Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Eskimo Kids hatása az autista gyermekeknél – Vásárlói tapasztalat 2.

Kedves Omega3Wellness csapat!


Szeretném megosztani veletek a történetünket.

2012.01.13-án született meg a kisfiúnk egészségesen. Sajnos 3 évvel később autizmus spektrum zavart állapítottak meg nála.

Nálunk ez magában foglalja, hogy nem beszél, hirtelen dührohamot kap, és sokszor nem tud kellően kiegyensúlyozott lenni. Ráadásul a koncentráció és az 5 percnél tovább tartó figyelés is gondot okozott neki. Régebben mindezek mellett még az alvással is voltak problémáink.

A mai napig járunk fejlesztésre, de az sem mindig segít a koncentráción és a kiegyensúlyozottságon. A doktornénink és védőnénink ajánlására néztem utána a halolajnak. Mindenképpen olyat kerestem ami kifejezetten gyereknek készül, és így találtam rátok.

3 hónappal ezelőtt kezdtük el szedni. 3 hét után már érezhető volt a hatása pozitív értelemben. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett, javult a koncentráció és növekedett a figyelme. Erősödött az immunrendszere és nyugodtabbá vált az alvása.

 

Nálunk a tutti-frutti íz a nyerő. Először furcsának találta de a második adagnál már jelezte nekem, hogy be szeretné venni. A beadáshoz én félretettem a lázcsillapító szirup adagolóját és azzal adom be neki két falat ennivaló között. Szerencsére nagyon hamar elfogadta a terméket, ami nálunk nem megy egyszerűen, mivel az új dolgok megismertetése is igen könnyen átfordul hisztibe és dühbe.

Mióta szedjük szerencsére ez is változott. Kevesebb hiszti és dühroham. Még egyszer köszönöm, hogy vagytok és örülök, hogy titeket választottunk!

 

Bernadett

Keresés