A Mivitotal Family Plus egy prémium összetételű és hatékonyságú, folyékony állagú, svéd multivitamin készítmény. Hazájában, Svédországban vezető termék, ami 5 alkalommal nyerte el az „Év terméke-díjat”.

Népszerűsége nem meglepő, kevés termék veheti fel a harcot ezzel a komplex összetétellel. A Mivitotal multivitamin előnye, hogy alapja a 70 féle nyomelemet kolloidos formában tartalmazó humusz, amely elősegíti a vitaminok és ásványi anyagok gyors felszívódását és maximális, akár 98%-os hasznosulását! 

Mivtot500_Front.png

megbízható: a hazájában ötszörös "Év terméke-díjas" Mivitotal Plus multivitamin továbbfejlesztett változata

teljes körű: már 3 éves kortól adható, így az egész család számára ideális választás

komplex: 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz

kolloidos: kolloidos formájának köszönhetően rendkívül magas, közel 100%-os az összetevők hasznosulása a szervezetben

hatékony: folyékony formulájának köszönhetően már a szájban megkezdődik az összetevők felszívódása

könnyen bevehető: napi 2 evőkanál biztosítja a szervezet számára szükséges elemeket

maximalista: Q10 koenzim, biofalvonoid, és élelmi rost tartalommal

TULAJDONSÁGOK
MITŐL HATÉKONY?
ÖSSZETEVŐK
FONTOS INFÓK
VÉLEMÉNYEK
GYIK
VÁSÁRLÁS

Miért érdemes a Mivitotal Family Plus multivitamint választani?

A hipermarketek polcai roskadoznak a szebbnél szebb, fényesebbnél fényesebb és nagyobbnál nagyobb gyümölcsök és zöldségek alatt, amik bár szemet gyönyörködtetők, mégis hiányzik belőlük valami: a tömegtermelésnek köszönhetően jóval kevesebb vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint a hagyományos módon, farmon nevelt társaiknak.

Az alapvető tápanyagokat csak megfelelő minőségű, változatos étrenddel tudjuk megadni szervezetünknek, ami a mai, rohanó világunkban nem egyszerű, ezek beszerzése ugyanis nem mindig fér bele az időnkbe és lehetőségeinkbe.

Íme 10+1 ok, ami miatt a Mivitotal Family Plus kiváló választás a szervezet számára szükséges anyagok pótlására:

1. Több mint 100 féle vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, kiegészítve vízben oldódó Q10-zel, alfalfa lével és bioflavonoidokkal.

2. A Mivitotal márka közel 20 éve kapható Svédországban, ahol a Mivitotal Plus ötször elnyerte az Év terméke-díjat.

3. Folyékony állagának köszönhetően rendkívül gyorsan felszívódik, már a szájban megkezdődik az összetevők hasznosulása.

4. Már 3 éves kortól adható, így egyetlen multivitamin készítmény elegendő az egész családnak.

5. A készítmény a legkiválóbb skandináv szerves alapanyagokból készült, a biztonságos mennyiségi értékek figyelembe vételével, így a szervezet számára megfelelő arányban tartalmazza az egyes összetevőket.

6. A készítmény vízben oldódó alapja a 70 féle nyomelemet kolloidos formában tartalmazó humusz, amely elősegíti a vitaminok és ásványi anyagok gyors felszívódását és maximális hasznosulását.

7. Napi két evőkanállal biztosítja a felnőtt szervezet vitamin, nyomelem és ásványi anyag utánpótlását. Napi 1 evőkanál a 12-18 éves tinédzsereknek, napi 1 teáskanál pedig a 3-12 éves gyermekek szervezetének szükségleteit fedezi. 

8. Tökéletes megoldás a sokszor kellemetlen méretű, nehezen lenyelhető, több tablettát tartalmazó vitamin pakkok helyett.

