Az elmúlt 15 évben webáruházunknak köszönhetően aktív kapcsolatot alakítottunk ki vásárlóinkkal. Naponta sokan telefonálnak kérdéseikkel termékeinkről, kérik tanácsunkat vagy éppen véleményüket osztják meg velünk. Ezek rendkívül fontosak, mert nemcsak nekünk segítenek, hanem a többi vásárlónak, érdeklődőnek is olyan információkkal szolgálhatnak, amik megkönnyítik a tájékozódást és a döntéshozatalt. Emellett gyártóinktól folyamatosan kapunk külföldi vásárlói visszajelzéseket is, amiket erre az oldalra rendszeresen fel is töltünk.

Eskimo Kids halolaj gyerekeknek
Eskimo-3 halolaj
Allimax
Arctic Root
Jack N' Jill

A legfrissebb Eskimo Kids véleményekért kattints IDE!

Egészséges, szép bőr (5/5)

Azért az Eskimo Kids halolajat választottam, mert fontos volt, hogy minőségi alapanyagból legyen, és hogy kellemes legyen az íze, hogy a gyermekem hajlandó legyen bevenni. Mióta Émi szedi az olajat, kicsit nyugodtabban viselkedik, szép a bőre, és jobb a teljesítő képessége (agyi funkciók, tanulás). Kb 2 éves kora óta szedjük az olajat, korához képest nagyon gyorsan fejlődik a kislányom beszéd készsége is.

Nóra

Múló viselkedési problémák (5/5)

2 éves kisfiam számára kerestem enyhe viselkedési problémára megoldást, mikor rátaláltam a halolajra. Azért ezt választottam, mert magasabb az EPA-DHA tartalma, mint már halolajnak. Kristóf most már 1 éve lelkes Eskimo Kids halolaj fogyasztó, és mióta szedi az olajat, okosabb, fogékonyabb a dolgokra. Megkaptam, amit a terméktől vártam.

Timi

Egészséges hétköznapok (5/5)

Kislányom szeptembertől februárig állandóan beteg volt. Ezért próbáltuk ki az Eskimo Kids halolajat, mert sok jót hallottam róla ismerősöktől, és a neten is jókat olvastam róla. Mióta a kislányom szedi,azóta egyszer sem volt beteg (jelenleg június vége van), jobb a hangulata, a koncentrálóképessége. Maximálisan meg vagyok elégedve vele.

Magdi

Nyugodtabbak lettek a fiúk (5/5)

Srácaim koncentrációs készségének fejlesztésére, hiperaktivitására, agresszivitására és olvasási, tanulási készségük javítására kerestem valami jó megoldást. Azért az Eskimo Kidsre esett a választásom, mert több blogon is jó szívvel ajánlották hasonló problémákkal küzdő szülők. Szembetűnő változást hozott a halolaj, mióta szedik, sokkal nyugodtabbak és könnyebben kezelhetők lettek a srácaim!

Krisztián

Gyorsabb tanulás, jobb koncentráció (5/5)

Mindenképp omega-3 tartalmú vitaminkészítményt kerestem gyerekeimnek, az Eskimo Kidsről pedig sok jót hallottam, és én is ki akartam próbálni. Nem csalódtam a termékben! Amellett hogy alig voltak betegek a gyerekek, sokkal jobb lett a koncentrációjúk, a tanulmányi eredményük is – mind az óvodás korú, mind az iskolás gyerkőcnek! A gyerekek gyorsabban tanulnak, jobban tudnak koncentrálni, ügyesebbek lettek a logikai játékokban, és a kirakós játékok sem okoznak gondot. Ami még nagyon fontos, hogy szinte nem is voltak betegek! Amit kaptunk ettől a készítménytől, az magasan felülmúlta az elvárásaimat!

Nikoletta

Kezelhetőbb, egészséges gyerek (5/5)

Azért kezdtem el adagolni kislányomnak a halolajat, hogy biztosítsam számára a megfelelő vitaminbevitelt a megfelelő aktivitásához és az egészséges fejlődéséhez. Fontos volt, hogy jó ízű legyen a termék, erre nincs is panasz! Mióta szedi a halolajat, kezelhetőbb lett a gyermekem és a megfázásos betegségek is enyhék, gyors lefolyásúak nála.

Gabriella

Elmúlt az allergia (5/5)

Gyermekem olvasási, tanulási, koncentrációs készségének fejlesztésére, illetve allergiás problémáinak, ekcémájának kezelésére kerestem megoldást, mikor rátaláltam az Eskimo Kids-re. Az interneten több helyen is jókat olvastam a termékről, ezért kipróbáltuk. Azóta a 8 éves kisfiam nem fáradékony és nincs szüksége az allergiás gyógyszereire sem.

Ildikó

Kevesebb betegség (5/5)

Ismerősöm és védőnő is ajánlotta az Eskimo halolajat, hogy erősítsem gyermekem immunrendszerét. Fontos volt, hogy a gyerek szívesen fogyassza, hogy megkapja a megfelelő vitamint, ami szükséges gyermekem egészséges fejlődéséhez, hogy kevesebbet legyen beteg, és hogy erősödjön az immunrendszere. Mióta szedi a halolajat, gyermekem kevesebbet volt beteg, jobb lett az étvágya! Elégedett vagyok a termékkel!

Emma

Könnyen vettük a bölcsit (5/5)

A bölcsöde előtti időszakban kezdtem el gyermekemnek adagolni a halolajat, hogy kicsit megerősödjön az immunrendszere. Februárban kezdtük a bölcsit, mindenki mondta, hogy számoljak arra hogy sokat lesz beteg. Persze nem került el minket sem a betegség, de a kisfiam szerencsére nem sokat volt beteg és akkor is hamar meggyógyult.

Viki

Autista kisfiú fejlődése

kicskaszabolcsne o3w velemeny

Kicska Szabolcsné vagyok, egy 5 és fél éves autista kisfiú édesanyja. Dávidnál 3 és fél éves korában diagnosztizálták a problémát. Ebben az időszakban nagyon nehéz volt foglalkozni vele. Nem beszélt, nem figyelt ránk, élt a maga kis világában, és egy percig sem tudott egy helyben megülni. Mindenhol információkat kerestünk, próbáltunk utánajárni, hogyan kezelhető az autizmus. Szerettük volna mindent megtenni Dávidért. 3 évvel ezelőtt a gyermekorvosunknál a Babák, mamák, gyerekek kiadványban olvastam először az Eskimo Kids nevű készítményről. Itt nálunk Fehérgyarmaton akkor még nem volt beszerezhető az Eskimo-kids, ezért eddig Nyíregyházáról hozattuk. Szerencsére ma már az egyik patikában rendszeresen tartanak, igaz, drágább a szállítási díj miatt. 1 hónap rendszeres szedés után már éreztük a pozitív változást. Dávid érdeklődött minden iránt, már ő kezdeményezte a játékot velünk, és elkezdett szótagokat mondogatni. A korai fejlesztésen is dicsérték: figyelmesebb és hosszabb ideig leköthető lett. Földöntúli érzés volt, olyan öröm nekünk, amit nem lehet leírni! Folyamatosan kapta az Eskimo Kids-et, és látványosan fejlődött. Manapság ott tartunk, hogy ő az első autista gyerek, aki Fehérgyarmaton óvodába jár. Imádja a közösséget, és őt is nagyon szeretik. Mindenkivel barátságos, és mindenkivel elfogadó. Szobatiszta, tanulékony, okos kisfiú, bár nem beszél még tisztán, de mondókákat, énekeket tanul.

Nagyon büszkék vagyunk rá! Jó esélyünk van rá, hogy önálló teljes értékű felnőtt lehessen belőle, bár még sokat kell tennie, tennünk ezért.

Kicska Szabolcsné, Fehérgyarmat

Asztma és atópiás dermatitisz gyerekeknél

bilkumarina o3w velemeny

Ez egy szívből jövő köszönetnyilvánítás, amellyel tartozom Önöknek, mert életem talán legnehezebb időszakán segítettek túl. Két kisfiam közül Andris két és fél éves, Peti pedig egy éves.Andris 2008 novemberének végén asztmás jellegű fulladással került kórházba. Az orvosok gyakorlatilag arra hangoltak bennünket, hogy a gyerek egész életében gyógyszereket fog szedni, fel is írtak neki négyfélét. Emellett atópiás dermatitiszével is régóta küzdöttünk, de addigra az is teljesen irányíthatatlanná vált, a gyerekem véresre vakarta magát. Persze rögtön más lehetőségek után néztünk (nem is adtunk neki szteroidokat), és az állapota javult is ilyen-olyan készítmények és életmódbeli változtatások hatására, de a köhécselése állandósult, az ekcéma pedig nem akart elmúlni. Az egész testét beborították a kis piros foltok. Folyamatosan az internetet bújtam, hogy kiképezzem magam az ekcéma és az asztma kapcsolatáról, rengeteg információt gyűjtöttem, főleg anyukák által írt levelekből. Utólagos számításaim szerint a kórházi napokat is beleszámítva kb. 130.000 Ft-ot költöttünk Andris gyógyulására. Ekkor olvastam először az Eskimo Kids-ről (egyébként egy kismama fórumon), még aznap megvettem az első üveget, és magam sem akartam elhinni, de az első hét után Andris bőre tisztulni kezdett, a köhécselése pedig teljes mértékben elmúlt. Az utóbbi időben beteg bölcsis társaitól sem kapta el a fertőzéseket, vagyis több mint egy hónapja teljesen egészséges. A kicsi is hajlamos az ekcémára, áprilisban lesz egy éves, és már kezdjük is az Eskimo Kids-et! Szeretném kihangsúlyozni, hogy senki nem kért arra, hogy „reklámozzam” a céget, „szabad akaratomból” cselekszem, amikor meg akarom osztani másokkal ezt a tapasztalatot, és meg szeretném üzenni az asztmás gyerekek szüleinek, hogy mielőtt bármilyen fontos döntést hoznak, próbálják ki ezt a készítményt! Még egyszer köszönöm a lehetőséget!

