Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eskimo-3 halolaj vélemények vásárlóktól leendő vásárlóknak

Az idén eladott Eskimo-3 halolaj kapszulákból kétszer olyan magas tornyot lehetne építeni, mint a világ legmagasabb épülete, a 828 méteres Burj Kalifa Dubaiban.

(Összesen 128.925 db kapszulát vásároltak idén webshopunk vevői, ezek egymásra pakolva 1934 méteres képzeletbeli tornyot alkotnának egy parafenomének által játszott jengában, ami több mint kétszer olyan magas, mint a 828 méteres Burj Kalifa.)

Ha nem ennyire a valóságtól elrugaszkodott példát veszünk, akkor az idei 5.647 rendelésünkből 2.518 Eskimo-3 készítményt vásároltak (Eskimo-3 halolajat, Eskimo-3 60 és 105 darabos halolaj kapszulát együtt), így statisztikailag, majdnem minden második kosárban volt Eskimo-3 termék.

Úgy gondoljuk, hogy ez a népszerűség nem véletlen, így megkérdeztük vásárlóinkat, hogy milyen véleménnyel vannak az Eskimo-3 készítményekről.

Minden várakozásunkat meghaladta, hogy 102 vásárlónk osztotta meg velünk tapasztalatait. A válaszaik alapján készítettünk egy alapos, minden szempontot érintő összefoglalót, hogy segítsünk azoknak, akik még csak tervezik, hogy prémium minőségű halolaj termékekkel is támogassák saját és családjuk egészségét.
 

KIKTŐL SZÁRMAZNAK EZEK A VÉLEMÉNYEK?


Ahogy fentebb is írtuk, összesen 102 halolaj fogyasztó töltötte ki a kérdőívünket, nagyrészük hölgy, de az urak is számottevően képviseltették magukat, a végeredmény százalékosan 78% vs. 22%, a hölgyek javára.

Válaszadóink 7%-a 28 évnél is fiatalabb (nagy örömünkre szolgál, hogy már a fiatalabb generáció számára is fontos az egészség, és a fenntartható, természetes formáját választják szervezetük támogatásának). A legtöbben a 29-48 év közötti korosztályból írták meg a tapasztalatiakat, a válaszok 68%-a érkezett tőlük. A visszajelzések 25%-át 49 év feletti vásárlóink küldték be.

Mely termékeket próbálták már ki a felmérésben részvevő vásárlóink? 

A 102 válaszadó 173 „szavazatot” adott le a már általa kipróbált termékekkel kapcsolatban. A válaszadók 40%-a volt csupán, aki csak egy, konkrét terméket próbált ki. 60%-uk legalább 2 halolaj készítményünket próbálta már. Vannak, akik a folyékony, és a kapszula forma közötti választás miatt próbálták ki egy-egy Eskimo-3 termékünket, de többen tesztelték már az Eskimo-3 Brainsharp készítményeket is.

A kérdések az alábbi felnőtt halolaj termékeinkre irányultak, és mellettük látható, hogyan oszlott meg a fent említett 173 voks aszerint, hogy melyiket próbálták már ki.
 


Az eredmények alapján elmondható, hogy a kapszula és a folyékony formájú termékek közel azonos népszerűségnek örvendenek, mivel 93-szor jelölték meg valamely halolajat, 80-szor pedig valamely halolaj kapszulát, mint olyan terméket, amit már kipróbáltak. Így mindenki ki tudja választani, hogy számára melyik forma a megfelelő. 

Milyen gyakran vásárolják ezeket a termékeket?

A válaszadók csupán 7%-a tartozik az első alkalommal vásárlók közé, 37%-uk kúraszerűen alkalmazza a terméket az év egy adott időszakában, illetve akkor, amikor valamilyen problémája van, aminek megoldásában hathatós segítséget nyújthatnak az omega-3 zsírsavak.

A felmérésben résztvevők 56%-a viszont rendszeresen, folyamatosan vásárolja a terméket, jelentős részük minden hónapban, de vannak, akik több havi mennyiséget rendelnek egyszerre, így csak 2-3 havonta kerítenek sort egy nagyobb rendelésre.
 

OKOK ÉS MEGOLDÁSOK, AMIK MOTIVÁLJÁK AZ ESKIMO-3 TERMÉKEK VÁSÁRLÁSÁT


A használati szokásokat a „miért”-ek szempontjából is vizsgáltuk, így arra jutottunk, hogy vásárlóink jelentős része, 68%-uk szervezetük támogatása és a betegségek megelőzése céljából kezdte el szedni a halolaj készítményeket, míg 32%-uk valamilyen már kialakult probléma miatt.
 

