A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú, folyékony állagú, svéd multivitamin készítmény. Hazájában, Svédországban vezető termék, ami 5 alkalommal nyerte el az „Év terméke-díjat”.

Népszerűsége nem meglepő, kevés termék veheti fel a harcot ezzel a komplex összetétellel. 

Mivtot500_Front.png

megbízható: a hazájában ötszörös "Év terméke-díjas" Mivitotal Plus multivitamin továbbfejlesztett változata

teljes körű: már 3 éves kortól adható, így az egész család számára ideális választás

komplex: 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz

kolloidos: kolloidos formájának köszönhetően rendkívül magas, közel 100%-os az összetevők hasznosulása a szervezetben

hatékony: folyékony formulájának köszönhetően már a szájban megkezdődik az összetevők felszívódása

könnyen bevehető: napi 2 evőkanál biztosítja a szervezet számára szükséges elemeket

maximalista: Q10 koenzim, biofalvonoid, és élelmi rost tartalommal

Tudj meg többet a kolloidos formuláról, annak jelentőségéről a multivitaminokban!

TULAJDONSÁGOK
MITŐL HATÉKONY?
ÖSSZETEVŐK
FONTOS INFÓK
VÉLEMÉNYEK
GYIK
VÁSÁRLÁS

Miért érdemes a Mivitotal Family Plus multivitamint választani?

A hipermarketek polcai roskadoznak a szebbnél szebb, fényesebbnél fényesebb és nagyobbnál nagyobb gyümölcsök és zöldségek alatt, amik bár szemet gyönyörködtetők, mégis hiányzik belőlük valami: a tömegtermelésnek köszönhetően jóval kevesebb vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint a hagyományos módon, farmon nevelt társaiknak.

Az alapvető tápanyagokat csak megfelelő minőségű, változatos étrenddel tudjuk megadni szervezetünknek, ami a mai, rohanó világunkban nem egyszerű, ezek beszerzése ugyanis nem mindig fér bele az időnkbe és lehetőségeinkbe.

Íme 10 ok, ami miatt a Mivitotal Family Plus kiváló választás a szervezet számára szükséges anyagok pótlására:

1. Több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, kiegészítve vízben oldódó Q10-zel, alfalfa lével és bioflavonoidokkal.

2. A Mivitotal márka közel 20 éve kapható Svédországban, ahol a Mivitotal Plus ötször elnyerte az Év terméke-díjat.

3. Folyékony állagának köszönhetően rendkívül gyorsan felszívódik, már a szájban megkezdődik az összetevők hasznosulása.

4. Már 3 éves kortól adható, így egyetlen multivitamin készítmény elegendő az egész családnak.

5. A készítmény a legkiválóbb skandináv szerves alapanyagokból készült, a biztonságos mennyiségi értékek figyelembe vételével, így a szervezet számára megfelelő arányban tartalmazza az egyes összetevőket.

6. Napi két evőkanállal biztosítja a felnőtt szervezet vitamin, nyomelem és ásványi anyag utánpótlását. Napi 1 evőkanál a 12-18 éves tinédzsereknek, napi 1 teáskanál pedig a 3-12 éves gyermekek szervezetének szükségleteit fedezi. 

7. Tökéletes megoldás a sokszor kellemetlen méretű, nehezen lenyelhető, több tablettát tartalmazó vitamin pakkok helyett.

8. A napi adag gondoskodik a C-E-B6-B12-D vitamin készletek feltöltéséről.

9. Pótolja az immunrendszer számára fontos biológiailag aktív tápanyagokat is.

10. Nem tartalmaz rozs, árpa, búza származékot, ezért gluténérzékenyek is fogyaszthatják

Kinek ajánlott a Mivitotal Plus fogyasztása?

