Kedves Látogatónk!

Tudjuk, hogy vitaminokat és táplálék kiegészítőket az interneten keresztül vásárolni sokkal összetettebb feladat, mint kiválasztani egy könyvet, elektronikai eszközt vagy akár egy repülőjegyet. Főleg, ha nem csak a saját, hanem családunk egészségéről is gondoskodunk.

Hogy segítsünk e fontos döntés meghozatalában, weboldalunkon számos információ, érdekesség található a termékekről, gyártókról, emellett vevőink véleményei is segíthetnek a választásban.

Hogy jobban megismerhess minket, szeretnénk kicsit bemutatkozni Neked!

infografika_2018.jpg

Cégünk 1999 óta foglalkozik étrend-kiegészítők forgalmazásával, az elmúlt 20 év alatt pedig egy cél lebegett a szemünk előtt: hogy hatékonyan szolgáljuk mindazokat, akik számára fontos az egészségtudatosság, a minőség és a megbízhatóság.

Hiszünk benne, hogy valóban hatékony, biztonságos készítményeket csak szigorú szabályozási rendszer mellett klinikailag bizonyított tesztekkel lehet készíteni és forgalmazni. Ezért kerüljük a szintetikus és a kínai, bizonytalan eredetű és ellenőrzésű termékek forgalmazását.

A termékpalettánkon szereplő vitaminok, gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők, adaptogén gyógynövény készítmények, kozmetikai és fogápolási termékek mindegyike kiemelkedő minőségű és hatású, melyek hazájukban a legelismertebb készítmények közé tartoznak.

Minden termékünkről elmondható, hogy környezetbarát, a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő gyártási folyamat során állítják elő azokat, és csak természetes összetevőket tartalmaznak. Az étrend-kiegészítőkről, azok hatásáról számos tanulmány, doktori disszertáció, tudományos cikk született, melyek bizonyítják azok hatékonyságát.

Termékeink nagy örömünkre ma már a legtöbb patikában, és a nagyobb gyógynövény boltokban is megvásárolhatók, megrendelhetők. Referenciapontjainkon ráadásul webshop áron érhetők el a készítmények. (Referenciapatikáink listája ITT található) 

Sikerünk egyik biztos mércéje, hogy természetes, hatékony és biztonságos készítményeket, több és jobb szolgáltatást kínálunk annál, mint amit elvárnak tőlünk!