Bilku Marina, Ráckeve

Erős immunrendszer (5/5)

rekuska2012 2Mivel gyermekem igen beteges volt, hatásos immunerősítőt kerestem számára. Ismerősök és szakember egyaránt ajánlotta az Eskimo Kids halolajat, ezért kipróbáltam. Azóta egy évben csak 1-2-szer beteg, de azt is hamar kiheveri. Kicsit figyelemzavaros is a gyermekem, és mások vették észre, hogy milyen sokat javult a figyelme.

László

1 hónapos napi halolaj kúra után eltűnt az atópiás dermatitisz (5/5)

5 és 3 éves gyermekeim 2 éves koruk óta rendszeresen eszi a halolajat, ez nálunk reggelente már a rutin része, sorban állnak érte, köszönhetően hatásának és a kellemes ízének. Mindketten túlmozgásos fiúgyerekek, a készítmény segít a nyugodtabb viselkedés elérésében. Nagyon szépen fejlődnek, az átlagosnál kevesebbet betegek, nyugodtabban alszanak. 3 éves kisfiam atópiás dermatitisze csúnyán jelentkezett az arcán. Kb.1 hónapos napi halolaj kúra után nyoma sincs ennek a betegségnek. Harmadik kisfiam 11 hónapos, kruppos rohama volt már, aminek megelőzésére szintén kíváló a készítmény. Alíg várom, hogy 1 éves legyen és kaphassa az első adagot. Szeretnék megjegyezni még egy nagyon fontos dolgot: a kiszolgálás fantasztikus, gyors és pontos! Évek óta minden egyes alkalommal bizonyítja ezt a cég! Köszönjük!

Bellus Krisztina, Szentendre

Nyugodt és koncentráltabb (5/5)

Régóta szedjük a manóval, és észrevettem, hogy sokkal nyugodtabb, jobban tud tőle koncentrálni. Más omega készítmény nálunk szóba sem jöhet.

Rózsás Tímea, Várpalota

Teljesen elmúlt a bronchitis (5/5)

Már 2éve szedi a lányom és nagyon meg vagyok vele elégedve! Azóta nem betegeskedik annyit, bronchitise teljesen elmúlt és ha elkap egy banális fertőzést már nem hiányzik miatta az oviból hetekig.

Nagyné Schubert Réka, Martonvásár

Könnyen elfogadja (5/5)

Kisfiamnak (18 hó) minden reggel adom, könnyen beveszi, pedig nehéz neki bármit beadni. Kicsit nyugodtabb mióta szedjük, remélem hosszabb távon még nagyobb változásokat is elérünk..

Margittai Zsuzsi, Üröm

Nyugodt éjszakák (5/5)

Szuper, szívesen elfogadja a Kisfiam, könnyebben átalussza az éjszakákat! Mindenkinek ajánlom figyelmébe!

Lengyel Gábor, Budapest

Egy éve nem volt beteg (5/5)

Mióta ezt adom a kicsi lányomnak, kb 1 éve, azóta nem volt beteg. Kevesebb a hiszti, és a fejlődésében is nagyon sokat segít! Már ő az, aki minden nap kéri az adagját! :-)

Farkas Pálné, Újhartyán

Nyugodtabb éjszakák, szókincsfejlődés (5/5)

Kisfiamnak már egy éves kora előtt adtam. Azóta nyugodtabbak az éjszakáink. Beszédfejlődése elkápráztatja a családod. Most másfél éves, de két szavas mondatot mond, felismer színeket, nevén nevezi a dolgokat. A lányom 3 évesen kezdte szedni, nála is látványos a szókincsfejlődés, választékos. Memóriája is éles, olyan dolgokra is emlékszik, amit én már rég elfelejtettem. Bevételkor versengenek, hogy ki kapja először a "halacskás vitamint".

Baloghné Parai Mónika, Szentes

Felgyorsult beszédfejlődés (5/5)

1.5 éves korában kezdtem el adni kisfiamnak, és az eredmény azonnal látszott: felgyorsította a beszédfejlődését, és mára (3 évesen) kiejtésével és szókincsével messze kiemelkedik a korosztályából. Fél éve bölcsődés, és még csak egyszer volt beteg.

Horváth Adrienn, Budapest

Alig beteg, gyorsan gyógyul (5/5)

Kislányom egy éves kora óta szedi a terméket, nemsokára betölti a hatot...El kell, hogy mondjam, hogy szinte alig beteg, ovis társainál sokkal kevesebbszer, ha mégis, akkor pedig harmad annyi idő alatt gyógyul. Nagyon ajánlom!

Szőke Beáta, Törökbálint

Kevesebb a hiszti, átvészelt "óvodai járványok" (5/5)

5 éves kislányom több "óvodai járványt" könnyedén átvészelt mióta szedi. Amit még észrevettem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, kevesebb a hiszti. :) Meg vagyunk vele elégedve, nekünk bevált!

Palkovicsné Hornyák Piroska, Vecsés

Napi szokássá vált (5/5)

Fél éve adom az ovodás lányaimnak és azóta nem voltak betegek. Nagyon szeretik, mára megszokássá vált a napi adagolása. :-)

Winkler Anett, Győr

Megszűnt a nyugtalanság, ingerlékenység (5/5)

Számomra az íz a legmeglepőbb,abszolút nem érezhető az a jellegzetes "hal íz"!Nagyon könnyen beveszi 4,5 éves fiunk.Kis rohamos epilepsziája miatt rengeteg esett már/esik el,biztosan szerepet játszik a csontjai masszívságában.Akut betegségünk gyakorlatilag nincs is, egész télen sem!A korai fejlesztésen nagyon szépen,ügyesen dolgozik,bár nem beszél,de megért mindent,jól irányítható,figyelmes,korábbi gyógyszerek mellékhatása miatti "agresszivitás", nyugtalanság, ingerlékenység megszűnt!Szerintem a kicsik számára rendkívül ajánlott termék!

Svánerné Batta Gabriella, Kék

Idegrendszeri éretlenség ellen is bevállt (5/5)

Mi idegrendszeri éretlenség miatt kezdtük el szedni a készitményt, és bevált! Kislányom nyugodtabb lett, jobban tud koncentrálni! Csak ajánlani tudom másoknak is!

Tabajdi Ágnes, Kiskunhalas

Gyorsabban gyógyul, szövődménymentesen (5/5)

Kislányom 2014. októbere óta szedi a halolajat. Nem azt mondom, hogy azóta nem volt megfázva, viszont feltűnt, hogy gyorsabban és szövődménymentesen gyógyult. A termék íze jó, nem okoz gondot a bevétele.

Marton Franciska, Hódmezővásárhely

Kevesebbet beteg, és hamarabb gyógyul (5/5)

Bátran ajánlani tudom Mindenkinek. Sokkal kevesebbet beteg az 5 éves gyermekünk, de hamarabb gyógyul is.

Bene Zoltán, Ajka

Kevesebb megfázás (5/5)

5 éves kisfiamnak adom, kevesebbszer volt megfázva mióta szedi.

Ozorai-Bozóki Beáta, Szigetszentmiklós

3 éve szedi, már mi is szedjük (5/5)

3 éve fogyasztja a lányom.Most 8 éves.Nem betegedett meg kb. ennyi ideje.A tanulás is jól megy neki.Biztos,hogy ennek is köszönhető.Meg vagyunk elégedve a termékkel.Már mi is fogyasztjuk a felnőtt változatát.

Kölkedi Péter, Táplánszentkereszt

Még az íze is jó (5/5)

Mióta szedik a gyermekeim, nem voltak betegek. (5, 8 évesek) és emellett az íze is jó sok más vitaminkészítménnyel ellentétben!

Kissné Nyéki Éva, Debrecen

Tél megfázás nélkül (5/5)

Három gyermekünk (2,6,8) részére adom a készítményt napi rendszerességgel, kb. augusztustól kezdve. A lányok szinte megfázás nélkül vészelik át a téli kellemetlen, vírusos időszakot! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre!

Deák Andrea, Sülysáp

Ez vált be igazán (5/5)

6 és 9 éves gyermekeimnek két éve adom, azóta nem voltak betegek, pedig a környezetükbe sok beteg volt.rnRégebben különféle vitaminokat próbáltam, de nekünk ez vált be igazán.rnAz iskolás lányomnak a tanulásban is segített.rnMindig itt vásárolom, mert olcsóbb mint a gyógyszertárakban.

Pausitsné Mészáros Ildikó, Halászi

Nem sokat volt beteg a kislány (5/5)

Kislányom 6 hónapja szedi, azóta nem sokat volt beteg, illetve ha volt, akkor nagyon gyorsan átment rajta. Csak ajánlani tudom !

