Megfázás, nátha

A közönséges megfázás és nátha az iskolai és munkahelyi hiányzások leggyakoribb oka. Évente Magyarországon milliók kapják el, a felnőttek átlagosan 2-3, a gyermekek 7-10 alkalommal. Az asztmás, allergiás szervezet általában többször kapja el és a tünetek is erősebbek és lassabb lefolyású. Az első jelek az orrfolyás és torokfájás, ezt követheti a köhögés és láz is. Egy átlagos szervezet 7-10 nap alatt épül fel belőle.

A legintenzívebb időszak az ősztől tavaszig tartó hónapokra esik, de gyerekeknél ez kitolódhat a nyári hónapokra is. Okozói a felső légutakat megtámadó vírusok, amikből több mint 200 féle képes kiváltani a betegséget. A vírusok ellen az antibiotikumos kezelések nem alkalmazhatók.

 

AZ ALLICIN HATÁSA
A MIVITOTAL FAMILY PLUS MULTIVITAMIN HATÁSA

A fokhagyma készítmények Európában és az Egyesült Államokban is a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé tartoznak, köszönhetően annak, hogy természetes úton veszik fel a harcot a szervezetben a vírusokkal és baktériumokkal.

A kutatások bebizonyították, hogy a fokhagyma antibakteriális hatása a benne található allicinnek köszönhető. Az allicin egy rendkívül gyorsan lebomló, instabil kénes vegyület, ami a fokhagyma jellegzetes illatét is adja. Hétköznapi használatban sajnos nem igazán tudjuk ezt megfelelő mennyiségben bevinni, főzés folyamán ugyanis elvész a hatóanyag, nyersen pedig tartós szaga és gyomorbántalmazó hatása miatt nem szoktuk napi szinten fogyasztani.

Illékonyságának köszönhetően a fokhagyma készítmények többségéből hiányzik ez az összetevő, a fokhagyma „lelke”, ami a növény számos jótékony hatásáért felel.

Az Allimax fokhagyma kapszula azonban az egyedi, szabadalmaztatott gyártási eljárásnak köszönhetően egyedülálló módon, stabilizált formában tartalmazza az allicint.

Az Allimax irritáló íz- és illatmentes, 24 órás bioaktív hatása bizonyított, miközben kíméli a gyomrot, a májat és az epét. Természetes összetételének köszönhetően már 3 éves kortól mellékhatás mentesen adható a gyerekeknek is. Egy kapszula 10-15 gerezd fokhagyma aktív összetevőit tartalmazza. 

A stabilizált allicin hatásmechanizmusa egyszerű: kis méretének köszönhetően képes oda is eljutni a szervezetben, ahová az antibiotikum nem, így természetesen úton veszi fel a harcot a vírusokkal.

Jelenleg ez az egyetlen olyan fokhagyma készítmény, ami 100% stabilizált formában tartalmazza az allicint.

 • Az Allimax egy olyan kivonat, amely friss fokhagymából kinyert allicinnel látja el a szervezetet. A 100% stabilizált allicin kivonatnak köszönhetően a termék a fokhagyma minden jótékony hatásával rendelkezik, kellemetlen fokhagyma szag és íz nélkül.

    10 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  4 490 Ft‎

  Az Allimax egy olyan kivonat, amely friss fokhagymából kinyert allicinnel látja el a szervezetet. A 100% stabilizált allicin kivonatnak köszönhetően a termék a fokhagyma minden jótékony hatásával rendelkezik, kellemetlen fokhagyma szag és íz nélkül. Több mint 10 éve Európa és az USA egyik kedvenc természetes egészségőre.

    4 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)

 • Előnézet
  7 990 Ft‎

  Az Alligin az Allimax termékcsalád legújabb, továbbfejlesztett terméke, amiben a 100% stabilizált allicin erejét ötvözték a gyömbér szív- és érrendszer védő hatásával. Így a készítmény amellett, hogy erősíti szervezetünk védekezőképességét, gondoskodik szívünk és ereink optimális állapotának megőrzéséről.

    7 990 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Azt, hogy hányszor fázunk meg, hányszor leszünk náthásak, alapvetően táplálkozásunk és életmódunk határozza meg. Ettől függ az is, milyen gyorsan épülünk fel egy-egy vírus- vagy baktériumtámadás után.

A szervezetünk számára alapvetőan szükséges tápanyagokat csak megfelelő minőségű, változatos étrenddel tudjuk biztosítani. Ez a mai rohanó világban azonban egyáltalán nem mindig fér bele az időnkbe és lehetőségeinkbe.

Ha étkezéssel nem tudjuk bevinni őket, étrendkiegészítő készítmény segítségére van szükségünk. A Mivitotal Plus multivitamin 100 féle vitamint, ásványi anyagot és 70 féle nyomelemet tartalmaz, emellett pedig vízben oldódó Q10 konezimmel, alfalfa lével és bioflavonoidokkal támogatja a szervezet természetes védekező képességét.

A napi 2 evőkanál Mivitotal Family Plus

- biztosítja a szervezet számára szükséges anyagokat,
- pótolja az immunrendszer számára fontos biológiailag aktív tápanyagokat,
- folyékony állagának köszönhetően gyorsan felszívódik,
- kolloidos formája miatt maximális a hasznosulása,
- gondoskodik egy felnőtt B6-, B12-, C- és D-vitamin készleteinek feltöltéséről,
- megoldás lehet a soktablettás pakkok helyett.

 • Előnézet
  6 490 Ft‎

  A Mivitotal Family egy prémium összetételű és hatékonyságú svéd folyékony alapú vitamin készítmény. A 12 féle vitamint, 6 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó termék már 3 éves kortól szedhető, így az egész családnak védelmet biztosít!

    6 490 Ft‎ (27% ÁFA-val)