Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért használják az Eskimo Kids-et?

Az Eskimo Kids omega-3 készítményekről már több mint száz véleményt kaptunk a hazai szülőktől. Ezt végigolvasni nem kevés idő, ezért végigolvastuk, kategorizáltuk, és egy könnyen átlátható kördiagramon mutatjuk be az eredményt.

Az Eskimo Kids gyerek halolaj szervezetre gyakorolt pozitív hatásai mindenkinél máshogy jelentkeznek: van ahol a szellemi teljesítmény fokozásában, van ahol a koncentráció erősítésében, és van ahol a bőrproblémák enyhítésében mutatkozik meg először a hatása.

Azonban általánosságban immunerősítő szerepe miatt szeretik a szülők, és ez köszön vissza az adatokból is. Lássuk a számokat!
 


A besorolásokat mi készítettük, az egyes válaszok nem összehasonlíthatóak, az hogy valamelyik többet vagy kevesebbet kap nem jelenti azt, hogy arra kevésbé vagy jobban hat a készítmény. A szülők saját gyermekeiknél ezt gondolták fontosnak megemlíteni véleményükben.

Köszönjük véleményeket, továbbra is arra szeretnénk mindenkit ösztönözni, hogy segítse folyamatosan a mi munkánkat és szülő társai helyzetét a vásárlások után friss tapasztalat megosztásával.

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek

Keresés