Fontos: A beérkező rendeléseket webáruházunk minden esetben 24 órán belül feldolgozza és átadja a futárszolgálatnak. A Sprinter Futárszolgálat által kiadott tájékoztató szerint azonban a kiemelt időszakokban (pl. Black Friday, karácsony), a megnövekedett csomagszám miatt akár hosszabb kiszállítási időre lehet számítani.

Fizetési lehetőségek:

Utánvéttel készpénzben vagy bankkártyával a csomag átvételekor

Házhoz szállítás esetén: készpénzes fizetés a futárnak

Pick Pack Ponton történő átvétel esetén: készpénzes fizetés mindenhol lehetséges, de számos Pick Pack Pont bankkártyát is elfogad

Banki átutalással

Ilyen esetben a visszaigazoló e-mailben szereplő bankszámla számunkra beérkezett utalás után indítjuk a csomagot a megadott címre. Az utalás adatai:
Kedvezményezett neve: VitaWellness Kft
Kedvezményezett bankszámla száma: Budapest Bank 10102237-55502300-01004003
Közlemény: Megrendelés száma

Simple online fizetéssel

Bankkártyával való fizetési lehetőség az OTP Mobil által üzemeltetett simplepay rendszeren keresztül.

PayPal fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül. (Ehhez a lehetőséghez szükség van PayPal fiókra, amihez legalább 1 bankkártya hozzá van rendelve.)

Szállítási lehetőségek:

Személyes átvétel Pick Pack Pont csomagpontokon

Az ország 170 városában megtalálható, több mint 800 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagját. A szolgáltatás ára 599 Ft, azonban 8.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Ilyen átvételi pontok például az OMV-MOL-Avia-Avanti benzinkutak, Inmedio-Relay újságosok, bevásárlóközpontok, hipermarketek, pályaudvarok. A részletes listát ITT találod.

Csomag őrzési folyamata: A vásárlónak 5 munkanap áll rendelkezésére a csomagok átvételére, ez idő alatt a Ponton várakozik a csomag. Amennyiben a vásárló a csomagot 5 munkanapon belül nem veszi át, úgy az visszaküldésre kerül a webshop részére.


Házhoz szállítás futárszolgálattal

A Sprinter futárszolgálat segítségével akár otthonodba, akár munkahelyedre is megrendelheted a csomagot. A futárszolgálat munkatársai minden esetben telefonon értesítik a vásárlókat kézbesítés előtt, sikertelen kiszállítás esetén pedig üzenetet hagynak, és még két alkalommal próbálják meg újrakézbesíteni. A szolgáltatás ára 990 Ft, azonban 12.500 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Házhoz szállítás esetén utánvétes csomagoknál kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.