Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Minden 12:00 óráig beérkező házhoz szállításos rendelést másnapra kiszállítunk!
 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL


A GLS Futárszolgálat segítségével akár otthonodba, akár munkahelyedre is megrendelheted a csomagot. A futárszolgálat a szállítás előtt e-mailben értesít a futár várható érkezéséről, illetve amennyiben a megadott időpont nem felel meg neked, lehetőséget biztosít ennek módosítására. A kiszállítás előtt a futárszolgálat emlékeztető SMS-ben tájékoztat a futár várható érkezéséről, amiben a futár elérhetőségét is megtalálod. Sikertelen kiszállítás esetén üzenetet hagynak, még egy alkalommal megismétlik a kézbesítést.

A szolgáltatás díja 1.490 Ft, azonban 14.500 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 
 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL GLS CSOMAGPONTON


Az országszerte több mint 800 GLS CsomagPont bármelyikén személyesen is átveheted a megrendelt csomagot. A GLS CsomagPontok listáját ITT találod.

A csomag GLS CsomagPontra való érkezésétől számítva 5 munkanapon keresztül vehető át a CsomagPonton. Ha ez nem történik meg, úgy az 5. munkanap végén a csomagot a GLS visszaküldi hozzánk, a rendelést pedig automatikusan töröljük. 

A szolgáltatás díja 990 Ft, azonban 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 
 

FIZETÉSI MÓDOK

  • ​UTÁNVÉTES FIZETÉS

Házhoz szállítás esetén készpénzes vagy bankkártyval fizethetsz a futárnál.
GLS CsomagPonton történő átvétel esetén készpénzes fizetés mindenhol lehetséges, de számos GLS CsomagPont bankkártyát is elfogad.
Az utánvét díja a fizetési módtól (készpénz/bankkártya) függetlenül minden esetben 250 Ft.

 

  • BANKI ÁTUTALÁS

Ilyen esetben a visszaigazoló e-mailben szereplő bankszámla számunkra beérkezett utalás után indítjuk a csomagot a megadott címre.
Az utalás adatai:
Kedvezményezett neve: VitaWellness Kft
Kedvezményezett bankszámla száma: Budapest Bank 10102237-55502300-01004003
Közlemény: Megrendelés száma
Banki átutalás esetén a megrendelés a következő munkanapon kerül feldolgozásra.
 

  • SIMPLE ONLINE FIZETÉS

Bankkártyával való fizetési lehetőség az OTP Mobil által üzemeltetett SimplePay online fizetési rendszeren keresztül.
A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay a tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.
 

  • PAYPAL ONLINE FIZETÉS

Biztonságos bankkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül.Ehhez a lehetőséghez szükség van PayPal fiókra, amihez legalább 1 bankkártya hozzá van rendelve. Ezt követően fizetéskor elegendő az e-mail címmel és jelszóval bejelentkezni a rendelés kiegyenlítéséhez, nem kell minden alkalommal megadni a bankkártya adatait.

 

Keresés