MILYEN PROBLÉMÁK MIATT FORDULTAK EHHEZ A TERMÉSZETES MEGOLDÁSHOZ?


Azok közül, akik valamilyen konkrét egészségügyi probléma miatt kezdtél el szedni, legtöbben a szív- és érrendszeri betegségeket, az allergiás eredetű problémákat (asztma, allergia, ekcéma) említették. Többen számítottak a koncentráció, a fáradtság, a feledékenység, a pszichés panaszok és a stressz területén javulásra az Eskimo-3 termékek hatására.

Nagyon sok értékes visszajelzést kaptunk a kérdőívben, ezek közül néhányat szeretnénk eredeti formájukban megosztani veletek:
 

„Diszlexia miatt, orvos javaslatára, mert csak ezt az egy fajtát tudja a szervezete hasznosítani a diszeseknek.”

„Magas vérzsírok, ritmuszavar, memória-javítás, pláne hogy a családban van Alzheimer kóros és szívbeteg is. Az egész családom szedi ill. a barátnőim is...”

„A kislányomnak adom rendszeresen immár 2,5 éve az Eskimo Kids halolajat. Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel, ezért is vesszük rendszeresen.”
 

VÁLTOZÁSOK, AMI(KE)T AZ ESKIMO-3 TERMÉKEK SZEDÉSÉNEK TULAJDONÍTANAK


A felmérésben részvevő vásárlóink 86%-a tapasztalt valamilyen pozitív változást, amit az Eskimo-3 termékek szedésének tulajdonít. Örömünkre megerősítették a külföldi kutatási eredményeket, és nagyon sok területen tapasztaltak javulást az egészségügyi, és mentális állapotukban, annyi választ kaptunk, hogy itt nem is tudjuk mindet felsorolni.

Legtöbben a nagyobb állóképességet és a javuló közérzetet jelölték meg (26%), de a dobogón második helyezett lett a koncentráció javulása (25%), szintén sokan tapasztalták, hogy kevesebb betegség döntötte le őket a lábukról, amiket mégis elkaptak, azok enyhébb lefolyásúak voltak, így egyértelműen az erősebb, ellenálóbb immunrendszer szerezte meg a bronzéremet (20%).

Ha ez még nem lenne elég meggyőző: sokan beszámoltak javuló koleszterin értékekről, egészségesebb hajról, bőrről, körömről, valamint ízületi-, és érproblémák területén tapasztalt javulásról, és végül, de nem utolsó sorban szívritmuszavar és vérnyomás csökkenésről.

Itt is szeretnénk néhány visszajelzést változatlan formában megosztani veletek:
 

„Csökkent a triglicerid szintem, emelkedett a jó koleszterin. Jó hatással van a visszértágulataimra, kevesebbet fáj a lábam.”

„Én terhesség és szoptatás miatt szedem elsősorban, de a koncentrációban is segít (2 gyerek mellett).”

„Érzelmileg stabilabb, jobb erőnlét, nagyobb teherbírás mind szellemi mind fizikai értelemben.”

„Jobb alvás, élesebb figyelem, jó koncentrálóképesség, memóriajavulás, szebb, erősebb körmök.”

„Jobb koncentráció, fáradékonyság csökkenése. Gyerekek nyugodtabbak, a hiperaktivitás-szerű tünetek elmúltak, kiegyensúlyozottabbak.”

„Jobb koncentráció, kevesebb stressz, két végighordott terhesség jólalvó, és -evő babákkal, a családban "szokásos" születési súlytól 600-1000 grammal nagyobb tömeggel és halolaj illattal érkeztek!”
 

TERMÉKTULAJDONSÁGOK, AMIK SZÁMÍTANAK A HALOLAJ HASZNÁLÓKNAK


Az Eskimo-3 termékeknek van néhány olyan tulajdonsága, amikre mi kifejezetten büszkék vagyunk.
 Kíváncsiak voltunk, hogy azoknak is ennyire fontosak-e ezek a szempontok, akik használják ezeket a termékeket. A véleményük megerősített minket abban, hogy az alábbi paraméterek igenis számítanak, amikor valaki halolaj készítményt választ. A számok magukért beszélnek:

 
 

MÁS TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS TAPASZTALTOK


Érdekelt minket az is, hogy akik az Eskimo-3 termékeket használják, azok korábban találkoztak-e, kipróbáltak-e más cégek által gyártott halolaj készítményeket is.

válaszadóink több mint fele (54%) az Eskimo-3 termékek előtt használta más gyártó készítményét is, ezen embereknek több mint a fele tapasztalt különbséget a korábban kipróbált márkák és a mi márkánk között. Ami miatt jobban kedvelték az Eskimo-3 termékeket, hogy hatékonyabb, tiszta, biztonságos és megbízható, magas hatóanyag tartalommal rendelkezik, nem csak kapszula, de olaj kiszerelésben is elérhető, ár-érték arányban kedvező, kellemesebb ízű, és nem bántja a gyomrot.

