Karácsonyi csomag 2. - Eskimo Kids tutti-frutti + ajándék színezőkészlet

Támogasd gyermeked agyának és idegrendszerének optimális fejlődését, immunrendszerének a kórokozókkal szembeni védekezőképességét, hogy a tél és az ünnepi időszak ne a betegségekről szóljon! Add meg gyermeked szervezete számára, amire szüksége van és mi megajándékozzuk egy egyedi Eskimo Kids színező füzettel és színes ceruza készlettel!

2 db Eskimo Kids halolaj (tutti-frutti) + színezőkészlet

8 780 Ft‎

Kedvezmény: -0%

Telefonos rendelés: 06 1 223 1500

Csomag leírás

Betegségek nélküli tél? Nem lehetetlen! Karácsonyi csomagunk gondoskodik arról, hogy a gyermekek immunrendszere képes legyen felvenni a harcot a kórokozókkal szemben, az omega-3 zsírsavak ugyanis ellenállóbbá teszik a gyermekek szervezetét a megfázással, influenzával, egyéb fertőzésekkel szemben, és segítik a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását. Sőt most ajándékot is csempésztünk a csomagokba!

A csomag tartalma:

2 db Eskimo Kids halolaj tutti-frutti ízben

1 db 12 oldalas színező és fejtörő füzet

1 db 12 darabos színes ceruza készlet hegyezővel

Mit érdemes tudni az Eskimo Kids halolajról?

Az Eskimo Kids halolajak a svéd Eskimo termékcsalád kifejezetten gyermekek részére kifejlesztett tagjai, és már több mint 20 éve a felelős szülők kedvelt omega-3 készítményei, ami évente több tízezer anyuka és apuka választ gyermeke számára.

Összetevőinek köszönhetően előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, valamint az agy- és idegsejtek működését, javítja gyermekünk memóriáját és koncentrációs képességét, segíti az olvasási és tanulási készség fejlődését, segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását, csökkenti az asztmatikus és allergiás problémákat, és ellenállóbbá teszi gyermekünket a megfázással, influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben.

- kiemelkedő minőségű és hatékonyságú

- átlagon felüli EPA-DHA zsírsav tartalom

- igazolt eredetű, vadhalászatból származó alapanyag, Friend of the Sea minősítés

- az egyetlen, amely már egy éves kortól adható a kicsiknek

- E-vitamin tartalma a napi szükséglet 100%-át, D-vitamin tartalma pedig az 50%-át fedezi

- egyedüli olyan készítmény a piacon, amelyik több mint 6 hónapig nem avasodik meg

- laktóz, glutén, tejcukor mentes

Az akció 2017. november 20. és december 20. között érvényes, kizárólag a webáruházunkban és egyes referenciapontjainkon.

Csomag tartalma

Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. Átlagon felüli EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Magas E- és D-vitamin tartalmú, laktóz, glutén, tejcukor mentes.


         

Az Eskimo Kids egy prémium minőségű, kifejezetten gyerekek számára készült étrend-kiegészítő készítmény, ami egyedülálló módon már 1 éves kortól.

Az üvegcsékben található halolaj vadhalászat során kifogott hidegvízi, szardellák, és szardíniák húsából készül, amik az omega-3 zsírsavak leghasznosabb forrásai közé tartoznak. A halolaj fejlődő gyermeki szervezet számára szükséges arányban tartalmazza a természetes omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakat, valamint a természetes E- és D vitamint.

Az Eskimo Kids tisztított, biztonságos halolaj, hatékonyságát és pozitív hatásait 17 nemzetközi klinikai tanulmány bizonyítja, az egyedüli olyan készítmény a piacon, amelyik több mint 6 hónapig nem avasodik meg!

1 éves kortól 12 éves korig adható!A tutti-frutti ízesítésnek köszönhetően a gyerekek hamar megkedvelik!

Összetétel, adagolás

Adagolás:

2014 októberéig a napi adagolás 2,5 ml volt, azonban 2014 októberétől a maximálisan adható mennyiség 5 ml-re emelkedett, a svéd gyártó javaslatára. Az engedélyeztetésnél cégünknek ezt a legnagyobb mennyiséget kell feltüntetni, ezért is szerepel ez a csomagoláson. Azaz már 1 éves kortól biztonságosan adható napi 5ml halolaj a gyermekeknek.

Összetétel:

Egy teáskanál (kb. 5 ml) Eskimo Kids esetén:

Kidsj_tablazat.jpg

Halolaj, repceolaj, antioxidánsok/Pufanox®: szójalecitin (E322), tokoferol komplex (alfa tokoferol (E307), tokoferolban gazdag kivonat (E306)), rozmaring kivonat (E392), aszkorbil palmitát (E304), tutti-frutti ízesítés és D-vitamin (kolekalciferol).
Nem tartalmaz génmódosított összetevôt!

Természetes halolaj: omega-3 EPA és DHA, omega-6, természetes repce olaj, természetes D és E vitamin, természetes aromák, antioxidánsok: lecitin, aszkorbil-palmitát (A C-vitamin egyik zsírban oldódó változata, mely a legtöbb gyümölcsben és zöldségfélében előfordul).

Javasolt mennyiség, hatóanyag tartalom

Mennyi az Eskimo Kids halolaj javasolt napi adagja? 

2014 októberéig a napi adagolás 2,5 ml volt, azonban 2014 októberétől a maximálisan adható mennyiség 5 ml-re emelkedett, a svéd gyártó javaslatára. Az engedélyeztetésnél cégünknek ezt a legnagyobb mennyiséget kell feltüntetni, ezért is szerepel ez a csomagoláson.

Továbbra is napi egy kávéskanál (2,5 ml) és egy teáskanál (5 ml) közötti mennyiség adható a gyermekeknek. Így egy üveg tartalma kb. 42-21 napig elegendő.

(Figyelembe véve a leggyakoribb kávés-és teáskanalak űrmértékét, 1-1 ezekből valójában nem is éri el a 2,5 ml és 5 ml-t. Egy evőkanál űrmértéke például hivatalosan 15ml-nek van megadva, valójában viszont csak 7-8 ml a tényleges befogadó képessége a mai kanalaknak.)

Mennyi hatóanyag van 1 kanál Eskimo Kids halolajban?

  Egy kávéskanál Eskimo Kids (2,5 ml) tartalmaz:

     230 mg EPA-t,
     140 mg DHA-t,
     3,35 mg E-vitamint (5 NE) és
     2,5 mikrogramm D-vitamint (100 NE).

  Egy teáskanál Eskimo Kids (5 ml) tartalmaz:

     460 mg EPA-t,
     280 mg DHA-t,
     6,7 mg E-vitamint (10 NE) és
     5 mikrogramm D-vitamint (200 NE).

Mennyi omega-3 zsírsavat tartalmaz 1 üveg halolaj?

1 üveg (105ml) halolaj kb. 3 kg tengeri halban megtalálható mennyiségű omega-3 zsírsavat tartalmaz.

Fontos tudnivalók, figyelmeztetések

A termék laktóz, tejcukor, tejszármazék és glutén mentes, továbbá lisztérzékenyek is szedhetik!

Engedély: OÉTI: 14603/2014

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Tárolás: Száraz, szobahőmérsékletű helyen, 30 C alatt, felbontás után hűtőszekrényben.

Gyártó: Bringwell-Cardinova AB, Svédország

Eskimo Kids 12 oldalas színező és fejtörő füzet + 12 darabos színes ceruza készlet


AJÁNDÉK TERMÉK, A WEBÁRUHÁZBAN ÖNMAGÁBAN NEM MEGVÁSÁROLHATÓ.