Weboldalunk használatával jóváhagyjod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jack N' Jill fogápolás

A Jack N' Jill ausztrál márka neve mára egyet jelent az organikus fog- és bőrápolással. A több, mint 70 éves múltra visszatekintő márka a ’40-es évek óta meghatározó szereplője a természetes fogápolásnak, néhány éve pedig már a felnőttek számára is kiváló alternatívát kíván a környezetszennyező, káros anyagokat tartalmazó készítmények helyett mind a fog- mind pedig a testápolás terén. A márka termékei több mint 30 országban kaphatók.

Az innovatív márka több évtizedes múltja garantálja a termékek minőségét, ez alatt az idő alatt ugyanis mindig a biztonságosságot, természetességet és a környezettudatosságot tartották szem előtt. A káros anyagoktól mentes, biztonságos fogkefék és kiegészítők egészen 12 éves korig megfelelően gondoskodnak a gyermekek fogainak egészségéről.

  • minőségi: kiemelkedő minőségű alapanyagokból készült termékek
  • organikus: az alapanyagok organikus gazdálkodást folytató farmokról származnak
  • nem káros: a fogkefék nem tartalmaznak BPA-t, PVC-t és semmilyen káros anyagot
  • környezetbarát: a termékek újrahasznosított csomagolásban érkeznek
  • állatbarát: állatkísérletektől mentes gyártási technológiával készült termékek

 

FOGKEFÉK

A márka az első fogak kibújásától megoldaást kínál az organikus fogápolásra. 

  • Az 1-2 éveseknek és a 2-5 éveseknek ajánlott szilikonos fogkefe 100%-ban orvosi tisztaságú szilikonból készült, nem tartalmas BPA-t és PVC-t, ezért biztonságosan alkalmazható minden nap. 
  • A 3 éves kortól ajánlott állatmintás fogkefék újrahasznosított anyagokból készültek, BPA- és PVC-mentes, extra puha sörtéikkel gyengéden tisztítják a gyerekek fogait.
  • A csontfogak tisztítására tervezett Nfco fogkefék biológiailag lebomló anyagokból készültek (a csomagolás is), és garantáltan BPA mentesek. A sörtéket puha nylon, a fogkefék nyele pedig GMO mentes kukoricakeményítő alkotja. Lágyan mégis hatékonyan tisztítják a fogakat, nyelük lebomló alapanyagokból készül.

A fogkefék mindegyike újrahasznosított csomagolásban érkezik. 
 

Jack N' Jill fogkefe gyerekeknek - több féle mintával
1 775 Ft
TOVÁBB A TERMÉKHEZ >
 
 

Keresés