Valkai Attila, Pápa

Megerősödött az immunredszer (5/5)

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Négy es fel éves kislányom immunrendszere megerősödött, hisztis rohamok csökkentek!

Csuth Judit, Nyíracsád

A 6 hónapos is szedni fogja ha 1 éves lesz (5/5)

5 éves ovis kisfiam bölcsis kora óta szedi, azóta alig beteg!Ajánlom mindenkinek! Van egy 6 hónapos kisfiam is,1 éves kora után biztos hogy adni fogom neki is!!!

Dr. Szekrényesné Nétz Alexandra, Markaz

Nem kell orvoshoz járni (5/5)

Mindenkinek ajánlom a terméket,kiváló! Bölcsis kislányom folyamatosan szedi és egészséges. Előtte két hetente orvosnál jártunk...

Kerékgyártó Krisztián, Debrecen

Elmúlt a stressz miatti krákogás (5/5)

kislányom tavaly ovoda kezdésnél felvett egy rossz szokást elkezdett krákokni.Már több fül orr gégész szakorvoshoz is elvittem,mert már nagyon idegesítette az óvónőket is de az orvosok nem találtak semmit.Mint később rájöttem talán a stressz lehet az oka,mivel elég bátortalan az én picikém.Ekkor olvastam az eskimo kidsről,gondoltam kipróbálom.S hihetetlen de 2hét alatt elmúlt a krákogása.kiegyensulyozottabb és megnőttrnaz önbizalma is tőle.Nagyon jó ez az olaj,mindenkinek csak ajánlani tudom.Jövőre megy iskolába,én mindenkképrnpen adni fogom neki folyamatosan,mivel az iskolakezdésnél szükségük van jó nagy adag önbizalomrarns én mos megtudom alapozni neki az eskimó kids-el.Nagyrnon örülök,hogy rátaláltam erre az olajra,nagyon megéri az árát.

Vargáné Klement Anita, Dunaújváros

Kevesebb kisdackori hiszti, kiegyensúlyozott gyerekek (5/5)

A kétévesem kisdackori hisztijeit 1 héten belül a töredékére csökkentette. A nagyobb gyermekeim is kiegyensúlyozottak, az iskolai teljesítményük folyamatosan kiváló. Csak ajánlani tudom kicsiknek-nagyoknak! :)

Füziné Fónagy Diána, Győr

Felgyorsult a beszédfejlődés (5/5)

Amióta elkezdte szedni két éves kisfiam,felgyorsult beszédfejlődése.Érthetően,szépen,választékosan beszél.Ajánlom mindenkinek.Nagyon megéri

Németh László, Vác

Csökkentek az asztmás tünetek (5/5)

nekünk nagyon bevált,kisfiam asztmás tünetei csökkentek,nyugodtabb,kiegyensulyozottabb lett töle.Jobban odafigyel mindenre.A háziorvosunk is észrevette a változást

Szilágyi Natália, Gödöllő

Jobb eredmények az isklolában (5/5)

Amióta gyermekem (10év) szedi jobb eredmények születnek az iskolában pedig előtte sem volt nagy gond. Természete nyugodtabb lett, ha dühös már maga is letudja vezetni. A pozítiv dolgokat látva a kisebbik gyermekemnek (4év) is adom. Nagyon jó termék, érdemes rá áldozni.rnrnKöszönettel egy apuka.

Nagy Krisztián, Budapest

Ízlik a gyerekeknek

A 2014-es évben kezdtük el családomban a gyermekekkel szedni az eskimo-kids halolajat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz ebben a formában a szervezet számára oly fontos omega 3 zsírsav tudomásom szerint csak ebben a termékben érhető el! Ja és megisszák a gyerekek, ami nem utolsó szempont :)Jó egészséget és tudatos vásárlást kívánok mindenkinek!

Kepli József, Hévíz

Javuló tanulmányi eredmény

Nagyon jók a tapasztalataink az Eskimo Kids halolajjal kapcsolatban. Kislányunk idegrendszerére nagyon jó hatással volt, tanulmányi eredménye valóban nagyon sokat javult, miután elkezdte szedni a halolajat és sokkal kiegyensúlyozottabb is lett. Jobb lett a teljesítőképessége és sokkal jobban tud koncentrálni.

Baráthné Farkas Edit, Mátészalka

Fejlődés és megszűnő nyugtalanság

Számomra az íz a legmeglepőbb,abszolút nem érezhető az a jellegzetes "hal íz"! Nagyon könnyen beveszi 4,5 éves fiunk.Kis rohamos epilepsziája miatt rengeteg esett már/esik el, az Eskimo Kids biztosan szerepet játszik a csontjai masszívságában. Akut betegségünk gyakorlatilag nincs is, egész télen sem! A korai fejlesztésen nagyon szépen,ügyesen dolgozik,bár nem beszél,de megért mindent,jól irányítható,figyelmes. Korábbi gyógyszerek mellékhatása miatti agresszivitása, ingerlékenysége, nyugtalansága gyakorlatilag teljesen megszűnt. Hasonló korú gyermekek részére szerintem egy kiváló termék, csak ajánlani tudom, hiszen a tabletta, kapszula bevétele nem mindenkinél oldható meg könnyen!

Svánerné Batta Gabriella, Kék - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Jobb koncentráció az iskolában is

Az Eskimo Kids nagyon pozitív hatással van gyermekem iskolai eredményeire. Összeszedettebb, jóval jobb a koncentrációs készsége, mióta fogyasztja a termeket.

Pethő Eszter, Budapest

Szeretjük a Brainsharpot is

Évek óta rendelem a halolajat Önöktől az egész családomnak. Van két fiú gyermekem (6 és 4 évesek) ők isszák és nagyon szeretik, már nem is a gyerek halolajat rendelem, hanem a Brainsharp-ot. A feleségemmel a Brainsharp kapszulát esszük. Elégedettek vagyunk maximálisan a termékekkel ezért próbáljuk ki most a Allimax-ot és a Artic Root-ot. Köszönöm a sok ajándék CD-t és hogy felveszik a telefont!

Mátyás Gábor, Fertőrákos

Nyugodt viselkedés megbetegedések nélkül

Az Eskimo Kids halolajat használja az 5 éves túlmozgásos fiam szeptember óta. Sokkal nyugodtabb, kiszámíthatóbbak lettek a reakciói és nem utolsó sorban azóta nem volt beteg, még a nagy óvodai járvány alatt sem. Köszönjük.

Juhászné Orsolya, Maklár

Javuló figyelem

Gyermekeim az Eskimo Kidset eszik. Talán jobban tudnak figyelni és nem olyan túlmozgékonyak,mint a termék nélkül.

Nagy Orsolya, Szeged

Magas minőség évek óta

Teljesen elégedett vagyok, az eskimo es eskimo kids terméket évek óta használjuk és csak pozitív tapasztalatunk van róla.Minden rendelésnél ugyanaz a minőség.

Dr. Bíró Zsolt, Siklós

Kedvező ár

A 4 éves és 6 éves lányom szedi a halolajat.Meg vagyok elégedve vele nagyon,sokkal kevesebbet betegedtek meg mióta ezt szedjük.Ára itt a legkedvezőbb.

Berta Anita, Szolnok

3,5 éve kevesebb betegség

5.5 éves fiam 2 éves kora óta szedi. Kellemes íze van, szívesen fogadja. Kevesebbet betegszik meg azóta, és kiegyensúlyozottabb is. A 8 hós fiamnak 1 éves korától adni fogom.:) Én szoptatós kismamaként szedem egy ideje a halolajat. Az íze borzasztó, de hatásos! :)

Dr. Szekrényesné Nátz Alexandra, Markaz - Heves megye

Jobb közérzet, gyorsabb észjárás

Nagyon örülök, hogy 2 (vagy 3) éve felfedeztem az önök által ajánlott termékeket. 9 éves kislányom ősztől tavaszig kapja az Eskimo Kids halolajat, aminek a pozítív hatását (élénkség, gyorsabb észjárás, vidámság) már legelső alkalommal két hét után egyértelműen érzékeltük. Köszönjük a gyorsaságot és rugalmasságot. A megrendelés kényelmes, a szállítás nem kerül pénzbe a PickPack ponton keresztül, szóval elégedettek vagyunk!

Borbélyné Ács Ildikó, Békéscsaba

4 éve kimagasló iskolai-óvodai teljesítmény

Lányom most 8 éves és legalább 4 éve folyamatosan használjuk kúraszerűen, sőt a kicsi lányom 1 évesen már kapta és imádják, este tátott szájjal ülnek a kádban és várják a nyami halolajat, mindig repetázni szeretnének. Az íze nagyon finom. A lányom kimagaslóan teljesít 2 éve az iskolában, de az óvodában is állandó dicséret alatt állt. Az esze olyan mint a borotva penge, én ezt a halolajnak tudom be. Nagyon sok anyukának ajánlottam már.

Várszeginé Vass Judit, Budapest

Gyors eredmény, kellemes íz

7 illetve 10 éves gyermekeim kellemes ízének köszönhetően szívesen fogyasztják a halolajat. Szívesen ajánlom a használatát másoknak is.

Horváth Zsuzsa, Érd

Nagyon szeretem a halolaj terméküket 

gyerekünknek és magunknak is kapszulában. Kisfiam viselkedését jelentősen javította, mióta ezt kapja.