9. A napi adag gondoskodik a C-E-B6-B12-D vitamin készletek feltöltéséről.

10. Pótolja az immunrendszer számára fontos biológiailag aktív tápanyagokat is.

11. Nem tartalmaz rozs, árpa, búza származékot, ezért gluténérzékenyek is fogyaszthatják

Kinek ajánlott a Mivitotal Plus fogyasztása?

A Mivitotal Plus kitűnő választás mindazoknak, akik

- szeretnének hozzájárulni szervezetük vitamin és ásványi anyag raktárainak pótlásához,

- lecsökkentenék a betegségek után a lábadozási időszakot,

- sokat hiányoznak az óvodából, iskolából,

- búcsút vennének a gyengeség, fáradékonyság, dekoncentráltság érzésétől,

- támogatni szeretnék immunrendszerük egészséges működését,

- szeretnék kompenzálni a stressz által okozott negatív hatásokat,

- lassítanák az öregedéssel járó negatív élettani hatásokat.

Az eredmény nem garantált és egyénenként eltérő lehet.

Szervezetünk a normális működés érdekében nem egyszerre, egyformán dolgoz fel minden bevitt élelmiszert, hanem először kiválasztja azokat, amikre szüksége van, és ezeket igyekszik mihamarabb bejuttatni a véráramba. A vér ezután a sejtekhez szállítja a tápanyagokat, ahol sejtszinten beépülnek azok, amikre ott épp szükség van. A vitamin készítmények esetében tehát kiemelkedő fontosságú, hogy milyen gyorsan képesek felszívódni a gyomorból, és bekerülni a véráramba.

Nem minden termék működik egyformán, aminek elsősorban az az oka, hogy a felszívódás mértékét és sebességét több tényező befolyásolhatja, melyek közül a két legfontosabb

AZ ÁLLAG

A folyékony alapú étrend-kiegészítők a folyékony táplálékokhoz hasonlóan sokkal gyorsabban képesek hasznosulni a szervezetben, mint a szilárd (kapszulás, tablettás) készítmények. A magasabb hasznosulás végett lényegesen több hasznos anyag kerül be a kiválasztásunkba, és csak minimális mennyiségű távozik a szervezetünkből anélkül, hogy fel tudott volna szívódni. A tabletták és zselés kapszulák felszívódása általában lassabb, és így a hasznosulás mértéke is elmaradhat a folyadékoktól.

A KOLLOIDOS ÁSVÁNYI ANYAGOK JELENLÉTE

A kolloidos ásványi anyagok a sejteknél kisebb méretű ásványi részecskék, melyeket a talaj mélyebb, pala rétegeiből vonnak ki. Mikroszkopikus méretüknek köszönhetően gyorsabban jutnak be a véráramba és szívódnak fel sejt szinten. Ezek az ásványi anyagok megtalálhatóak szervezetünkben is, jelenlétük nélkülözhetetlen a vitaminok felszívódásához és az enzimek és hormonok működéséhez, valamint megkötik a szabad gyököket is. Leginkább a zöldségek és gyümölcsök tartalmazzák őket, amelyek növekedésük során a talajból veszik fel ezeket a tápanyagokat. A gyenge minőségű, tápanyagban egyre szegényebb talaj és a nagyüzemi tömegtermelés miatt a növények ásványi anyag tartalma folyamatosan csökken.

A Mivitotal készítmények kolloidos szerves alapját az a humusz tartalmazza, amit Svédország mélyebb, vulkanikus talajából vonják ki. A nehézfémektől és szennyeződésektől megtisztított készítmény így a szervezet számára megfelelő arányban tartalmazza a több mint 70 féle ásványi anyagot és élelmi rostot.

A Mivitotal Plus folyékony multivitamin 23 féle vitamin és ásványi anyagot tartalmaz, valamint 70 féle nyomelemet, melynek alapja a nyomelemeket kolloidos formában tartalmazó humusz, amely elősegíti a vitaminok és ásványi anyagok gyors felszívódását és maximális, akár 98%-os hasznosulását!

