Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?

MIT TESZÜNK MI A BOLYGÓNKÉRT?


A csomagolásnál
 igyekszünk lebomló anyagokat használni. A térkitöltő zöld pufink egy biológiailag lebomló térkitöltő hab, ami környezetbarát, természetes, 100%-ban lebomló anyagösszetételű. Növényi keményítő alapú, komposztálással vagy vízben történő feloldással egyszerűen megsemmisíthető!

Az Eskimo termékcsalád kizárólag vadhalászat során begyűjtött szardíniák és szardellák olaját használja fel termékeihez, mivel nem veszélyeztetett fajok, halászatuk hosszútávon fenntartható. Mivel vadhalászat során kifogható fajokról van szó, az egyedek szabadon mozoghatnak, nem apró hálókba zárva várják, míg feldolgozzák őket. A szabadban, nagy rajokban vándorló állatok táplálkozása sokkal kiegyensúlyozottabb, és mivel a mélyebb vizekben élnek, magasabb az omega-3 zsírsav tartalmuk, mint a halfarmokon nevelkedő, mesterséges táplálékon élő, antibiotikummal kezelt társaiknak.

A termékeink Friend of the Sea minősítése azt jelenti,  hogy a halak kifogása a legszigorúbb halászati törvényeknek megfelelően történik, a gyártó garantálja, hogy csak ott, akkor és annyit halásznak, amennyire az engedélyük jogosítja őket.

Az Eskimo-3 termékek mind újrahasznosítható dobozban érkeznek.

BOCK kozmetikumaink szintén,  kizárólag természetes összetevőket tartalmazó vegán, állatkísérletektől mentes készítmények.

Jack N’ Jill termékcsalád pedig a természetes fog- és testápolás terén képviselteti magát közel 70 éve. A termékcsalád minden tagja mentes minden káros anyagtól, szükségtelen adaléktól.

A fogkrémek vegán készítmények, nem tartalmaznak génmódosított összetevőket, fluoridot, parabéneket, mesterséges színezékeket és hozzáadott ízesítést. Fogkeféi biológiailag lebomló anyagokból készültek (a csomagolás is), és garantáltan BPA mentesek. 

Minden Jack N' Jill termék állatkísérletektől mentes gyártási technológiával készült. Kozmetikumai természetes összetevőiknek és hipoallergén formulájuknak köszönhetően a legérzékenyebb, problémás bőr ápolására is kiválóan alkalmasak. 

 

MIT TUDSZ TENNI TE A BOLYGÓNKÉRT?


Többet, mint gondolnád!
 

> „Ez csak egy fogkefe!”  mondta 8 milliárd ember…
 

Belegondoltál már abba az egyszerű ténybe, hogy mennyit változna a világ, ha a havonta lecserélt fogkeféid környezetbarát tulajdonságokkal rendelkeznének?

Ha a Jack N’ Jill fogkeféit használod, már is tettél egy lépést a bolygónk megmentéséért!

 

> Törekedj az otthon termelt műanyaghulladék mennyiségének csökkentésére, figyelj oda a műanyagok tudatos felhasználására!

> Bevásárláskor vigyél magaddal mindig vászontáskát!

> Ne mosogass és ne moss fogat folyó vízben!

> Ha nem mész túl messzire, menj inkább gyalog vagy biciklivel! Figyelj oda az autó használatra!

> Gyűjtsd szelektíven a hulladékot!

> Használj kevesebb áramot! Figyelj oda, hogy az épp nem használt kábeleid húzd ki a konnektorból, próbálj meg energiatakarékos gépeket használni a háztartásodban!

 

 

Ezek a legegyszerűbb dolgok, amikkel hozzájárulhatsz Földünk védelméhez!
Segíts visszafordítani a folyamatot és védd meg Te is bolygónkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Egészségtippek

Keresés