Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A szellemi egészség nem kevésbé fontos, mint a fizikai jóllét, ugyanúgy jelenti az érzelmi, lelki, pszichológiai jólétet, mint az erős szociális érzékenységet. Tudatunk frissessége befolyásolja gondolkodásunkat, érzéseinket és cselekedeteinket is. Ugyanakkor meghatározza hogyan kezeljük a stresszthogyan viselkedünk közösségekben és hogyan hozunk döntéseketVagyis életünk minden pillanatára rányomja bélyegét gyermekkortól időskorig.

Termékeink közül néhány természetes segítséget nyújthat bizonyos agyi-idegrendszeri probléma (kiegészítő) kezelésére.

Érdekel, hogy az alábbi termékek hogyan nyújthatnak segítséget? Olvass tovább!

Gyermekeknek készült omega-3 termék, D-vitaminnal kiegészítve, mely már 3 éves kortól adható. Eper-narancs-citrom ízesítéssel, halas íz nélkül, lágyzselatin formula. Fő összetevői közt megtalálható a többszörösen telítetlen zsírsavak mellett D-vitamin, kolin és a biotin.
5 / 5 csillag!
(137)
7.590 Ft 6.072 Ft
1.518 Ft 20%
Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény.
Az omega-3-6-9 zsírsavak mellett E- és D-vitamint is tartalmaz.
Laktóz, glutén, tejfehérje mentes.
5 / 5 csillag!
(189)
7.290 Ft 5.832 Ft
1.458 Ft 20%

Gyermekeknek készült prémium minőségű omega-3-6-9 termék, ami már 1 éves kortól adható. EPA-DHA tartalmának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, biztonságos, természetes készítmény. Az omega-3-6-9 zsírsavak mellett E- és D-vitamint is tartalmaz. Laktóz, glutén, tejfehérje mentes. 

5 / 5 csillag!
(290)
7.290 Ft 5.832 Ft
1.458 Ft 20%

Prémium minőségű omega-3-6-9 halolaj készítmény, melynek szedése már 12 éves kortól ajánlott. Az agyműködés optimális támogatása és az agy energianövelése érdekében az Eskimo Brainsharp tartalmaz még Q10-et, GLA-t, omega-9 zsírsavakat, természetes D- és E-vitamint.

5 / 5 csillag!
(47)
9.490 Ft
Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztár terhére is megvásárolható!
5 / 5 csillag!
(55)
7.590 Ft
Prémium minőségű omega-3-6-9 halolaj készítmény, melynek szedése már 12 éves kortól ajánlott. Az agyműködés optimális támogatása és az agy energianövelése érdekében az Eskimo Brainsharp tartalmaz még Q10-et, GLA-t, omega-9 zsírsavakat, természetes D- és E-vitamint.
5 / 5 csillag!
(22)
10.490 Ft

Az Eskimo-3 halolaj vadhalászat során kifogott mélytengeri halak olajából készülő, fenntartható halászatból származó készítmény. Természetes, triglicerid formában tartalmazza az omega-3 EPA és DHA zsírsavakat.
Az egyedülálló PUFANOX® stabilizátornak köszönhetően kiemelkedő stabilitású, biztonságosan fogyasztható készítmény. Egészségpénztár terhére megvásárolható gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

5 / 5 csillag!
(42)
5.590 Ft

Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztár terhére is megvásárolható!

5 / 5 csillag!
(19)
4.490 Ft
Természetes termesztésből származó, minőségi, standardizált rózsagyökér kivonatot (SHR-5) tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, mely hatékonyan lép fel a stressz, szorongás és a depresszió tünetei ellen.
5 / 5 csillag!
(19)
8.990 Ft

Vegán omega-3 formula EPA és DHA zsírsavakkal, D3- és B12-vitaminnal kiegészítve. A készítmény algaolajat tartalmaz, azaz tökéletes megoldás azoknak a felnőtteknek, akik vegán étrendet követnek!

 

5 / 5 csillag!
(6)
7.990 Ft

Manapság egyre többen felismerik, hogy a szellemi egészség nem kevésbé fontos, mint a fizikai jóllét, emiatt fokozott figyelmet kap ez a terület is az egészségtudatos emberek mindennapjaiban.

A szellemi egészség ugyanúgy jelenti az érzelmi, lelki, pszichológiai jólétet, mint az erős szociális érzékenységet. Tudatunk frissessége befolyásolja gondolkodásunkat, érzéseinket és cselekedeteinket is. Ugyanakkor meghatározza hogyan kezeljük a stresszthogyan viselkedünk közösségekben és hogyan hozunk döntéseketVagyis életünk minden pillanatára rányomja bélyegét gyermekkortól időskorig.

Idegrendszerünk egy szinte felfoghatatlanul bonyolult „gépezet”, amiben minden mérnöki pontossággal megtervezve kapcsolódik egymáshoz, így látva el egész testünket információkkal – azaz agyunk testünk főhadiszállása. Minden akció innen indul, ezért kiemelten fontos, hogy megfelelően karban tartsuk már egész fiatal kortól kezdve.

Szerencsére az ilyen problémák jó részére van megoldás, és nem is kell mindjárt az orvosi rendelőbe szaladnunk érte! Termékeink közül néhány természetes segítséget nyújthat bizonyos agyi-idegrendszeri probléma (kiegészítő) kezelésére.

 

OMEGA-3 ZSÍRSAVAK

Az omega-3 agyunk táplálékaépítőeleme, azonban csak táplálkozással tudjuk pótolni. Ez a zsírsav azáltal vesz részt a sejtműködésben, hogy beépül a sejthártyába, és rugalmasabbá teszi azt, így segítve az összes szervrendszer egészséges működését. Hiányában az idegsejtek és agysejtek működése és hatékonysága hanyatlik, lassul.

Kutatások igazolják, hogy az omega-3 zsírsavak 

 • elősegíthetik az agy, az idegrendszer fejlődését
 • csökkenti a fáradékonyságot, kimerültséget
 • javítják a memóriát, koncentrációt és a reakcióidőt
 • segítik az olvasási és tanulási készség fejlődését
 • mérséklik a magatartási, viselkedési zavarokat
 • segítenek a diszlexia kezelésében.

Az Eskimo-3 halolaj készítmények összetevőiknek, tisztaságuknak és kiemelkedő stabilitásuknak köszönhetően előnyösen befolyásolják a szem látóhártya, valamint az agy- és idegsejtek működését.

 

RÓZSAGYÖKÉR KIVONAT

A rózsagyökér kivonat tartalmú Arctic Root egy adaptogén gyógynövénykészítmény, ami a szervezetbe jutva természetes módon igyekszik egyensúlyt teremteni. Az Arctic Root a Rhodiola rosea legjobb minőségű, természetes termesztésből származó, szabványos kivonatát, az SHR-5 –t tartalmazza.

A termék alapját képző SHR-5 klinikailag bizonyított hatása hogy

 • fokozza az energiátnöveli a koncentráció erősségét,
 • elősegíti a jó hangulatot, és segíti a stressz leküzdését,
 • csökkenti a levertség és kimerültség érzését,
 • javítja az általános közérzetet,
 • erősíti a szervezet stressz tűrő képességét, és
 • fokozza a mentális aktivitást azáltal, hogy csökkenti a "burnout" - kiégés szindrómát.

A rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, segíti a keringési rendszer működését, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását, antioxidáns hatásán keresztül gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, ezáltal védi a sejtek normális működését.

Keresés