Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Látogatónk!

Tudjuk, hogy vitaminokat és táplálék kiegészítőket az interneten keresztül vásárolni sokkal összetettebb feladat, mint kiválasztani egy könyvet, elektronikai eszközt vagy akár egy repülőjegyet. Főleg, ha nem csak a saját, hanem családunk egészségéről is gondoskodunk.

Hogy segítsünk e fontos döntés meghozatalában, weboldalunkon számos információ, érdekesség található a termékekről, gyártókról, emellett vevőink véleményei is segíthetnek a választásban.

 

Hogy jobban megismerhess minket, szeretnénk kicsit bemutatkozni Neked!

 

Cégünk 1999 óta foglalkozik étrend-kiegészítők forgalmazásával, az elmúlt több mint 20 év alatt pedig egy cél lebegett a szemünk előtt: hogy hatékonyan szolgáljuk mindazokat, akik számára fontos az egészségtudatosság, a minőség és a megbízhatóság.

Hiszünk benne, hogy valóban hatékony, biztonságos készítményeket csak szigorú szabályozási rendszer mellett klinikailag bizonyított tesztekkel lehet készíteni és forgalmazni. Ezért kerüljük a szintetikus és a kínai, bizonytalan eredetű és ellenőrzésű termékek forgalmazását.

A termékpalettánkon szereplő vitaminok, gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők, adaptogén gyógynövény készítmények, kozmetikai és fogápolási termékek mindegyike kiemelkedő minőségű és hatású, melyek hazájukban a legelismertebb készítmények közé tartoznak.

Minden termékünkről elmondható, hogy környezetbarát, a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő gyártási folyamat során állítják elő azokat, és csak természetes összetevőket tartalmaznak. Az étrend-kiegészítőkről, azok hatásáról számos tanulmánydoktori disszertációtudományos cikk született, melyek bizonyítják azok hatékonyságát.

Termékeink nagy örömünkre ma már a legtöbb patikában, és a nagyobb gyógynövény boltokban is megvásárolhatók, megrendelhetők. Referenciapontjainkon ráadásul webshop áron érhetők el a készítmények. (Referenciapatikáink listája ITT található) 

Sikerünk egyik biztos mércéje, hogy természetes, hatékony és biztonságos készítményeket, több és jobb szolgáltatást kínálunk annál, mint amit elvárnak tőlünk!

Keresés