A Mivitotal Plus kitűnő választás mindazoknak, akik

- szeretnének hozzájárulni szervezetük vitamin és ásványi anyag raktárainak pótlásához,

- lecsökkentenék a betegségek után a lábadozási időszakot,

- sokat hiányoznak az óvodából, iskolából,

- búcsút vennének a gyengeség, fáradékonyság, dekoncentráltság érzésétől,

- támogatni szeretnék immunrendszerük egészséges működését,

- szeretnék kompenzálni a stressz által okozott negatív hatásokat,

- lassítanák az öregedéssel járó negatív élettani hatásokat.

 • Előnézet
  6 290 Ft‎

  A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú svéd folyékony alapú vitamin készítmény. A több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó termék már 3 éves kortól szedhető, így az egész családnak védelmet biztosít!

    6 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérő lehet.

Szervezetünk a normális működés érdekében nem egyszerre, egyformán dolgoz fel minden bevitt élelmiszert, hanem először kiválasztja azokat, amikre szüksége van, és ezeket igyekszik mihamarabb bejuttatni a véráramba. A vér ezután a sejtekhez szállítja a tápanyagokat, ahol sejtszinten beépülnek azok, amikre ott épp szükség van. A vitamin készítmények esetében tehát kiemelkedő fontosságú, hogy milyen gyorsan képesek felszívódni a gyomorból, és bekerülni a véráramba.

Nem minden termék működik egyformán, aminek elsősorban az az oka, hogy a felszívódás mértékét és sebességét több tényező befolyásolhatja, melyek közül a két legfontosabb

AZ ÁLLAG

A folyékony alapú étrend-kiegészítők a folyékony táplálékokhoz hasonlóan sokkal gyorsabban képesek hasznosulni a szervezetben, mint a szilárd (kapszulás, tablettás) készítmények. A magasabb hasznosulás végett lényegesen több hasznos anyag kerül be a kiválasztásunkba, és csak minimális mennyiségű távozik a szervezetünkből anélkül, hogy fel tudott volna szívódni. A tabletták és zselés kapszulák felszívódása általában lassabb, és így a hasznosulás mértéke is elmaradhat a folyadékoktól.

A KOLLOIDOS ÁSVÁNYI ANYAGOK JELENLÉTE

A kolloidos ásványi anyagok a sejteknél kisebb méretű ásványi részecskék, melyeket a talaj mélyebb, pala rétegeiből vonnak ki. Mikroszkopikus méretüknek köszönhetően gyorsabban jutnak be a véráramba és szívódnak fel sejt szinten. Ezek az ásványi anyagok megtalálhatóak szervezetünkben is, jelenlétük nélkülözhetetlen a vitaminok felszívódásához és az enzimek és hormonok működéséhez, valamint megkötik a szabad gyököket is. Leginkább a zöldségek és gyümölcsök tartalmazzák őket, amelyek növekedésük során a talajból veszik fel ezeket a tápanyagokat. A gyenge minőségű, tápanyagban egyre szegényebb talaj és a nagyüzemi tömegtermelés miatt a növények ásványi anyag tartalma folyamatosan csökken.

 • Előnézet
  6 290 Ft‎

  A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú svéd folyékony alapú vitamin készítmény. A több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó termék már 3 éves kortól szedhető, így az egész családnak védelmet biztosít!

    6 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Különleges összetételének és hatékonyságának köszönhetően már több mint 15 éve változatlan összetételben érhető el Európa számos országában.

Összetétel

 

Hatóanyagok

B1-vitamin - más néven tiamin, egy vízben oldódó vitamin, amely előnyösen befolyásolja a szív normál működését és hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.

B2-vitamin - egy gyorsan felszívódó, vízben oldható vitamin típus, más néven riboflavinnak is hívják. A szervezet energia ellátásért is felel azáltal, hogy pozitívan befolyásolja a fáradtság és kifáradás csökkentését és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Emellett a bőr, látás és a nyálkahártya normál állapotának fenntartásában van fontos szerepe.

