Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Stressz, szorongás

Itt jársz: Kezdőlap > Termékeink >

A stresszmentes napokért

A stressz a szervezetünk reakciója a minket ért külső hatásokra, egyfajta felkészülés az esetleges menekülésre, harcra. Ez rövidtávon hasznos és védelmet biztosít, azonban ha állandósul nagy megterhelést jelent szervezetünknek. Következtében agyunk vérellátása romlik, csökken a koncentrálóképesség, nő a vérnyomás.

Természetes összetételű készítményeink közül kétféle lehetőséget is kínálunk a szorongásos stressz hatékony kezelésére.

ESKIMO-3 STRESSZ, SZORONGÁS ELLEN

A halfogyasztás mértéke és a depresszió gyakorisága közt szoros, fordított irányú kapcsolatot mutattak ki kutatók. Kutatások során akut stressz esetén az omega-3 halolajak különösen hatékonyak bizonyultak az enyhe depresszió és stresszel kapcsolatos tünetek kezelésében, mindezt természetes úton, mellékhatások nélkül. (A szülés utáni depresszió részben az anya DHA-hiányának a következménye lehet, ha terhessége alatt túlságosan kevés omega-3 olajat fogyasztott.)

Az agy szinte teljes egészében zsírból áll, így egyértelmű, hogy a zsírfogyasztás hatással van az agy összetételére, különösen az ioncsatornákéra, ezek viszik ugyanis a jeleket az agyból és az agyba. Arra is van bizonyíték, hogy az omega-3 zsírsavak alacsony szintje a hangulatért felelős szerotonin-hormon alacsony szintjével jár együtt.

ARCTIC ROOT STRESSZ ELLEN

Az Arctic Root rózsagyökér kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásáért.

A rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, segíti a keringési rendszer működését, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását, antioxidáns hatásán keresztül gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, ezáltal védi a sejtek normális működését. Klinikailag bizonyított hatása, hogy növeli a koncentrációt, és segíti a stressz leküzdését, fogyasztása jelentősen csökkenti a mentális fáradtságot, fokozza a pszichikai éberséget. 

A rózsagyökér segít legyőzni a stresszel járó hangulatingadozásokat és ebből kifolyólag pozitívan hat az alvás funkcióira is.

 

Az Eskimo-3 halolaj vadhalászat során kifogott mélytengeri halak olajából készülő, fenntartható halászatból származó készítmény. Természetes, triglicerid formában tartalmazza az omega-3 EPA és DHA zsírsavakat.
Az egyedülálló PUFANOX® stabilizátornak köszönhetően kiemelkedő stabilitású, biztonságosan fogyasztható készítmény. Egészségpénztár terhére megvásárolható gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
5 / 5 csillag!
(32)
4.590 Ft 3.672 Ft

Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztár terhére is megvásárolható!

5 / 5 csillag!
(9)
3.790 Ft 2.729 Ft
Prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 készítmény, kiemelkedő EPA és DHA tartalommal a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére. Egészségpénztár terhére is megvásárolható!
5 / 5 csillag!
(40)
5.790 Ft
Természetes termesztésből származó, minőségi rózsagyökér kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, mely hatékonyan lép fel a stressz, szorongás és a depresszió tünetei ellen.
5 / 5 csillag!
(15)
7.290 Ft

Keresés