Faddiné Szeip Anikó, Budapest

Fejlődés már a második üvegnél

Nagyon elégedettek vagyunk az Eskimo Kids halolaj készítményükkel. Kisfiúnk 14 hónapos, most fogyasztjuk a második üveggel, sokat fejlődött, önállósodott és a hisztik is ritkultak. A jövőben is folytatni fogjuk a fogyasztását, csak pozitív a tapasztalatunk.

Kollár-Dankó Edina, Szeged

Egészséges fejlődés 5 éve

5 éve fogyasztják a gyermekeim a terméket. Nagyon jó eszűek és szinte sosem betegek. Én látok párhuzamot a termék fogyasztása és a gyermekek egészsége között. Szívesen fogyasztják, mivel megfelelően gyermekbarát módon ízesített. Ajánlom minden gyermekes szülőnek. Viktória

Tóth Viktória, Balatonkenese

Egészséges fejlődés

Az én 2. kisfiam egy genetikai betegséggel született, melynek következménye, hogy epilepsziás. Az Eskimo Kids halolajat már több mint egy éve használjuk, eddig nagy sikerrel. Mind az immunrendszerére, idegrendszerre,mind pedig a szellemi fejlődésére nagyon jó hatással van. Az előző évben nagyon sokat volt beteg, minden vírust amit lehetett elkapott,azóta sokkal erősebb. A betegségéhez képest mindig azt mondják az orvosok, hogy nagyon jó állapotban van, és én ezt ennek a vitaminnak is köszönhetem :)

Nyíriné Mónika, Budapest

Kids halolaj ekcémára a szteroidos krém helyett

tothannamaria o3w velemeny

Szívesen megosztom mindenkivel a tapasztalatomat az Eskimo Kids halolajjal kapcsolatban, mert sokat segít a lányaim fejlődésében, és az egészségük megtartásában. Eszter már 8 éves, és 4 éves kora óta minden fűtési szezonban előjött a testén az ekcéma, amire a háziorvosunk szteroidos krémet és zsírzó krémet írt fel. Én már akkor idegenkedtem ettől, mert csak tünetileg kezelte a problémát, de az okot nem szüntette meg és amúgy sem szeretem a gyerekeim szervezetét mindenféle idegen anyaggal terhelni. Tavaly augusztusban kezdtem adni neki és a kisebbik lányomnak is a Kids halolajat, amit azóta is szednek. Eddig sem voltak betegesek, de a nagy telet megúsztuk egy-két náthával és egy torokgyulladással, az ekcéma pedig elő sem jött Eszter bőrén. Julcsi, aki most ment óvodába, szépen beilleszkedett, egészséges és jól érzi magát a "bőrében". Február óta én is szedem az Eskimo-3 felnőtt olajat, mert eléggé csúnya, visszeres a lábam, ami tavalyig nem is okozott problémát, inkább esztétikailag, de ezen a télen, mivel ülőmunkát végzek, sajnos elkezdett fájdogálni a lábam. Azt nem állítom, hogy visszafejlődött volna a lábamban a visszértágulat, de a fájás, viszketés már nem olyan mértékű, mint tavaly. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki tenni akar az egészségéért.

Tóth Annamária, Budapest

Hiszti helyett türelem és nyugalom

fleiszmonika o3w velemeny

Kisfiam Patrik 3 éves lesz. 2008. november óta szedi az Eskimo kids halolajat. A készítmény ízvilága abszolút elnyerte a tetszését. Nekünk az igazi visszajelzést az jelentette, amikor a kicsinkre oly jellemző hiszti látványosan csökkent. Türelmesebb, nyugodtabb lett, de ezt a család ismerősei is észlelték anélkül, hogy tudatában lettek volna a Kids halolaj alkalmazásának. Egyik betegsége alkalmával, amikor amúgy is sok más gyógyszert kellett beszednie, nem kapta egy hétig. Ezután sokkal akaratosabb, szófogadatlanabb volt. Majd újra elkezdtük adagolni, és visszaállt a régi rend. Kíváncsiságból még egy párszor felfüggesztettük az adását, várva a hatást. Persze, ezt megint egy hisztisebb viselkedés jellemezte. Az átlagosnál kevesebbet dacol, pedig most éppen ebben a korban van. Bárhol bármit meg tudok vele beszélni, nem kell félnem, hogy jelenetet rendez. Ez pedig már azt is igazolja, hogy nagyon jó a problémamegoldó és a helyzethez való alkalmazkodó képessége. Természetesen azért, neki is vannak rosszabb napjai...A memóriája pedig mindig meglep. Egyszer hallott dolgot hetekkel, hónapokkal később újra meséltet. Szerintem nekünk a magasabb intellektuális és beszédfejlődési szint elérésében is sokat segített az Eskimo kids. A testvérének is adni fogom, ha betölti az első évét.

Fleisz Mónika, Zirc

Olvasási, írási, számolási nehézségek és figyelemzavar gyerekeknél

bagidenes o3w velemeny

Fiam Donát 11 éves és olvasási, írási, számolási nehézségekkel és figyelemzavarral küzd. Az Eskimo Kids-et 1,5 éve kúraszerűen alkalmazzuk nála és az a tapasztalatunk, hogy a kúra kezdete után 2 héttel szinte "megtáltosodik" a agya. Jobban és hosszabb ideig tud koncentrálni, könnyebben megy a matekfeladatok megoldása. Ajánlani tudom minden hasonló problémával küzdő gyereknek és szüleinek. Akinek hasonló tapasztalta van tudja, hogy a tanulás szenvedés a gyerek és a vele tanuló szülő számára. Ha sikerélménye van a gyereknek egy önállóan és jól megoldott feladat után már megérte.

Bagi Dénes, Érd

Javuló figyelem és tanulmányi eredmény

Gyermekem kb. 2 éve fogyasztja a készítményt kisebb-nagyobb megszakításokkal. Amikor rendszeresen szedi akkor sokkal jobb a figyelme, jobb a tanulmányi eredménye. Sajnos diszgrafia, diszlekszia, diszkalkulia is fennáll. Ezért minden kisiskolás szüleinek ajánlom. Csak jók a tapasztalataim.

Hadaricsné Lukács Diána, Budapest

Az Eskimo készítmények több mint 15 éve megtalálhatók az európai és észak-amerikai patikák és gyógynövény boltok polcain. A hatékonyságukat nem csak az évek alatt elvégzett több száz tudományos kutatás, klinikai vizsgálat és orvosi disszertáció bizonyítja, hanem a külföldi vásárlók véleményei is. A véleményeket szó szerint fordítottuk, nem egészítettük ki saját gondolatokkal.

2015-08-09 értékelés 5/5 – hibátlan

Kitűnő termék, gyermekem szereti, gyorsan fejlődik és a bőre is egészségesebb már.

2015-07-17 értékelés 5/5 – két kisgyermeknek

Három éve szedi a kisfiam, kislányomnak egy éve kezdtem el adni. Nem nagyon szeretik a halat, de így minden nap reggeli után beveszik. Nincs benne semmi mesterséges, ezért is szeretjük.

2015-06-23 értékelés 5/5 – 5 csillagos

A gyermekem szereti és jó lett a legutóbbi végvizsgálat eredménye is.

2015-06-17 értékelés 5/5 – ez bevált

Sokféle halolajat kipróbáltunk, ez vált be végül, jó íze van, simán be tudja venni.

2015-04-16 értékelés 5/5 – végre mi is

Régóta szerettük volna megvásárolni, de a mi országunkban nem lehet kapni. Örülünk, hogy sikerült megrendelni, jó ár-érték arányú termék. Ajánlom.

2015-04-08 értékelés 5/5 – jó az íze

Jó, hogy erre rátaláltunk, jobb az íze mint, amiket kipróbáltunk, ezt megeszi a kislányom gond nélkül.

2015-03-06 értékelés 5/5 – kiváló termék

Nagyszerű termék, ha immunerősítőt keres gyermekének, akkor ez az. Szerintem a D-vitamin és omega-3 kombója lehet az eredményesség kulcsa.

2015-02-15 értékelés 5/5 – ahogy írják is

Minden valós, amit írnak róla.

2015-02-04 értékelés 5/5 – 5 csillagos

A gyerekeim szeretik az ízét és jobban koncentrálnak mint előtte, úgy vesszük észre.

2014-11-30 értékelés 5/5 – teszi a dolgát

A második adagot fogyasztottuk el, minden rendben van vele, teszi a dolgát, amit ígérnek.

2014-10-29 értékelés 5/5 – hozzászoktunk

Nagyon jó minőségű, az elején kicsit nehezen szokta meg az olaj ízét.

2014-09-05 értékelés 5/5 - Halolajat minden gyermeknek

Lenyűgözött a termék, a 21 hónapos kisfiam jobban alszik, jobb az étvágya és egyre többet beszél is, ezeket a sógornőm is észrevette és megjegyezte nekem. Az elején egy kicsit az íze szokatlan volt, de megéri az árát.

2014-08-07 értékelés 5/5 - Nagyszerű ár

A kislányom 2,5 éves, egy éves kora óta adjuk neki. A férjem táplálkozási szakember, sok orvossal van kapcsolata, és sok helyen hallotta, hogy érdemes korán kezdeni az omega-3 adagolását. Az íze nem rossz, a kislányom már megtanulta, hogy ha ez következik, akkor egy pillanatra le kell ülnie. Az ára az interneten különösen kedvező.