B3-vitamin - más néven niacin, ez is a vízben oldódó vitaminok közé tartozik. Hasonlóan a B-2 vitaminhoz a sejtek energia háztartásának szabályozásában van szerepe, hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez és aktívan részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

B5-vitamin - vagy másik néven pantoténsav. Fontos szerepe van a stressz szintünk szabályozásában, hiszen előnyösen befolyásolja a normál mentális teljesítményünket. Másrészt pedig hozzájárul a szteroidhormonok normál anyagcseréjéhez.

B6-vitamin - a B-vitaminok közül talán az egyik legfontosabb. A normál vörösvérsejt képződéshez és hormonális aktivitásunk szabályozásához járul hozzá. Ritkán alakul ki hiány belőle a szervezetben.

B8-vitamin / Inozitol - a sejtmembránok felépítésében vesz részt, fontos szerepet játszik az ingerület átadásában.

B12-vitamin - hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához. Vörösvérsejt képző hatású, így járulva hozzá az immunrendszer normál működéséhez. Fontos vitamin a sportolóknak és a nehéz fizikai munkát végzőknek, hiszen a B-12 vitamin fontos szerepet játszik a sejtosztódásban és a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is hozzájárul.

Béta-karotin / A-vitamin - a béta karotin az A-vitamin képződés alapja, májunk állítja elő béta karotinból a szervezet számára szükséges mennyiségben. Béta karotin hiányában A-vitamin hiány léphet fel. Az A-vitamin előnyösen befolyásolja immunrendszerünk normál működését, de legfontosabb szerepe a látás normál állapotának fenntartásában van.

Biotin / B7 vitamin - egyik legfontosabb külsőnket meghatározó vitamin, előnyösen befolyásolja a bőr és a haj normál állapotát.

Cink - kis mennyiséget igényel szervezetünk belőle, de ha nem jut hozzá az komoly betegségek kialakulásához is vezethet. A cink fontos szerepet tölt be a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, vagyis a sejtek tápanyagellátásában. Emellett a termékenység normál állapotának szabályozásában és a DNS szintézisünk normál működésében is szerepet játszik.

Bioflavonoidok - a C-vitamin hatékony felszívódásának támogatásában van szerepük,antioxidáns hatásúak.

C-vitamin - a legismertebb vitaminok közé tartozik, szervezetünk immunrendszerének, idegrendszerének pszichológiai állapotunk normál fenntartásáért felel. Emellett hozzájárulva a kollagénképződéshez a normál csontozat, porcok, bőr és fogíny állapotáért is felel. Fontos szerepe van a sportban és fizikai igénybevétel esetén, pozitívan hat a kifáradás csökkentésére.

D-vitamin - egy zsírban oldódó vitamin típus, szervezetünk is elő tudja állítani, ultraibolya sugárzásból, amit a napsugarakból von el. A D-3 vitamin az aktívabb típusa. Fontos szerepe van a kalcium és a foszfor felszívódásában, hozzájárul az egészséges csontozat és izomzat fenntartásához.

E-vitamin - más néven tokoferolnak is nevezik. Legfontosabb tulajdonsága, hogy öregedés lassító szerepe van azáltal, hogy hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Folsav - más néven B9-vitaminnak is nevezik, a vízben oldódó vitaminok közé tartozik. A várandós édesanyáknak kiemelten fontos a magzat gerincének összezáródása miatt, emellett fehér- és vörösvérsejt képző hatása van.

Jód - biztosítja a megfelelő szellemi fejlődést, szabályozza az anyagcserét és karban tartja a pajzsmirigy működését.

Szelén - antioxidáns hatásának köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére, ezáltal hozzájárul a sejtek határoló membránjának állagmegóvásához.

Kalcium - egyik legfontosabb építő eleme szervezetünknek, minden sejtünk hasznosítja. Hozzájárul a normál csontozat és izomműködés fenntartásához, fontos szerepet játszik a normál véralvadási folyamatok fenntartásában. Emellett a fogazat és vérnyomás normál állapotának fenntartásában is szerepe van. Összhangban működik a D-vitaminnal, aminek a kalcium felszívódásában is fontos szerep jut.