Különleges összetételének és hatékonyságának köszönhetően már több mint 15 éve változatlan összetételben érhető el Európa számos országában.

Összetétel

 

Hatóanyagok

B1-vitamin - más néven tiamin, egy vízben oldódó vitamin, amely előnyösen befolyásolja a szív normál működését és hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.

B2-vitamin - egy gyorsan felszívódó, vízben oldható vitamin típus, más néven riboflavinnak is hívják. A szervezet energia ellátásért is felel azáltal, hogy pozitívan befolyásolja a fáradtság és kifáradás csökkentését és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Emellett a bőr, látás és a nyálkahártya normál állapotának fenntartásában van fontos szerepe.

B3-vitamin - más néven niacin, ez is a vízben oldódó vitaminok közé tartozik. Hasonlóan a B-2 vitaminhoz a sejtek energia háztartásának szabályozásában van szerepe, hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez és aktívan részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.

B5-vitamin - vagy másik néven pantoténsav. Fontos szerepe van a stressz szintünk szabályozásában, hiszen előnyösen befolyásolja a normál mentális teljesítményünket. Másrészt pedig hozzájárul a szteroidhormonok normál anyagcseréjéhez.

B6-vitamin - a B-vitaminok közül talán az egyik legfontosabb. A normál vörösvérsejt képződéshez és hormonális aktivitásunk szabályozásához járul hozzá. Ritkán alakul ki hiány belőle a szervezetben.

B8-vitamin / Inozitol - a sejtmembránok felépítésében vesz részt, fontos szerepet játszik az ingerület átadásában.

B12-vitamin - hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához. Vörösvérsejt képző hatású, így járulva hozzá az immunrendszer normál működéséhez. Fontos vitamin a sportolóknak és a nehéz fizikai munkát végzőknek, hiszen a B-12 vitamin fontos szerepet játszik a sejtosztódásban és a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is hozzájárul.

Béta-karotin / A-vitamin - a béta karotin az A-vitamin képződés alapja, májunk állítja elő béta karotinból a szervezet számára szükséges mennyiségben. Béta karotin hiányában A-vitamin hiány léphet fel. Az A-vitamin előnyösen befolyásolja immunrendszerünk normál működését, de legfontosabb szerepe a látás normál állapotának fenntartásában van.

Biotin / B7 vitamin - egyik legfontosabb külsőnket meghatározó vitamin, előnyösen befolyásolja a bőr és a haj normál állapotát.

Cink - kis mennyiséget igényel szervezetünk belőle, de ha nem jut hozzá az komoly betegségek kialakulásához is vezethet. A cink fontos szerepet tölt be a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, vagyis a sejtek tápanyagellátásában. Emellett a termékenység normál állapotának szabályozásában és a DNS szintézisünk normál működésében is szerepet játszik.

Bioflavonoidok - a C-vitamin hatékony felszívódásának támogatásában van szerepük,antioxidáns hatásúak.

C-vitamin - a legismertebb vitaminok közé tartozik, szervezetünk immunrendszerének, idegrendszerének pszichológiai állapotunk normál fenntartásáért felel. Emellett hozzájárulva a kollagénképződéshez a normál csontozat, porcok, bőr és fogíny állapotáért is felel. Fontos szerepe van a sportban és fizikai igénybevétel esetén, pozitívan hat a kifáradás csökkentésére.

D-vitamin - egy zsírban oldódó vitamin típus, szervezetünk is elő tudja állítani, ultraibolya sugárzásból, amit a napsugarakból von el. A D-3 vitamin az aktívabb típusa. Fontos szerepe van a kalcium és a foszfor felszívódásában, hozzájárul az egészséges csontozat és izomzat fenntartásához.