Az egyik kedvenc és nagyon őszinte vélemény: „nincs az a borzasztó hal szaga”.

A más márkákkal kapcsolatos vélemények között ilyenek is szerepeltek, amikor azt kérdeztük, hogy melyik márkát próbálták már:

„Nem emlékszem, de nem szerettem.”

„Nem emlékszem, de nem voltam vele megelégedve.”

„Növényi olajat, mert más halolaj terméknél nem volt garantálva a higanymentesség.”
 

MI AZ, AMIBEN AZ ESKIMO-3 JOBB A TÖBBI KIPRÓBÁLT MÁRKÁNÁL?


A válaszaik alapján a más márkákat is kipróbálók több mint 50%-ak tapasztalt különbséget, amikor elkezdte használni a mi termékeinket. Az itt adott válaszok annyira beszédesek, és őszinték, hagyjuk, hogy magukért beszéljenek.

Vásárlóinknak számít, hogy milyen forrásból származik a nálunk megvásárolható halolaj készítmény:

„A származási hely, nem tartalmaz egészségre káros, rákkeltő anyagokat, nincs mellékíze, korrekt, udvarias gyors ügyintézés.”

„A többi terméknél nem jelenik meg, hogy az előállításhoz felhasznált halakat hol halásszák, és hogyan dolgozzák fel!”


Fontos, hogy milyen cég gyártja, és forgalmazza a készítményeket:

„Akciós csomagban vásároltam, próbaként. Úgy gondolom, hasznos. Az eladó társaság több termékét is vásárolom. Minőségi termékeket árulnak, a bizalom volt az indíték, mikor megvásároltam.”

„Egy hiteles cég forgalmazza.”

„Olyan gyártótól ered, aki megbízható; olyan forgalmazótól kapom, aki korrekt, pontos és gyors.”
 

Mások kedvelik, hogy többféle ízesítés, és forma között választhatnak:

„Nagyon jó a közérzetem, amióta ezt a márkát szedem. A másik készítménynek rossz íze volt és hányingert okozott.”

„Gyerekeknek adható változat is van, így az egész családnak egy helyen szerezhetem be.”

„Nem érezni a hal ízét, szagát (nem szeretem a halat!).”

„Van gyerek és felnőtt változat, sőt tablettás is azoknak a felnőtteknek, akik nem szeretnek olajat inni - így a mi családunkban mindenki megtalálta a neki megfelelő terméket.”
 

Megint mások azt kedvelik, hogy könnyen lehet adagolni, és van választási lehetőségük:

„Egyénre szabottan lehet adagolni. A kapszulákat több részletben be lehet venni.”

„Folyékony halmazállapot, mivel a fiam nem veszi be a tabletta/kapszula formában a készítményeket.”
 

Továbbá fontos az Eskimo-3 halolaj készítmény használóinak, hogy magas minőségű és hatóanyag tartalmú készítményt kapnak:

„EPA magas aránya.”

„Olvastam, hogy a svéd és angol előírásoknak kiválóan megfelel. Ezekben az országokban a törvényesség, szabályosság, a jogkövetés és a minőség lényegesen magasabb szintű, mint Magyarországon. Számomra ez is nagyon fontos, mert, ha ott megfelelő, akkor nekem is jó lesz…”
 

És végül, de nem utolsó sorban, szeretik a bizonyítékot, az ígéretek helyett:

„Vérvétellel igazolódott jótékony hatása: HDL szint emelkedése a vérben.”
 

ÖSSZEGZÉS 


Igen, ez a cikkünk elég hosszúra sikerült, de a fő célunk az volt, hogy hitelesen átadjuk a hozzánk érkezett tapasztalatokat. Reméljük, hogy mindenki, aki eddig csak gondolkodott a halolaj rendszeres szedésén, az megtalálta azokat a válaszokat, amiket eddig keresett. Illetve bízunk benne, hogy jelenlegi vásárlóinkat is sikerült megerősíteni abban, hogy a megfelelő terméket választották egészségük támogatására.

Ezúton is köszönjük kedves vásárlóinknak, hogy válaszaikkal segítették, hogy ez a cikk megszülessen, és őszintén örülünk, hogy ilyen sok esetben tudtuk segíteni őket a hétköznapokban, és, hogy termékeink által is egészségesebbé váltak!

 

Forrás: saját kutatás

Tartalomhoz tartozó címkék: Az omega-3 zsírsavakról Egészségtippek

Keresés