L-tirozin - az agyunkban elhelyezkedő neurotranszmitterek stimulálásában van fontos szerepe, így javítva a koncentrációt és a memóriát.

Magnézium - szintén egyik nélkülözhetetlen összetevője szervezetünknek. Felelős a sejtek és enzimek energiatermelő folyamatainak normál működéséért, emellett fontos idegrendszer és izomműködés befolyásoló szerepe van. Hiányában a normál fogazat és csontozat nem fejlődik megfelelően.

Q10 - a sejtek energiatermelő folyamataiban játszik központi szerepet, hiányában a sejtek nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz. Kb. 30 éves korig a szervezet képes előállítani, utána külső forrásból kell pótolni.

 • Előnézet
  6 290 Ft‎

  A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú svéd folyékony alapú vitamin készítmény. A több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó termék már 3 éves kortól szedhető, így az egész családnak védelmet biztosít!

    6 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Ajánlott napi adag: 

 • Gyerekeknek 3-12 éves korig 5ml/nap (1 teáskanál), étkezés közben
 • Gyerekeknek 12-18 éves korig 15 ml/nap (1 evőkanál), étkezés közben
 • Felnőtteknek 30ml/nap (2x1 evőkanál), étkezés közben

Összetevők:

vvíz, glicerin, citromsav, kálcium-aszkorbát (C-vitamin), magnézium-citrát, trikálcium-citrát, DL-alfa-tokoferol acetát (E-vitamin), L-tirozin, kálium-citrát, nátrium-benzoát, kálium-szorbát , ananász aroma, masker bitter aroma (keserű íz semlegesítő aroma), pantoténsav (B5-vitamin), xantángumi, niacin (B3-vitamin), citrus bioflavonoidok, xylitol, cink, inozitol (B8-Vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), ubikinon (Q-10 koenzim), kolin-bitartarát, sztevia- glikozidok, tiamin (B1-vitamin), nyomelemek, mangán-glükonát, béta-karotin, folsav, dimetil-polisziloxán (habzásgátló), kálium-jodid, nátrium-szelenit, D-biotin, cianokobalamin (B12-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin).

Engedély: OÉTI 

Gyártó: Midsona Sverige AB, Box 164, 521 02, Falköping, Svédország

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: OmegaWellness Kft, 2142, Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 1/7.

 • Előnézet
  6 290 Ft‎

  A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú svéd folyékony alapú vitamin készítmény. A több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó termék már 3 éves kortól szedhető, így az egész családnak védelmet biztosít!

    6 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)

Értékelés 
2018-03-26

Bevált!!

Egy üveget fogyasztottam eddig el, rendelem is a következőt. Az első másfél hét után sokkal energikusabb, jobb kedvű voltam, őszintén meglepett, mennyire érezhető a különbség! Szorongásra kezdtem el a "vitaminbombát", mellé tengerihalolaj kapszulát ettem. Szorongásom azóta jelentősen lecsökkent (Épp testben épp lélek!) és a legkeményebb influenza, tüdőgyulladás szezonban mindösszesen másfél napra dőltem ki kis náthával.

  Értékelés 
  2018-02-16

  K.Mártonné

  Szeretjük nagyon, kemoterápia mellé javasolták ,hogy a férjem jobban bírja a kezeléseket. Azóta a lányom is ezt szedi, ezen a télen egyszer volt 2-3 napog náthás. Szupsr termék

   Értékelés 
   2018-01-25

   Gy. M.

   Tetszik, hogy folyékony, nem kell 8-10 db tablettát szedni egy nap. A korábban használt folyékony vitaminhoz képest semlegsebb az íze, a korábbi émelyítő volt. A szedése óta mintha enrgikusabb, jobb kedvű lennék. A korábbihoz képest az ára is kedvezőbb, főként, ha akció van.

    Értékelés 
    2017-10-06

    Mivitotal

    3 gyermekem van. Kisgyermekek mellett sokszor éjszakázom, ezáltal a nappalok is nehezebbek, fárasztóbbak. Sokféle vitamint próbáltam ki, de a legtöbb energiát nekem a Mivitotal adja!