2014-07-02 értékelés 5/5 - Működik

A tutti-frutti íz kicsit erős, de a fiam imádja az esti tej mellé. Nem volt beteg már másfél éve. Kimondottan ajánlom.

2014-05-18 értékelés 5/5 - Jó

Az illata és az íze is jó. A 3 éves kislányom szereti és naponta adom is neki. A csomagolás is tetszik, jobb mint a többi.

2014-05-04 értékelés 5/5 - A legjobb omega-3 készítmény, amit találtunk

Feleségemmel a három éves fiamnak kerestünk omega-3 olajat. Hirdetésben láttuk meg, ahol egy anyuka azért adta a gyermekének, hogy a beszéde javuljon. Az első pár hétben máris észrevehető volt a változás. Mostanra a termék a havi bevásárló listánk állandó eleme lett. Minden szülőnek ajánljuk.

2014-03-26 értékelés 5/5 - az 5 éves fiam megváltozott

A fiamnak tanulási nehézségei voltak, nehezen tudott koncentrálni, a lassú ment írás, az olvasás, beszéd is nehezen ment, ezért vásároltam a termékből. Azóta háztartásunk állandó része, a hónapok alatt a fiam tanulmányi eredménye sokat javult, a tanárok is megdicsérték, mi is megdicsértük, a fiam boldog és sokkal magabiztosabb. Köszönjük Eskimo, ez tényleg egy agyi táplálék.

2014-01-13 értékelés 5/5 - fantasztikus

Valóban jó, máris észrevehető a különbség, a 14 hónapos csöppségem reakciói és beszéde is jobb. Ezt fogom vásárolni továbbra is. Az íze is ízlik neki.

2013-09-19 értékelés 5/5 – a kisbabám szereti ezt a cuccot

Sokáig keresgéltem, amíg ráakadtam erre, és úgy néz ki eddig ez a legjobb. Azt szerettem volna, hogy a látása és az agyi funkciók jól fejlődjenek, és olvastam, hogy az ekcémára is jó. Napi 5ml adtunk neki a kezdetektől fogva és az ekcémája szépen ki is tisztult. Jó tudni, hogy tényleg megkapja azt az omega-3 mennyiséget, amire szüksége van. Szereti az ízét is, simán kiszürcsöli a kanálból. csak ajánlani tudom a terméket.

2013-08-16 értékelés 5/5 – a jó íze van (nem halas), élvezetes

A gyermekem egy kanállal kap belőle étkezés közben, ennyi elég, hogy egészségesen fejlődjön az agya, szíve, csontjai és tüdeje. Megkóstoltam én is az olajat (nálunk az a szabály, hogy amit én nem tudnék megenni, ő sem) és nekem nagyon hasonlít az íze a Wrigleys Juicy Fruit rágóra. Nem vagyok benne biztos, hogy ez sokaknak mond bármit is, de azok akik ismerik, tudják miről beszélek. Egyébként jó az álaga és a csomagolása. A hűtőben tartom, hogy friss maradjon. Pozitívum, hogy a kisfiamnak nincs gondja az ízével, nagyon jó minőségű és tiszta. Igaz kicsit drága. Összefoglalva az omega-3 kiegészítők fontosságát és tudományos hátterét minden szülőnek ismernie kellene. Ez az olaj elfogadható áron tudja mindezt. Nem ez a legolcsóbb, de ha a gyermekednek adod valóban tisztának és nehézfém és nitrogén mentesnek kell lennie. Hezitálás nélkül merem a kisbabámnak adni minden nap.

2013-05-19 értékelés 5/5 – a legolcsóbb, amit találtam

Egy élelmezési szakember ajánlotta nekünk. Nagyszerű terméknek bizonyult, miután hozzászokott a gyermekem az ízéhez. Értékes termék, minden pénzt megér.

2013-05-04 értékelés 5/5 – Eskimo Kids olaj

Nagyon jó minőségű halolaj ízletes tutti frutti ízzel. Hasznos tápanyagokkal látja el a gyermekem, anélkül, hogy bármi mellékhatása lenne. Eddig a legjobb.

2013-07-03 értékelés 5/5 – a 12 éves gyermekem imádja

3 éves kora óta adom a fiamnak. Ez lett a kedvence. Ajánlom a terméket.

2012-10-17 értékelés 5/5 – jó termék a gyermekemnek

Nagyon jó tesz a gyerekemnek, és ő is szereti. Az ára is elfogadható.

2012-06-07 értékelés 5/5 – jó a kupak is

Nagyon enyhe hal ízt tapasztaltunk, de ez bőven elfogadható még. Nagyon tetszik a kupak kialakítása, könnyű adagolni.

2012-06-07 értékelés 5/5 – jó a kupak is

Nagyon enyhe hal ízt tapasztaltunk, de ez bőven elfogadható még. Nagyon tetszik a kupak kialakítása, könnyű adagolni.

2010-10-17 értékelés 5/5 – jó a kupak is

A kislányom szereti az ízét. Kisfiam autista, és a szemkontaktusa szépen fejlődik mióta elkezdte szedni. Gyorsan megérkezett.

A legfrissebb Eskimo-3 véleményekért kattints IDE!

Izületi fájdalmak

koszt ferencIdén töltöm be a hatvanadik évemet. Rendszeresen teniszezem heti kb. 5 órát. Három évvel ezelőtt erős boka és térdizületi fájdalmam miatt, ami főleg reggelente jelentkezett a felkelés után, azt hittem abba kell hagynom kedvenc sportom a teniszezést. Akkor hívta fel figyelmemet kedves barátom az ESKIMO-3 halolajra, próbáljam ki, türelemmel legyek, hatását 3-4 hét múlva fogom tapasztalni. Úgy voltam vele, ártani biztos nem fog, szedtem napi egy kávéskanállal. Vártam türelmesen a hatást, és szinte észrevétlenül múlt el a reggeli "nehéz indulás". A jóra, a természetes állapotra nem figyel fel rögtön az ember, csak pár hét után döbbentem rá, hogy jobban megy a játék, s nem fájnak az ízületeim. És ez tart a mai napig. Azóta rendszeresen szedem az ESKIMO-3 halolajat ami már a napi étrendem részévé vált. Köszönöm a barátomnak,hogy felhívta figyelmem erre a nagyszerű halolajra, akivel azóta nagy csatákat vívunk a teniszpályán.

Koszt Ferenc, Budapest

Magas koleszterinszint

A napokban vásároltam be Önöknél és kérték, hogy írjam meg tapasztalataimat a termékkel kapcsolatban. Ezúton megteszem. Elkötelezett híve lettem az Eskimo3 halolajnak. 47 éves vagyok, hosszú éveken át emelkedett volt a vérzsír szintem (koleszterin 6-8, triglicerid 3-5). Vékony testalkatú vagyok, szinte egyáltalán nem eszem jellemzően koleszterindús ételeket. Orvosom rám ijesztett, hogy ha nem tudok záros határidőn belül valamit tenni az értékeimmel, akkor az érelmeszesedés veszélye miatt vérzsír csökkentő gyógyszert kell majd szednem, bár jócskán lehetnek mellékhatásai. Hogy teljes legyen a kép: szintén évek óta vérnyomáscsökkentőt is szedek, időnként zavaró szívritmuszavar is jelentkezett. Gyógyszerész ismerősöm halolaj folyamatos szedését javasolta, de ugyanakkor határozottan lebeszélt az ismeretlen alapanyagú, kétes minőségű (ámbár olcsóbb) termékekről. Ekkor kezdtem el szedni az ESKIMO-3 kapszulát, napi kilenc szemet, de rájöttem, hogy a folyadékos kiszerelésből napi 5 ml. azonos mennyiség és jóval kifizetődőbb. Az íze a citromolaj miatt nem zavaró. Hat hónap után értékeim a normális tartományba csökkentek! Örömöm határtalan volt, abbahagytam a szedést és meg is feledkeztem az egész problémáról. Egy év elteltével a kontroll ismét magas értékeket mutatott, újra elkezdtem hát szedni a napi öt millit. Értékeim normalizálódtak, a napi adagot 3-4 milliliterre csökkentettem és folyamatosan szedem. Meglepő módon a korábbi vérnyomáscsökkentő adagom csupán negyedére van csak szükség! Közérzetem, teherbíró képességem sokkal jobb lett. Köszönet érte.