E-vitamin - más néven tokoferolnak is nevezik. Legfontosabb tulajdonsága, hogy öregedés lassító szerepe van azáltal, hogy hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Folsav - más néven B9-vitaminnak is nevezik, a vízben oldódó vitaminok közé tartozik. A várandós édesanyáknak kiemelten fontos a magzat gerincének összezáródása miatt, emellett fehér- és vörösvérsejt képző hatása van.

Jód - biztosítja a megfelelő szellemi fejlődést, szabályozza az anyagcserét és karban tartja a pajzsmirigy működését.

Szelén - antioxidáns hatásának köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére, ezáltal hozzájárul a sejtek határoló membránjának állagmegóvásához.

Kalcium - egyik legfontosabb építő eleme szervezetünknek, minden sejtünk hasznosítja. Hozzájárul a normál csontozat és izomműködés fenntartásához, fontos szerepet játszik a normál véralvadási folyamatok fenntartásában. Emellett a fogazat és vérnyomás normál állapotának fenntartásában is szerepe van. Összhangban működik a D-vitaminnal, aminek a kalcium felszívódásában is fontos szerep jut.

L-tirozin - az agyunkban elhelyezkedő neurotranszmitterek stimulálásában van fontos szerepe, így javítva a koncentrációt és a memóriát.

Magnézium - szintén egyik nélkülözhetetlen összetevője szervezetünknek. Felelős a sejtek és enzimek energiatermelő folyamatainak normál működéséért, emellett fontos idegrendszer és izomműködés befolyásoló szerepe van. Hiányában a normál fogazat és csontozat nem fejlődik megfelelően.

Q10 - a sejtek energiatermelő folyamataiban játszik központi szerepet, hiányában a sejtek nem jutnak megfelelő mennyiségű tápanyaghoz. Kb. 30 éves korig a szervezet képes előállítani, utána külső forrásból kell pótolni.

Ajánlott napi adag: 

 • Gyerekeknek 3-12 éves korig 5ml/nap (1 teáskanál), étkezés közben
 • Gyerekeknek 12-18 éves korig 15 ml/nap (1 evőkanál), étkezés közben
 • Felnőtteknek 30ml/nap (2x1 evőkanál), étkezés közben

Összetevők:

vvíz, glicerin, citromsav, kálcium-aszkorbát (C-vitamin), magnézium-citrát, trikálcium-citrát, DL-alfa-tokoferol acetát (E-vitamin), L-tirozin, kálium-citrát, nátrium-benzoát, kálium-szorbát , ananász aroma, masker bitter aroma (keserű íz semlegesítő aroma), pantoténsav (B5-vitamin), xantángumi, niacin (B3-vitamin), citrus bioflavonoidok, xylitol, cink, inozitol (B8-Vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), ubikinon (Q-10 koenzim), kolin-bitartarát, sztevia- glikozidok, tiamin (B1-vitamin), nyomelemek, mangán-glükonát, béta-karotin, folsav, dimetil-polisziloxán (habzásgátló), kálium-jodid, nátrium-szelenit, D-biotin, cianokobalamin (B12-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin).

Engedély: OÉTI 

Gyártó: Midsona Sverige AB, Box 164, 521 02, Falköping, Svédország

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: OmegaWellness Kft, 2142, Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 1/7.

Értékelés 
2018-03-26

Bevált!!

Egy üveget fogyasztottam eddig el, rendelem is a következőt. Az első másfél hét után sokkal energikusabb, jobb kedvű voltam, őszintén meglepett, mennyire érezhető a különbség! Szorongásra kezdtem el a "vitaminbombát", mellé tengerihalolaj kapszulát ettem. Szorongásom azóta jelentősen lecsökkent (Épp testben épp lélek!) és a legkeményebb influenza, tüdőgyulladás szezonban mindösszesen másfél napra dőltem ki kis náthával.

  Értékelés 
  2018-02-16

  K.Mártonné

  Szeretjük nagyon, kemoterápia mellé javasolták ,hogy a férjem jobban bírja a kezeléseket. Azóta a lányom is ezt szedi, ezen a télen egyszer volt 2-3 napog náthás. Szupsr termék

   Értékelés 
   2018-01-25

   Gy. M.

