Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eskimo Kids vélemények - szülőktől szülőknek

Hogy miben lehet a termék a gyermekek segítségére? Javíthatja iskolai teljesítményétkoncentrációs készségétcsökkentheti hiperaktivitásáttámogatja immunrendszerét, segíthet az allergiásekcémás tünetek csökkentésében, sőt még az autizmusban szenvedő gyermekeknél is elérhető pozitív hatás.

De helyettünk beszéljenek a szülők! Íme a legfrissebb vélemények az Eskimo Kids halolajról!
 

Egészséges hétköznapok (5/5)

Kislányom szeptembertől februárig állandóan beteg volt. Ezért próbáltuk ki az Eskimo Kids halolajat, mert sok jót hallottam róla ismerősöktől, és a neten is jókat olvastam róla. Mióta a kislányom szedi,azóta egyszer sem volt beteg (jelenleg június vége van), jobb a hangulata, a koncentrálóképessége. Maximálisan meg vagyok elégedve vele.

Magdi

 

 

 


Nyugodtabbak lettek a fiúk (5/5)

Srácaim koncentrációs készségének fejlesztésére, hiperaktivitására, agresszivitására és olvasási, tanulási készségük javítására kerestem valami jó megoldást. Azért az Eskimo Kidsre esett a választásom, mert több blogon is jó szívvel ajánlották hasonló problémákkal küzdő szülők. Szembetűnő változást hozott a halolaj, mióta szedik, sokkal nyugodtabbak és könnyebben kezelhetők lettek a srácaim!

Krisztián 


Gyorsabb tanulás, jobb koncentráció (5/5)

Mindenképp omega-3 tartalmú vitaminkészítményt kerestem gyerekeimnek, az Eskimo Kidsről pedig sok jót hallottam, és én is ki akartam próbálni. Nem csalódtam a termékben! Amellett hogy alig voltak betegek a gyerekek, sokkal jobb lett a koncentrációjúk, a tanulmányi eredményük is – mind az óvodás korú, mind az iskolás gyerkőcnek! A gyerekek gyorsabban tanulnak, jobban tudnak koncentrálni, ügyesebbek lettek a logikai játékokban, és a kirakós játékok sem okoznak gondot. Ami még nagyon fontos, hogy szinte nem is voltak betegek! Amit kaptunk ettől a készítménytől, az magasan felülmúlta az elvárásaimat!

Nikoletta
 


Kezelhetőbb, egészséges gyerek (5/5)

Azért kezdtem el adagolni kislányomnak a halolajat, hogy biztosítsam számára a megfelelő vitaminbevitelt a megfelelő aktivitásához és az egészséges fejlődéséhez. Fontos volt, hogy jó ízű legyen a termék, erre nincs is panasz! Mióta szedi a halolajat, kezelhetőbb lett a gyermekem és a megfázásos betegségek is enyhék, gyors lefolyásúak nála.

Gabriella

 

 

 


Egészséges, szép bőr (5/5)

Azért az Eskimo Kids halolajat választottam, mert fontos volt, hogy minőségi alapanyagból legyen, és hogy kellemes legyen az íze, hogy a gyermekem hajlandó legyen bevenni. Mióta Émi szedi az olajat, kicsit nyugodtabban viselkedik, szép a bőre, és jobb a teljesítő képessége (agyi funkciók, tanulás). Kb 2 éves kora óta szedjük az olajat, korához képest nagyon gyorsan fejlődik a kislányom beszéd készsége is.

Nóra

 

 


Elmúlt az allergia (5/5)

Gyermekem olvasási, tanulási, koncentrációs készségének fejlesztésére, illetve allergiás problémáinak, ekcémájának kezelésére kerestem megoldást, mikor rátaláltam az Eskimo Kids-re. Az interneten több helyen is jókat olvastam a termékről, ezért kipróbáltuk. Azóta a 8 éves kisfiam nem fáradékony és nincs szüksége az allergiás gyógyszereire sem.

Ildikó

 

 

 


Kevesebb betegség (5/5)

Ismerősöm és védőnő is ajánlotta az Eskimo halolajat, hogy erősítsem gyermekem immunrendszerét. Fontos volt, hogy a gyerek szívesen fogyassza, hogy megkapja a megfelelő vitamint, ami szükséges gyermekem egészséges fejlődéséhez, hogy kevesebbet legyen beteg, és hogy erősödjön az immunrendszere. Mióta szedi a halolajat, gyermekem kevesebbet volt beteg, jobb lett az étvágya! Elégedett vagyok a termékkel!

Emma
 


Könnyen vettük a bölcsit (5/5)

A bölcsöde előtti időszakban kezdtem el gyermekemnek adagolni a halolajat, hogy kicsit megerősödjön az immunrendszere. Februárban kezdtük a bölcsit, mindenki mondta, hogy számoljak arra hogy sokat lesz beteg. Persze nem került el minket sem a betegség, de a kisfiam szerencsére nem sokat volt beteg és akkor is hamar meggyógyult.

Viki

 

 


 

Múló viselkedési problémák (5/5)

2 éves kisfiam számára kerestem enyhe viselkedési problémára megoldást, mikor rátaláltam a halolajra. Azért ezt választottam, mert magasabb az EPA-DHA tartalma, mint már halolajnak. Kristóf most már 1 éve lelkes Eskimo Kids halolaj fogyasztó, és mióta szedi az olajat, okosabb, fogékonyabb a dolgokra. Megkaptam, amit a terméktől vártam.

Timi

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Egészségtippek

Keresés