Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mi változott? - A webáruház működése

1. Termékkategóriák

Mostantól egyszerűbben megtalálhatod, amit keresel! Csak húzd az egeret a vastaggal szedett kategóriákra, ahol a lenyíló menüből gyorsan és egyszerűen elnavigálhatod magad a keresett termékhez.


 

 

2. Kívánságlista

Bejelentkezés után a bal felső sarokban megjelenik a kívánságlista ikon. Ide felveheted azokat a termékeket, amelyeket most nem kívánsz kosárba helyezni. Ez azért is jó, mert nem vesznek el szem elől, illetve azért is, mert ha a kívánságlistádon szereplő termékek valamelyike akciós lesz, arról rögtön értesítést küldünk.


 

 

3. Termékcsomagok

Mostantól a csomagokat nem egy külön menüpontban találod, hanem azok alatt a termékek alatt, amik szerepelnek benne.

Pl. h arra vagy kíváncsi, hogy létezik-e olyan csomag, amiben szerepel az Eskimo Kids tutti-frutti ízű halolaj, menj a termék oldalára (Gyerekeknek > Halolajak > Eskimo Kids halolaj tutti-frutti ízben). Görgess picit lejjebb, és kattints az „Akciós csomagajánlatok” menüpontra. Itt fogod találni az összes olyan csomagot, amiben az adott termék szerepel.


 

 

4. Hűségpontok beváltása

A hűségpontok beváltása mostantól egyszerűbb és gyorsabb lesz. Már nem lesz szükséged arra, hogy kupont generálj összegyűjtött pontjaidból, csak helyezd a kosaradba a megvásárolni kívánt termékeket és a pénztárban (ha van rendelkezésre álló hűségpontod), meg fog jelenni egy mező, ahol meg tudod adni, mennyit szeretnél belőlük beváltani. Ezután kattints a „Beváltás” gombra és a rendszer le is vonja a megadott értéked a rendelés végösszegéből.

Hűségpontokat továbbra is csak a fiókodba bejelentkezve tudsz gyűjteni és beváltani. 1 pont = 1 Ft.


 

Keresés