Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gondtalan sulikezdés, könnyebb tanulás!

Az iskolakezdés legtöbbünk számára az első olyan nagy mérföldkő, amire a mai napig emlékszünk. Ez nem véletlen, ugyanis ez a lépés nagy hatással van felnőtt életünkre. Minden szülő álma, hogy gyermeke jól érezze magát az iskolában, jól teljesítsenkönnyen tanuljon, legyen érdeklődő és fogékony az új ismeretek iránt. Ez nem csak amiatt fontos, mert ez a fokmérője lehet a gyermek szellemi képességeinek, hanem azért is, mert a jól és könnyen tanuló kisiskolást eredményei magabiztossá és motiválttá teszik, aminek következtében rendezettebb lesz a viszonya tanáraival, és könnyebben barátkozik osztálytársaival, nyugodtabb lesz és szívesen fog leülni könyvei fölé.

Az esetek többségében a kisiskolások mégsem szeretnek tanulni, és nem is megy nekik játszi könnyedséggel az új ismeretek elsajátítása. Ha te is ezt tapasztalod gyermekednél, nem kell megijedni, mert általában nincs semmi probléma a gyermek képességeivel, csupán nem jut hozzá a fejlődő szervezete számára szükséges omega-3 mennyiséghez. Ezt pótolva látványos eredményeket érhetünk el 7-12 éves gyermekünknél!

Számos, 7-12 éves gyermekek bevonásával végzett (3 hónapig tartó) kezelés bizonyítja, hogy az omega-3 zsírsavakat fogyasztó gyermekek esetében szignifikáns előrelépés figyelhető meg az olvasás, a betűzés és a viselkedés terén egyaránt.


Az omega-3 előnyösen befolyásolja a
 látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését, ezáltal könnyebbé válhat az olvasásjavul a memória és a koncentrációs képesség! Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető gyermekünk nyugodt, kiegyensúlyozott lesz, sőt szervezete ellenállóbbá válik, csökkentve az iskolai hiányzások számát.
 

Bizonyított, hogy az omega-3 csökkenti az agresszivitást és nélkülözhetetlen természetes védekező rendszerünk normális működéséhez is. Ellenállóbbá teszi gyermekünket a megfázással, influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben!

 

A gyerekek ebben a fejlődési fázisban kezdenek ráébredni, hogy mások milyennek látják őket, és ilyenkor alakul ki énképük. Óriási jelentősége van annak, hogy a gyerekek milyen képet alakítanak ki önmagukról, a – sikerek következtében kialakuló – pozitív kép ugyanis segíti teljesítményüket, míg a negatív hátrányosan befolyásolja azt. A megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsavval megkönnyíthetjük iskolás gyermekünk számára a tanulást és az olvasást!

Az Eskimo Kids összhangban van a gyermeki szervezet igényeivel, erősíti immunrendszerét, így már napi 1 kanál halolajjal megalapozhatjuk gyermekünk sikeres jövőjét!

7-12 éves kor között az a fiúknak 1400 mg, a lányoknak pedig 1200 mg omega-3 zsírsavra van szüksége naponta, hogy agyuk a lehető legmagasabb intenzitással dolgozhasson.

Tartalomhoz tartozó címkék: Egészségtippek

Keresés