   Tetszik, hogy folyékony, nem kell 8-10 db tablettát szedni egy nap. A korábban használt folyékony vitaminhoz képest semlegsebb az íze, a korábbi émelyítő volt. A szedése óta mintha enrgikusabb, jobb kedvű lennék. A korábbihoz képest az ára is kedvezőbb, főként, ha akció van.

    Értékelés 
    2017-10-06

    Mivitotal

    3 gyermekem van. Kisgyermekek mellett sokszor éjszakázom, ezáltal a nappalok is nehezebbek, fárasztóbbak. Sokféle vitamint próbáltam ki, de a legtöbb energiát nekem a Mivitotal adja!

     Értékelés 
     2016-12-02

     Nagyjából fél éve használjuk a készítményt és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Bár már december van, az idei szezonban még nem voltunk betegek, holott ilyenkorra már túl szoktunk lenni 1-2 megfázáson, náthán. Csak ajánlani tudom a vitamint!

      Értékelés 
      2015-01-15

      Nagyon sok készítményt kipróbáltunk, mire a Mivitotal-ra rábukkantunk. 1 éve ezt szedjük, azóta a betegségek elkerülnek vagy nagyon gyenge lefolyásúak.

       Értékelés 
       2015-01-12

       Nagyon elégedett vagyok a termékkel, mert minden fontos vitamint tartalmaz megfelelő mennyiségben és sokkal gazdaságosabb is, mintha külön-külön kellene beszerezni az egyes vitaminokat. Az adagolása is nagyon kényelmes és egyszerű.

        Értékelés 
        2015-01-05

        Évek óta használom, mert könnyen adagolható és nagy dózisú termék. Az ára pedig hatóanyag egységre vetítve egészen kitűnő.

         Írd meg véleményed!

         Mit jelent az, hogy kolloidos forma?

         A kolloidok szabad szemmel nem látható, de az atomoknál és a molekuláknál nagyobb, mikroszkopikus részecskék. A Mivitotal Plus esetében a kolloidos forma azt jelenti, hogy az ásványi anyagok a sejteknél kisebb részecskék formájában vannak jelen a termékben, kis méretüknek köszönhetően könnyen pedig könnyebben jutnak be a véráramba és gyorsan szívódnak fel sejtszinten. Ennek köszönhetően maximális (98%) az ásványi anyagok felszívódása.

         Miért jobb a folyékony multivitamin, mint a kapszulás?

         A folyékony készítmények sokkal hatékonyabban képesek felszívódni, mint a kapszulás vitaminok, a kanalas készítmények esetében ugyanis már a szájban megindul a felszívódás, ráadásul könnyebb lenyelni is, ezért kényelmes megoldás lehet a sok kapszulát tartalmazó multivitamin-pakkok helyett. 

         Miből mennyit tartalmaz a Mivitotal Plus napi adagja?

         Napi 2 evőkanál Mivitotal Plus az alábbi hasznos összetevőket tartalmazza:

         C-vitamin – 400 mg
         Magnézium - 225 mg

         Kálcium - 200 mg
         E-vitamin - 60 mg alfa-tokoferol
         B5-vitamin - 24 mg
         B3-vitamin - 20 mg NE
         Cink - 15 mg
         B2-vitamin - 10 mg
         B6-vitamin - 10 mg
         B1-vitamin - 8 mg
         Mangán - 2,8 mg
         Folsav - 500 mcg
         Jód - 150 mcg
         Szelés - 110 mcg
         Biotin - 110 mcg
         B12-vitamin - 18 mcg
         L-tirozin - 50 mg
         Bioflavonoidok - 20 mg
         B8-vitamin (Inozitol) 15 mg
         Kolin - 10 mg
         Q10 koenzim - 10 mg
         Béta-karotin - 1,5 mg

         Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Tedd fel nekünk ITT!