     Értékelés 
     2016-12-02

     Nagyjából fél éve használjuk a készítményt és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Bár már december van, az idei szezonban még nem voltunk betegek, holott ilyenkorra már túl szoktunk lenni 1-2 megfázáson, náthán. Csak ajánlani tudom a vitamint!

      Értékelés 
      2015-01-15

      Nagyon sok készítményt kipróbáltunk, mire a Mivitotal-ra rábukkantunk. 1 éve ezt szedjük, azóta a betegségek elkerülnek vagy nagyon gyenge lefolyásúak.

       Értékelés 
       2015-01-12

       Nagyon elégedett vagyok a termékkel, mert minden fontos vitamint tartalmaz megfelelő mennyiségben és sokkal gazdaságosabb is, mintha külön-külön kellene beszerezni az egyes vitaminokat. Az adagolása is nagyon kényelmes és egyszerű.

        Értékelés 
        2015-01-05

        Évek óta használom, mert könnyen adagolható és nagy dózisú termék. Az ára pedig hatóanyag egységre vetítve egészen kitűnő.

         Írd meg véleményed!

         Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, az eredményeket garantálni nem tudjuk.

         • Előnézet
          6 290 Ft‎

          A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú svéd folyékony alapú vitamin készítmény. A több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó termék már 3 éves kortól szedhető, így az egész családnak védelmet biztosít!

            6 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)

         Mit jelent az, hogy kolloidos forma?

         A kolloidok szabad szemmel nem látható, de az atomoknál és a molekuláknál nagyobb, mikroszkopikus részecskék. A Mivitotal Plus esetében a kolloidos forma azt jelenti, hogy az ásványi anyagok a sejteknél kisebb részecskék formájában vannak jelen a termékben, kis méretüknek köszönhetően könnyen pedig könnyebben jutnak be a véráramba és gyorsan szívódnak fel sejtszinten. Ennek köszönhetően maximális (98%) az ásványi anyagok felszívódása.

         Miért jobb a folyékony multivitamin, mint a kapszulás?

         A folyékony készítmények sokkal hatékonyabban képesek felszívódni, mint a kapszulás vitaminok, a kanalas készítmények esetében ugyanis már a szájban megindul a felszívódás, ráadásul könnyebb lenyelni is, ezért kényelmes megoldás lehet a sok kapszulát tartalmazó multivitamin-pakkok helyett. 

         Miből mennyit tartalmaz a Mivitotal Plus napi adagja?

         Napi 2 evőkanál Mivitotal Plus az alábbi hasznos összetevőket tartalmazza:

         C-vitamin – 400 mg
         Magnézium - 225 mg

         Kálcium - 200 mg
         E-vitamin - 60 mg alfa-tokoferol
         B5-vitamin - 24 mg
         B3-vitamin - 20 mg NE
         Cink - 15 mg
         B2-vitamin - 10 mg
         B6-vitamin - 10 mg
         B1-vitamin - 8 mg
         Mangán - 2,8 mg
         Folsav - 500 mcg
         Jód - 150 mcg
         Szelés - 110 mcg
         Biotin - 110 mcg
         B12-vitamin - 18 mcg
         L-tirozin - 50 mg
         Bioflavonoidok - 20 mg
         B8-vitamin (Inozitol) 15 mg
         Kolin - 10 mg
         Q10 koenzim - 10 mg
         Béta-karotin - 1,5 mg

         Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Tedd fel nekünk ITT!

         • Előnézet
          6 290 Ft‎

          A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú svéd folyékony alapú vitamin készítmény. A több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó termék már 3 éves kortól szedhető, így az egész családnak védelmet biztosít!

            6 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)

         • Előnézet
          6 290 Ft‎

          A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú svéd folyékony alapú vitamin készítmény. A több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó termék már 3 éves kortól szedhető, így az egész családnak védelmet biztosít!

            6 290 Ft‎ (27% ÁFA-val)