonyságát és pozitív hatásait 17 nemzetközi klinikai tanulmány bizonyítja, az egyedüli olyan készítmény a piacon, amelyik több mint 6 hónapig nem avasodik meg!

1 éves kortól 12 éves korig adható!A tutti-frutti ízesítésnek köszönhetően a gyerekek hamar megkedvelik!

Összetétel, adagolás

Adagolás:

2014 októberéig a napi adagolás 2,5 ml volt, azonban 2014 októberétől a maximálisan adható mennyiség 5 ml-re emelkedett, a svéd gyártó javaslatára. Az engedélyeztetésnél cégünknek ezt a legnagyobb mennyiséget kell feltüntetni, ezért is szerepel ez a csomagoláson. Azaz már 1 éves kortól biztonságosan adható napi 5ml halolaj a gyermekeknek.

Összetétel:

Egy teáskanál (kb. 5 ml) Eskimo Kids esetén:

Kidsj_tablazat.jpg

Halolaj, repceolaj, antioxidánsok/Pufanox®: szójalecitin (E322), tokoferol komplex (alfa tokoferol (E307), tokoferolban gazdag kivonat (E306)), rozmaring kivonat (E392), aszkorbil palmitát (E304), tutti-frutti ízesítés és D-vitamin (kolekalciferol).
Nem tartalmaz génmódosított összetevôt!

Természetes halolaj: omega-3 EPA és DHA, omega-6, természetes repce olaj, természetes D és E vitamin, természetes aromák, antioxidánsok: lecitin, aszkorbil-palmitát (A C-vitamin egyik zsírban oldódó változata, mely a legtöbb gyümölcsben és zöldségfélében előfordul).

Javasolt mennyiség, hatóanyag tartalom

Mennyi az Eskimo Kids halolaj javasolt napi adagja? 

2014 októberéig a napi adagolás 2,5 ml volt, azonban 2014 októberétől a maximálisan adható mennyiség 5 ml-re emelkedett, a svéd gyártó javaslatára. Az engedélyeztetésnél cégünknek ezt a legnagyobb mennyiséget kell feltüntetni, ezért is szerepel ez a csomagoláson.

Továbbra is napi egy kávéskanál (2,5 ml) és egy teáskanál (5 ml) közötti mennyiség adható a gyermekeknek. Így egy üveg tartalma kb. 42-21 napig elegendő.

(Figyelembe véve a leggyakoribb kávés-és teáskanalak űrmértékét, 1-1 ezekből valójában nem is éri el a 2,5 ml és 5 ml-t. Egy evőkanál űrmértéke például hivatalosan 15ml-nek van megadva, valójában viszont csak 7-8 ml a tényleges befogadó képessége a mai kanalaknak.)

Mennyi hatóanyag van 1 kanál Eskimo Kids halolajban?

  Egy kávéskanál Eskimo Kids (2,5 ml) tartalmaz:

     230 mg EPA-t,
     140 mg DHA-t,
     3,35 mg E-vitamint (5 NE) és
     2,5 mikrogramm D-vitamint (100 NE).

  Egy teáskanál Eskimo Kids (5 ml) tartalmaz:

     460 mg EPA-t,
     280 mg DHA-t,
     6,7 mg E-vitamint (10 NE) és
     5 mikrogramm D-vitamint (200 NE).

Mennyi omega-3 zsírsavat tartalmaz 1 üveg halolaj?

1 üveg (105ml) halolaj kb. 3 kg tengeri halban megtalálható mennyiségű omega-3 zsírsavat tartalmaz.

Fontos tudnivalók, figyelmeztetések

A termék laktóz-, tejfehérje-, tejszármazék- és gluténmentes, továbbá lisztérzékenyek is szedhetik!

Engedély: OÉTI: 14603/2014

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Tárolás: Száraz, szobahőmérsékletű helyen, 30 C alatt, felbontás után hűtőszekrényben.

Gyártó: Bringwell-Cardinova AB, Svédország

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, az eredményeket garantálni nem tudjuk.

A Jack N' Jill gyermekeknek készült fogkrémei 6 hónapos kortól használhatók, kizárólag organikus összetevőkkel készülnek, fluorid-, triklozán-, cukor-, tartósítószer-, SLS-, gluténmentesek.
VÁLASZTHATÓ ÍZEK: banán, eper, málna


A Jack N' Jill gyermekeknek készült fogkrémei 6 hónapos kortól használhatók, kizárólag organikus összetevőkkel készülnek, fluorid-, triklozán-, cukor-, tartósítószer-, SLS-, gluténmentesek.


VÁLASZTHATÓ ÍZEK: banán, eper, málna

Színezhető karácsonyfadíszek (3db/csomag). A díszek mindkét oldalán különféle karácsonyi minta/motívum található. Kiváló az kiegészítő az ünnepi készülődéshez, az elkészült díszek pedig a karácsonyfát ékesíthetik .


A termék a webshopban önállóan nem vásárolható meg, kizárólag az alábbi 4 termékcsomag vásárlása esetén lehet hozzájutni:
Karácsonyi csomag - Eskimo Kids narancs + Jack N' Jill fogkrém
Karácsonyi csomag - Eskimo Kids tutti-frutti + Jack N' Jill fogkrém
Karácsonyi csomag - Eskimo-3 Kids rágótabletta + Jack N' Jill pohár
Karácsonyi csomag - Mivitotal Family Plus + Jack N' Jill tejfogtartó

12 darabos színes ceruzakészlet hegyezővel. 
Az ajándék ceruzakészlet használata az apró, lenyelhető részek miatt, 3 éves kor alatt nem ajánlott.


A termék a webshopban önállóan nem vásárolható meg, kizárólag az alábbi 4 termékcsomag vásárlása esetén lehet hozzájutni:
Karácsonyi csomag - Eskimo Kids narancs + Jack N' Jill fogkrém
Karácsonyi csomag - Eskimo Kids tutti-frutti + Jack N' Jill fogkrém
Karácsonyi csomag - Eskimo-3 Kids rágótabletta + Jack N' Jill pohár
Karácsonyi csomag - Mivitotal Family Plus + Jack N' Jill tejfogtartó