Fényes Péter, Budapest

Ekcéma és fejfájás

Jelenleg 29 éves vagyok és három hónapos korom óta atópiás dermatitisszel (ekcéma) küzdök, mely tünetei az idő múlásával, ahogyan nőttem enyhültek, viszont egyes esetekben, mint például zord időjárás, ciklus előtti hormonális változások, stressz hatására általában rosszabbodtak, és olykor gennyes is volt általában a kezem. Folyamatos olvasója vagyok a Patika magazinnak, és abban leltem rá az Eskimo 3 készítményre, mivel nagyon szerettem volna, ha az esküvőmig szépen rendbe jönne a kezem. Anyósom patikai asszisztensként nagyon ellenezte, mivel szerinte nagyon leviszi a koleszterin szintemet és amikor ő szedett egy szintén omega-3 zsírsavat tartalmazó terméket, rosszul érezte magát tőle, így abba is hagyta. Én azonban ragaszkodtam, hogy hozzon nekem, és mikor elolvastam a honlapjukon az összehasonlító elemzéseket és tanulmányokat, rájöttem, hogy ő miért volt rosszul egy másik terméktől. Szóval elkezdtem szedni, és egy hónap leforgása alatt tökéletesen helyrejött az ekcémám, szteroidos kenőcsök használata nélkül. Mostantól fogok áttérni a sima olaj használatára, mert a zselé egy kissé zavarja a gyomromat. Történetem második része a fejfájásomra gyakorolt jótékony hatása, ugyanis kb. hatéves kislány korom óta fejfájással küszködtem. Folyamatosan gyógyszereket szedtem rá és volt időszak, amikor már naponta kettő gyógyszert kellett bevennem és majdnem minden nap. Több vizsgálaton részt vettem emiatt, hasztalanul. Végeztem méregtelenítést és májtisztitó kúrát is emiatt, de túlságosan jobb nem lett. Tavaly egy természetgyógyász javaslatára gingko tablettát kezdtem el szedni, és végigcsináltam egy kúrát, majd fenntartóként hetente egyszer szedtem. Mióta elkezdtem az Eskimo 3-t, nem szedtem a gingkot, nehogy kölcsönhatás legyen, amiről nem tudok, és azóta nem is szedtem gingkot csak 1 alkalommal és a fejfájásom lekorlátozódott csak a ciklusom idejére és a nagyon erős fronthatásra. A háziorvosom szerint ér eredetű fejfájásom van, de azért nem küld el érvizsgálatra, mert felesleges szerinte. Így aztán mikor elmondtam neki, hogy mit szedtem rá, megdicsért és szorgalmazta a továbbiakban is. Szóval nekem nagyon bevált az Eskimo 3 és továbbra is szedem, mert úgy tudom, hogy megszakítás nélkül lehet szedni.

Gálné Pakai Eszter, Kimle

Emésztési gondok

Szeretnék rendelni Önöktől gyermekem számára 1 darab: ESKIMO-Kids Étrendkiegészítőt. Már egyszer rendeltem 2007-ben, akkor féltem, hogy gyermekem nem eszi meg, de kellemesen csalódtam, mert ízlett is neki és a hatása is igazolt lett. Székelési gondokkal küzdünk, de mióta eszi, azóta minden nap, vagy minden második nap van széklet minden erőlködés nélkül. Köszönöm, hogy akkori vásárlásom előtt biztattak a termék megvásárlására.

Tóth Istvánné, Tiszakécske

2015. június 05. név: Sandra M.

A kapszulák mérete pont jó, könnyen lenyelhető. Sosem éreztem még a halas utóízt.

2015. május 23. név: Graecyn

Könnyen lenyelhető kapszulák és nincs kellemetlen utóíz, visszaböfögés.

2015. május 22. név: Susan Mccormick

Negyedik hónapja szedem az Eskimo-3 kapszulákat, a hangulatomban érzem a jelentős javulást, és az izomfájdalmaim is csökkentek. Ajánlani tudom mindenkinek, aki ezekkel küzd.

2015. február 13. név: Heather Landers

Nagyon jó minőségű halolaj, a kapszulák mérete pont jó, könnyen le tudom nyelni.

2015.május 8. név: MS JB

Nagyszerű, egyáltalán nincs utóíze!

2015. április 27. név: David Reynolds

Nagyszerű termék, mindig pontosan küldik. Hatodik éve szedem, a háziorvos ajánlotta, érzem magamon amikor nem szedem.

2015. április 6. név: Lucy

Ez már harmadik üveg, amit elfogyasztok. Nehéz volt olyan halolaj kapszulát találni, aminél tudom, hogy milyen halból készült, és nincs hal utóíze. Három darabot szedek belőle naponta, a korábban fogyasztott másik márkákhoz képest a kapszulák mérete is fele akkora. Elégedett vagyok.

2015. március 7. név: Mehan

Jól működik, korábban nem fogyasztottam ilyeneket, de most a mindennapjaim része lett. Sokáig PMS-től szenvedtem (premenstruációs zavar), többször előfordult, hogy nem tudtam elhagyni a lakást, volt olyan is hogy akár napokig is. Patikus ismerősöm javasolta, hogy próbáljam ki a halolajat és ezt választottam, bár még korábban sosem használtam ezeket. Egy hónapon keresztül napi 6 darabot szedtem, ez nagyon sokat segített, aztán már csak hármat. Sokat változtatott az életemen, javult a szindrómám. Nem olcsó, viszont tényleg hatásos. Most napi hármat szedek, és kiegyensúlyozottnak érzem magam. Ha te is ilyentől szenvedsz érdemes kipróbálni.

2015. március 6. név: henry Charles

Nagyszerű termék, testvéremmel napi szinten szedjük. Szoktam halat is enni, de kiegészítésnek tökéletes.

2015. február 12. név: Sally Black Sutton

Napi 2-3 alkalommal veszek be 3 kapszulát belőle, és összehasonlítva a korábbi időszakkal abszolút hatásos. Pajzsmirigy alulműködésem van, ami rossz közérzettel, enyhe szorongással, depressziós tünetekkel jár. Amit észrevettem, hogy koncentráltabb vagyok, mosolygósabb, tudok örülni az életnek. Sokféle különböző tablettát kipróbáltam, ez végre használt. Egy magazinban olvastam róla, ajánlom mindenkinek.

2015. január 10. név: Karen

Évek óta használom ezt a márkát, a háziorvosom ajánlotta anno.

2014. május 08. név: Nancy

Valóban nincs halas utóíze. A koleszterin problémámra kezdtem el szedni, pár hónap után jelentkeztek az első eredmények. Örülök, hogy bevált, azóta szedem folyamatosan.

2015. január 14. név: Susan

A hajam és a bőröm miatt kezdtem el szedni, bevált.

2014. december 22. név: Joe Webb

Klassz termék. Patikus javaslatára kezdtem el használni, de ismerőseim figyelmeztettek, hogy a halolajaktól halasat fogok büfögni. Pár hónapja használom és egyáltalán nincs hal íze és böfögés sem. Ajánlom, most rendeltem két újabb üveggel.

2013. december 12. név: Tim Glass

Feleségemmel kipróbáltunk már sokféle halolajat, de a legtöbbször abbahagytuk a halas utóíz miatt. A háziorvos javaslatára próbáltuk ki ezt a márkát, jó pár éve szedjük már.

2013. július 19. név: Dee

Sokáig vonakodtam a halolajoktól, mert azt mondták halízük van. Ennek egyáltalán nincs, napi egyet szedek a hajam és a bőröm miatt belőle, bevált.

2013. július 24. név: Kelly

Pár márkát kipróbáltam már, de igazán eddig az eskimo-3 jött be. Nincs halíze, és segít a bőrproblémámon is.

2013. május 02. név: Jamahv

Nagyon örülök, hogy meg tudtam rendelni online, mert olcsóbb mint a patikában, nem is kevéssel.
Az orvosom tanácsára kezdtem el szedni

A legfrissebb Allimax véleményekért kattints IDE!

Az Allimax fokhagyma kapszula a 2000-ek évek óta az egyik legismertebb márkanév Európában és Észak-Amerikában a fokhagyma készítmények között, hatékonysága klinikailag bizonyított. Számos külföldi webáruház kínálatában megtalálható, mi a két legnagyobból gyűjtöttük össze a vásárlók véleményeit a termékről. A véleményeket szó szerint fordítottuk, nem egészítettük ki saját gondolatokkal.

2015-07-21 értékelés 5/5 – 6 évesnek

Hat éves gyermekemnek adom, használ és könnyű lenyelni is, mert kicsit a kapszula.

2015-06-21 értékelés 5/5 – jó cucc

Nagyon hatásos termék. Ha legalább napi 3 darabot szedek belőle, legalább olyan erős mint az antibiotikumom. Bélfertőzésre kezdtem el szedni, de azóta használt már más vírusok ellen is. Pár havonta szoktam tartani egy hetes szünetet a szedésben. Ajánlom mindenkinek.

2015-04-26 értékelés 5/5 – működik

Pár éve rendszeresen szedem már, és jól működik. Különösen a megfázások idején érzem, hogy megelőző szerepe van.

2015-04-15 értékelés 5/5 – baktériumos fertőzésre

Sokáig próbáltam kiírtani egy bakteriális fertőzést antibiotikumokkal, de nem ment. Hat hónap után próbáltam ki ezt, pár hét alatt teljesen helyrejöttem.

2015-02-15 értékelés 5/5 – allergia ellen

Erős porallergiám van, ami miatt esténként alig tudok elaludni, rengeteget tüsszögök és el van dugulva az orrom folyamatosan. Az orrüregben csökkentette le a duzzanatot, így a levegővétel sokkal könnyebb lett, megszűnt a folyamatos orrból beszélésem. Herpeszre is szedtem már.

2015-01-14 értékelés 5/5 – bélproblémákra

A párom IBS-bélszindrómájára kezdtük el szedni, és gyorsan megszüntette a folyamatos puffadást. Nagyon jó, hogy megtaláltuk.

2014-09-22 értékelés 5/5 – megéri az árát

Rendszeresen szedem, valóban hatékony fokhagyma kapszula. Akkor ismertem meg, amikor egy elhúzódó bőrbetegségemet kezeltem vele évekkel ezelőtt. Ma egészség megőrzésre használom, mert sokat utazom tömegközlekedéssel és sok emberrel érintkezem.

