Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

10 érv, amiért az Eskimo Kids halolaj a legjobb választás a gyermekeknek

A halolaj választás nem egyszerű dolog, főleg ha gyermekünknek keressük azt. Cikkünkkel azoknak szeretnénk segíteni, akik még nem találták meg „az igazit”. Íme 10 indok, hogy az Eskimo Kids halolajat válaszd gyermekednek!

 

1. TERMÉSZETES


Az Eskimo Kids halolaj kizárólag igazolt eredetű, a fenntartható halászat elvei szerint folyó vadhalászatból származó alapanyagokból (szardínia és szardella) készül. A cég Friend of the Sea minősítése garantálja, hogy a halászat nem jelent veszélyt a védelem alá vont fajokra,  hogy felügyelt tisztaságú területeken folyik a halászat, illetve hogy a termék maximális frissessége és minősége végett már a kifogást követő órákban megkezdődik az olaj kinyerése, első tisztítása.
 

2. STABIL


A stabilitás annak a fokmérője, hogy egy készítmény szobahőmérsékleten, szabad állapotban mennyi ideig őrzi meg minőségét. Az Eskimo Kids a hozzáadott speciális antioxidánsnak, a Pufanox®-nak köszönhetően a legstabilabb halolaj a piacon, ennek megfelelően a nemzetközi összehasonlító teszteken mindig a legjobb stabilitási eredményt éri el. Az Eskimo Kids a rendkívüli stabilitásának köszönhetően több mint fél évig (200 napig) garantáltan nem avasodik meg felbontott állapotban, szobahőmérsékleten. És persze nem utolsó sorban a testen belül sem okoz lipid peroxidációt.
 

3. TISZTA


Az Eskimo Kids halolaj alapja az Eskimo-3 mélytengeri halolaj, melynek kinyerése során a gyártó különös figyelmet fordít a tisztaságra és a minőség megőrzésére. A kipréselt olaj tisztítása során egy speciális és precíz folyamatnak köszönhetően a halak olajából garantáltan eltávolítják az egészségre káros, rákkeltő hatású anyagokat, és nem alkalmaznak semmilyen kémiai beavatkozást, így 100%-ban tiszta és természetes olaj kerül az Eskimo Kids üvegekbe.
 

4. HATÉKONY


Az Eskimo Kids halolajak alapját képező Eskimo-3 halolaj magas mennyiségben tartalmaz EPA és DHA zsírsavakat, amit csak természetes halolaj elérhet. Ráadásul az omega-3 zsírsavak mellett omega-6 és omega-9 zsírsavakat is tartalmaz, épp olyan mennyiségben, amennyire a gyermekek fejlődő szervezetének szüksége van. E- és D-vitamin tartalma tovább fokozza a termék hatékonyságát, támogatja a gyermekek szervezetét.
 

5. BIZTONSÁGOS


Az egyedülálló, speciális, hosszú évek tapasztalatain alapuló, egyre tökéletesített eljárásnak köszönhetően olyan tiszta és biztonságos a termék, hogy már 1 éves kortól adható az OÉTI és a szegedi Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Szakmai Kollégium engedélyével. Sőt a skandináv államokban már 8-12 hetes kortól cseppenként építik be a csecsemők étrendjébe a gyermek halolajat. 
 

6. Kellemes ízesítésű


Az Eskimo Kids halolajok kétféle ízesítésben kaphatók, narancs és tutti-frutti. Mindkét ízesítés kellemes, és a gyermekek könnyen elfogadják, ha mégsem ebben a cikkben találsz megoldást!
 

7. A SZÜLŐK KEDVENCE


Az Eskimo Kids termékeket évről évre egyre több szülő választja gyermeke számára. Idén már több mint 3.000 anyuka és apuka döntött az Eskimo Kids halolaj mellett. Egy átlagos vásárló évi 7 üveg halolajat vásárolt idén gyermekének, azaz a magyar gyerekek idén összesen már több mint 2.200 liter Eskimo Kids halolajat fogyasztottak el (több mint 20.000 üveg).

A webshopban 145 vevői értékelésből 139-en 5 csillagosra értékelték a terméket, és minössze 6-an adtak csak 4 csillagot neki. Ezek alapján azt mondhatjuk, hogy a vásárlók 99,17%-a maximálisan meg van elégedve az Eskimo Kids halolajjal!
 

8. LAKTÓZ-, TEJFEHÉRJE- ÉS GLUTÉNMENTES


A termék előállítása tejcukor-, tejfehérje- és gluténmentes üzemben történik, ahol a termék a gyártás közben nem érintkezhet semmilyen tej- vagy glutén származékkal. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják
 

9. CUKORMENTES


A termék nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőt, a finom narancs és a tutti-frutti ízt természetes gyümölcs aroma hozzáadásával éri el a gyártó. A narancsos Eskimo Kids narancs aroma hozzáadásával, a tutti-frutti ízű halolaj pedig narancs, málna, citrom és meggy aroma megfelelő arányú keverékével készül.
 

10. SPECIÁLIS


Az Eskimo Kids kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény, ami speciális összetételének köszönhetően összhangban van a gyermeki szervezet igényeivel, segíti a gyermekek mentális fejlődését és erősíti ellenálló képességüket.

 

Keresés