Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Legyen zökkenőmentes az iskolakezdés!

KEZDD AZ ALAPOKNÁL!


Ami talán az egyik legfontosabb, hogy készítsd fel gyermeked az új napirendjére, hiszen teljesen más lesz, mint az elmúlt hónapokban.
Nem árt, ha már az iskolakezdés előtti napokban időben fekszetek le és korábban kelted fel, így kevésbé lesz kialvatlan, és könnyebben hozzászokik az új napirendhez.
 

A lelki támogatás mellett figyelj oda immunrendszerének megerősítésére is!


Nyáron egy fokkal könnyebben elkerülik a különböző betegségeket, fertőzéseket, ősszel viszont, mikor csökken a nap UV sugárzása, lehűl a levegő, ez kevésbé tartja kordában a kórokozókat, ráadásul, hogy visszakerülnek az iskolai közegbe, még inkább oda kell figyeljünk immunrendszerük megerősítésére.

Az immunrendszer megerősítésével nem csak a testi, de a lelki egészségükhöz is hozzájárulhattok.

Az ősz a bakteriális és vírusos fertőzések időszaka, ezért nagyon fontos a megelőzés. Ilyenkor a leggyakrabban tapasztalt tünetek a nátha, fejfájás, orrfolyás. Abban az esetben, ha a gyerkőc beteg lesz a suliban, együtt járhat azzal, hogy valamely szülő is kimarad a munkából, ami tudjuk jól, hogy sokunknak gondot jelent, rosszabb esetben a hazavitt baci a család többi tagját is megtámadhatja.

Testük természetes védekezőrendszerét ilyenkor érdemes nem csak zöldségekkel és gyümölcsökkel, egészségtudatos táplálkozással, de megfelelő étrend-kiegészítőkkel is megtámogatni.

Fontos, hogy iskola után kellő időt tartózkodjanak a gyerekek a levegőn, hogy elegendő napfényhez, D-vitaminhoz jusson szervezetük.

A gyerekek vitaminszükséglete korosztályonként eltérő.

Például A-vitamin esetén 300-1000 mcg (mikrogramm) között változik ez az érték csecsemőkortól a serdülő korig. Szintén sokszorosára nő meg a vitamin szükséglet a B9-vitamin (ismertebb nevén a folsav), és a K-vitamin esetén az évek múlásával. Enyhébb mértékben, de folyamatosan nő (a gyermekkel együtt) a C-, az E-, és a többi B-vitamin igény is.

A D-vitamin egy kicsit kilóg a sorból, ott egy éves korban 10 mcg a napi szükséglet, majd 2 éves kortól egészen tinédzser korig 15 mcg marad ez az érték.

Ne feledkezz meg a C-vitaminról sem, ami nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez!
 

AZ ESKIMO KIDS HALOLAJAK:

 

  • javítják gyermekünk memóriáját és koncentrációs képességét,
  • segíti az olvasási és tanulási készség fejlődését, 
  • elősegítik az agy és idegrendszer fejlődését ,
  • mindemellett ellenállóbbá teszi gyermekünket a megfázással, influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben!

Az omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését, ezáltal könnyebbé válik az olvasás, javul gyermekünk memóriája és koncentrációs képessége!

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető gyermekünk nyugodt, kiegyensúlyozott és agressziómentes viselkedése is.

Bizonyított, hogy az omega-3 csökkenti az agresszivitást és nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez is. Ennek eredménye az ellenállóbb szervezet és a kevesebb iskolai hiányzás!

 

TI MONDTÁTOK:


„Hosszú évek óta isszák a fiaim és a rengeteg hasznos hatás (figyelési képesség, tanulékonyság, sportsérülések elkerülése stb.) mellett, a mostani vírusos / járványos időkben is jó plusz védelmet biztosít!”

„Nagyon meg vagyok elégedve vele! Mióta ezt szedi a kisfiam nem volt beteg, nem hiányzott emiatt az iskolából. Mindig gondoskodom az utánpótlásról!”

„Kisfiam 5 hónapja kapja. Erősebb az immunrendszere. Elég zizi volt, most higgadtabb, koncentráltabb, jobban teljesít!”

„Másfél hónapja használjuk az Eskimo Kids halolajat, a kislányom szereti mindkét ízt, de a narancsos a kedvence. Vérvétel alapján erősödött az immunrendszere és a viselkedése is kiegyensúlyozottabb. Most rendelem a következő pár havi adagot :)”

„3 gyermekem kapja a halolajat, hál istennek a téli időszakokat egész jól "megússzuk". A koncentrációsképességük is javul, jó hatással van a fejlődésükre! Főleg az iskolai időszakban kapják.”

„Én két éve adom a két nagyobb gyermekemnek. Ők az ízét szeretik én meg azt, hogy mindenben támogatja a gyerekeket. Csak pozitív hatással van a fiúkra. A tanító néni is észrevette a hatását és én is a tanulásban.. Tavaly egész évben csak az egyik gyermekem hiányzott az iskolából 4 napot. Ami szerintem fantasztikus dolog. Már a kicsi is jön kéri, hogy neki is adjam, pedig csak 2 éves.”

„Elsősorban koncentrálási problémák miatt kezdtük szedni, amik megszűntek. Magatartása is sokat javult. Szemüveget kellett volna hordania, amit nem tűrt meg. Szemüveghordás nélkül két év alatt az egyik szemén 1.0, a másikon 1,5 dioptriát javult a látása. Szakorvos véleménye szerint nincs szüksége szemüvegre.”

„Gyermekem olvasási, tanulási, koncentrációs készségének fejlesztésére, illetve allergiás problémáinak, ekcémájának kezelésére kerestem megoldást, mikor rátaláltam az Eskimo Kids-re. Az interneten több helyen is jókat olvastam a termékről, ezért kipróbáltuk. Azóta a 8 éves kisfiam nem fáradékony és nincs szüksége az allergiás gyógyszereire sem.”

Tartalomhoz tartozó címkék: Egészségtippek

Keresés