2014-06-10 értékelés 5/5 – gyors szállítás

Szeretem ezt a terméket. Egy gyomor és bélfertőzést kezeltem vele, nagyon gyorsan működik.

2014-04-20 értékelés 5/5 – nagy segítség puffadás ellen

Már egy jó ideje használom ezt a terméket. Először egy húgyúti fertőzésre kezdtem használni és jól működött. Ekkor jöttem rá, hogy szintén jó a haspuffadásomra is. Minden este fel voltam puffadva, gyakran zavart az alvásban is, de már rögtön az első nap sokat segített ezen is. Napi 3x 4 kapszulát szedek, étkezések mellé. Nem tudom hogy ez soknak számít e, ki fogom próbálni, hogy csökkentem az adagot, de azt tudom, hogy nem akarom újra azt a puffadásos érzést.

2014-03-28 értékelés 5/5 – jó termék

Ez bizonyult a legjobb allicin fokhagyma kapszulának. Természetes forrás, sokat segít a méregtelenítésben. Eddig nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást.

2013-12-24 értékelés 5/5 – Allimax

Négy éve használom ezt a terméket. Azóta nem voltam beteg, pedig azelőtt minden télen folyamatosan. Minden nap egyet veszek be, amikor gyengének érzem magam, akkor kettőt. Nem vagyok orvos, így nem tudok orvosi tanácsot adni az Allimax-al kapcsolatban, csak annyit, hogy nekem működik.

2013-12-12 értékelés 5/5 – középfül gyulladásra

Fél év alatt többször volt középfül gyulladásom. Két kúra antibiotikum sem segített sokat. Kipróbáltam az Allimaxot, napi 3x3 kapszulát, és 3 hét alatt teljesen elmúlt. Nagyon örültem, el sem akartam hinni. Nagyszerű termék.

2013-12-10 értékelés 5/5 – lenyűgöző termék

Tényleg jó termék. Szájfertőzésekre kezdtük el szedni, de nagyon lerövidíti a betegségek, megfázások lefutását is. Ajánlom.

2013-08-18 értékelés 5/5 – Az Allimax nagyon jó

Csak jót mondhatok az Allimax-ról, évek óta használom. Ha tehetném, 10 pontot adnék.

2013-07-13 értékelés 5/5 – Antimikrobiális kapszula

Örülünk, hogy megtaláltuk az Allimaxot, az egész családra hatással volt. Naponta szedjük, hogy elkerüljük a fertőzéseket és immunerősítőként. Amint bármelyikünk rosszul érzi magát, néhány extra kapszula egy napon belül helyrehozza. Gyomorpanaszokra is ezt szedjük. Mindig van otthon egy dobozzal.

2013-07-13 értékelés 5/5 – Gyógyít

Távol tartja a húgyúti fertőzést és a szem fertőzésem is. Segít a náthában is, jó termék, nincsenek mellékhatások. Minden nap használom és fogom is.

2013-07-08 értékelés 5/5 – Nagyszerű termék, megéri az árát

Nagyon régóta küzdöttem húgyúti fertőzéssel, nem múlt el soha. Sokat olvastam utána mire megtaláltam ezt az angol készítményt. Nem olcsó, de megéri az árát ha az egészségéről van szó. 10 kapszulát szedtem 21 napig, és már a 14.napon elmúltak a tünetek. Folytattam a szedését, és teljesen elmúltak a problémák. Nagyszerű termék, jó hogy megtaláltam.

2013-02-03 értékelés 5/5 – Egészséges maradtam az Allimax-al

Azután határoztam el, hogy adok az Allimaxnak egy esélyt, hogy az antibiotikumok nem használtak a betegségemre. Napi 3x 2 kapszulát kezdtem el szedni, és három nap múlva jobban érzetem magam. Azóta minden reggel egyet beveszek és nem voltam beteg azóta sem.

2012-11-23 értékelés 5/5 – Nélküle nem megy

A termék nagyszerű. A gyermekeim fogékonyak a fülfertőzésekre megfázások idején. Mióta szedjük, nincs több fülgyulladás. Amint észreveszem, hogy gyengébbek és kezdenek megbetegedni adok nekik Allimaxot és pár nap alatt helyrejönnek, orvoshoz sem kell mennünk.

2012-10-20 értékelés 5/5 – Időszakos allegiára

Középiskola óta szenvedek az allergiától időszakosan (több mint 40 éve). Eddig nem találtam olyan gyógymódot, ami hatékony is lenne és nincsenek mellékhatások sem. Az Allimaxból napi egyet szedek késő ősszel és nyáron és azóta tünetmentes vagyok. Késő ősszel és télen nem szoktam szedni, csak akkor amikor érzem, hogy kezdek megfázni, folyik az orrom, köhögök. Aztán tavasszal mikor jönnek újra a tünetek visszaállok rá. Szeretem ezt a terméket, ajánlom minden allergiától szenvedőnek.

2012-05-19 értékelés 5/5 – Allimax

MRSA fertőzésem kiújulása ellen használom. Nagyszerűen működik. Ha észlelem a tüneteket, akkor többet, napi 3-mat veszek be belőle étkezés után. Ha tünetmentes vagyok akkor csak kettőt. Pár nap alatt érezni lehet a hatását.

2011-11-15 értékelés 5/5 – MRSA gyilkos

Azért vásároltam meg, mert természetes ellenszere az MRSA vírusnak.

2011-08-21 értékelés 5/5 – Jobb, mint vártam

A szülész-nőgyógyászom javaslatára kezdtem el szedni, egy vérvétel után, ami gyulladást mutatott ki valahol a szervezetemben. Elkezdtem szedni és sokkal egészségesebbnek éreztem magam. Azóta nem is voltam beteg. Sokszor volt bőrgyulladásom is, és nagy piros foltok voltak az arcomon is időnként. Mióta szedem naponta az egy kapszulát ezek is eltűntek.

2011-08-14 értékelés 5/5 – Egészségesen tart

Napi egy kapszulát szedek az asztmám ellen és a tüdőm miatt.

2011-08-14 értékelés 5/5 – Nagyszerű termék

Néhány éve használom az Allimax-ot, és meglepett, hogy milyen jó működik. A munkám miatt ki vagyok téve folyamatosan a vírusoknak és baktériumoknak, de a terméknek köszönhetően már csak nagyon ritkán betegszem meg és akkor is gyorsan túl vagyok rajta. Tényleg ajánlom ezt a terméket.

2011-05-25 értékelés 5/5 – Allimax a legjobb

Pontos szállítás, a legjobb termék. Kipróbáltam több terméket a helyi gyógynövény boltból, de nagyon kevés használt valamit is. Az Allimax viszont tényleg távol tartja a náthát. Nehezen tudtam a gyermekeimnek beadni az elején, de mostanra már ők kérik, ha gyengének-betegnek érzik kicsit is magukat. Napi 5-7 kapszulát veszünk be felső légúti gondokra és megfázásra is, eddig mindig működött.

2011-03-06 értékelés 5/5 – A legjobb fokhagyma cucc

Ezt a készítményt ajánlották a Sinus Survival programban, a légúti megbetegedések, megfázás és nátha ellen. Aztán megtaláltam más szervezet ajánlásában is. Megéri az árát, valóban működik. A szervezetem jól tolerálja a hirtelen nagy dózisokat is.

2011-02-27 értékelés 5/5 – A legjobb

Évek óta a koleszterin szinten karbantartására használom. A legjobb termék. A háziorvosom is ajánlotta már.

Az Allimax átlagos értékelés 4,8/5, vagyis kitűnő.

A legfrissebb Arctic Root véleményekért kattints IDE!

Az Arctic Root a világhírű Swedish Herbal Institute svédországi kutatóközpont terméke, több mint 10 éve használják a skandináv országokban. Hazájában 5x választották meg az év készítményének. SHR-5 rózsagyökér kivonata klinikailag bizonyítottan hatékony a szorongásos, stresszes, közérzetet befolyásoló negatív hatások ellen. A véleményeket szó szerint fordítottuk, nem egészítettük ki saját gondolatokkal.

2014-09-08 értékelés 5/5 - minőségi

A kezdetektől fogva kettőt szedtem, hogy felgyorsítsam a hatását. Sokkal energikusabbnak érzem magam miután beveszem. Érdemes reggel bevenni, mert este nehezebben megy az alvás utána.

2014-09-03 értékelés 5/5

Nagyszerű cucc, észrevehető energiaszint emelkedést tapasztaltam, akár csak a vonathoz kellett futnom vagy úgy egyébként is. A természetgyógyászom javaslatára kezdtem szedni, aki imádja, és mondta, hogy a '70-es években az orosz súlyemelők is ezt szedték és érinthetetlenek voltak miatta. De térjünk vissza hozzám :) Nem úgy működik nálam, mint a koffein vagy a stimuláló szerek, hanem máshogy hat az egész szervezetemre - könnyebben lélegzem és az izmaim jobban reagálnak. A szellemi tisztaságom is jobb, mindenképpen ajánlom.

