Mi az a Pick Pack Csomagpont?

Az ország 240 városában megtalálható több mint 900 Pick Pack Pont átvételi hely segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagját.

Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket. Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport!

További átvételi pontok még: a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Ezen felül a Co-op Star hálózat boltjai, ami lehetővé teszi, hogy a szolgáltatást már a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét az OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

Mennyibe kerül a Pick Pack Pont átvétel?

Egységesen az ország bármely pontjára 600 Ft, azonban ha megrendelése eléri a 7000 Ft, akkor ingyenes.

Mikor válassza a Pick Pack Pontotot?

Ha a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A Pick Pack Pont személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is számos átvételi ponton. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban a Kiszállítás módja lépésnél történik. Ön előbb beállítja a Kiszállítás módja alatt a Pick Pack Pont opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok elérhető városlistájából, majd a városon belül kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső boltot, ha több lehetőség van.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten és vidéken is 1-3 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott átvételi ponton.

Szeretnéd megtudni, hol veheted át hozzá legközelebb a csomagodat? Ellenőrizd a térképes Pick Pack Pont keresőben!

Ne feledd, minden 8.000 Forint feletti rendelést INGYEN szállítunk ki az  ország összes Pick Pack Pontjára!