2014-07-18 értékelés 5/5 vényköteles gyógyszerek helyett

Nem szoktam véleményeket írni, de most úgy érzem ez talán segít másoknak is. Először, én egy 28 éves nő vagyok. Sokféle anti-depresszánst kipróbáltam már életemben, legutóbb a Wellbutrint, de elhatároztam, hogy leteszem ezeket. Túlsúlytól és magas vérnyomástól is szenvedek. Kipróbáltam sokféle kiegészítőt és ezek különböző kombinációját és végül megtaláltam azt ami működik. Beveszek egy Artcic Root-ot és egy Adapt 232-t reggel éhgyomorra. Később a főétkezéshez egy adag jó minőségű halolajQ10 enzim és májvédő készítmény. Mindezt egy nagyon szigorú és egészséges étkezéssel kötöm össze, ezeknek köszönhetően sikerült a szorongásomat és összpontosításomat javítani és pozitívabb is vagyok. Tavaly 4.0-ás átlagom volt az egyetemen, meg tudok birkózni a vizsgák okozta stresszel és ráadásul be tudtam vállalni egy heti 30 órás állást is. Kellemes mellékhatásként a hajam és a körmeim egészségesebbek és gyorsabban nőnek. Ha sok nehézség van az életében, akkor javaslom mindenképp.

2014-07-18 értékelés 5/5 arctic root

Sokkal több segítséget kapok tőle mint más készítményektől, amiket kipróbáltam. Segít nyugodtnak maradnom.

2014-03-01 értékelés 5/5 nagyszerű

Ez a termék tényleg azt nyújtja, amit írnak róla. Feldobja a hangulatomat és az energiámat. Biztosan fogok még rendelni belőle újra és újra!

2014-02-22 értékelés 4/5 hatékony és olcsó

Felrázó volt. Ha éppen lent vagy felráz, ha nagyon pörögsz segít lenyugodni.

2013-10-13 értékelés 5/5 a kedvencem

Ez az egyik kedvenc termékem. Nagyon jó a szorongásomra, és segít a koncentrálásban. Sokkal jobban tudok mosolyogni és nyitottabb vagyok miután beveszem. A szorongásom elmúlt, nem vagyok feszült egész nap. Előtte minden ebédhez egy nyugtató vettem be. A beszédkészségem is javult, tisztábban artikulálok, és nem kívánom úgy az édességet sem.

2013-08-22 értékelés 5/5

27 éves koromban állapították meg, hogy stressz alapú betegségem van. 13 évig nem sok minden segített, tízezreket költöttem kiegészítőkre és orvosi számlákra. Az elmúlt két hétben kezdtem el szedni napi két kapszulát ebből és kettőt az Adapt 232-ből és idén először azt érzem, hogy tele vagyok energiával. Nem sokat tudtam az adaptogénekről, de úgy tűnik, hogy adrenalint táplálják és segítenek, hogy visszanyerjen az életkedvem.

2013-08-17 értékelés 5/5 jó termék

Azt hiszem sokkal kisebb hatásra számítottam, mint amit valójában adott. Érzem a különbséget magamon akkor, amikor nem veszem be. Újra fogok vásárolni belőle.

2013-07-13 értékelés 5/5 – Gyógyít

Távol tartja a húgyúti fertőzést és a szem fertőzésem is. Segít a náthában is, jó termék, nincsenek mellékhatások. Minden nap használom és fogom is.

2013-02-25 értékelés 5/5

Nagyon hatékony, mellékhatások nélkül. Nem olyan hyper feldobott érzés mint a koffein esetén, de tisztább a gondolkodásom és magabiztosabb vagyok tőle. És nincs függőség érzésem. Sokszor elfelejtem bevenni. Egyik barátom is elkezdte szedni a javaslatomra, ő Hong Kong-ban dolgozik stresszes körülmények között.

2012-12-01 értékelés 5/5 nagyon jó

Mindent elmond, hogy újabb két dobozzal vásároltam belőle. Jobb a humorérzékem, koncentráltabb vagyok, derűsebb a jövőképem, tudom kezelni a stresszt. Naponta 1-et veszek be belőle.

2012-11-09 értékelés 5/5 fantasztikus termék

Három hónapja szedem és tényleg csodát művelt velem.

2012-10-17 értékelés 5/5 úgy tűnik működik

Nem folyamatosan szedem, csak amikor magam alatt vagyok a munkában. Napi hat óra alvás fér bele az életembe, ezért amikor álmos vagyok és fáradt ez segít koncentrálnom és energizálja a szervezetem.

2012-10-09 értékelés 5/5 jól működik

A férjem szedi nálunk, elmondása szerint sokkal pozitívabb minden olyan dologban, ami miatt korábban ideges és feszült volt.

2012-10-02 értékelés 5/5 működik

Ezek a kapszulák segítettek nekem a vizsgákban és a koncentrálásban.

2012-08-07 értékelés 4/5 energizál

Olvastam erről a formuláról egy kutatást, ezért gondoltam, hogy megéri az árát és kipróbálom. Napi egyet vettem be és két hét után érezhető volt a hatása. Energiával telve ébredek és jó a közérzetem. Fogok belőle vásárolni, ha elfogy.

2012-07-21 értékelés 5/5 a kedvenc gyógynövényem

Sokat vigyázok a beteg édesanyámra, ami meghatározza az életemet. Nagy felelősséggel jár és rengeteg korlátot jelent. Ez az adaptogén gyógynövény rengeteg energiát ad nekem és szellemi stabilitást, amellett, hogy csökkenti az ezzel járó stresszt is.

2011-10-05 értékelés 5/5

Sokféle rhodiola készítményt próbáltam és egyik sem használt igazán. Igaz, némelyik segített valamennyit. Utána olvastam és rájöttem, hogy az SHR-5 az, amit klinikailag javasolnak. A Sweedish Herbal Institute volt az egyetlen ahol ezt megtaláltam. Elkezdtem használni és valóban micsoda különbség. Határozottan segített a szervezetemnek a stressz kezelésben és az összpontosításban és a munkában is. Pajzsmirigy és mellékvese problémáim vannak, ezért általában alig van energiám. Jövő hónapban is megyek endokrinológushoz, de ez máris segít a szervezetemnek megbirkózni a nehézségekkel. Nagyon nehezen találtam rá a termékre, a szállítás gyors volt, másnapra meg is kaptam a csomagot. Köszönöm.

2011-09-29 értékelés 5/5

Az évek során kipróbáltam számos rhodiola márkát. Nem tudok ezek nélkül a készítmények nélkül élni. Az SHI terméke nagyon hatékonynak bizonyult, megváltoztatta az életem. Ha ismer valakit, aki kipróbált hasonló készítményeket és nem használt, javaslom, próbálja ki ezt a terméket. Nálam 10-ből 10-es.

Az Arctic Root átlagos értékelés 4,7/5, vagyis kitűnő.

A Jack N' Jill fogkrémek és kiegészítők már több mint 60 éve egyet jelentenek az organikus, fluorid- és triklozán- mentes fogkrémekkel. Emiatt nyugodtan le is nyelhetik a kicsik fogmosás közben, nem okoz semmilyen problémát a pocakjukban. A világmárka a fogkrémekhez igazodó, kizárólag természetes anyagokból készült fogkefe, pohár és kiegészítő termékeket is kínál, egészen 6 hónapos kortól.

2015-09-09 értékelés 5/5 – nagyszerű fogkrém

A 3 éves kisfiam szereti az ízét. Szeretem, mert nincs benne színezék.

2015-08-21 értékelés 5/5 – hiba nélkül

Mi az eper ízesítést használjuk, a kisfiam most egy éves. Nagyon izgatott lesz amikor elkezdünk fogat mosni, várja, tetszik neki. Az ujj fogkefét használjuk most.

2015-08-01 értékelés 5/5 – öt csillagos

Mindkét gyermekem szereti az ízét. Örülök, hogy ilyen az összetétele.

2015-07-23 értékelés 5/5 – az egy éves gyermekem imádja

Nem régen kezdtük el ezzel mosni a kisfiam fogát és imádja - elsőre jól le is nyelte az egészet :) Szereti a fogmosást, először én mosom meg neki aztán ő is nekem :)

2015-07-14 értékelés 5/5 – mindkét kicsi imádja

Eddig nagyon jó a tapasztalatunk. Mindkét gyermekem szereti, én meg azért mert jók az összetevői.

2015-09-09 értékelés 5/5 – nagyszerű fogkrém

A 3 éves kisfiam szereti az ízét. Szeretem, mert nincs benne színezék.

2015-06-29 értékelés 5/5 – öt csillagos

A csecsemőmnél használjuk, nagyon jó.

2015-06-20 értékelés 5/5 – ízre fantasztikus

A gyerekeim az ízét szeretik nagyon, én pedig hogy nem kell aggódnom folyton, hogy mikor nyelik le. Elég egy kicsit kinyomni belőle a fogkefére.

2015-06-02 értékelés 5/5 – biztonságos a babámnak

Mi az epreset szeretjük a legjobban, én pedig leginkább azt, hogy nincs probléma, ha le is nyeli véletlenül. Nekem ez volt a fő érv, amiért megvettem. Tényleg biztonságos, fogunk még vásárolni belőle.

2015-05-28 értékelés 4/5 – tökéletes

Bárcsak ne lenne ilyen finom...a két éves gyermekem imádja rágni, lenyelni. Amúgy tényleg nagyon jó.

2015-04-30 értékelés 5/5 – egy éves babám imádja

Kislányom most egy éves, imádja az ízét és izgatott lesz minden fogmosásától. Én azért választottam, mert nincs benne flourid.